22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    az ATAGO-t kurva egyszerű CIDAELL-en lőni:P gúnynév :P
  • DantesHUN
    Arról se tudom hogy mi.

Ez a CITAGO, Komolyan, mi a francról beszélsz?
  • StrikeFor
    o yeah

• StrikeFor
    sry CITAGO-t akartamírni csak itt Myogizott mindenki és elkavarta az agyam :D
  • DantesHUN
    CITOGI? Micsoda? Az mi?
  • StrikeFor
    bahh ott a CITOGI :) azt sokszor lehet faszán elkapni
  • DantesHUN
    Én is AP-val lövök, de azért ahhoz nagyon jól kell tudni célozni ,hogy egy sortűzzel = egy cirkáló. Legalábbis nekem ilyen elég ritkán jön össze.
  • DantesHUN
    Sehány, a Myogi nem létezett a valóságban. Ki tudja honnan szereztek valami tervrajzot a WG-nél, de bizonyára 3 torony lehetett azon a terven
  • Jacktor
    Csatahajóba a csata kezdés előtt AP töltök és úgy is marad végig. Minap 19 km-ről lőttem félvakon egy Iowa-nak citadellát (oké, nyilván rohadt nagy mák, de akkor is).
    Hordozót is kizárólag AP-val lövök BB-vel, mivel a hatalmas fedélzetét könnyedén keresztül lehet csapni felülről és van hogy egy salvoból 2-3 cicit is bead.
    Cirkálót is AP-val lövök, mert a tűz sebzése elhanyagolható egy citadellával szemben (így igen gyakori az 1 salvo = 1 cirkáló nálam).
    Romboló meg bekaphatja, miatta nem fogok áttölteni :)

Amúgy mától hétfőig 3x-os első győztes XP (olyan mintha a wot-ban 4x-es lenne)! Hajrá!
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 10:42:12
  • seepheeerd
    Tegnap én is azt éreztem hogy tök unalmas a játék, épp amiatt amit írsz...

Század és TS, itt is csak az lesz az egyetlen játszható és jó dolog.
  • StrikeFor
    csak a szokásos 18 percen keresztül 2-2 -en haltunk.....majd a sok fosós gyökér 2 perccel a vége előtt észrevette,hogy jaj mindjárt lejár az idő,kéne pont is...akkor páran elindultak egymás fele,de sajnos már nem értél el egymást és DRAW..............pofám leeszakad! még véletlen se legyenek egymás lőtávjába..........
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 10:13:57
  • StrikeFor
    a csatahajók mikor fognak ripityára lőni már végre valakit? a BB-vel is szeretnék 4 killt 5 találattal.............
  • Jeffjohnson
    Jól hangzik.

"Fejlesztve lesz a vadászgépek játékmenete: csökkentve lesz a különböző tierű hordozók vadászgépeinek harci hatékonysága közti nagy különbségek."

Remélem nem csak annyit csinálnak, hogy a japán vadászok erősebbek lesznek, hanem tényleges játékmeneti változás is lesz, mert jelenleg vadász beállítással dögunalom a játék és csak az RNG-n múlik, hogy melyik vadász nyer (azonos nemzet esetén).

"MM fejlesztése: azonos számú hordozók kerülnek a csatába, ahogy a más osztályba és tierbe tartozó hajók száma is balanszolva lesz."

Ez az egyik legfontosabb változás.

"Az amerikai rombolók buffolva lesznek: ha jól érti a szerző, a torpedók kapnak buffot és talán hatótávban és/vagy sebzésben."

Szegényekre ráfért már, mert szerintem a legkevesebben velük játszanak.

Kíváncsian várom ezt a Patch-et.
  • Myke28
    Nem 1 nagy szám,nem vagyok pro játékos:)
    LINK
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.06. 05:43:45
  • malystryx3
    Szép kör, én is ezzel szenvedek most, a "B" hull már megvan, a köv. lépés a lőtáv növelés. Nem tudnád máshova feltenni? Egyszerűen nem sikerül leszedni a file-t. Jogosultságot kér, meg belépni a drive-ba... nem tudok vele mit kezdeni sajna. Pedig érdekelne a repla :)
  • PrasCo
    Megkapod a plusz lövegtornyot, és azzal már nagyon fasza lesz az élet! ...csak azt már úgy hívják, hogy Kongo. :D
  • zsupeti
    Nagato fullosan jó lesz?Már csak a B hajótest kell,de nagyon karcsú,pláne a Fuso után.
  • StrikeFor
    BB vel szenvedés az élet....majd megszokod vagy mész CV ni :D
  • Prince23
    A Myoginak a valóságban is 3 lövegtornya volt, tehát 3x2?
    Elkélne már nagyon neki egy +1-egyedik. Plusz a célzást is másképpen kell vele. elég nehéz. Ja és a szórása is lehetne jobb.
  • Dewri
    Erre a válasz: béta...:)
  • StrikeFor
    a B fedélzet atombugos az IOWA-nak...........az AA nem lő pedig van rajta 84 a 60 helyett....és a hajó irányíthatatlan...kösz b+ WG
  • Dewri
    Jók ezek a táblázatok, csak épp élesben semmit nem érnek. A Myogi szórása jobb mint a Wyoming-é, mégis a cél közelébe nem tud lőni, míg a Wyo szétcsap mindent. Ugyanaz, mint a páncél/átütés értékek a wg-nél. Papíron a 120 mm KV1 pen át kéne üsse a 25 mm arty páncélt, de nem... És elég hosszan lehetne sorolni az ilyen nevetséges és látványos full random eseteket. Amikor úgy elgondolja az ember, hogy beültetné a játék készítőit mondjuk egy M5 Stuart-ba és rájuk lőne 30 méterről egy T29-el, mert a tetves játékukban 2x lepattant egymás után, akkor nyilván biztonságban éreznék magukat, hiszen a pen és a páncél "így jó, ahogy van"...
  • zsupeti
    Újra lehet osztani a parancsnoki tp-t?

Most már látom.
    Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.08.05. 21:38:14
  • ximix #6840
    A poén ott van miszerint a legnagyobb skillre kell törekedni elsőnek majd ha az megvan jöhetnek a kicsik.
    Mivel a WG játékokban minden következő szinthez x szer több tp kell, ha végére hagyod pl: az 5 pontost akkor lehet egy év alatt sem szeded össze tp-t, ezért 12345 haladsz majd jöhet a maradék ha nem akarsz rá költeni. Ha viszont beruházol egy kis lovettát akkor meg érdemes mindig ellőni valamire a pontokat és amikor a 15 összejött újraosztani (ha kell az 5pontos).

A lövedék szóródása BB-nél

forrás

A régi MM elvileg nemsokára lesz új.
  • StrikeFor
    5 talált 4 kilőtt hajó.....avagy miért táp torpedózni......
    és még célozni is tök mindegy,mert nem számít hol találod el úgyis meghal.........és még aimassist is van beépítve

ui: utálom csak már 2 napi küldim torpos.....
  • Myke28
    Mi lett volna ha nyerünk? :)

REPLAY ha valakit érdekel
  • StrikeFor
    jó mondjuk jelen pillanatában kb 1-5% os találati eséllyel dolgoznak ami vicc :P néha akár 3-5 ezret is sebeznek 150-250 lövedékből :_D
  • seepheeerd
    Az tudom, csak még kell rá pont :)
  • StrikeFor
    OMG NORCA!!!!!!! FUCKYEAH! :)

obban jársz a 2ndry-k feltápolásával........főleg a peccsel amiben fixálják a pontosságukat:P
  • seepheeerd
    Majdnem:
  • StrikeFor
    az 5-ös skillek nem nagy számok.....talán csak a CV-nek értelmes a +1/+1 meg DD-nek a nagyonn concealment.........én nem is fogok 5-ös skillt használni...most így megyek

• StrikeFor
    OMG OMG OMG
  • Solten
  • Kronos79
    Így használom én is. Egész jól bejött eddig. Viszont a rombolókra nem nagyon használok AP-t csatahajóval, csak ha feltétlen nincs más. Ha módomban áll ellövöm az AP-t valami zsírosabbra és HE-t töltök, majd azzal megajándékozom a rombolót.
  • Prince23
    Cirkálóval szoktam olyat csinálni, hogy váltogatom a lőszertípusokat (HE/AP). 7-9 sec újra kiválasztási/töltési idő már nem oszt nem szoroz. Így nagyobb esélyem van áttörni, meg berobbantani az ellent, de amúgy alapvetően én is azt vettem észre, hogy Cirkálóval a HE a legjobb. Bármely hajóra nézve.
    Ez a dilemma a csatahajókat érinti sajna :S Ott már nem éri meg váltogatni a rossz újratöltési idő miatt. Csatahajón épp ma teszteltem ezt az AP-t és eléggé odabaszós cucc. Mi lesz, ha lesz még ezen felül premium lőszer. Mi lesz itt vajon?
  • DantesHUN
    Csatahajóval AP-t érdemes lőni. Rombolóra lenne jó HE, de...amikor közel jön a romboló nincs idő váltani AP-ről HE-re, max úgy egy sortűz AP-val, és utána váltani lőszert, 30+ másodperces töltési időnél nem érdemes variálni.

Hordozóra addig érdemes csak HE-t lőni, amíg ki nem gyullad, azt vettem észre elég sokszor ad be citadellát hordozónál.
  • PrasCo
    Gondolom, sokan sokféleképp fognak nyilatkozni, de személy szerint minden csatahajónál AP-t használok. A kivételek erősítik a szabályt, DD-t talán célszerűbb HE-vel kínálni meg, de a töltési idő miatt ez meg a "már mindegy"-kategória. Az AP-hez még annyit, hogy igyekszem az oldalát mutató célt választani neki (időnként, ha fordulóban látom az ellenséget, ezt még ki is várom), mivel úgy kisebb eséllyel pattog le róla a cucc.
    Igazából az egyetlen osztály, ahol viszonylag sűrűn váltogatok, az a cirkálók; ott csatahajókat, rombolókat HE-vel lövök, de azokra a hajókra - többnyire cirkálókra - amikről tudom, hogy át tudom ütni őket, AP-t használok. CV-re ismét, hogy ahogy lehet, felgyújtsam a fedélzetet.

Régebben szoktam azzal szórakozni, hogy az alapból a töltényűrben lévő HE-t még kiszórom, mivel az első sortüzet jellemzően a lőtáv határáról adom le tehát nem szoktam a citadellának túl komoly esélyt adni, és ha tüzet fog a cél, lehetőleg ellövi a javítását és a kialakuló összecsapásban a cirkálóknak (is) könnyebb dolga lesz vele, a másodiktól pedig már AP; de újabban már ezzel sem pöcsölök.
    Szóval igen, AP-vel a Wyoming is képes azonos/alacsonyabb tierben egy-két sortűzzel tengeralattjárót csinálni bármiből szerencsés és/vagy gyakorlott esetben.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.05. 17:56:36
  • _dRaxx_
    Nagy távolságból HE közelharcban AP és a citadellát keresni. Csatahajóval mondjuk nem tudom hogy érdemes a lőszerrel okoskodni mert ez cirkáló és romboló tapasztalata.
  • Prince23
    Úgy vettem észre, hogy a Myogi AP lőszerrel nagyon OP. mert én eddig HE alaplőszert használtam minden hajónál, de azt tapasztalom, hogy érdemesebb AP-t használnom, főleg Myoginál. Wyomingnál ezek szerint az AP használatával még opébb lesz?
  • PrasCo
    Heh. Úgy látszik, az ő számaik egybevágtak az enyéimmel... :)