World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi az útba igazitást
Na jó, én most vonulok ideg szanatóriumba... Még a felvevőprogim sem működik jól... Majd holnap leszedek egy másikat és majd azzal megpróbálok felvenni egy csatát...
erre ad egy ezrest baszki... :S lófaxxx
az senkinek nem nyitja a bicskát a zsebében hogy aranyért olyan kiegeket lehet felrakni aminek jóval kisebb a cd je ?
pl javító ddn,60 helyett 40 sec cd...
bbn 120 helyett 80 sec
nem szóltam,látom már lehet ezüstért is felrakni 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.30. 22:20:14
pl javító ddn,60 helyett 40 sec cd...
bbn 120 helyett 80 sec
nem szóltam,látom már lehet ezüstért is felrakni 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.30. 22:20:14
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Attól függ melyik típusú hajóról beszélünk. Bár inkább egyén függő.
Carrier: Amerikai kevesebb egység viszont azok erősebbek mint a japán.
Romboló: Amerikai rombolók az elején lehetnek jobbak mert több torpedót tudnak indítani viszont tier5 től egyértelműen a japán rombolók nyernek a 10km es torpedó hatótávval míg az amcsiknak csak 6-7 van.
Csatahajó: ez mind a 2 oldalon hulladék. De talán az Amerikai jobb, bár a lőtáv az elején siralmas de a későbbiekben jól jönnek a plusz ágyúk.
Cirkálók: Japán cirkálók fel vannak szerelve torpedóval szóval ezek 2:1 ben hajók, viszont a légvédelmük elmarad az amerikai hajókhoz képest. Amerikai hajókon nincs torpedó (2 leszámítva). viszont tűz erőben jobbak.
Carrier: Amerikai kevesebb egység viszont azok erősebbek mint a japán.
Romboló: Amerikai rombolók az elején lehetnek jobbak mert több torpedót tudnak indítani viszont tier5 től egyértelműen a japán rombolók nyernek a 10km es torpedó hatótávval míg az amcsiknak csak 6-7 van.
Csatahajó: ez mind a 2 oldalon hulladék. De talán az Amerikai jobb, bár a lőtáv az elején siralmas de a későbbiekben jól jönnek a plusz ágyúk.
Cirkálók: Japán cirkálók fel vannak szerelve torpedóval szóval ezek 2:1 ben hajók, viszont a légvédelmük elmarad az amerikai hajókhoz képest. Amerikai hajókon nincs torpedó (2 leszámítva). viszont tűz erőben jobbak.
BattleTag: kabel15#2672
Amcsi vagy japcsi az op?
Na ilyen az, amikor megfelelő tierbe rak. (14 repülő)

De tudok. Mondjuk az egy kis részben megmagyarázná, mert nekem meg AMD Athlon II X2 220-am van, és az meg a közelébe sincs egy I5-nek A játék honlapján a letöltésnél nektek is 0.3.1-et ír jelenlegi verziónak verziónak?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.30. 21:01:24
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.30. 21:01:24
Videot nem tudsz csinálni róla?
Egyébként nekem os borzasztóan eszi a procimat. i5 2500 és 70-80% on pörgeti folyamatosan.
Egyébként nekem os borzasztóan eszi a procimat. i5 2500 és 70-80% on pörgeti folyamatosan.
Megnéztem mindent amit mondtál, de még mindig játszhatatlan. Van még esetleg ötleted? Vagy valaki másnak?
Ezzel a rohadt Chesterrel mégis, hogy az életbe lehet tovább jutni? Akkora hulladék szemét. Az Erie jóval jobb. 10-20 xp-t tudok vele összes szedni...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
véletlen eltaláltam egy DD-t aminek 150hp-ja volt már csak azért lett Killem.........

Ok, akkor csak félreértés volt.<#smile>#smile>
5-8 HIt-et tudok összeszedni egy meccsen mielőtt szarrá lövik az 50000 Hp-m
a mocskos ATALANTával meg lövök 200-300at?????
ANYÁTOKAT WG!!!!!!!! AZT B+!!!!!!!!!!!
KIBASZOTT IDEGES VAGYOK,hogY SZÉTBASZTÁK A JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 17:05:28
a mocskos ATALANTával meg lövök 200-300at?????
ANYÁTOKAT WG!!!!!!!! AZT B+!!!!!!!!!!!
KIBASZOTT IDEGES VAGYOK,hogY SZÉTBASZTÁK A JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.30. 17:05:28
Az hogy a böngészőből játszható, az pl a Heroes and Generals, esetleg Quakelive vagy hasonlók, amiket a böngészőben kell játszani.
Magyar lazán én ma úgy húztam ki a St. Louis-ból a Phoenix-et (7k xp), hogy csak vereség.
Intró qvajó<#buck>#buck> amikor be kell lépni és e-mail jelszót kér kár hogy a játék nem ilyen nagy felbontású :/ +zene is passzol jó akció
Csatahajó akkor felejtős ugye? olyan mint wotban a heavy használhatatlan többnyire mert sokkal jobbak vannak nála
Vannak még rombolók, cirkálók, hordozók ezek mik? mire jók? Mit érdemes szerintetek ami opé lesz?
Csatahajó akkor felejtős ugye? olyan mint wotban a heavy használhatatlan többnyire mert sokkal jobbak vannak nála
Vannak még rombolók, cirkálók, hordozók ezek mik? mire jók? Mit érdemes szerintetek ami opé lesz?
Öröm a köbön.
Végre jó a pingem a játékban ami 20-30 között van.Tegnap még 100-300 között ugrált.
Végre jó a pingem a játékban ami 20-30 között van.Tegnap még 100-300 között ugrált.
Prémium acc 473 xp.....még 38000 kell a kövi hajóhoz...szerinted??
A WoWs-nek is internet az alapja, mert csak azon keresztül tudunk játszani. Én így értettem, nem úgy hogy az interneten kell játszani. Vagy te hogy értetted?
Én japán csatahajónál vettem észre, hogy a lövedék a végén csapódik csak lefelé. De én is szoktam úgy lőni hajóra hogy nem látom mert sziget mögött van csak kb oda lövök és a sziget fölött átrepülve csapódik a vízbe/hajóba.
0.4.1
Most a játék melyik verzión van? mert amit letöltöttem a WoWp oldaláról az 0.3.1.-es, viszont a launchernél 4.0-át ír. (most csak ötletelek hogy mi okozhatja ezt az egészet a játékban, mert minden más Web alapú játék jól működik, az előbb játszottam pl a Heroes and generals nevű játékkal és az is ugyanúgy böngésző alapú mint ez. A víruskeresőt is most futtatom, de eddig az is tiszta)
Ja, nekem is feltűnt, van olyan pálya, ahol néhány méter után már látszanak szemből a csatahajók, akik persze át is lövik a pályát, ha japánok, az amcsik meg csak lesnek... És persze az a trágya X alakú pálya elég undorító...
De nem mindegy hogy milyen csata. Úgy hogy ,berak olyan kezdő pontra, hogy öten lőnek két irányból az első percben. Lófasz a seggükbe. Mégis mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Még a W-t se nyomtam le , de már minden irányból körbe vesznek.
Most nem azért, de 60-70 csata nem olyan rossz dolog egy hajónál. Élénken emlékszem a wotban mikor meglett az IS a fosadék alap ágyújával 56 körön át kellett szenvednem, mire meglett egy rendesebb ágyú rá! És az csak egy ágyú volt, hol volt még a következő tank? Szóval ez nem olyan vészes...
Fura dolgot vettem észre,egyesek át tudnak lőni a szigeteken keresztül.
Hogy ez bug vagy egyéb passz.Csatahajóval a gyerek állt a sziget és hegy mögött,és a hegyen keresztül lőtt minket.Próbáltam rálőni,de nekem a hegy nem engedte át a lövedéket.Az meg vígan hegyen át lőtt minket.
Hogy ez bug vagy egyéb passz.Csatahajóval a gyerek állt a sziget és hegy mögött,és a hegyen keresztül lőtt minket.Próbáltam rálőni,de nekem a hegy nem engedte át a lövedéket.Az meg vígan hegyen át lőtt minket.
benyaltál valamit ami lezabálja a feltöltésed a netnél. egy vírusirtás nem ártana.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
És még tudja fokozni...még lehet...úristen. Na ez a kép nem semmi
Úgy rakta be a hajómat, ezt a kikúrt fos, hogy az indulás utáni első percben vagy 4-5 hajó lőtt rám vagy három irányból, meg küldte a torpedókat. Miaszar? Mozdulni se tudtam. Se jobbra, se balra, se előre, az indulási helynél midnenhol ellenfél, túlerőben, lőtávolságon belül .<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Úgy rakta be a hajómat, ezt a kikúrt fos, hogy az indulás utáni első percben vagy 4-5 hajó lőtt rám vagy három irányból, meg küldte a torpedókat. Miaszar? Mozdulni se tudtam. Se jobbra, se balra, se előre, az indulási helynél midnenhol ellenfél, túlerőben, lőtávolságon belül .<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
De amúgy mindennel szar ez.
Pheonix I. csata...5 perc alatt vége, ellenfelet se láttam, minden pontot elfoglaltak. 115 xp. Kurva jó.
II. csata: 3 perc alatt úgy 0-5 lesz az állás, lövés nélkül mindenki elhullik. Úgy szintén 22XP. Esélytelen. Kibaszott kurva anyátokat azt!
III. csata, 10. ezer sebzés összejön, persze vereség, mindenki elhullik, a csapattársak egyhelyben állnak. Húha! 300 XP.
A következő hajótest, hogy ne stock legyen a hajó: 1600 XP. Szép dolog.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.30. 15:54:55
Pheonix I. csata...5 perc alatt vége, ellenfelet se láttam, minden pontot elfoglaltak. 115 xp. Kurva jó.
II. csata: 3 perc alatt úgy 0-5 lesz az állás, lövés nélkül mindenki elhullik. Úgy szintén 22XP. Esélytelen. Kibaszott kurva anyátokat azt!
III. csata, 10. ezer sebzés összejön, persze vereség, mindenki elhullik, a csapattársak egyhelyben állnak. Húha! 300 XP.
A következő hajótest, hogy ne stock legyen a hajó: 1600 XP. Szép dolog.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.30. 15:54:55
hát ha oldalra lő fejlesztett testtel akkor 8 db ágyúval lő és lövedékenként van a 7% esély
Semmi gond, egy St. Louis, amíg a S. Carolina újra tölt, 13k sebzést csinál. A Carolina a St. Louis-ba, úgy 800 körül. <#eljen>#eljen> Hogy nem kúrja seggbe senki ezeket a nyomorultakat?
Ja, és iszonyat kevés XP-t ad.
Az is érdekes, bár lehet én nem értem, hogy például St. Louis-nál esély hogy felgyújtson valamit HE-vel 7%. Ennek ellenére minden második lövésével felgyújt valamit. Én sose voltam jó matekból...de ez nem áll össze.
Ja, és iszonyat kevés XP-t ad.
Az is érdekes, bár lehet én nem értem, hogy például St. Louis-nál esély hogy felgyújtson valamit HE-vel 7%. Ennek ellenére minden második lövésével felgyújt valamit. Én sose voltam jó matekból...de ez nem áll össze.
hát akkor elég hamar lezárták :/ már nem akarja tölteni vagy mégis jah pont most 1280másodperc torrent szinkronizálás után loál
+Úgy tűnik hogy ez az ellenséges hajóknál is meg van, mert hiába találtam el őket többször is (2. meccs) átmentek a hajón (a testen) és utána a vízbe csapódtak, többségében HE-vel lőttem. Azt hiszem így nekem ennyi is volt a WoWs-es pályafutásom, mert nem tudom miért van ez.
Még egy nyavajás zászlót se használtam el. Na igen sok meccset kell menni még a hordózóig. Még jó hogy szóltatok olyan is van.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Az a baj a zászlók egy részét, ami + XP-t elpazaroltam másra. Meg igazából tök mindegy. Így nem érdekes az egész.
Én felraktam 20 zászlót ami +50% ad és neki estem. Így se volt egyszerű. De már meghozta a gyümölcsét.
Én azt feladtam. Az legalább lenne vagy 60-70 csata addig Kawachi-val meg Myogi-val. Vagy több. Annyi türelmem meg nincs.
Kipróbáltam a játékot első csata (persze Co-op-ban) Semmit nem tudtam csinálni mert úgy ugrált a hajóm, mint a nem tudom mi. Minden parancsomra későn (nagyon későn) reagált, nem leggolt, és a pingem is jó volt. Ez mitől lehet? találkozott már valaki ilyennel?
Na nehogy kivegyék már, most akarom húzni a japán hordózókat, kire fogok lőni velük? <#fejvakaras>#fejvakaras>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A WoT-ban is utáltam, hogy : szívás nehéz tankkal menni? Akkor ne játssz vele. Itt is ugyanez lesz, de ennyi erővel akkor ki is vehetnék a csatahajókat.
mert nem játszik velük kb senki..........1000-es átlagsebzésük van és 30 sec az átlagos töltés......ha ez rendben van akkor én vagyok a hülye 😄
Röviden: Az amerikaival az eget uralhatod (már csak a raj kiosztások miatt is), a japánnal pedig rommá lőheted a hajókat - már ha nincs amerikai szemben 😊
Figyelem!
A nyitás egyelőre csak átmeneti és egy kapacitás teszt miatt van, azaz ha elérték a terv létszámot, ismét bezárnak a szerverek! Szóval hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.30. 12:57:35
Figyelem!
A nyitás egyelőre csak átmeneti és egy kapacitás teszt miatt van, azaz ha elérték a terv létszámot, ismét bezárnak a szerverek! Szóval hajrá!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.06.30. 12:57:35
https://wotinfo.hu
Attól függ mit akarsz csinálni. Habár az usa repülőinek nagyobb a sebzése a japcsik mégis jobbak hajók megsemmisítésében. Az amcsiknak viszont jobbak a vadászaik. Én japókat javaslom. Több a bevethető bombázójuk illetve a torpedó bombázójuk.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”