22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • zozoalma
    HEllo
    Rendben hogy open beta de komolyan , 2-3 napja divison (szakasz) ba toltuk , benne voltunk a várólistába 4-5p ig aztán szépen kivágott minket a szerver. Következőleg már nem voltunk divisonbe , de nem is tudunk se csatába menni se divisonbe más se tud minket meghivni szoval ennyit a játékról .
    Több ember is jelezte hogy divisonbe szivás van azóta is van akikel megesett meg van aki irta hogy csütörtök péntek óta nincs reakció a hibabejelentésére , ami szerintem egy szégyen .

• StrikeFor
    nah felfedeztem egy fasza BUG-ot......RAMMOLÓS zászló ON......65k Hp-val szétzúztam egy Izumo-t aki belém sebzett 52k-t ennek ellenére mégis meghaltam én is...WTF??? meccs végén néztem a DMG receive-t mert az ütközés után sem vágtam én miért haltam vele..............
  • horika
    Ilyen nekem is volt, csak egy BB-re lőtt sorozat ment kicsit távolra és pont bekapta a mögötte sunnyogó DD.
  • Tono34
    Aoba kör a végjáték, lövöm a Phoenixet erre mondja, hogy kilőttem, nézem akkor miért megy tovább?

Mellette ott volt egy dd, csak nem volt látható :D
  • StrikeFor
    az komoly!

más: ma megint tudok játszani...gondolom pár kör múlva meghülyülök és nem találok el majd senkit és még sebzés sem lesz...ofc az is majd az én hibám lesz :)

és TERMÉSZETESEN kibeqrt CV ölt meg izé torpedó....4db raj jött rám 2 CV ből...vicces volt

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.18. 18:22:54
  • seepheeerd
    Érdekességképp:

Iowa lőgyakorlat szórásképe (Pentagon alapterületén szemléltetve, a cél a piros négyzet volt.):
    - fekete körök 25ezer yard távolságból leadott 16 lövés
    - szürke körök 35ezer yard távolságról leadott 16 lövés
    - vízszintes skála jobbra/balra 400 yard
    - függőleges skála közelebb/távolabb 500 yard

• seepheeerd
    Colorado
  • Lokker
    Nekem egész jól muzsikál. A Myogi a feketebárány itt.
  • _dRaxx_
    Még valami ami rossz még?
  • Tono34
    Nekem szülinapi ajándék volt, hogy eladtam :D
  • horika
    Jó lenne már, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó szenvedni a furutakával
  • DantesHUN
    Sietsz valahová?
  • StrikeFor
    mikor lesz má pecccccs??!?!?!?!
  • seepheeerd
    Hát bizony, baromi nehéz súlyozni a hajókat :)

(Ezért jó a co-op: ott pontosan azonos típusú hajót állít veled szembe. És az mindig stock lesz :) (Arról nem beszélve, hogy co-op-ban a bot MINDIG a hozzá közelebb eső hajót lövi :)))
  • DantesHUN
    Nem az a baj, hogy különbség van, hanem ha rosszul osztja ezt el az MM, de hát túlzás azt elvárni, hogy olyan MM legyen ami még azt is figyeli.
    Jó, mondjuk nem lenne túlzás, de a WG-től elvárni ilyesmit? Ej-ej.
  • Toweliee
    Úgy csináltok, mintha a +-3 fail MM 10/9 alkalommal fordulna elő. Lehet, hogy nálatok így van, nálam elvétve.
  • Pluskast
    Hetes szinten meg kiegyenlítődik, sőt nyolcastól meg már az amcsik vannak előnyben olyannyira, hogy a végén a Montana szarrá alázza a Yamatot. Ok, hogy ez egy játék de azért a nemzetek között van némi különbség.
  • DantesHUN
    Ez igaz, hogy nem jó az MM, csak azt nem tudom, ez miért érdekes? Hány éve megy a WoT? Hány éve ugyanolyan vacak az MM? Ez sajnos, érdemben nem fog változni. Meg nem csak a szintezés a gond.

Egyik oldalon tegyük fel, tier V-ös japán csatahajók, másikon tier V-ös amerikai, és a japánok lőtávolsága, még akkor is ha a amerikai max-ra fejlesztette, és tett fel lőtáv növelőt, nagyobb. Pedig egy szint. Vagy kétszer rám lő, mire én lőtávolba érek.
  • seepheeerd
    Nem a szintekkel van a baj, hanem a leosztással :)
    Amikor pl. egy t9-es anyahajóhoz berak egy t5 és egy t6-ot. Vagy hogy a X-es romboló kiegyenlít egy Montanát a North Carolina mellett.... and so on, mondaná a művelt orosz, ha tudna angolul :)
  • Jacktor
    Itt nem is a tier eltérés fájt, hanem hogy náluk volt egy 10-es hordozó, 2 Yamato + 4! romboló.
    Természetesen mire a Yamatokat lebontották, addig a többi hajójuk rommá lőtte a támadóinkat. A végén egyedül maradtam a 4 romboló ellen (a BB-k nem is számítottak). Volt esély.
  • Dewri
    Nagyon kíváncsi leszek az új játékmódra. Ez már legalább valami kis törekvés a játékosok szeparálására. Remélem fog működni, bár szerintem a győzelmek száma alapján besorolás nem feltétlenül tükrözi a játéktudást, de majd az egyes fokozatok hátha tényleg ki tudják válogatni az azonos szintű játékosokat!
  • Dewri
    Engem azért zavart a Kv1 vs Kv3. Vagy a Tigris I vs E75... Sokkal erősebb páncél, nagyobb sebzés, nagyobb átütés+látótáv. Itt is ez van, nemcsak a látótáv a probléma, hanem a nagyobb sebzés és nagyobb hp is, hiszen így ha 1v1-ben harcolsz BB-vel egy +2 tieres BB-vel, ő lő egyet, meg te is lősz egyet és mindketten találtok is, valamint átlagos sebzést kaptok mindketten, akkor is ő fog győzni mert másfélszer akkora a hp és a sebzése is mellé... De ez csak elmélet, mert nyilván nem csak 1 hajó fog lőni, illetve nyilván nem adja be mindig az átlagot...

És nagyon nem mindegy, hogy egy Kongoban ülve 2 Kongoval birkózol, vagy 2 Nagatoval, nem is szólva a +2 tieres cirkálókról, amik garantáltan kinyírják a csatahajódat, hiszen már a saját tieres cirkáló is életveszély egy BB-re... Én támogatom a saját tieres MM-et, de soha nem lesz ilyen, ahogy a Wotba se hozták be soha...

Az a szomorú, hogy az ilyen online játékokban valahogy nem tudják rendesen balanszolni a nagyvasakat. A tankosokban a nehéztankok szívnak (lassúság, vakság, td-k és artyk röhögve keresztüllövik akárhogy, nevetséges tűzgyorsaság, stb), itt meg a csatahajók: lassú mozgás, lassú töltés, lassú toronyforgás, a cirkálók tűzgyorsasága és a HE lőszerfosás ellen semmit nem lehet tenni, a CV repcsik is undorítóak, a rombolók is igen kellemetlenek, nagyon szarok a pályák is a sok kis szigettel és szűk hellyel (nyílt óceánt alig adja...), ha egyik oldalra elmész, már soha nem érsz vissza... És a tetejébe az egyetlen esélyüket, a brutális ágyúkat se tudják használni, mert a szórás és a sebzés valami vicc, a páncéljukat meg nem igazán veszem észre, hogy van, bár néha mintha lenne lepattanó azért...

Persze valahol ez érthető, hiszen ha rendesen ütnének, akkor MINDENKI kizárólag csatahajóval menne. Jó példa erre a wotos tesztszerver, ahol minden gyökér a tier10 waffentrógerrel meg az angol fv183akármi szarral nyomja gold lőszerrel, mert ezekkel lehet 1lövésezni mindent, 2000+ sebzéssel. Mindegy, hogy nem is játszik egyébként azon a vonalon, mindegy, hogy vannak új járművek berakva, ezek akkor is csak ezt nyomják. Nem tesztelnek, hanem állatkodnak. Én meg ha szeretnék megnézni egy tier5-6-7 tankot, képtelenség, mert a vérpistikék a tízesekkel ökörködnek. Az ostoba wg legalább az aranylőszert venné ki a tesztről, vagy tenne be botos üzemmódot, mint itt a hajósban van a co-op, de ennyi eszük sincs... Eh. Szóval nehéz sokmillió különböző agyi kapacitású (ejj, de finoman fogalmaztam...) játékoshoz igazítani egy játékot, el kell ismerni...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.18. 00:21:36
  • Kronos79
    Egyébként itt sem zavarna a két tier különbség, ahogy a WoT-ban sem zavar. Itt az a nagy bajom, hogy a két szinttel magasabb hajók alkalmanként 5km-rel is messzebbre lőnek, mint én. Ha pedig ezekbe futsz bele, akkor vége is van a dalnak.

PrasCo: a kapitányi skill már meg volt előbb is és gondolkoztam is a fél millás cuccokon, de ez a hajó nem ér meg ennyit. Pláne ha utána is gagyi.
  • Dewri
    Tier8-nál tök normális a tier9-10 ellenfél, hiszen ez wg játék. Tier6-7 ellen már erős a tier8-10, de ez wg játék. Tudod, erre az a válasz, hogy saját tierben "unalmas lenne". Mondjuk nem vágom miért, hiszen saját tierben is ugyanúgy le kéne lőni azt a pár tízezer hp-t az ellenségről, csak éppen nem másfélszer annyit, mint +2 tier esetén és nem feleakkora sebzéssel...
  • seepheeerd
    :)

:)
  • Tono34
    Megváltás ez a hajó a Furutaka után :)

• DantesHUN
    Meg a japán osztag módosítások is érdekesek.
    Pl.: Zuiho, nulla vadász, 3 torpedó, 2 bombázóról-1 vadász -1 torpedó-2 bomba.Ez mire jó? A modosítás előtti, és a modosítás utáni összeállítás is szar, ki használná így?

Az alap összeállítás az a legjobb. 1 vadász, 2 torpedó, 1 bomba

De van ahol meg jobb lesz, pl: Tahio, 1/3/2-ről 2-3-2-re,
  • Jacktor
    MM:

Eredmény:
  • DantesHUN
    Hmm, ha ez így lesz , igen nehéz lesz ezután egy értelmes csatahajót telibe torpedózni. Kiváncsi leszek én erre.
  • PrasCo
    A kapitányi skill mellett vegyél rá félmillióért rongyos tizenöt százalék traverse-et meg 10% reloading-ot, mert akkor ...még mindig sz*r lesz.
  • Kronos79
    Nagyon örülök annak a Furutaka buffnak. Félelmetes, mennyire elveszi a játékkedvemet az a hajó. A mai egy szem csata, amit letoltam vele többségében T7-esek ellen volt. Összesen 6 hajóval találkoztam, 3-ba tudtam belelőni, összesen 8 találattal, a fantasztikus töltési idő miatt és sebeztem kb.5500-at. Ez fájt. Legalább a többiek megnyerték a csatát.
    Igaz, hogy nem fullos még, de már néztem, hogy a fejlesztett hajótest gyakorlatilag nem ad semmit és a nagyobb ágyú is gyenge töltési idővel rendelkezik. Ez a hajó vagy nagyon szar, vagy csak nekem nem megy vele.
  • Tono34
    Jó látni, hogy Omaha még buffot kap .... csak japán ágyú nerf ... BB-vel szinte legtöbb esetben amcsi hajók gyújtanak fel.
  • StrikeFor
    gyhááááá tied a fődíj! besírtam olyan szépen megfogalmaztad ezt az agyhalott halmazt amit ezek képviselnek...amit irigylek,hogy 12 percig egyetlen kurva találatot se kaptak be :D oké "nehéz" dolguk volt akkorát kerültek :D

a fő ? nálam is az ezek minek játszanak??? mert baszki olyan ez mintha egy kosár csapatban te mindig elfutnál a labda elől ha feléd pattanna
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.17. 17:02:32
  • DantesHUN
    Ők élvezik a játékot. Te, mi-én meg idegeskedünk ha egy csapatba kerülünk velük.
  • Endre
    Jogos
  • Dewri
    A kép címe: "Átlagpléjerek"... A klasszikus, horizontot lövő, harcot kerülő, mindenkitől távol elhelyezkedő, a saját bázist leszaró, ugyanakkor ellenséges bázist nem foglaló, többnyire fullos és rendszerint kifestett idióták kupaca, akik még mindig nem jöttek rá, hogy a sebzésre több kredit/xp jár, mint a túlélésért. Semmi extra, MINDEN körben előfordulnak, minimum a csapat felét teszik ki...

Azt mondjuk nem értem, hogy az ilyenek minek játszanak? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, de tényleg. Mi az élmény a térkép távoli sarkában üldögélésben/a teljes harcmentességben/a menekülésben? Minek jönnek be csatahajókkal játszani, mikor ezerféle FPS létezik, ahol be tudnak kuporodni egy fa mögé a meccs végéig, ha erre áll nekik... Az ilyeneknek simán instant kitiltást adnék, javítva a többiek játékélményét...
  • PrasCo
    Furutaka, torps 6km -> 10km? Már látom magam előtt, amint a pálya széléről tologatják be a semmibe a torpedókat, amik semmit sem fognak eltalálni, időnként szövetségest kivéve. De legalább nem olyan rendszerességgel teszik ezt az újratöltés miatt, mint a rombolók. :) Cinizmust félretéve, ha a RoF a rate of fire, az új kellett neki, mint egy falat kenyér. Ilyen értelemben párhuzamba szoktam állítani a hajót a Myogival, a "jó az, csak használd úgy, hogy ez nehézcirkáló/csatacirkáló" érv nagyon faszán hangzik - amíg nem jön le a papírról a gyakorlatba... DMG-gel együtt úgy néz ki, lassan még akár a tüzérsége is használható lesz valamire.
    Ugyanakkor szegény Hashidate, jóárasították a HP-ját. :\ :)

Szerk.: Wyo turret traverse faragást is megértem, fordulóval (pláne, ha a kormánylapátok felgyorsulnak) kompenzálható, és még így is egy piszkosul jó cucc marad az IV-en.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.17. 16:51:13
  • Endre
    ezért kéne felvenni egymást a játékban. a régebbi javaslatomra 1 fórumtárs jelentkezett, azóta együtt nyomjuk, 80-90% -os eredménnyel.
  • Endre
    Lehet egy kérdéssel több?
  • Dewri
    Csapatjáték LENNE, de ez nem az. Ha én rombolóval felderítek, az azt jelenti, hogy 6 ellenfél fog engem lőni, azt a hatot meg közülünk senki/ha lövi, nem sebzi különösebben. Ha csatahajóval én megyek elöl (mert a leglassabb járművel is én megyek elöl, ez nagyon érdekes, mert mindenki más gyorsabb kéne legyen, csak nem mennek direkt...) és megjelenik az ellenfél, akkor is mindenki engem lő, mert a mögöttem haladók azzal kezdik, hogy megfordulnak és elmennek onnan... Wotban is ez volt. Könnyű tankkal a fél domboldalt megmutattam, minden ellenfél engem lőtt, mikor kinyírtak, megállapítottam, hogy senkit nem lőttek a dombon a mieink... Szóval ez inkább 1v15, azon belül többnyire 1v4 vagy 1v6...