22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #7344 A crit. hit meg a citadella az nem ugyanaz...de hát ügye a játék alapvető dolgait minek ismerni? Egyszerűbb szarozni.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.15. 14:15:59 -
seepheeerd #7343 Kiírta hogy két cit hit és ennyi dam. Mi a fenét számoljak ezen?
Elhinni pedig nem fontos. -
#7342 Nem értem, hogy az itt fórumozók miért játszanak egyáltalán ezzel a játékkal. Ha ennyire trágya valami, keresek mást. -
Toweliee #7341 Ennél még a wot +-25%is igazságosabb. A találatok döntő többségében minimumsebzés van (persze tudom, rossz helyre célzok..). -
TiborTamas #7340 Hagyd rájuk, nem érdemes velük vesződni. Írhatsz te bármit, ők a legjobbak, és nekik mindig minden sebzésüknek maximumnak kellene lennie, mert mindig tökéletesen lőnek, csak az a szemét random direkt eltéríti nekik. :) -
Toweliee #7339 Dantes, mindenki érti a működési elvet, nem ezzel van a probléma hanem azzal, hogy ez a gyakorlatban ótvarul működő elv szépen meg van ideologizálva. Azt nem tudom, hogy mennyire életszerű, de azt igen, hogy a csatahajók komoly hátrányban vannak a működési elv miatt. -
DantesHUN #7338 Úgy hogy az egyik nem citadella volt, ezek szerint. Talán számolj egy kicsit. Gondolom visszajátszás persze nincs. -
seepheeerd #7337 Te meg szajkózod itt a propaganda dumát és nem veszed észre azt, hogy TAPASZTALATRÓL beszélek (most volt két citadella egy cirkálón, 17300 dam, ez hogyan jött ki?
(megmondom: ha igaz lett volna MINDEN ESETRE az, amit írsz, akkor ugye 26000 dam és süllyedt volna :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.15. 13:59:45 -
DantesHUN #7336 Mi lenne ha leállnátok a cirkusszal? Komolyan, mielőtt leszaroztok valamit érteni kéne a működési elvét. Arra nem veszed a fáradtságot, hogy felfogd és értelmezd? Baromira unalmasak vagytok. -
seepheeerd #7335 Fix hát. Én is ezt mondom: 1310 :D
(de innentől kezdve csak HE-vel lövök, az nem megy át és még gyújthat is :)))))
Update: ahogy látom a HE 1120... ééés gyújt :)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.15. 13:46:05 -
StrikeFor #7334 Biztos mindig a konyhát lövöd át és épp nem főznek semmit :D -
DantesHUN #7333 Attól még hogy szerinted nem lehet, igenis így működik.
Ha 13100 a sebzés akkor
lepattanásnál nulla
ha átmegy és nem robban : 1310
Ha robban, de nem citadella találat: 4362
ha nem citadella, és már sérült rész: 2161
Ha citadella: 13100
A sebzés fix. -
seepheeerd #7332 Vazze, követem a lövedékeket, szart mennek keresztül annyiszor! (folyamatosat írtam, vagyis egy csata során VÉGIG 1310, vagy annak többszöröse a dam)
Az rng úgy dönt hogy a dam 10% és kész. Szívjanak gázt :)
(Összeesküvéselmélet vol 1: az mm nem csak hajókat válogat össze, hanem meghatározza a szorzókat is :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.15. 13:26:30 -
StrikeFor #7331 ebben az esetben vicces lenne a Torpedók sebessége víz alatt :D -
DantesHUN #7330 Nem konstans, hanem nem egyszerűen keresztül ment a hajón a lövedék, és ennyi,, ez akkor van, ha gyengén páncélozott részt talál el, és nem aktivál az AP nem robban, hanem keresztül megy. Mi ebben a nevetséges? Csak mellesleg jegyzem meg, pont az ,hogy az AP gránát átmegy a hajón és nem robban, az pont hogy a valóságban is megtörténhetett. -
aru #7329 Miért is kellene ahhoz keresztül lőni, hogy süllyedjen? Még sosem adott be süllyedést amikor vízvonal szint alatt 1 méterrel trafáltam telibe a hajókat, sőt sebzést sem!
Ne próbáld már bemesélni nekem (New York esetében), hogy egy 790 m/s sebességgel haladó AP lövedék amikor eltalálja a hajót vízvonal szint alatt 1 méterrel akkor ott "drasztikusan lelassul a lövedék"! A HE lövedékek sebessége meg még ettől is nagyobb, 834 m/s! o.O
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.08.15. 13:21:55 -
seepheeerd #7328 Elolvastam én mindent, hidd el... nagy szar az egész megvalósítása, viszont baromi jól hangzik. Egy dolog látható, az pedig a lepattanók.
Most léptem ki csatából, folyamatosan 1310 a sebzés. Ha két találat van, akkor 2620. Konstans. Ami még szomorúbbá teszi, tökmindegy hogy BB vagy CA a célpont.
Lassan mondom: ha az igaz lenne amit írnak, akkor ez ne-vet-sé-ges.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.15. 13:16:31 -
DantesHUN #7327 "Most beszéljünk kicsit magukról az okozott károkról. A összetett páncél rendszerek és ballisztika kiszámítása után, már nincs szükség az RNG-re, a sebzés mértéke rögzített. Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét). Mivel a rombolóknak nincs citadellája, így a kazántérben okozott sérülés 0,5x-ös lesz. Minden egyéb helyen történő átütés, ami nem a citadella területét éri, 0,333x-os a sebzés, de ha az adott rész már súlyosan sérült, akkor a sebzés értéke lemegy 0,165x-ösre. A hajó keresztül lövése 0,1x-es, míg a lepattanó és a sikertelen átütés 0 sebzést okoz."
Minek vannak az ilyen leírások, ha senki nem olvassa el? De tényleg. Minek? -
seepheeerd #7326 A North Carolina AP lövedékének (ha valaki lőszerről beszél, tökönrúgom) max sebzése 13100. Egy találat -mostanság- pontosan 1310. Mi ez, ha nem véletlen? :D -
seepheeerd #7325 Ez olyan szép elméleti fejtegetés hogy csak na. A valóságban még talán működne is, de az rng miatt egy nagy faszság. Persze ez csak magánvélemény... meg is tartom :D -
DantesHUN #7324 Minek lősz olyan célpontra, amit úgy sincs esély eltalálni? Ilyen távolságból egy rombolót eltalálni, hát nagyon kicsi rá az esély, pláne, hogy úgyis irányt módosít közben. -
StrikeFor #7323 integessek ? :D -
DantesHUN #7322 Eleve minek lősz rá, egy 32 csomóval haladó 18 km-re lévő célpontra csatahajóval? -
DantesHUN #7321 Az van különben, hogy külön kell választani a sebzést, és a szórást, és az átütést.
A sebzés értéke fix. Le van írva, mikor mennyi, csak értelmezni kéne.
A szórásnál, és a pontosságnál van random szorzó. Ha nem sebez, vagy csak 1000 körüli értéket ad be, annak több oka is lehet.
-ügye, ott van az, igenis van úgy ,hogy az ember kicsit mellé céloz.
-a célpont kitérhetett. 20 km környékén, pár foknyi eltérés már okozhatja azt ,hogy nem oda megy, ahová céloztam
-némelyik hajónak valóban botrányos a szórása, és ebben még rásegít a random faktor is
-a lepattanhatott a lövés, aminek megint levannak írva a szabályai, és igen itt is van random.
Azaz, ha rálövök egy másik csatahajóra, és ezrest ír ki, akkor azért van mert nem citadellát ütötte át, és a fenti okok kombináció miatt lehet,, kivéve a lepattanást, ha lepattan, akkor eleve nulla. -
StrikeFor #7320 oké lőjj rá egy 32 csomóval mozgó nálad 10x kisebb célpontra ami mondjuk 18 km-re van tőled és találd el a vízvonal alatt :D :D -
DantesHUN #7319 Jah, de amúgy tudod mi a baj? Felslegesen írtuk le. Úgyse olvassák el, és ha mégis akkor se úgy van , ez szokott lenni. -
#7318 Pdig össze sem beszéltünk. :) -
#7317 "Van egy másik dolog is ami segíthet a maximum károkat okozni: a vízvonal alatti átütés. Ilyenkor a vízbecsapódás pillanatában a detonátor élesedik, a lőszer viszont lelassul, így átütési képessége drasztikusan lecsökken. Ez az érték már nem lesz elég más csatahajók átütésére, azonban a kevésbé páncélozott DD-k és CA-k esetében a lőszer a hajótestben fog felrobbanni, hisz a lőszer lecsökkent sebessége miatt a hajótest sima keresztül lövése már nem lehetséges (a legtöbb egylövéses killt az ilyen esetek okozzák a DD-knél és CA-knál):"
Forrás: A sebzési rendszer működése -
DantesHUN #7316 Vízvonal alatt nem nulla a sebzés.
,,Van egy másik dolog is ami segíthet a maximum károkat okozni: a vízvonal alatti átütés. Ilyenkor a vízbecsapódás pillanatában a detonátor élesedik, a lőszer viszont lelassul, így átütési képessége drasztikusan lecsökken. Ez az érték már nem lesz elég más csatahajók átütésére, azonban a kevésbé páncélozott DD-k és CA-k esetében a lőszer a hajótestben fog felrobbanni, hisz a lőszer lecsökkent sebessége miatt a hajótest sima keresztül lövése már nem lehetséges (a legtöbb egylövéses killt az ilyen esetek okozzák a DD-knél és CA-knál)
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.15. 12:18:19 -
aru #7315 Remélem ezt te sem gondoltad komolyan! Alapvető probléma a játékban a célratartás... Egy toronyból kilőtt 2 lövedék képtelen párhuzamosan haladni! A tornyok képtelenek sok esetben célra tartani és még úgy is körbe lövöd az ellenséget (előtte és mögötte csapódnak a lövedékek) ha kis szünettel lősz, mert figyelembe vetted, hogy lövésenként a hajónak van némi billegése.
Az meg külön érdekes WG gondolkodási mód, hogy ha AP vagy HE lövedékkel víz alatt eltalálok egy ellenfelet akkor az nulla sebzés... 5 km-nél már kapásból be kellene adnia a süllyedést AP-ra, mert a víz nem tud annyit lassítani a lövedéken, hogy az ne üsse be a célpontot! -
seepheeerd #7314 Na abban lesz pár értelmes dolog :) -
Kotomicuki #7313 Erre csak egy wot-os ellenpéldát tudok felhozni:
- amíg oda mentek a lövések, ahova céloztam (70+%-os találati aránnyal) és azt tették, ami le volt írva (átütés, átlagsebzés), addig 55%-os wr-em volt, jó eredményekkel és élveztem a játékot, amióta a script dönt, azóta egy nevetséges szerencsejátékká züllött az egész (a wowp és a wows meg már eleve így indult), amiben egyszerűen már nyerni sem enged a script, nemhogy találni-sebezni (~40%-os találati arány, de sokkal kevesebb sebző találattal is, ami együtt már több, mint szánalmas...)
- amikor a script éppen azt "akarja", hogy találj, akkor a tüzérrel is el fogod találni a célzókörön kívül cikázó és addigra már rég nem spot-tolt light-ot is, ha meg nem akarja, akkor 6 csatában legfeljebb csak splash-"találataid" lesznek és örülhetsz, ha a lánc besárgul miattuk, 0 sebzéssel -
StrikeFor #7312 én várom a peeeccset -
seepheeerd #7311 Én ezt már csak röhögni tudom... lenyomom a másfélszerezőt valahogy, aztán annyi pénzt farmolok a Langley-vel hogy fedezze a javítást, majd megyek diablózni :D -
StrikeFor #7310 most,hogy szétszívtam a véred :D -
seepheeerd #7309 Kigúnyoljalak? :D -
StrikeFor #7308 baHhhh rosszul célzol :D :D -
seepheeerd #7307 Kár hogy nm vettem videóra: balfasz ellenség,7km-re álló Nwe Mexico, 6km-re sziklának tolato másik New Mexico. Lövöm a sorozatokat, 4 hit, 1310 dam... VÉGIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ők meg szétszedték a North Carolinát.
Hát kúrd meg az anyád WG. -
Myke28 #7306 Nálam zoomolásnál azonnal kifagy a teszt szerver ,valakinek hasonló problem? Megoldás?
(Tudom ne játsszak vele :) )
-
Dewri #7305 Ja, de 3 km már nagyon közel van. Egy BB-t pl jóval hamarabb szarrá gyújtanak a cirkálók, nem nagyon jut be 3 km-re... Jobban örülnék, ha mondjuk 10 km-en belül lenne megnövelt pontosság...