22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #7424 Lemmingtrain. -
StrikeFor #7423 milyen címet adnátok a képnek?
aki figyelmes több érdekességet is észrevesz ám....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.17. 16:27:28 -
#7422 Természetesen nem 100%-os, de a semmiből feltűnő torpedók irányváltoztatásra kényszerítik, így az ágyúit esetleg nem tudja használni a szöv. csatahajó ellen, aki közben lőheti és akinek én felderítettem. Mint közismert, csapatjáték, nem mindig rólam szól:)
Ráadásul kb. 60%-ban még találnak is. -
Jacktor #7421 Ha még nem lett volna... 0.4.1-es hajó balanszok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összefoglalva:
- Az összes hajó lapátfordulási sebessége buffolva. Csatahajóknál ez durván buff lesz a nagyobb idők miatt (pl. Nagato: 15,8 -> 12,1; New York: 25,3 -> 19,3). Ez értelemszerűen egy kövér nerf is egyben a támadó CV-knek.
- CV-k észlelhetősége megnövelve (álca nerf), a vadászok szerviz ideje durván megnövelve (majdnem duplájára). Vadászok dps-e módosítva (legtöbbször buffolva) + a full támadó setup-ok (0-3-2, 0-3-3) lecserélve a japán CV-ken.
- Japán ágyúk gyújtási esélye nerfelve
- FURUTAKA BUFF!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.17. 16:18:08 -
#7420 Irigyed vagyok - nekem még visszavan 16k. :\ FrXP-vel 10, de azt másra szánom egyelőre.
Ugyanakkor a mai szorzóson sikerült a Kongoval egy ilyent összelapátolnom co-opban:
Nagyon rámizgult a hordozó, én viszont lassan átúsztam North-on a két nagyobb szárazulat közötti meredélybe, így a torpedóvetőit túlnyomórészt semlegesítettem - de azért nem adta fel. Egész ütközetben azt hallgattam, hogy "takka-takka-takka-takka..." -
herminamezo54 #7419 koszi a kioktatast es a segitseget is. probalkozok neha van siker de legtobbszor nincs. majd bele jovok vagy nem. biztos valamit nem csinalok tokeletesen. dekoszi meg1x. gyakorlok -
#7418 Végre eladhattam a Furutakát :) -
#7417 Egy YT-os videósorozatból, amit itt linkelt be valaki, én kábé azt jegyeztem meg ökölszabálynak, hogy ha az oldalát mutatja a hajó, akkor AP-vel lőj a vízvonalra, kábé a kémény alá (kivéve pl. a St. Louis, ha jól emlékszem, aminek a kazánjai kissé eltoltan helyezkednek el a far felé).
(Hopp, meg is van, ezen belül a "citadel hits" fejezet.) -
#7416 Kb arra a részre ami feketével ki van csíkozva
-
#7415 neeeee ahhoz számolgatni meg gondolkozni kell :( -
#7414 Tessék már elolvasni a hozzászólásokat! 4 hozzászólással lejjebb írta Prasco, hogy a CBT-ben volt és én is meg tudom erősíteni igen, volt de már nincs, mivel kiiktatták a fejlesztők ezt a lehetőséget. Ki kell tapasztalni amúgy. Ha citadel hitet szeretnél akkor célozz vízvonal környékére és úgy lőjj, hogy a lövedékeid kb a hajó közepébe csapódjanak be, a hajóöv részébe.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.08.17. 14:04:04 -
herminamezo54 #7413 hello videon lattam olyan cuccot ami mutatta hova kell loni es szorta a citadellakat. de ha van ilyen akkor hol? tanknal is konyebb a talalat ha kozelre hozod a celt. bar a 2 dolog nem ugyan az. segitseget koszi . jo es sok talalatot. -
Dewri #7412 Jól működött a cucc, kipróbáltam anno. Mutatta egy x hova kell lőni és ha oda lőttél, bizony talált is. Kb mint most a rombolóknál a rásegítés a torpedókhoz. Persze kimozogni ki lehetett, ahogy a rombolós cuccot is, tehát a találat nem garantált, de a célzás könnyebb. Rombolónál pl a fehér rávezető nélkül 1x nem találtam el semmit korábban... -
Dewri #7411 Ez érdekes javaslat, működik is? Merthogy még 5 km-ről is simán ki tudják kerülni a torpedót alkalomadtán, nemhogy 7-10 km-ről... -
#7410 Ajánlom a rombolókat, nem kell lőni csak látótávon kívülről szórni a torpedókat. -
#7409 A Kongo az antihajó? A Kongo?!
A kérdésed amúgy akkor ezek szerint burkoltan arra lépett rá, hogy "aim assist létezik-e", vagy hasonló? Úgy olvastam, hogy a CBT-ben létezett, de a problémádat az sem oldotta volna meg, mert a lövedékek szórása attól még ott van.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.17. 13:18:56 -
herminamezo54 #7408 hali. ez mar megy persze csak modjaval. van hogy anyamat se talalom el pedig ott all 3 meterre neha meg talalok. de azert neha nem ertem mert megy a loves mindenhova. csak nem talal. nekem ez a kongo az anti hajo. nagyon idegesito. szoval az az erzesem neha semmi kozom a talalathoz , 1 valami donti el hogy alovesbol talalat lesz vagy nem. gondolkdok rajta at allok a cirkalokra mert erdekes modon ott tobb a talalat. pedig ott is en lovok kb ugyan aban a stilusban. de kar idegesiteni magam es masokat. koszi -
DantesHUN #7407 Ezek a hibrid hordozó-csatahajó ötletek nem igazán voltak működőképesek a valóságban. -
Rue East #7406 Én tervről nem tudok, elképzelés szintjén volt csak ilyesmi. -
#7405 Prémium hajónak jöhetne simán :) -
StrikeFor #7404 úgy tudom ez a CV/BB csak tervben volt az amcsiknál -
Rue East #7403 Azért ez nem ugyanaz. A rajzon az egy teljes értékű fedélzetes hordozó van, az Ise ozstály pedig csak egy platformot kapott (meg alatta hangárt természetesen), ahol a katapulttal kilőhető gépeket tologatják a katapulthoz, de leszállni nem lehet rá, a tengeren csak hidroplán gépeket tud fogadni, úgy hogy azok mellé leszállnak és a fedélzetre daruzzák őket. -
StrikeFor #7402 OMG -
#7401 ha párhuzamosan haladtok nagyjából annyi vonás amilyen messze van. aztán korrigálsz. pl. az aknavetők 2 bemérő lövést adnak le, a harmadik a pontos, általában. később majd érezni fogod és már az első is talál -
seepheeerd #7400 A japánokna volt két ilyen hajójuk, ez az egyik, az Ise (BB/CV):
-
StrikeFor #7399 nekem egy ilyet :)
-
seepheeerd #7398 -
Toweliee #7397 Na az pont kell.. (nem). -
DantesHUN #7396 Mi a probléma? Nem olyan bonyolult: az alapeset veled párhuzamosan halad a másik hajó. Mivel mozog valamennyit előre kell tartani, és elé célozni, lehetőleg úgy, hogy végül a hajó közepét találja majd el-ott van a citadella, ott sebez nagyot- hogy mennyivel kell elé tartani ez a hajó sebességétől, és a te hajód lövedékének sebességétől függ. Amíg nem vagy biztos benne, gyakorolj botok ellen. Ha élesben sem vagy biztos benne, mennyire lőjj, adj le, egyes lövést, megnézed hol csapódik be, és ahhoz képest korrigálod. -
csonttika72 #7395 Alapvető ballisztikai ismeretek, több nem kell. -
herminamezo54 #7394 halio. celzas segitesre mit tudtok ajanlani? tanacsokat elorre is koszi -
DantesHUN #7393 Na, lehet tippelni. Mi történik, ha nálunk egy hordozó van, és az ellenfélnél egy sincs?
Tippeljetek mielőtt elolvassátok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, tier V-ös japán hordozóval voltam. Hiába nincs ellenséges hordozó, így enyém a légifölény, de a másik csapatban a csatahajók cirkálókkal egy csoportban mozogtak, tehát ha támadni akartam, a légvédelmük leszedte a gépeket. Ha a hajók jól együttműködnek a légvédelem nagyon hatékony. Azon izgultam, hogy közben a rombolók meg ne találjanak, így les-fel hajózgattam, lehetőleg olyan irányba, ahol nem törnek át. Na azért a támadások csak-csak sikerültek. Egy csatahajó elsüllyesztve. És...a mi hajóink meg mind elhullottak. Semmit se csináltak.
Na ekkor már foglalták a bázisunkat, egy egy romboló elkezdett engem keresni. Sok eszük volt amúgy nekik is. Rég elfoglalhartták volna a bázist, de nagyon ki akartak nyírni. Csak nem sok volt hátra a csatából. Menekültem teljes gőzzel a romboló elől, és bombázókkal felgyújtottam, sajnos eloltotta, de annyi haszna volt, hogy nem mert közel jönni, és így nem lőtt tele torpedóval, a messziról lőtt torpedóit kikerültem. Hát sok esze volt ennek is, mondhatom. De legalább így volt időm még két csatahajóba belesebezni a saját torpedósaimmal. És..lejárt az idő. Döntetlen. Ha foglaltak volna nyernek. Ha a romobójuk közelebb jön, nyernek. Ha a csapatársaim ügyesebbek, mi nyerünk. Így döntetlen, 1 kill, olyan 9 torpedó találat, olyan 90 ezer körüli sebzés)
-
#7392 Műszak vége rombolóval. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #7391 Hát nagyon remélem lesz valami egyensúly a hordozók között. Most nagyon nem jó a japán hordozókkal lenni., ha a túl oldalon US hordozó, ráadásul több vagy nagyobb szintű van, az bukta.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.16. 14:34:41 -
#7390 Viszont IJN-vel nagyobb az esély a találatra. Ha amcsival elcseszed/ügyes az ellenfél, akkor 0 dmg, míg IJN-vel biztosan lesz találat. Ha jön az új patch és életképessé teszik (nem lesz annyira unalmas és mindig lesz ellenfél) a vadász beállítást, akkor a USN is jó lesz. -
Dewri #7389 Annyi a különbség, hogy a wotban van, hogy kicsapnak 1 lövésből, míg itt a magas hp miatt talán van esélyed visszalőni is, mielőtt kicsapnak 6-an... -
Toweliee #7388 A Nagato külsőre tetszik, nagyon szép kecses. Az Amagi talán valamikor jövőre, ha már magabiztos leszek. A Myogit pár meccs után free xp-ből eltakarítottam. -
Garakx #7387 Üdv emberek!
CV-ről kinek mi a véleménye? Langley-t még szerettem. De ahogy néztem későbbi USN CV-k marad az 1 torp vagy nincs is. Bomberek szarok. IJN. Az az kikúrt nagy torp spread... 1 BB-t jó ha eltalál 1. Lehet van 2 meg 3 squad de az jelent 2-3 torp találatot. Erre meg képes 1 USN raj. -
Dewri #7386 Myogival botok ellen tolom, ott van némi esélye bármire. De hogy itt is milyen emberek vannak... Képtelenek eltalálni az ellenfelet!!! New Yorkkal bejön a csávó és semmi! Wyoming-al full sorozattal 2 km-ről lő mellé!!!! Phoenix-el megindul, feltűnik egy Phoenix szemben, BOT, tehát messze nem olyan veszélyes, mint egy ember lenne, de a mi Phoenix-ünk megfordul és elmegy... Myogival nekem kell visszamenni bázis védeni 2 hajó ellen, mert egy Kawa és egy St. Louis a térkép másik felén lebeg és semmit nem csinál, pedig külön rájuk is írtam, hogy mozogjanak már!!!! Ezek jobb is, hogy csak itt játszanak, legalább ennyivel kevesebb idióta van a rendes meccseken... -
zsupeti #7385 Fuso-ig napok alatt eljutottam.Kongo után a Fuso lett a nagy kedvencem.Majd jött a fekete leves,mert a Nagato óriási visszalépés lesz,pláne amíg stock.Félelmetesen szar,és itt már rendre tier 7-8 cirkálók tölteléke leszel.Lassú vagy és esélyed sem lesz megvédeni magad.
Sírni fogsz,és ugyan ez a helyzet az amcsi ágon is.
Napi szinten csak a szorzók és semmi más,mert csak a színtiszta idegeskedés.
Lőni fogsz egy sorozatot és 90%ban 1260 sebzést viszel be az ellenbe.
Phoenix cirkálóval 2x több a sebzésem mint a Nagato-val.Erről ennyit.
upd:nem 2X annyi de több,most hogy megnéztem a statot a hajón
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.08.16. 10:10:52