World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a DD-ktől is sajnálom, mert irreális, hogy nincs torpedó újratöltés, még te fél percig vársz az ágyúkra... meg a nem füst mögött való eltűnés sem most először lesz említve.... mint pár más mmorpg nél is a láthatatlanság azért mindenhol OP...
10 perces körök mi? mikor battleshippel, kábé annyi kell hogy elérj dominationban mondjuk A -ra vagy C-re.... a 20 perc is sokszor kevés, nem egy draw született már abból hogy nem tudták lejátszani az utolsó emberek 1v1 ben pl.
A csapatjáték teljes hiánya, és a teljesen analfabéta játékosok lesznek a legnagyobb gondok. És ezzel csinálni se lehet semmit.
Az meg külön szégyen, hogy egy baromi nagy, szétpáncélozott, több tízezer tonnás csatahajóval, amin iszonyat kaliberű ágyúk meredeznek, meglátok egy (ha meg 2-3-at, akkor pláne...) St. Louist, és el kell kezdenem megfordulni és minél gyorsabban MENEKÜLNI, mert 1v1-ben ez a kis cirkáló garantáltan kinyírja a "tengerek urát", mint egy szaros városligeti csónakot...
A CV még ezen felül azért tűnik OP-nak, mert ő a beteg sebzését a térkép túlvégéből hozza össze kvázi mozdulatlanul, míg egy rombolónak azért nem annyira könnyű az élete, mert 5-8 km-re oda kell menni az ellenfélhez, ami 10 km-en belülről már elég keményen tud védekezni és persze a többi ellenfél is lő közben. Mozogni, füstölni, kerülgetni a lövéseket, szigeteket, mindezt gyorsan, közben pontosan célozni is a torpedóval, szintén kalkulálva a szigeteket, a saját csapat barmait, az ellenfél mozgását... Ilyen körülmények között nem sajnálom a rombolótól a killt, de a CV-től igen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.11. 18:59:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.11. 15:53:24
https://wotinfo.hu
Meg aztán az is lehet, torpedótól is függ, nem egységes érték van mindre. Attól függ, milyen repülő, vagy milyen romboló lőtte ki ,hogy mekkora távolság után aktivál.
Szóval, nem lehet biztosra tudni, csak ezt mondom, de mondjuk egyszerűbb nyígni, mert úgy is az van minden nap.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.11. 15:22:23
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Kijött elém a főnixével sziget mögül. <#eplus2>#eplus2>
Vajon azt várta hogy lepattan az AP róla vagy mi?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez a te profilod?
Kawachi 24 k, S. Carolina 30k. Az egyáltalán nem rossz átlagsebzés.
mért van az hogy én bármilyen csatahajóval is próbálkozok egy teljes sorozatból általában betalál 1-2 golyó talál be a többi meg a halyó két oldalán csapódik a vízbe.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

https://wotinfo.hu
I decide when I'm done.
mindig ilyeneket kapok elmennek a legtávolabbi pontokra minél messzebb egymástól mert ilyen antiszociálisak
Nagyon ritka amikor hallom a designated target/"concentrate fire on this target" és még ritkább amikor együtt el is kezdik lőni
az ilyen csapatok lényegesen különbül játszanak érdekes módon ott még a hordozók seggét is kinyalják mert mellette marad védeni egy cirkáló repülőgéppel
szóval ne mondja nekem senki hogy az mm ezt nem szándékosan csinálja mert qva feltűnő hol vannak a pró játékosok és hol nem
De akkor is élmény. Tenryuval rendes csatában kaptam 370 xp-t egy körre, ahol mindenki engem lőtt, miközben 4, ismétlem, 4 kurva fullos saját csatahajó jött mögöttem 1 km-re és basztak csinálni valamit!!!! Ezután PvE körben 460 xp, semmi idegbaj...
Az Arkansassal csak PvE lesz, az tuti. Rendes gémben úgyis kapja a gané hordozókat, itt meg elvagyok vele, nem számít, hogy lassú és nincs légvédelme, 40ezer kreditért bőven jók a körök, semmi idegbaj, legyilkolok mindenkit.😊
PVE ben megy a Flag szerzés?
(Vagy kicsit utánaolvasol dolgoknak 😊)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 19:16:28
やられたらやり返す。倍返しだ!
Be kéne tenni fórum lécbe is nem jó ötlet?
Azt hiszem eredményesen romboltam:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Közös free xp is jönni fog majd egy ponton, kár hogy még nincs benne mert van egy pici elfekvőben, de szerintem pont ezért nem tették még bele, ne ugorjanak az emberek 5 tiert át 80k free wotos free xpből 😄
WoT: Nishizumi77