22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Ez, ahogy látom. így is van, csak bosszantó, amikor egy V-ös ledarálja a IV-es századom.
  • davidbog
    Nem lesz prémium. A szuper teszten minden hajónak prémium státusza van és nem is lehet őket fejleszteni. Nézd csak meg a képen, a komplett cirkálóág tier 1-től tier 10-ig prémium hajónak van jelőlve.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.28. 19:28:05
  • Toweliee
    Persze, fordított esetben én is ezt tenném (az adatai alapján gyengébb, mint a Tirpitz).
  • Me0w
    - Barmelyik jo, a gold ugysem kompatibilis :)
    - Nem erdemes, a telepito ugyis torrentezi a tobbi filet, szoval tok8.
    - 16,532 Mb
  • PrasCo
    Azért valljuk meg, üzleti szempontból van benne okosság. Alighanem az lesz, ha nem durvábban, mint ami a Tirpitznél volt; amint kitalicskázzák, nem lehet majd elférni a vízen egy gumicsónakkal sem a k*rva sok Bismarck-tól, ugyanúgy, ahogy a WG vezetői értekezletet kültéren kell majd megtartani, mert az irodában fulladásveszély áll fenn a plafonig érő pénzkötegektől.
  • Toweliee
    Nem kommentálom.

• tutyimutyi2
    sajnos nagyon úgy tűnik ha felmész a wikire már ott is szerepel mint prém hajó
  • RatBaG #8337
    egyre többet motoszkál a fejemben, hogy ki kéne próbálni a warships-et végre. pár kérdés:
    van régi bétás wot accom, semmi lényeges nincs rajta. van bármi értelme azt használni itt is, vagy nyugodtan regisztrálhatok újabb mail címre?
    a hivatalos exe-n kívül le lehet tölteni máshogy is a klienst?
    telepítve hány gb a játék?
  • Toweliee
    Kíváncsiak vagytok valamelyik hajóra az újak közül?
  • Me0w
    Kiveve, mikor nem :) En mar jartam bogyoval ugy, hogy nem volt az ellen oldalon hordozo, es a 2 vadaszom setarepult-spotolt csak vegig, kaptam vagy 200 XP-t.
  • Toweliee
    A Bismarck is prémium lesz?

• DantesHUN
    Nem. A hordozókat elvileg csak magukkal egy szintűekkel osztja be, és minden oldalra ugyannyi hordozót tesz
  • Sendrov
    Ezeknek a német cirkálóknak elég frankó lesz a tűzgyorsaságuk. 105mm-es főtüzérség soványkának tűnik, de ha 4 másodpercenként el lehet vele ereszteni egy sorozatot, az azért nem lesz olyan rossz.
  • horika
    Ez azt mutatja, mekkora lehet a legmagasabb szintű hajó abban a csatában ahova bekerül.
  • seepheeerd
    Kissé buta a rajz, hiszen pl. tier V anyahajó simán összekerül ter IV-gyel. Visszafelé is kellett volna a csík. Persze lehet, hogy nem :)
  • tutyimutyi2
    ha rákattolsz a nevedre akkor van ott olyan lehetőség hogy xp transfer oszt goldért tudod a hajón lévő xp-t free xp-vé váltani, a csatában szerzett xp 5%-át pluszban megkapod mint free xp.
  • horika
    Nem, csak az elkövetkező peccsek egyikén lesznek elérhetők a most bekerülő hajók
  • Prof William
    Ez a Free XP hogyan működik?

A jelenleg legelső Tier 1-es (kitüntetett) hajóval lehet elméletileg Free XP-t "farmolni" de eddig nem láttam, hogy lenne lehetőség az XP közössé tételére...
  • tutyimutyi2
    a prém hajóknál a diana illetve a marblehead azok mifélék?
  • Jacktor
    Új MM:

Gyakorlatilag beáll a WoT-os MM-re, annyi könnyítéssel, hogy alacsonyabb tierben néhány osztály kap tier könnyítést.
  • tutyimutyi2
    gondolom pár hajó már most bekerült élesbe a supertestereknek de feloldódni illetve a többi hajó csupán holnap fog
  • PrasCo
    Ami a hajókat illeti, a patch notes lényegében azokkal indít.
    "These ships have been included into the version for testing purposes, and will become available to all players with the following updates."

Szóval a patch tartalmazza ugyan az anyagot, csak még nem érhető el. :)
  • Torzonborz
    Nemtom, reggel én is csak néztem mi ez, EU-s oldalon nincs róla semmi. Azt láttam, hogy pl a gyors üzenetek ( F3-F11 ) bekerültek de a ladikok valóban nem . :(
  • horika
    Az új hajók még nem elérhetőek a "pórnép" számára, csak a tesztereknek ha jól tudom.

(These ships have been included into the version for testing purposes, and will become available to all players with the following updates.)
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 13:27:33
  • DantesHUN
    Furcsa. 5.01-es lett a játék a mai patch-el, és az 5.01-es patch-be az orosz és német hajókat ígérték. De még egy új csónak se került be.

patch

AKkor most ööö...mi van?
  • Lokker
    szerintem a holnapi leálláshoz valami...
  • Toweliee
    Ez a mai 733MB-nyi frissítés micsoda?
  • DantesHUN
    Lol már bazd meg Akkor már tényleg kerüljenek be a Monarchia hajói. Lengyel romboló? Most komolyan, kit izgat fel egy lengyel romboló? A Monarchiától akkor már tényleg legyen bent a Teggethof osztály, és a Erstazt Monarch osztály, legalább prémiumként. Ezek legalább csatahajók. Meg, alacsonyabb tierbe a Helgoland osztályó gyors cirkáló. És tényleg nem valami eltúlzott patriotizmusért mondom, de ha a lengyel romboló bekerülhet, akkor ezek kicsit érdekesebb és fontosabb hajók.
  • Pluskast
    Nos hát. A torpedók távolsága elég gyenge. Gyakorlatilag 4km a hatótáv. Lesz anyázás rendesen majd.
  • Prof William
    Gondolom cirkálóként elsősorban a saját és a rombolók ( és anyahajók) ellen éri meg menni. A csatahajók lényegesen keményben diók lennének.

A későbbi cirkálók is durvák. Amikor a Tier II es Chikuma -val szembekerültem a Tier III-as St. Louis -al egy pillanatra azt hittem egy csatahajóval hozott össze a balsors mert minimum 6-7 ágyú tüzelt rám amit én kb 2-3 -al tudtam viszonozni.

Gondolom majd a Tier 3-4 es japán cirkálók is impozánsabb fegyverzettel és több ágyúval rendelkeznek majd.

Most a cél a Tier III-as Tenryu megszerzése (őt fel is fejlesztem) és akkor majd tudom vinni csatahajó vonalat is.
  • PrasCo
    Telefonról nem tudok szerkeszteni:
    Mondjuk ez az önveszélyesség még mindig üdvösebb, mint az a közveszélyesség, amikor a gyerek ugyanezt a hátsó sorból csinálja...
  • PrasCo
    Az általad említett jelenséget csak úgy hívom, hogy "romboló-szindróma". Élvezik, hogy nem szedi szét a csónakot max. két malac, ezért nem rombolóznak, viszont gerjednek a torpedóikra, ezért a játékot úgy építik fel, hogy mindent a torpedó-szpemnek rendelnek alá. Sűrűn látni ezért olyant, hogy a kretén még arra is torpedózni helyezkedik, amit amúgy már két oldalsortűz eltakarítana a francba.
    Így belegondolva, nem lepne meg, ha lenne, aki még a Tirpitzzel is rombolózik.
  • DantesHUN
    Nyílván nem léteztek, ez nem volt eddig se kérdéses. De még tervrajzon se tudom milyen hajók ezek, legalábbis a neten semmit nem találtam hasonló hajókról. Ettől persze a WG még alapozhat valami nem túl ismert tervrajzra.
  • Prof William
    Nekem eddig a Cirkáló vonal tetszik.

Teynruu-nál majd azért elindítom a csatahajó vonalat is, hogy megnézzem milyen. Nyomtam pár csatát rombolókkal és igaz ,hogy gyorsak de ha nem vigyáz az ember pár találat és végük, de cserébe legalább gyorsan ki lehet manőverezni a lövéseket.

Cirkálóknál viszont nem értem, hogy pár játékos miért akar mindig belerohanni az ellenség közepébe. Ez még rombolóval is rizikós hát még egy cirkálóval. Cirkálóval már egész szépen lehet távolsági harcot vívni. 9-8 kilométerekről már szinte mindig sikerült eltalálnom és -ha mázlim van- kilőnöm hajókat.
  • tutyimutyi2
    ezek mégis mit szívtak hogy tier2-től tier7-ig 3 meg 4 km range és kb kétszer akkora távolságból spotolódnak?többre megy vele az ember ha csak lövöldözik,illetve még a nyolcasnak is ott virít alapból a 4km amíg össze nem kapsz 47k xp-t.

a német cirkálók érdekesek első 4 szint albany féle aztán utána viszont szerintem egyre inkább hasonlítanak azok a cruiserek battleshipekre.
  • Ragnaer
  • SzocsA
    Van már valakinek valamilyen X hajója? :D 20 000 0000 ba kerülnek, mennyit lehet keresni egy Xes csatával vagy 9essel? Eléggé durván elvannak nyomva az árak. A X es torpedózón van egy fejlesztés, ami 3 600 000 be kerül XD
    Amúgy melyek a jó hajók amiket érdemes megtartani, akár kisebb szinten? A 6 os Cleveland tök zsír lehet, gyorsan lő és 12 ágyúja van.
    Nekem ezek a csatahajók nem jönnek be. Állandóan kitorpedóznak. :D
    Amúgy később szeretnék egy másik prémhajót venni, melyikkel lehet sokat keresni? A sims az eléggé gáz, a kis torpedó távjával. nem tudom, hogy a 8asokkal mennyit lehet keresni, de volt amikor a simsel is tudtam szerezni 250 000 creditet.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.09.28. 00:33:07
  • Ragnaer
    A múltkor mikor belinkeltem a SMS Hindenburgot... mindjárt írta itt pár ember hogy biztos hogy nem így lesz... részben igazuk volt.
    A T8 Hipperig minden hajó volt és kép is van róla és igen a két VH között épültek... (és van ami 1. vh-s)
    A T9 és a T10 ténylegesen nem stimmelnek..... már látom mi lesz oda írva: ezek soha meg nem épült hajók. WG.
  • DantesHUN
    Érdekes. Ez nem a P-class, 203 mm-es ágyúk? Annak pedig ha jól tudom 280 mm-est terveztek.
    A IX és X-es hajó inkább...a Admiral Hipper felturbózott verziói lennének?
  • Scharnhorst
    Videó a német hajókról: (valaki kiszivárogtatta)