22427
A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #7561 PzPuma küldött egy replay-t. Mogamival tolja, jól látszik, hogy a cirkáló HE lőszerrel csúnyán lezúzza a csatahajókat...
-
#7560 Egyetértek, én is az egy adott hajóval elért átlagsebzést szoktam nézni.
Illetőleg a múltkorit folytatva ismét egy érdekesség. Újabban szokásommá vált, hogy a prémium hajók tulajaira rá szoktam nézni, hogy mégis, mire költik az emberek a pénzüket. (Személy szerint van egy olyan beütésem, hogy noha arányaiban sokat játszom a WoWs-szel, mégsem tudom megindokolni az agyamnak, hogy miért szórnék ki tízezret tkp. egy 3D modellre [na jó, egy Szent Istvánon már elgondolkodnék - de őszintén, majdnem ennyiért kapok egy makett Yamato-t...], amiért már kábé kapok egy tavalyi AAA-s címet, úgyhogy az egyetlen, amire majd költeni szándékozom, a "garázshely".)
Pláne azután lett érdekes a gyerek, miután a Murmansk-kal nyílegyenesen az oldalamba csattant, azt meg el lehet felejteni, hogy én New York-kal elkezdek forgolászni, beállított tornyokkal. Az eredmény ugyanaz, mint amit - megdöbbenésemre - egyáltalán nem ritkán tapsztalok: Szinte nulla alaphajó-használat (14(!!!) ütközet összesen), viszont ellőtt legalább huszonhat és félezer forintnak megfelelő összeget prémium hajókra.
WG, ti istenverte zsenik...!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.22. 20:13:18 -
ZsG502 #7559 Valóban érdemes hajónként nézni.
Rombolóval eddig például sokkal jobbak az eredményeim mint cirkálóval.
Omaha: 35k Dmg, kill/death ~1.8 (225 csata)
Minekaze: 42k Dmg kill/death ~6 (32 csata)
-
Lokker #7558 Szerintem az a mérvadó ha látjuk hogy játszik -
Scharnhorst #7557 A kill ratio sem éppen mérvadó gondolj a sok kill stealer emberre aki csak azt várja, hogy lesebezd az ellenséget és a végén megöli előled. Szerintem egyértelműen a csatánkénti átlag damage lehet valamilyen szinten elfogadható ha hasonlítgatni akarunk, de ott is hajónkénti lebontásban nem pedig a nagy átlagot nézve. -
seepheeerd #7556 Háromféle hazugság létezik: a hazugság, az aljas hazugság és a statisztika.
Ha sakkról lenne szó, más az állás :) -
Ragnaer #7555 Ma megpróbáltam játszani az Izumo-val, de hamar rá jöttem hogy lehetetlen.
Lassan kezdem azt gondolni hogy izut úgy tették be a játékba hogy senki foglakozott vele. -
#7554 Hm A Win rátám 92.86% , de kill/death 1.21. Akkor most mi van? A win nem rajtam múlik, ha szar a csapat hiába lövök ki 3-5 hajót attól még vesztettünk. A kill/death ugyan ez. Előre mész rombolóval felderíteni, véletlenül jó irányba indulsz szembe jön az egész ellenséges flotta,erre akik mögötted vannak hősiesen hátra arc és elhúznak. Játszótársat játékban ismersz meg. -
Dewri #7553 Szerintem a kill/death ratio inkább mutat valamit, mert annak feltétele a sok kill, ha csak sunnyog az ember, az nem nagyon lesz 1 fölötti érték, tehát az inkább mutatja mennyire harcol valaki. -
_dRaxx_ #7552 Játszópajtit keresek ! 50-55%+winrate
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.22. 11:59:38 -
DantesHUN #7551 Én meg csak 259 csatánál tartok...nem sok -
_dRaxx_ #7550 1000 csata? aztaaa :D ráment a winratre hogy túl sokat mentél. :D nem jó sokat tolni. nem bírsz folyamatosan ugyan úgy koncentrálni logikusan gondolkozni stbstb. -
DantesHUN #7549 Ez igaz. -
Scharnhorst #7548 Szerintem a csatánkénti xp nem mérvadó a prémium fiók mivolta miatt. Mert lehet, hogy valaki prémium fiók nélkül hiába jó játékos ha egy szarabb de prémium fiókos ugyanazt az átlag xp-t el tudja érni. -
DantesHUN #7547 Nem a winrat-től vagy jó, hanem ha az átlag játékosokhoz képest, magasabb mondjuk a sebzésed, csatánkénti Xp, stb. -
Garakx #7546 A 44% win ratel jó vagyok? :) 1000 csata után? -
Garakx #7545 Tesztszerómn nincs free xp? Ki kell szemnvedni mindent? SHIT! :( -
csaszix #7544 Üdv. Hol találhatok magyar nyelvű leírást a USS Erie (PG 50) amerikai ágyúnaszádról? Előre is köszi. -
Myke28 #7543 És ehhez mit szólsz :) majd 1 milla XP .....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.21. 09:15:07 -
StrikeFor #7542 hát beszarás............akkor még lehet finomítani kell bizonyos típusokon
basszus ezzel gyönyörűen bemennek a találatok!
mondom nekem fejlesztett kapitány meg a hajó is és IOWA-val néztem
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.21. 08:07:08 -
Dewri #7541 Itt az egyik új pályát adta be: Solomon Islands. Valószínűleg alacsony tieres pálya, mert Kawachival voltam.
StrikeFor: a secondary buffal kapcsolatban, itt pl 56 lövésből 26 találat, 14ezer sebzés jött össze másodlagosból...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.20. 23:28:36 -
Dewri #7540 A botok itt általában sokkal bénábbak mint az emberek, ez tény. De magas szinten a tesztszerveren úgy vettem észre, hogy a bot CV közelről durvább, mint egy emberi CV! Emberi játékosnál fölszáll a gép, kóvályog, meg kell fogni, rá kell repülni, irányba kell állni. Ezek meg ahogy fölszállnak már ott vannak és dobják, szállnak le, majd jönnek újra, mint a futószalagon... Persze nyilván, hiszen gép, így nem szarozik kattintgatással meg nézelődéssel, hanem csak teszi a dolgát, pillanatnyi késlekedés nélkül. 4 km-ről majdnem kinyírta a North Carolinát, folyamatosan bombázott és torpedózott. Korábban a Coloradomat is egy ilyen nyírta ki, ugyanúgy folyamatosan dobálta a torpedókat. Azért sikerült kicsapni nagynehezen...:)
-
StrikeFor #7539 jó a Montana én is lőttem 3 hajót meg 5 citet.......találat 100 kürül......azt vettem észre mintha gyorsabbak lennének a lövedékek....aztán fene tudja -
Dewri #7538 Hihetetlen, hogy még botok ellen is mekkora nulla idióták jönnek be, tier9-10 hajókkal!!!! És a többsége orosz ráadásul, ciril betűvel szövegelnek a csetben... Végre tudtam menni egy jó kört a Montanával, 191ezer sebzés, 6 citadel, 119 találat. Közben 2x fölakadtam a már említett tetves szigetekre, és hiába kértem segítséget a túloldalon ücsörgő balfaszoktól, egy nem jött oda, nekem kellett kilőni a seggemben levő Iowát és a kissé távolabbról aprító Yamatot... De kilőttem őket! Persze csak botok, de azért célozni akkor is kell...:)
-
Dewri #7537 Hát lehet, azért a tier5 még mozgékonyabb... De elsőre nem tetszett...
Azt néztem, hogy 5 km-n belülről tényleg érdemes a csatahajókkal zoom nélkül lőni. Úgy minden talál, nem nagyon van szórás, és fílinges is ahogy eldurran a sorozat, forr a víz alatta és látni, hogy szinte egy pontba megy minden lövedék.:) -
StrikeFor #7536 zsír a 2ndry "BUFF" 120 lüvésből 10 találat 3200dmg..........anyádat WG /fejlesztett másodlagos ágyuk+kapitányi skillel/ -
StrikeFor #7535 csak szokatlan neked.........IOWA-val meg NORCA val is el lehet kavarni a szigetek között -
Dewri #7534 Nos, úgy látom csatahajóval leginkább a tier7-ig játszható a gém. Tier9-10 már undorító. Ott, ekkora iszonyat lassú dögökkel ilyen trágya szar pályákon, ahol méterenként van egy sziget és 2 méterenként Mount Everest nő rajtuk, nem lehet kihasználni az ágyúk erejét... A Colorado még egész jól játszható, a North Carolina már kezd szenvedni a terep miatt, a Two Bothers pályán alig tudtam lőni a kurva szigetektől. A Montanával a jeges pályát kaptam, mást nem láttam, csak a hegyeket, aztán nyakamba szakadt egy Yamato és egy Montana. A Yamatot leaprítottam, de nekem jött és ezzel sokkal több hp-ról is robbantott, ami szintén vicces... Az Iowa elmegy, de az is inkább csak a fíling miatt, hogy "hú, ez egy Iowa". Olyan mint a wotban a Tigris 2, mindenki azt akarta, bár valójában elég gyenge, főleg tier10 ellen, de vannak jó pillanatai is... Mondjuk az nem rossz, hogy 20 km-ről eltaláltam a menekülő Nagatot, pedig hosszában látszott...:) Ráadásul az árak betegek magas szinten, nem kicsit... Az amcsi csatahajó ágat toltam végig. Majd a cirkálókat is meg kéne nézni, azokkal valószínűleg több az esély...
Természetesen a nyílt óceán pályát a több mint 6 óra tesztelés alatt 1x se adta be... Egy új pálya volt, a Solomon Islands, ezen csak 4 sziget van, jó közel egymáshoz, 2 hatalmas, egy közepes, egy kicsi, de mindegyiken ott a Mount Everest, szóval igazi hajós pálya... -
StrikeFor #7533 1 meccs 400k XP? így a korrekt.....tesztelni keljen ne framolni b+ :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.20. 19:53:52 -
Dewri #7532 Azért így el lehetne viselni a játékot, bár ez már tényleg túlzás...:)
-
Lokker #7531 a 4-es az elég jó volt a japóknál, viszont ez az ötös tényleg visszalépés. -
Dewri #7530 Báááz... Egész fasza a Colorado! A tier10 Montanába beletoltam a stock verzióval egy 48ezer sebzéses citadelt...:) Első stock körre 100ezer sebzés lett a vége, persze kinyírtak, mert a sok retardált bejön botok ellen tier10 hordozóval meg csatahajóval, pedig azokkal már illene randomot nyomni... De tetszik. Megnézem majd fullosan is.
A Furutaka nem igazán győzött meg. Valahogy nem érzem a fílinget, hogy nekem Furutaka kell. Eddig gyengusz a japán cirkáló vonal... -
TiborTamas #7529 Köszi, akkor letöltöm. -
Dewri #7528 Valóban gyorsan halad a tesztszerver. Már hetes szinten vagyok, mindjárt megyek egyet a Coloradoval és a Nagatoval. A Fuso egy isten, de ezt már a CBT-ben is tudtuk...:) 4 killes kör, csúnyán rendet vágott, miközben a saját North Carolinánk elsunnyogott a szélén és bement foglalni. Idióták a tesztre is bejönnek sajnos... A Kongo is jó volt. Tenryu-val összejött 5 kill, az egy kis gyilkológép saját tierben...:)
A New Yorkhoz valóban hozzányúltak, nem volt ez ekkora mellélövőművész a CBT-ben. Itt gyakorlatilag egy tier5 Myogi, talán 5 km-ről már hajlandó odaverni rendesen... Ez elég gáz... A New Mexico megint jófajta.
Cirkálónál most jön a Pensacola, de azt még ismerem CBT-ről. Japánnál a Furutaka érkezik. -
StrikeFor #7527 varázslatos :) nélunk 0 CV eneminél meg 2 9-es volt...........esélyes volt...7 hajót szedtek ki ketten........... -
Dewri #7526 A Myogi is megkapta, én és szemben egy másik Myogi, a többi MIND tier5-6-7...
Ennek ellenére nyertünk, 3 citadelt lőttem és egy Pensacolát süllyesztettem. De csak foglalással sikerült, a végén már jobban álltak emberben a Colorado is ott figyelt még... -
StrikeFor #7525 jól indul az IOWA....14 HIT 15255 DMG............köszi és bekaptam egy 6-os Torpedó rajt 2 CV ről........... -
Myke28 #7524 Köszi az infót,kipróbálom.
(Én nem ástam bele magam ennyire a dologba :) ) -
Dewri #7523 A probléma már jelentkezett a múltheti szervernél is. A hivatalos fórum hivatalos panaszjelentő topikjában is jelezték páran. Eltelt egy hét és a wg szart az egészre, kiadta ugyanúgy a szervert...
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki! -
Myke28 #7522 Nálam is ugyanez a hiba,zoomolásnál néha csata kezdete után 1 perccel.
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet .