22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    PzPuma küldött egy replay-t. Mogamival tolja, jól látszik, hogy a cirkáló HE lőszerrel csúnyán lezúzza a csatahajókat...

• PrasCo
    Egyetértek, én is az egy adott hajóval elért átlagsebzést szoktam nézni.
    Illetőleg a múltkorit folytatva ismét egy érdekesség. Újabban szokásommá vált, hogy a prémium hajók tulajaira rá szoktam nézni, hogy mégis, mire költik az emberek a pénzüket. (Személy szerint van egy olyan beütésem, hogy noha arányaiban sokat játszom a WoWs-szel, mégsem tudom megindokolni az agyamnak, hogy miért szórnék ki tízezret tkp. egy 3D modellre [na jó, egy Szent Istvánon már elgondolkodnék - de őszintén, majdnem ennyiért kapok egy makett Yamato-t...], amiért már kábé kapok egy tavalyi AAA-s címet, úgyhogy az egyetlen, amire majd költeni szándékozom, a "garázshely".)
    Pláne azután lett érdekes a gyerek, miután a Murmansk-kal nyílegyenesen az oldalamba csattant, azt meg el lehet felejteni, hogy én New York-kal elkezdek forgolászni, beállított tornyokkal. Az eredmény ugyanaz, mint amit - megdöbbenésemre - egyáltalán nem ritkán tapsztalok: Szinte nulla alaphajó-használat (14(!!!) ütközet összesen), viszont ellőtt legalább huszonhat és félezer forintnak megfelelő összeget prémium hajókra.
    WG, ti istenverte zsenik...!
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.22. 20:13:18
  • ZsG502
    Valóban érdemes hajónként nézni.

Rombolóval eddig például sokkal jobbak az eredményeim mint cirkálóval.
    Omaha: 35k Dmg, kill/death ~1.8 (225 csata)
    Minekaze: 42k Dmg kill/death ~6 (32 csata)
  • Lokker
    Szerintem az a mérvadó ha látjuk hogy játszik
  • Scharnhorst
    A kill ratio sem éppen mérvadó gondolj a sok kill stealer emberre aki csak azt várja, hogy lesebezd az ellenséget és a végén megöli előled. Szerintem egyértelműen a csatánkénti átlag damage lehet valamilyen szinten elfogadható ha hasonlítgatni akarunk, de ott is hajónkénti lebontásban nem pedig a nagy átlagot nézve.
  • seepheeerd
    Háromféle hazugság létezik: a hazugság, az aljas hazugság és a statisztika.

Ha sakkról lenne szó, más az állás :)
  • Ragnaer
    Ma megpróbáltam játszani az Izumo-val, de hamar rá jöttem hogy lehetetlen.
    Lassan kezdem azt gondolni hogy izut úgy tették be a játékba hogy senki foglakozott vele.
  • Endre
    Hm A Win rátám 92.86% , de kill/death 1.21. Akkor most mi van? A win nem rajtam múlik, ha szar a csapat hiába lövök ki 3-5 hajót attól még vesztettünk. A kill/death ugyan ez. Előre mész rombolóval felderíteni, véletlenül jó irányba indulsz szembe jön az egész ellenséges flotta,erre akik mögötted vannak hősiesen hátra arc és elhúznak. Játszótársat játékban ismersz meg.
  • Dewri
    Szerintem a kill/death ratio inkább mutat valamit, mert annak feltétele a sok kill, ha csak sunnyog az ember, az nem nagyon lesz 1 fölötti érték, tehát az inkább mutatja mennyire harcol valaki.
  • _dRaxx_
    Játszópajtit keresek ! 50-55%+winrate
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.22. 11:59:38
  • DantesHUN
    Én meg csak 259 csatánál tartok...nem sok
  • _dRaxx_
    1000 csata? aztaaa :D ráment a winratre hogy túl sokat mentél. :D nem jó sokat tolni. nem bírsz folyamatosan ugyan úgy koncentrálni logikusan gondolkozni stbstb.
  • DantesHUN
    Ez igaz.
  • Scharnhorst
    Szerintem a csatánkénti xp nem mérvadó a prémium fiók mivolta miatt. Mert lehet, hogy valaki prémium fiók nélkül hiába jó játékos ha egy szarabb de prémium fiókos ugyanazt az átlag xp-t el tudja érni.
  • DantesHUN
    Nem a winrat-től vagy jó, hanem ha az átlag játékosokhoz képest, magasabb mondjuk a sebzésed, csatánkénti Xp, stb.
  • Garakx
    A 44% win ratel jó vagyok? :) 1000 csata után?
  • Garakx
    Tesztszerómn nincs free xp? Ki kell szemnvedni mindent? SHIT! :(
  • csaszix
    Üdv. Hol találhatok magyar nyelvű leírást a USS Erie (PG 50) amerikai ágyúnaszádról? Előre is köszi.
  • Myke28
    És ehhez mit szólsz :) majd 1 milla XP .....

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.21. 09:15:07
  • StrikeFor
    hát beszarás............akkor még lehet finomítani kell bizonyos típusokon

basszus ezzel gyönyörűen bemennek a találatok!

mondom nekem fejlesztett kapitány meg a hajó is és IOWA-val néztem
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.21. 08:07:08
  • Dewri
    Itt az egyik új pályát adta be: Solomon Islands. Valószínűleg alacsony tieres pálya, mert Kawachival voltam.

StrikeFor: a secondary buffal kapcsolatban, itt pl 56 lövésből 26 találat, 14ezer sebzés jött össze másodlagosból...:)

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.20. 23:28:36
  • Dewri
    A botok itt általában sokkal bénábbak mint az emberek, ez tény. De magas szinten a tesztszerveren úgy vettem észre, hogy a bot CV közelről durvább, mint egy emberi CV! Emberi játékosnál fölszáll a gép, kóvályog, meg kell fogni, rá kell repülni, irányba kell állni. Ezek meg ahogy fölszállnak már ott vannak és dobják, szállnak le, majd jönnek újra, mint a futószalagon... Persze nyilván, hiszen gép, így nem szarozik kattintgatással meg nézelődéssel, hanem csak teszi a dolgát, pillanatnyi késlekedés nélkül. 4 km-ről majdnem kinyírta a North Carolinát, folyamatosan bombázott és torpedózott. Korábban a Coloradomat is egy ilyen nyírta ki, ugyanúgy folyamatosan dobálta a torpedókat. Azért sikerült kicsapni nagynehezen...:)

• StrikeFor
    jó a Montana én is lőttem 3 hajót meg 5 citet.......találat 100 kürül......azt vettem észre mintha gyorsabbak lennének a lövedékek....aztán fene tudja
  • Dewri
    Hihetetlen, hogy még botok ellen is mekkora nulla idióták jönnek be, tier9-10 hajókkal!!!! És a többsége orosz ráadásul, ciril betűvel szövegelnek a csetben... Végre tudtam menni egy jó kört a Montanával, 191ezer sebzés, 6 citadel, 119 találat. Közben 2x fölakadtam a már említett tetves szigetekre, és hiába kértem segítséget a túloldalon ücsörgő balfaszoktól, egy nem jött oda, nekem kellett kilőni a seggemben levő Iowát és a kissé távolabbról aprító Yamatot... De kilőttem őket! Persze csak botok, de azért célozni akkor is kell...:)

• Dewri
    Hát lehet, azért a tier5 még mozgékonyabb... De elsőre nem tetszett...

Azt néztem, hogy 5 km-n belülről tényleg érdemes a csatahajókkal zoom nélkül lőni. Úgy minden talál, nem nagyon van szórás, és fílinges is ahogy eldurran a sorozat, forr a víz alatta és látni, hogy szinte egy pontba megy minden lövedék.:)
  • StrikeFor
    zsír a 2ndry "BUFF" 120 lüvésből 10 találat 3200dmg..........anyádat WG /fejlesztett másodlagos ágyuk+kapitányi skillel/
  • StrikeFor
    csak szokatlan neked.........IOWA-val meg NORCA val is el lehet kavarni a szigetek között
  • Dewri
    Nos, úgy látom csatahajóval leginkább a tier7-ig játszható a gém. Tier9-10 már undorító. Ott, ekkora iszonyat lassú dögökkel ilyen trágya szar pályákon, ahol méterenként van egy sziget és 2 méterenként Mount Everest nő rajtuk, nem lehet kihasználni az ágyúk erejét... A Colorado még egész jól játszható, a North Carolina már kezd szenvedni a terep miatt, a Two Bothers pályán alig tudtam lőni a kurva szigetektől. A Montanával a jeges pályát kaptam, mást nem láttam, csak a hegyeket, aztán nyakamba szakadt egy Yamato és egy Montana. A Yamatot leaprítottam, de nekem jött és ezzel sokkal több hp-ról is robbantott, ami szintén vicces... Az Iowa elmegy, de az is inkább csak a fíling miatt, hogy "hú, ez egy Iowa". Olyan mint a wotban a Tigris 2, mindenki azt akarta, bár valójában elég gyenge, főleg tier10 ellen, de vannak jó pillanatai is... Mondjuk az nem rossz, hogy 20 km-ről eltaláltam a menekülő Nagatot, pedig hosszában látszott...:) Ráadásul az árak betegek magas szinten, nem kicsit... Az amcsi csatahajó ágat toltam végig. Majd a cirkálókat is meg kéne nézni, azokkal valószínűleg több az esély...

Természetesen a nyílt óceán pályát a több mint 6 óra tesztelés alatt 1x se adta be... Egy új pálya volt, a Solomon Islands, ezen csak 4 sziget van, jó közel egymáshoz, 2 hatalmas, egy közepes, egy kicsi, de mindegyiken ott a Mount Everest, szóval igazi hajós pálya...
  • StrikeFor
    1 meccs 400k XP? így a korrekt.....tesztelni keljen ne framolni b+ :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.20. 19:53:52
  • Dewri
    Azért így el lehetne viselni a játékot, bár ez már tényleg túlzás...:)

• Lokker
    a 4-es az elég jó volt a japóknál, viszont ez az ötös tényleg visszalépés.
  • Dewri
    Báááz... Egész fasza a Colorado! A tier10 Montanába beletoltam a stock verzióval egy 48ezer sebzéses citadelt...:) Első stock körre 100ezer sebzés lett a vége, persze kinyírtak, mert a sok retardált bejön botok ellen tier10 hordozóval meg csatahajóval, pedig azokkal már illene randomot nyomni... De tetszik. Megnézem majd fullosan is.

A Furutaka nem igazán győzött meg. Valahogy nem érzem a fílinget, hogy nekem Furutaka kell. Eddig gyengusz a japán cirkáló vonal...
  • TiborTamas
    Köszi, akkor letöltöm.
  • Dewri
    Valóban gyorsan halad a tesztszerver. Már hetes szinten vagyok, mindjárt megyek egyet a Coloradoval és a Nagatoval. A Fuso egy isten, de ezt már a CBT-ben is tudtuk...:) 4 killes kör, csúnyán rendet vágott, miközben a saját North Carolinánk elsunnyogott a szélén és bement foglalni. Idióták a tesztre is bejönnek sajnos... A Kongo is jó volt. Tenryu-val összejött 5 kill, az egy kis gyilkológép saját tierben...:)

A New Yorkhoz valóban hozzányúltak, nem volt ez ekkora mellélövőművész a CBT-ben. Itt gyakorlatilag egy tier5 Myogi, talán 5 km-ről már hajlandó odaverni rendesen... Ez elég gáz... A New Mexico megint jófajta.

Cirkálónál most jön a Pensacola, de azt még ismerem CBT-ről. Japánnál a Furutaka érkezik.
  • StrikeFor
    varázslatos :) nélunk 0 CV eneminél meg 2 9-es volt...........esélyes volt...7 hajót szedtek ki ketten...........
  • Dewri
    A Myogi is megkapta, én és szemben egy másik Myogi, a többi MIND tier5-6-7...

Ennek ellenére nyertünk, 3 citadelt lőttem és egy Pensacolát süllyesztettem. De csak foglalással sikerült, a végén már jobban álltak emberben a Colorado is ott figyelt még...
  • StrikeFor
    jól indul az IOWA....14 HIT 15255 DMG............köszi és bekaptam egy 6-os Torpedó rajt 2 CV ről...........
  • Myke28
    Köszi az infót,kipróbálom.
    (Én nem ástam bele magam ennyire a dologba :) )
  • Dewri
    A probléma már jelentkezett a múltheti szervernél is. A hivatalos fórum hivatalos panaszjelentő topikjában is jelezték páran. Eltelt egy hét és a wg szart az egészre, kiadta ugyanúgy a szervert...

Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki!
  • Myke28
    Nálam is ugyanez a hiba,zoomolásnál néha csata kezdete után 1 perccel.
    Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .