World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezt írják. A valóságban gondolom nem jelezte kis háromszög, ha jött a torpedó...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
22km? kit találtak el akkora távról ? 😄
Ez nem a wg, ez történelem. Keress rá a google-ban: a japán Type93 torpedó hatótávja 22 km, 89-93 km/h-val ment, max hatótáv 40 km, 67 km/h-val! Az amcsi Mark14 hatótávja 4100 méter, 85 km/h-val, illetve 8200 méter 57 km/h-val.

Szóval kivételesen nem a wg-féle "üssünk a hasunkra" értékekről van szó, illetve végülis még alá is van kalibrálva a japán 7-10 km hatótáv, elvégre lehetne 22 km is...😊
az se szar 😄 de a másodlagos csak ilyen optikai effekt.........én még reloadot meg pontosságot is buffoltam a távon kívül mégis szart se ér az egész....

most 2 DD meglátott /1 T8 meg egy T9/ kiröhögték a Coloradom és két oldalról odajöttek és széttorpedóztak.........szánalmas,hogy kajak a BB a kibaxott main target mert annyira szar hogy nincs mitől tartaniuk
ximix
Ha szeretnél még kacagni hasonlítsd össze az Amerikai és Japán DD ágat, a "Wiccelsz" nevű amerikai csodánál szembesültem a komor igazsággal. 6,7 km-ről észlelnek, a torpedóidnak 4,5 km hatótávja a másodlagos fegyverzet meg 4,5km-ről már lő téged (ha jól tudom) , a japán tesó meg 6,1 km-ről észlelődik, a torpedóidnak 7 km hatótávja viccesek ezek a WG-s fiuk
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.12. 21:03:31
toocha
Mit tudtok tanácsolni FPS javítás érdekében? Közelharcnál leesik egész 1-ig, Távolabb ugrál 45-25-ig. Már levettem mindent Low-ra, a háttérben nem megy semmi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

mocskos WG!!!

Maximum firing range 37,000 m (40,000 yd)

https://en.wikipedia.org/wiki/16%22/45_caliber_Mark_6_gun
kerestem 100k ezüstöt... 6000 a lőszer 12000 a festés 70 ezer a hajó azaz kerestem 12000-et T7-en 😄 hamar meglesz a 2 milliós B fedélzet 😊
de a tengeri fölényt a levegőben érik el....és ehhez elég a carrier.mit érsz egy bazi nagy Montanaval? ha egy F22-es 100 km ről szétcsapja?
Palinko
talán pont a csatahajókat teszi legjobb rendbe, korszak szerint azon belül meg az osztályok. a többi elég zavaros. kár hogy nem mind osztály szerint rakja sorrendbe. ma megválaszolásra is került a kérdésem, hogy miért nem látok nagy fejlődést a csatahajók terén a 2.vh óta 😄 pedig már majdnem feltettem másik topicban 😄 oké anyahajók nagyot fejlődtek, de a többit is felújították, de ugye egy elektronikai fejlesztés nem látszik, a pár rakétavető állvány felett meg elsiklik a nem szakértő szem...

nem tudom, vannak már tervek mik lesznek a jövő hajói? csak romboló meg cirkálóra akarnak építeni (azokból látom van rakás fajta, viszont vadi újakat azokból sem láttam)
mert azért nem elhanyagolható a tengeri fölény, globalizált világunkban háborút dönthet el szerintem
Nem azt mondták, hogy a Clevelandet nerfelték? Most nézem, ugyanaz a tűzgyorsaság, ugyanannyi ágyú. A sebzést vitték lejjebb egy kicsit, viszont kapott vadászgépeket is, ami a CBT-ben nem volt rajta.
Nem a hordozó nyeri a csatát a maga 2,5-3 perces repülő köridejével. 😄

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

És ha egy adott hajóról kell fotó/info: NavSource
Ez így van, csak az a baj, XP-t és kreditet nem nagyon ad, a sok előtt repülőgépre. Sok Xpt és kreditet a japónokkal lehet gyűjteni, ha tudnak torpedózni
feel me Bro 😊

ui: mindenkinek ajánlom az usa BB ágat T7-ig........a megtapasztalások miatt 😛 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.12. 18:39:54
20000-ért se adnám 😊

még 60-70 meccs és NORCA ha nem halok meg szívelégtelenségben 😄
Aham, csak az elején (asszem t6-ig toltam) a vadászok mellé nem kapsz torpedót, csak zuhanóbomberát 😊
Én már délelőtt megkaptam 😊
Az érzés... ugyanaz 😊
Megveszem az accountodat 2000Ft-ért. Hidd el megéri.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

oké de akkora az ugrás a t7 és 8 között,hogy kiborító

15 km vs 23 km
18.5 knot vs 28 csomó.....
Nem játszottál a wottal? Melyik stock tier7-8 tank képes bármit csinálni a +2 tierrel szemben? Itt ugyanaz van, csak a magas hp miatt van esély sebezni egy kicsit... A CBT-ben amúgy szedtem már le Yamato-t Fuso-val, többször citadellt is lőttem bele...😊
Master91
pontosan, ezt tapasztalom én is japán szemmel
3. köröm 0 kill és 5 alatti HIt........mert nem birok 2 kibaszott sorozatot leadni,mert annyi idő alatt szétbasznak..................MOCSKOS WG!!!!!!!!!! SZAKADT VOLNA LE A KEZE A MAJOMNAK AKI ILYEN FOS STATOKKAL ENGEDETT HAJÓT T7 re T8-10 ellen!!!!!!!!!!!!!!!!

mi a fenét csináljak a bohóc 15 km es lőtávommal mikor 22-25 km ről lebontanak egy sorozattal???????????? 18 csomós sebességemmel a 28-30 csomós BB-k el szemben????????? ANYÁTOKAT WG AZT!
USA hordozóval simán vízen lehet tartani a japán hordozót , fel sem tudnak szállni ...
Ha USA hordozó van bent es nem egy agyhalott irányítja akkor az Biztos win! Az az egy osztag fighter lelövi a japán összes repülőt . Utánna kell fel küldeni a torpedosokat az elején lelosz minden japán torpedost ez kb 4-5 perc es utánna azt csinálsz amit akarsz !
ezzel megyek 8-9-10 es IOWA,NC meg Montanak ellen.....LOL

16km-es lőtáv 21 csomó.....THX WG 😊
megvan a COLORADO végre.....ez valami mese szar 😄 😄 😄

olyan pontatlan ágyukkal kell kiszenvednem 120.000k Xp-t......,hogy ihajjj............augusztus közepére talán meglesz.😄
Az milyen már, hogy 2 t4 hordozó nem tud elnyomni egy t5 hordozót? ketten egyszerre támadtuk a vadászainkal az övét és leszedte a mindet... Nagyon nincs balanszolva ez a játék...
t5 csatahajóval 30 másodpercenként osztom a max 1000 sebzéseket, az ellenfél a cirkálóval meg ugyan azt rám 10-15 másorpercentént...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.12. 16:00:09

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nagyon jó film, tetszik benne az hogy a csatahajókat nem úgy állítja be, mint egy elavult hajótípust aminek már semmi haszna, hanem ami bár már nem az elsődleges csapásmérő erő, de még mindig fontos eleme volt a II. világháborúnak. Ill. hogy a mit is jelentettek az embereknek. (Pl. a North-Carolina befutása Pearl-ba.) (+A későbbi háborúkban is elévülhetetlen érdemeket szereztek. Nem is véletlen hogy bár már "elavultnak" számítanak, de mégis minden háborúban fontos szerepet róttak rá, és fontos eleme volt a hadviselésnek. És még mindig meg van az Amerikai alkotmányban a reaktivációs védelmi rendelet.)
láttam már! fasza!!
Palinko
nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem érdemes megnézni, tele van korabeli felvételekkel

Szakasztárat keresek, nevem a játékban ugyanez.
ximix
Na ez egy jó kör volt... az enemi DD-nek, a mininapom csak egyszer láttuk, a csata végéig odavolt fagyva az ikonja.

Néha írok a baráti CV-nek, hogy ha ráérne felderíthetné az adott területet ahol eltűnt a DD, de még nem érkezett rá hajlandóság csak amikor úsznak felé a torpedók és egy help me, a válasz no support no win...
Jaja... én azt hiszem t6-ig jutottam CBT alatt, de ott az Iowa-ra gyúrtam, a CV csak hobbi volt.
Ott azért már így védik a hordozókat: Iowa és Cleveland...
Én is ezt tervezném... 2 század vadász 1 század torpedós vagy bombázó nem emlékszem mi van hozzá párban. Csak addig el kellene jutnom, kell még 5k xp a t5-höz +4k, hogy 3 osztagot tudj felküldeni. Állandóan bukó csatával nehéz, a pve meg túl könnyű, de kevés xp.

Lol, első csata a Coloradoval, papedipupi a csapatban (tier X anyahajó, live stream 😊)
Na tényleg. Első csatám hordozóval. El kell ismerni, tényleg olyan könnyű. Szóval, igaz. Így van, hordozóval annyira egyszerű, csak hátra kell dőlni, kattintani,és győzelem. Na részletezve a csata: az ellenfélnél két V-ös szintű hordozó. Nálunk IV-es, és V-ös. Én voltam ügye a IV-essel. Felküldöm a torpedóbombázókat, két osztagot. Na, jött egy V-ös szintű vadász osztag, és pár másodperc alatt ledarálta mindet a picsába.
Majd a két V-ös szintű hajó, összes bombázója, és torpedóbombázója engem támadt, vagy 5-6 osztag gép egyszerre, amit az egy osztagnyi vadászgépemnek esélye se volt feltartóztatni, és ennyi. Game Over.
El kell ismerni, hordozóval mindig jó, mindig ömlik a kredit és az XP, csak hátra kell dőlni. Mint ez a csata is mutatja ügye.
Én játszottam amerikaival, főleg vadász konfiggal: 2 század együtt mozgott, pillanatok alatt leszedett egy torpedóvető századot.
Az előbb úgy lőttek ki (akkor már 5 hajó elsüllyedt a csapatunkból) hogy az ellenfélnél még mindenki megvolt...
És ismét. Teljesen mindegy milyen irányba indulok el, hiába hogy a csapattal akarok tartani, nem lehet, mert egyszerűen tizen tíz felé mennek, és az ellenségtől a lehető legtávolabbi irányba. Hárman, csatahajóval megindulunk, jó, felbukkanak az ellenséges hajók, oké, hárman komoly tűzerőt jelentünk...miért nem lő senki? Megfordultak és mennek a pálya másik végébe. Ahol ellenfél egy szál se. Nem értem ezt a taktikát. Ebben mi a jó?
Jaj ezek a csapatok. A mai nagyon nem lesz egy szerencse nap. Mindig teljesen egyedül maradok. Pedig, igyekszem a csapattal tartani, de vagy meghalnak. Vagy 1/4-es sebességgel sétahajóznak. Beállnak egy sziget mögé. Össze-vissza minden koncepció nélkül mennek minden irányba. Kivéve az ellenfél felé. Két csatahajónk kóricál a térkép olyan pontján ahol nulla ellenfél van.
Akkor szívás van persze. De ehhez az kell, hogy legyen szemben amcsi, aki tud is játszani vele, ha 2-2 hordozó van, akkor lehet hogy pont nem rád figyel, stb. Azért nem minden esetben fordul elő ilyen gondolom, bár én nem tolom hordozóval, nem tudom milyen eséllyel pakol japánok ellen amcsikat.
A probléma nem az amit te írsz hanem a MM. Ha váarokozik 3 hordozó akkor logikus, hogy csak 2 rakok be... ha 4 van akkor meg egyensúlyba. Ez nem olyan bonyolúlt programozási művelet szerintem. Amúgy t5-től ugyan annyi egységet lehet felküldeni USA oldalon is.

(Különlegesen idióta csapatokba beválogatva... sajnos a wot-os majmok elérték a tier4-5-öt)
1400xp a Coloradoig.... viszont nem tudom érdemes-e játszani vele, amikor az ág leggyengébb láncszeme.
Jártam így tegnap: közelről küldte, szép is volt a csoport ami jött, csak még nem élesedett 😊 (Én meg leszedtem hármat a századból 😊)
Na de ha lelövik őket az amcsi vadászok akkor miből lesz az xp? 😊
Helyesbítek: amerikai hordozóval nem éri meg menni! Már korábban is volt róla szó, hogy az amcsiknál vadászok vannak többségben, amikkel az ellenfél repülőit csodásan le tudják bontani, de a játék ezért a teljesítményért alig ad jutalmat. A japóknál sok a torpedós egység, amivel a hajókat zúzzák be eredményesen, erre a játék is durván adja a jutalmat (xp, kredit). Ergo: japán hordozóval kell menni!
Palinko
Loool Sirpalee találta a linket, viccesek