22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Malachit
    6-os Amcsi crikáló-ig mindenképp érdemes elmenni. 12 löveggel és kb. 7 másodperces töltésidővel HE eső bármire. Tegnap 9-es japán csatahajót égettem le vele. Lőtávja is feltolható kb. 17,5 km-ig. :)

Az meg tiszta vicc, hogy csatahajóval rettegnem kell cirkálótól, mert széjjel csap HE-vel :/ Rombolótól még jobban, mert szitává torpedóz láthatatlanul és közben még visítva röhög.

Amúgy azt vettem észre, hogy a láthatatlanul másodlagos tüzérség hatótávján belül mozgó rombolókat az automatika szorgosan lövi akkor is mikor nem látszanak. Csak épp el nem találja :D
  • Kronos79
    Alapból a "z" gombra van rakva.
  • Niflheim87
    Amugy ha már ugyis állunk van valami magyar csapat vagy alakul e majd a késöbbiekben ahova lehet csatlakozni?
  • Jacktor
    A reggeli patch gyakorlatilag mindenkinél óriási lag és ping ugrásokat hozott (játszhatatlan lett), így a szerver most áll, gondolom visszatöltés van (vagy javítás).
  • Niflheim87
    Lehet nem is nálam volt a baj most ha connectelni akarok azt irja server temporarily unavailable?
  • Toweliee
    Köszönöm a segítséget, variálgatom a beállításokat.
  • Shiver
    ebben a videóban amikor a csávó kilövi a lövedéket és már félúton van, milyen paranccsal vált a lövedék nézetre? mert nekem középső egér gomb kilövi és követi, de kilövés után nem tudok lövedék nézetre váltani ??? :D
  • Niflheim87
    Sziasztok!

Egy elég komoly problémám akadt tegnap még semmi baj nemvolt ma viszont az ms-em ilyen 30-ról felmegy 100ezerre is és kivág a login screenre ötlet hogy milehet a baj vagy hogy tudom ezt a ms-t ellenőrizni valahogy hogy milehet a baj?
  • _dRaxx_
    dual core. 4gb ram. radeon 6800. 60-70 fps xd
  • Hasselhoff72
    Én médium környékén tolom, lényegesen gyengébb cuccal és 50-60 fps kb mindig megvan, i35010/940/4gb de nem fullHD a noti ez sokat számít.
  • Kronos79
    Így elnézve a dolgot úgy gondolom, hogy a víz minőség butítása sokat dobna a dolgon. Ezen kívül nem tudom hol és mennyire jelentkezik, de a tükröződés is tud kajálni, illetve nem tudom téged mennyire köt le(engem nem), de az eget és a felhőket is vissza lehetne butítani. Ja az a post processing cucc visszavétele is szokott segíteni. Sokan esküsznek rá, hogy az nem egy túl fontos dolog.

Nekem ennél gyengébb gépem van és a WoT-hoz hasonlóan közepes grafikát választottam. Egy kicsivel jobb itt az FPS, mint ott.

Még valami. A fentiek közül nem kell mindegyiket egyszerre visszavenni. Próbálkozni kell melyik mennyit segít.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.08.04. 08:44:32
  • Kronos79
    Igazából inkább azt mondanám, hogy bármilyen hajó szar, ha a hajót irányító játékos gyenge. Ha valaki jól használja a hajóját, annak nem vagy ellenfél, ha te vagy a low tier.
  • Toweliee
    Az alábbi laptop konfigon a képen lévő beállításokkal bizonyos helyzetekben (lövések) alig van meg a 15-20 fps, de nagy átlagban is csak 30-40. Szerintetek milyen beállításokat használjak, miket állítsak át (a wot majdnem max grafikán tökéletesen fut).
    Intel core i7-4710HQ 2.50GHz
    RAM: 16GB
    NVIDIA GeForce GTX 860M

• _dRaxx_
    Kis szinten vagy még. Ne bízd el magad. Tényleg csak etetés az eleje és ahogy mész feljebb jön a szopóállarc.
  • _dRaxx_
    Tegnapi napom nekem is olyan fantasztikus volt mind neked. Ugyan azokat tapasztaltam amiket írtál. Csak forognak és nem lőnek.. beforognak a lövések elé meg a torpedók elé is v még csak meg sem próbálja kikerülni őket. Megyünk egyfelé 5-6an szembe találkozunk egy ugyan ilyen létszámú csapattal és pár másodpercre rá már mindenki visszafelé megy és help 0 xd
  • Prince23
    Érdekes. Az előbb az Óceán nevű mapon 1v1-ben (kisebb mások általi sebzésekkel megszórva), távol, kb 12 km távon pérbajoztam egy 6-os Clevelanddel. Én meg 4-es Wyominggal voltam. Ennyire erős ez a csatahajó, vagy a Clv ennyire szar?
  • Master91
    Ezért vannak prém hajók...

Múltkor 5-os japó cirkálómat úgy szedte szét hogy beültem a sarokba remegni csata után, sokkot kaptam. Köpni-nyelni nem tudtam ellene, p.nát hajtogatott a hajómból szó szerint.
  • PrasCo
    Érdekes egyébként, egyelőre elfogadhatóan szórakozom a játékkal. Ma átugrott egy barátom, megmutattam neki, a dolog odáig fajult, hogy lett egy accountja (hozzá is vágtuk az Albany-t azonnal), és pár órán belül már a St. Louis-ával közösen verettük divison-ben, miután beüzemeltem a laptopot. Low tier, nagy móka volt.
    Ugyanakkor, ha visszaemlékszem, a WoT is így indult nekem. Még nagyon az elején néztem rá (talán nem is emlékszem már jól), két ág volt össz-vissz, a német és a szovjet, valamint volt a homokozó Pz.35(t)-vel bezárólag, meg afölött minden. Aztán valahol a Pz. IV magasságában abbahagytam és azóta sem nyúltam többé hozzá. Itt is szubjektív érzetem, hogy furamód, ahogy halad az ember felfelé a tierekben, nem csak a játék kezd szorítani a golyóin, de amúgy a "közösség" is egyre nagyobb ráktömegként viselkedik.
    Egyre erősebben érik bennem a gondolat, hogy pl. az USA cirkáló-ágat hagyom, ahol most van, a Phoenix-en, és nem megyek vele tovább, hogy maradjon valami, amivel még érdemben, a szó töredékében még nemes értelmében játszani lehet. Néha az az érzésem, hogy az egész pszichológiai séma úgy működik a játékmodellben, hogy felrakják az embert a szobabiciklire tekerni a dinamót, és az eleinte még elélógatott üveg sört szép lassan, hirtelen mozdulat nélkül kicserélik egy söralakú csekkre.
    Addig meg még megy a St. Louis-os golyószórás. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.03. 23:53:27
  • StrikeFor
    kicsit én is azt hittem majd tekintélyt parancsolok,de direkt keresnek a DD,CV,CRuiser hordák........mivel tudják gyenge vagy
  • StrikeFor
    9-en ha jó köröd van akkor is kb nullszaladós a meccs....fasza
  • Pluskast
    Ezt még értem is, na de ez egy kilences csatahajó! Nem egy Wyoming. Ráadásul ha másban nem is de azért tűzerőben és az általa okozott sebzésben felül kellene, hogy emelkedjen egy BB egy CA-val szemben nem? Bár tudom feleslegesen kérdezek ilyeneket....
  • Dewri
    Az elején még poén a játék. Aztán tier6 fölött kissé elszáll, tier8-tól meg játszhatatlan lesz, főleg anyagilag... Az eleje a beetetés...
  • Dewri
    Azért, mert ha egy ingyen hajó rommá lövi a pénzért vehető fosokat, akkor a pénzesek nem akarnak majd játszani és nem biztatják a pénzes barátaikat a pénzes hajók megvételére. De ha egy ingyen hajó semmit nem ér ellenük, az más helyzet, jobb bevétel várható... Szerintem...
  • Kronos79
    Én már ott vagyok az ötös japó cirkálónál. Nem akarod te azt. Ekkora tré hajó nincs még egy. 45mp/180 fok toronyforgatás és 22mp töltési idő az alap hajón, alap toronnyal. Sírok. Sőt zokogok. Három csatát mentem vele, de mindet buktuk. Ha egy Omahát lőve nincs szerencséd és nem találsz citadellát, akkor simán kiszed 1v1-ben.
  • Prince23
    Én meg hátrányból, kb. 80-85%-os HP-val egy Omahát süllyesztettem el full HP-ről egy 4-es Kumával, Azóta egyik kedvencem a cirkálók között :D Remélem azt nem fogják nerfelni, mert még sok van a Tier 5-ig.

Csatahajók közül: Wyoming, de csibészkedni távolról nem nagyon lehet vele, kurv@ pontatlan.

Én még csak Tier 4-nél tartok, rohadtul élvezem ezt a játékot, komolyan, még a WoT-nál is. St. Louis-zal (Tier 3) csináltam egy 5x kilsstreak sorozatot, de azóta már csak álmodni se tudok ennek megdöntéséről.

Aki egyedül tolja, és Tier 4-es, az felvehet, és tolhatnánk divisionban akár. (név: bishoplogan)
    Tier 5+ még lehetőleg ne jelöljenek be, ott még nem tartok :D
  • StrikeFor
    hát igen a BB vel célozni kell és hiába vagy PRO szar a sebzés.............a torpedók bezzeg sebeznek...az idióta HE spam 4-8 másodperces töltési idővel meg a másik faja dolog.....kicsit elvan baszaintva.......a csatahajóktól félnek a legkevésbé az emberek.....
  • Pluskast
    Nekem is az alap van. Az a legnagyobb bajom, hogy úgy sebez mint egy cirkáló. 4 ezer, 6 ezer, esetleg 7, de alig lövök vele citadelt és ha lövök is az is max 17-20 ezer között van. Zárt bétában 30 40 ezres sebzéseket vittem be itt meg semmi és ebben a hajóban pont az volt a jó, hogy a cirkálókkal szemben ment az egy lövés temetés történet. most meg szarrá szednek a cirkálók a HE lőszerrel. Képtelen vagyok megérteni, hogy ha egy hajó jó és élvezetes vele a játék akkor WG miért érez olthatatlan vágyat, hogy szarrá nerfelje.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.03. 21:25:00
  • StrikeFor
    :(

bővebben? nekem még csak az alap van.....ez mindenképp szarabb mint a CBT-s maxos...,de kifejthetnéd pls
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.03. 20:44:48
  • Pluskast
    Nos, kb úgy 20 játék után azt kell, hogy mondjam ezt az Iowa-t szarrá szedálták, nerfelték a nyílt béta elindulásával. Ez a hajó egy gyilkos szörnyeteg volt a zárt bétában most meg egy kivénhedt, fogatlan, kehes oroszlán lett belőle. WG hozta szokásos formáját. Azt hiszem nekem ennyi is volt ez a játék. Csontra ugyan az a szar hozzáállás és módszer megy itt is mint ami a WOT-ban. Elég volt, ennyi volt.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.03. 20:38:02
  • StrikeFor
    ROHADT MOCSKOS SZEMÉTLÁDA!!!!!!!!!!! nem lehet eltalálni!!!!!!!!!!!

• Prince23
    Ható táv nekik kisebb, vszeg egy tierrel fentebb voltál.
  • Wolwerine
    Ingyenes játékhajó
  • StrikeFor
    tankozni és repcsizni WT!

szerintem ha kijön a hajós játékuk ezt senki nem fogja játszani az is fasza lesz
  • DantesHUN
    A WoT-ot rég meguntam: újjat nem mutat, nem érdekel az X-edik tank klón, minden ami érdekelt meg van, és a csapattársak...itt még érdekel, mert a US csatahajó és japán hordozó ágát végig akarom vinni. De nem lő...én szerintem az van, nem néz oldalra, és nem veszi észre, hogy ott is vannak célpontok.
  • StrikeFor
    elindul a támadás...kiszedek 2 hajót jön velem 5 gyerek....egyszer csak nézem b+ mindenki engem lő.....hát a kiQrt csapattagok fogták magukat és visszafordultak mind az 5-en.....pedig már csak 3-om ellenfél maradt.........HEHHHH? WTF???
  • Master91
    ma nekem is sz.r az egész úgy ahogy van

a wot is hulladék

már nem merek semmilyen netes játékod indítani
  • DantesHUN
    És tudom nem szabad kiakadni meg felhúzni magam...de amikor a csapatárs csatahajók nem is lőnek? Ilyenkor arra a napra be kell fejezni.
  • DantesHUN
    Két csata ma elég volt. Szerintetek, magyarázzátok már el: miért nem lőnek? A csapatársaim is lőtávolon belül voltak. Ha én látom az ellenséget nekik is kell. Ötlet? Vajon miért nem lőnek? Mint egy vakegér hajóztak előre. Lehet nem veszik észre, hogy oldalt ott ellenséges hajók vannak?
    Tudom, igen a WoT is pont ilyen volt de...de még csak lőni se lő?
  • DantesHUN
    Nem lesz több wipe
  • StrikeFor
    jön valaki CV-ni?