World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ez bug vagy egyéb passz.Csatahajóval a gyerek állt a sziget és hegy mögött,és a hegyen keresztül lőtt minket.Próbáltam rálőni,de nekem a hegy nem engedte át a lövedéket.Az meg vígan hegyen át lőtt minket.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Úgy rakta be a hajómat, ezt a kikúrt fos, hogy az indulás utáni első percben vagy 4-5 hajó lőtt rám vagy három irányból, meg küldte a torpedókat. Miaszar? Mozdulni se tudtam. Se jobbra, se balra, se előre, az indulási helynél midnenhol ellenfél, túlerőben, lőtávolságon belül .<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Pheonix I. csata...5 perc alatt vége, ellenfelet se láttam, minden pontot elfoglaltak. 115 xp. Kurva jó.
II. csata: 3 perc alatt úgy 0-5 lesz az állás, lövés nélkül mindenki elhullik. Úgy szintén 22XP. Esélytelen. Kibaszott kurva anyátokat azt!
III. csata, 10. ezer sebzés összejön, persze vereség, mindenki elhullik, a csapattársak egyhelyben állnak. Húha! 300 XP.
A következő hajótest, hogy ne stock legyen a hajó: 1600 XP. Szép dolog.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.30. 15:54:55
Ja, és iszonyat kevés XP-t ad.
Az is érdekes, bár lehet én nem értem, hogy például St. Louis-nál esély hogy felgyújtson valamit HE-vel 7%. Ennek ellenére minden második lövésével felgyújt valamit. Én sose voltam jó matekból...de ez nem áll össze.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
BattleTag: kabel15#2672
Figyelem!
A nyitás egyelőre csak átmeneti és egy kapacitás teszt miatt van, azaz ha elérték a terv létszámot, ismét bezárnak a szerverek! Szóval hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.30. 12:57:35
https://wotinfo.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
BattleTag: kabel15#2672
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház