World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.01. 15:54:26
Config: Proci I5 2500
Ram: 2x4gb 1600mhz
128gb Samsung Evo 840 ről fut mind a 2 játék.
Vga: Asus Nvidia 750TI 2gb.
Szóval nálam jól látható, hogy sokkal jobban eszi a procit a WOWS mint a WOT.
BattleTag: kabel15#2672
De ezt nem is értem egyébként ... nekem 2 Gb - os a vga, elvileg a processzor is erősebb, és akkor low - on küzdök ... <#conf>#conf>
Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...
Akkor nálam valami nagyon nem gömbölyű, mert az 70 - 80 fps között megy ...
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 15:49:07
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asszony 2 magos laptopján már a wot is ultraszarul ment csak, szerintem a 2 magos proci kevés lehet már ezekhez a grafikájú játékokhoz. Azoknak inkább a böngészőalapúak valók, azaz olyanok, amik nem töltenek le 20 gigát, hanem mennek facebook/böngésző alól nulla vagy pár megás telepítéssel. Például a Ground War Tanks nevű kis wot klón (artymentes!), vagy éppen a Drakensang Online (MMO, full magyar, 70 megát szed le...). Ezeknek persze nem olyan a grafikája, mint itt a hajósnak, de nem is zabálják a gépet...

"game will re-open in the near future. "
komolyan kezdek elgondolkozni lehet nem kapom a prémium bónuszt?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Arról tegyél fel légy szives egy képet
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://tinypic.com/?t=postupload

Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 13:53:14
Ikarus még a VGA-at nem írtad le milyen. esetleg azt megtudod nézni hogy játék közben a feladatkezelő mit mutat, hogy esetleg háttérbe nem e indul el valami ami leterheli a gépet.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.01. 13:37:08
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 13:22:44
I7/16GB RAM/2GB grafika/SSD a laptopban és 10Mbites nettel itt 20-60fps és 100-300 ping (online filmet néz a barátnőm). Lag néha akad, de játszható.
A 2 kombinációjánál természetes a furcsa viselkedés 😊 .Én is azt tudom ajánlani hogy teljesen vegyél le minden grafikát 0ára. és úgy nézd meg mekkora fpsed lesz ha úgy viszonylag nagy számot produkál akkor lehet szórakozni azzal, hogy fentebb állítgatsz mindent és megnézed mennyivel bírja még jól.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 12:34:13
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A másik ami feltűnt, hogy nem csak ugrál - az amúgy nem túl magas - pinged, de gyakorlatilag folyamatosan jelez a lag jelző is. Én értelmezésemben vagy a géped nem bírja és/vagy a neted sem.
A hülyeségemet pedig a gyors halál miatt bocsássátok meg szándékosan mentem be a hajók közé, mert nem akartam sokáig benn maradni.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 12:13:06
másik kör kb15 lövés 9000sebzés AP-val szemben a kb 30 HE lövéssel ami hasonló sebzés volt kb9000
nem lehet kiigazodni
meg lol a játék az ap-t a vastagpáncélzatú nagyobb hajók ellen ajánlja nagyon logikusan ahol elvileg lepattan mert nem fogja átütni a távolság miatt és az erősebb páncélzat miatt
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.01. 10:25:23
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Kellemesen arcade-ra sikeredett - az AP gránátnak nagyobb a romboló ereje, amikor a HE 3-4x annyi robbanótöltettel rendelkezik... <#wow1>#wow1> (ráadásul páncél-/páncélátütési értéket sem láttam sehol, hogy lehetne dönteni, hogy mi ellen, mi volna a megfelelőbb... <#falbav>#falbav> ) - , arra jó, hogy ha vannak játékosok, akkor fél órát eltölts a gép előtt - túlzásba azért nem szabad vinni, mert a kigolyózott wot-ból egy az egyben áthozták a "random-ot" és így már ez is közelebb áll a szerencsejátékhoz, mint a szórakoztató-hoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy."
Sajnos meg is tapasztaltam... nem számít neki, hogy ott vagyok nem messze előtte, az ellenség meg jó messze a távolban, nyugodtan kilövi felém a torpedót...
Rá kell érezni, mert nagyon kevés a hp és az ágyúja semmit nem ér. Használd az X gombot, az mutatja egy fehér sávban, hogy hova kell célozni torpedóval. Erre a fehér sávra kell rávinni a torpedó zöld sávját és ha elég közel vagy, akkor ezzel a módszerrel garantált a találat. Célszerű egy sziget mellé úgy helyezkedni, hogy a sziget mögül csak a torpedók bukkanjanak elő, de téged ne lássanak. Soha nem szabad megállni/fölakadni! A füstöt se kell orrba-szájba használni, mert ha túl korán bekapcsolod, akkor már tudják, hogy ott lesz egy romboló, ráadásul a saját hajók célzását is nehezíti. És természetesen semmire nem szabad rálőni ágyúval, mert úgyse ér semmit (kis kaliber és kevés cső...), csak észrevesznek miatta...
Meg kell jegyezni mekkora az a táv amikor fölfedeznek (ezt a hajó tulajdonságai közt írja a Portban) és a torpedó hatótávot. Ez a 2 legfontosabb érték ami kell a túléléshez. A cirkálókat jobb elkerülni, mert azok nagyon gyorsan lőnek és nagyon sokat. A csatahajókra érdemes rámenni, de lehetőleg nem az oldaluk felől, aztán megvárni míg rálőnek valakire és akkor betámadni gyorsan. És persze a rombolókat kell vadászni, az a saját súlycsoport. El lehet menni az ellenfél hordozóiért is, de azok általában jó messze hátul nézelődnek, nehéz átvergődni az ellenségen odáig.
Ezen kívül vigyázni kell a retardált csapattársakkal is, mert vannak olyan barmok, akik már akkor kitárazzák a torpedókat, amikor az ellenfél feltűnik a horizonton és leszarják, hogy te pont a torpedók útjában vagy. Tegnap az egyik csatában én voltam a csapatunkban az első halott, full hp-ról kitorpedózott egy ilyen idióta és még elnézést se kért...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.06.30. 23:32:28