22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Jó. Nekem az Amagi nem tetszett, de az nem is igazi csatahajó, hanem csatacirkáló, inkább gyors mint erős. A Fuso és a Nagato használható.
  • Toweliee
    Nagyon jó csatahajó a Fuso, az eddigi legjobb az ágon. A Nagato milyen? Azt néztem ki magamnak egyelőre, ott állok meg az ágnál amíg meg nem tanulok normálisan játszani.
  • silverchain
    Nekem bejön a warships, annyira, hogy a WoT-ra rá sem bírok nézni, pedig ott csücsülnek a t10-es tankok a garázsban:)
  • Dewri
    Ez a tetves X pálya még mindig itt van??? Omahával betett, persze tier6 ellen. Sokáig éltem a kereszttűzben...
  • Dewri
    Na, már itt is itt van a sok wotos statvadász idióta... Leszedték a csapat harmadát, erre beszóltam, hogy fasza kis csapat...Mr. Stat visszaszólt, hogy én mondom, a winrate/average damage értékeimmel... Nos, természetesen én életben maradtam Wyoming-al, 3 citadel, 2 kill, kerülgettem a torpedókat, foglaltam, megnyertük a meccset, második voltam a csapatban a pontjaimmal, alig elmaradva az első helyezett CV mögött. Statvadász hülyegyerek rég elhalt. Ennyit a statokról...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.16. 08:34:46
  • ximix #7379
  • TiborTamas
    Hát jól van ez így?!
  • _dRaxx_
    Micsoda Mónika show alakult itt ki. :"D
  • ZsG502
    Ennek a játéknak az az üzleti modellje, hogy a beetetésből, majd utána az igazságtalan játékmenet okozta frusztrációból csinál pénzt (fizess hogy előrejuss, hogy túljuss a rossz hajón).

Erre az a megoldás hogy nem játszik az ember.
  • Lokker
    Ezzel a Myogi-val hogy fogok én 20k xp-t összeszedni? Döbbenetesen jó látni mikor a 8 km-re lévő célpont elé és mögé esik a lövedék...
  • Dewri
    Tennék én, de ahhoz jó kör kéne. Most pl a legendásan fosadék Myogival mentem egy 5 citadellás kört, 2 kill, 52ezer sebzés, egy St. Louist 28ezer hp-ról durrantottam ki, percekig nem láttam az örömkönnyeimtől utána... De persze vereség, mert 3 pontot elfoglalni, vagy betámadni ha elfoglalják, továbbra is bonyolult dolog... Viszont a Myo-tól ez hatalmas meglepetés volt, nem is merek menni még egyet vele...
  • Lokker
    Egyszerűbb lenne zárni a topikot...
  • DantesHUN
    Nem tudom minek kellenek ezek a túlzó trollkodó hülyeségek. Ki mondta hogy tökéletes? Ki mondta hogy minden rendben van? Senki. Például az MM messze nem jó. És igen, nagyon sok másik részével is van gond a játéknak. De ami itt megy, az általában csak felesleges hiszti, és az egész abból ered, mert egyesek nem tudják, vagy nem akarják felfogni a játékmechanikát, például ,hoghy működik a sebzés, hogy működik a lepattanás, stb.

Csak a szarozás, dühöngés, meg hiszti megy. Azt is értem , hogy ki kell ereszteni a gőzt. Rendben. De az állandó hiszti unalmas. Neked meg ennél több eszed lehetne, és nem kéne rá tenni még egy lapáttal. Ne szólljon már minden második hsz erről a kibaszott hisztiről!

Érdemben miért nem lehet a játékról beszélni? És basszus, igen,tudom ez megy a WoT-nál is, ez megy WT-nél is, és ott is rohadtul unalmas. Oda már olvasni se járok be, mert a hajam égnek mered, az állandó hülyeségtől és sírástól. A WoT-ban ezer fasz hozzászólásra, jut egy! ami arról szól ,mondjuk hogy kell egy adott tankot használni. Itt is ez legyen?

De lefogadom hiába beszélek, akkor is folytatódik a műsor. Inkább tennél fel egy új videót...mondanád el, na ez jó kör volt nézzétek meg...annak lenne értelme.
  • Dewri
    Megint egy ok nélkül sírás... Béna vagy. Az MM tökéletes ebben a játékban, ez a te hibád. Vagy nincs elég játékos az OBT-ben sem (a CBT-ben mindig ezzel takaróztak...). De a lényeg, hogy béna vagy, mert a játék jó, olvass MM-ről szóló cikkeket (biztosan vannak ilyenek), hogy felfogd végre, miért nincs probléma a 4vs7 besorolással. Saját tierben halálra unnád magad, így sokkal jobb.

(Remélem a wg majd fizet nekem az ilyen posztokért... :D )
  • Endre
    A kis tököm
  • Lebowski
    Ez korrekt nem? :D
  • Dewri
    Hú tényleg, nekem ezekről eddig fogalmam se volt... Vagy mégis:

Annyira nem érzem magam bénának. Kifejtettem a 7263 hsz-ben a véleményemet a tudásról és a szomorú valóságról, ez már így is marad...
  • ximix #7367
    Prince23 #7366
    Lőszerrekesz valószínűleg .

Endre #7365
    "mikor még nem is lőttem, de már süllyedek"
    Valld be, hogy szuper tesztelő vagy és már tengóban ülsz

• Prince23
    Nemrég Myogival kiszedtem egy 80%-os (majdnem full hp-s) HP-s Clevelandet. És egyből elsüllyesztettem. Ez vajon mi a wtf volt? Myogi híre arról hogy pontatlan, most meg ekkora mákom lehetett. De amúgy sem sebzek vele ennyit szinte soha :)
  • Endre

Az vegyétek figyelembe, hogy ez egy JÁTÉK és a játékok célja a kikapcsolódás, szórakozás, örömszerzés. Ha ez nem teljesül akkor az már nem játék és itt olvasva a hozzászólásokat csak idegborzoló. A másik. Ez egy Ingyenes cucc igen ügyesen belevíve az üzletet. Ha én lennék a licenc tulaj és valaki venné a fáradságot, hogy Nekem írja meg a bajait és nem a játékostársakat fárassza a sirámaival, megnézném eddig költött-e egy dobozos játék árát a tulajdonomra, ha nem , csókolom. Látva a játék közbeni szövegelést, ha én találok normális, ha engem akkor anyázás. Nekem vannak 4 kill-es köreim és vannak , mikor még nem is lőttem, de már süllyedek. Ez van, tudomásul kell venni, hogy van ellenfél is akiknek más az elképzelésük a játék alakulásáról
  • Master91
    Ezért lesz - fav topik ez is

Ezeknek soha semmi nem jó, állandóan sírnak, állandóan valamin rinyálnak. Szánalom.
  • ximix #7363
    A sebzés független attól, hogy milyen szögben vagy távolságban áll az ellenfél ezek csak az átütés szempontjából lényegesek.

Alap helyzet mind a ketten álltok x km-re becélzod az ellent , ekkor a távolság függvényében rajzol köré egy x méretű ellipszist (mint a WoT-ban az arty-nál) amit te nem látsz, ezen ellipszis fel van osztva további zónákra (valami hasonló, amit még nem ismerünk mekkorák), hogy a legbelső zónába essen a lövedéked azt hiszem ~68% esélyed van, de az még nem jelenti azt hogy el is találod az ellenfelet. Össztűznél egy ellipszis, sortűznél tornyonként egy ellipszis.

A 8km-ről citadella, 3km-ről meg semmi, 8km-nál az oldalát kell lőni mivel a lövedék itt még íves pályán mozog és előre és lefele tart a hajó belsejében, míg 3 km-nél meg inkább a vízvonalra kell tüzelni mert szinte egyenesen megy a lövedék, azonfelül nem minden hajóban van egyforma helyen a citadella van ahol feljebb vagy lejjebb, két részre van osztva stb.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.15. 18:52:22
  • Lokker
    Mindenki szarul játszik és a WG szent.
  • DantesHUN
    Nem tudom mennyi rá az esély. Arra mennyi az esély, hogy társasozás közben többször egymás után egyest dobok? Vagy ott is csaltak?

Amúgy meg, nagyon másról beszélsz. A szórás, az egy teljesen másik téma, mint a sebzés. A szórás, az igen, randomtól függ. Ez már csak így van.
    A sebzés értékei, viszont nem egészen így működnek, de nem írom le újra. Mi az, te se olvastad el? Senki nem olvassa azt oldalt?
  • herminamezo54
    hello. valami van csak nem az igazi. nekem az 1881 az a szam ami talalatkor legtobbszor elo jon. biztos valami tortenelmi datum. a coop modba 10- 5-6 a talalat myogi es kongo. a missionba bizony volt hogy 1 talalat sem volt. sokszor nem is ertem. bezzeg engem olyan hajok is eltalalnak akik nem is jatszanak. vajon hol a hiba? nem tom szamit -e de nincs super celzo berendezesem. sokszor lehangolo igy jatszani de ez van. de ha 1x lenne 4000xp-m es 3 plecsnim 1 kuldetesbe meg az nap levaltanam europa legjobb felsotestet orbanczos wektort. jo lovoldozest es eredmenyes talalatokat
  • horika
    "A T29 30 méterről 2x nem üti át az M5 Stuartot?"

Ezt a replayt megnézhetném?
  • Dewri
    Mekkora az esélye, hogy egymás után folyamatosan több sorozat PONTOSAN 1310 (vagy épp Myogi esetében PONTOSAN 1000) sebzést okoz, függetlenül attól, hogy csatahajót vagy cirkálót lövök, oldalról vagy félhátulról találom el, 12 km-ről kapja vagy 7 km-ről kapja? Mert szerintem eléggé minimális, ha valóban rendesen, szabályok szerint (beesési szög, sebesség, stb) számolna a program...

Egyébként simán prezentálok videót bármilyen szarról, mert be van kapcsolva a replay. Elég ha bemegyek botok ellen Myogival: 7 km-ről folyamatosan mellé, pedig a Myo papíron pontosabb mint a Wyo, ezt mivel magyarázod? Erre is van egy WG sablonszöveg, hogy miért szánalmasan fos egyes hajók pontossága? Legutóbb Omahába 8 km-ről citadel, Tenryuba 3 km-ről 2000, pedig 3 km-ről esélyes, hogy pontosabban lőttem, mivel betölti a monitort a hajótest...

A wotban is voltak videóim, van is olyan, amiben a T-150 minden egyes lövésére a full minimum sebzést kapom egymás után vagy 5x, mindegy hova lövök a jóval gyengébb ellenfélre. A T29 30 méterről 2x nem üti át az M5 Stuartot?? Erre nincs magyarázat, ez úgy szar ahogy van. Aki szerint ez normális, azzal szívesen kipróbálnám a szituációt pontosan lemodellezve: én ülnék a T29-ben, ő meg ülhetne a Stuartban, hiszen le fog pattanni ugyebár, 2x is...

Ez sajnos full random, amit nagyon sokan észre is vesznek. Ha nem létezne ilyen, nem tűnne föl ennyi embernek. Vagy lehet, hogy mindenki szarul játszik, akinek feltűnik, mert a wg nem gané...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.15. 17:18:37
  • DantesHUN
    Oké, de attól még azért na, ilyenek ne legyenek már, hogy cirkusz: miért nem sebez. Jól leírják neki, hogy működik a rendszer És a válasz? Újabb cirkusz, és azok a hülyék akik érdemben szóltak hozzá , pl: leírták a sebzés működését. Hát na, ez kicsit sok.
  • Dewri
    Bármelyik topik ilyen. Nézd meg a wotot, nézd meg a war thundert, ugyanaz megy mindenhol. Ezért nem is értem mit fanyalognak egyesek, hiszen mindig is így nézett ki egy topik. Az "érdemi beszélgetős" részre ott a hivatalos fejlesztői blog a hivatalos fórumon. Ez itt nem a hivatalos fórum...
  • seepheeerd
    Ja.
  • seepheeerd
    A tények makacs dolgok. Ebben a világban ez már csak így van :)
  • TiborTamas
    Szerintem nem én vagyok a szerencsétlen, ha valaki MINDIG 1310-et sebez...
  • PrasCo
    A topik röviden:
    - 58% "szar a játék" (alkategóriákra bontható)
    - 27% "Nézzétek, mennyire fasza vagyok!" (egy-az-ezerhez mázli screenshotok)
    - 15% "Érdemi beszélgetés" (Tapasztalatok hajókról, patchek tartalmai, játékostárs-keresés, kérdések és válaszok, promo kódokra figyelemfelhívás, upgrade-ekkel kapcsolatos tanácsok stb.)

(szerk.: Igen, ez a hozzászólás a második kategóriába tartozik, némileg kifacsarva)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.15. 14:30:19
  • DantesHUN
    Hányszor kellene még leírni, ugyanazt? Ha 1310 , akkor átment, és nem robbant.
    Ha ennél több, de nem a maximum, akkor robbant, de nem citadellát ért. Ennyi. Ilyen egyszerű a magyarázat.
  • DantesHUN
    Na és persze visszajátszás természetesen nincs. Érdekes, soha nincs azoknak visszajátszás, akik anomáliát meg csalást tapasztalnak. Hogy van ez? Nem furcsa? Érdekes, hogy WoT-ban is pont így volt.
  • seepheeerd
    Oké, de azt írtad, hogy a citadella hit az 1x szorzó, azért furcsállottam.
    Emellett ha visszamegyünk az elejére, azt is furcsállottam, hogy ma még minden dam 1310 vagy többszöröse.
    Cirkusz pedig akkor van, ha valaki értetlen.
  • DantesHUN
    Nem tetszik érteni. Különben az is lehet, hogy a sérült citadellát éri közvetlenül egy második lövés, akkor a másodikra már nem 1X-es szorzót ad. Mintahogy más már elve sérült részre is kisebb szorzóval ad találatot, ilyen van benne.
    De hát könnyebb még mindig sokkal könnyebb a cirkusz mint normálisan végig gondolni.
  • seepheeerd
    Te szerencsétlen.
  • seepheeerd
    cit hitnek rövidítettem a citadellát. CIT teccik érteni? Nem CRIT. Eh...
  • seepheeerd
    Én pl. azért, mert az Iowa osztály a kedvencem vagy 40 éve. Gondoltam hogy addig eljutok és kész. Ez a cél, de sajnos ha szart látok, nem szoktam szó nélkül hagyni.