World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez jó volt 😊
És hiába ültem carrierban bizony együttérzően megveregettem volna a vállát 😊
A cruiserek jelenthetnek akadályt abban hogy egy két gép mindig elhull a támadás alatt,de van bőven utánpótlás.
Ha az ellenségnél fighteres carrier setup van akkor bizony egész századokat is be lehet bukni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
http://www.youtube.com/watch?v=8M31T1GB518
Szóval ott voltam a játék elején ronccsá lőtt csatahajóval úgy, hogy még egyetlen 1 ellenfelet sem láttam.
Az i-re feltéve a pontot befutott fölém egy japcsi torpedóvető raj, ami 3 irányból rám dobta az áldást. Valami hihetetlen módon sikerült úgy cikk-cakkolnom, hogy csak egyetlen torpedó talált el. Még ezt is túl éltem egy lehelletnyi HP-vel, de aztán valahonnan jött egy gránát és végem volt.
Süllyedés után bent maradtam még nézelődni. 3 láthatatlan ellenfelem mindegyike csatahajó volt. Közölük kettő 1 tierrel magasabb, mint én.
Nem ez volt a legjobb köröm.
Kiléptem és nyugtató terápia jelleggel bontottam egy sört. 😊

mondjuk ez ilyenek életét egy full fighter carrier igencak meg tudja keseríteni
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.09. 13:49:08
van a sima célzás amikor rákattintasz az ellenségre és a gép magától megoldja. van a manuális amikor alt gombbal dobod. És videókon láttam hogy van olyan mint a sima,csak meg lehet határozni valahogy az érkezési irányt a célpont körüli szaggatott vonalon beállítva. na ezt nem vágom hogy kell.
f1et megnyomva azt irja tartsam nyomva a bal egérgombot,de úgy sem megy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.09. 12:58:03
Én most abbahagyom, tuti... nevetséges ami itt folyik. Romboló szigetnek fut, szépen becélzom, lövök, 0 találat, tolatni kezd, persze hogy folyamatosan eltalál. Cirkálóra lövök, 1 találat, a szórásom akkora hogy egy megyét nem találok el, ő lő, 10 méteres körben érkezik az összes lövedék.... Hát harcoljon a realitások ellen az, aki még nem látta Brian életét.
Nem rég kezdtem el a bétát, de frankón csatánként 80-90% ilyen (van úgy, hogy a teljes ellenfél csapata az volt)
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.06.08. 23:43:07
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Most direkt néztem, egyenesbe állitottam, befelé tartottam a szigetek közé. Lövöldöztem kicsit, mire látom a térképen hogy a menetirányjelző szépen vándorol jobbra. Nézem az autómata kormányt, előre állásba van állitva. Mondom ez meg mi a f*sz?
Utoljára szerkesztette: Darun, 2015.06.08. 21:24:33
A New Mexico a kis lőtávja ellenére is elég használható.
BattleTag: kabel15#2672
Itt megnézheted a kapitány skilleket.
BattleTag: kabel15#2672