23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
  • Desmodromic
    Kicseréltem a zsigerből felrakott célzásjavítót toronyforgás javító izére, meg a kapitányt is ráizzítottam a témára, így már azért elviselhető. A citadella helyzettel sajna nincs mit tenni, egy csatahajó kb 10 kilcsiről nagy eséllyel egy sorozattal kivégez, egy cirkáló meg 200-as ágyúkkal 6-8-ról.
  • kHares
    Én is ott szenvedek, sikítva röhögős. Viszont a hónap vicce: Pensacolával close quarters expert plecsnit kapni. Olyan lassan lő meg forog a torony stock állapotban hogy "lerohantam" egy carriert majd nem bírtam kilőni 3km-ről.
  • 1kezdő
    Nagyon élvezem, hogyha a kishajókkal közelbe érkezek az ellenfélhez, akkor el kell dönteni, hogy forgok, vagy lövök. Mert a kettőt nem tudja a hajó. Eléggé furcsa, hogy egy kis hajó, hamarabb fordul, mint azt a lövege képes lenne követni. Szerintem ez nem valós. A toronynak helyben kell fordulnia, míg a hajó egy köríven képes erre csak.
  • Desmodromic
    A stock Pepsicola után igazi felüdülés a német ággal játszani! :)
  • StrikeFor
    Karshlue-val pedig T6 ellen menni felemelő érzés
  • StrikeFor
    én is kikészültem eddig a 4 német hajótól.....botrányfos.....lövök 150-200-at vagy olykor 300-at is karcolom és lófax sebzés,olyanok mint a piaci légy....nem csíp meg,nem mar meg, ,de nagyon idegesítő
  • PrasCo
    Imádom a Kolberget. Nincs telezsúfolva olyan fölösleges baromságokkal, mind például légvédelem, másodlagos tüzérség, páncélzat, kaliber, vagy remény egy jobb életre.
  • PrasCo
    Milyen kellemes, nyugodt csütörtök este.

• Toweliee
    Köszi, a tripla lövegest. Akkor fogom megkapni, amikor megjelenik a játékban, most még csak a tech tree-ben van bent.
  • Tono34
    Miután becéloztam az első hajót onnantól nyomtam a gombot, rengeteg találat, páciens pedig nem bír kitérni :D
  • Garakx
    Azt csinálom kb. Lövök mint a hülye. :D Végig szenvedem magam rajta oszt jó napot. Majd a köv. Remélem. De mivel megszabadul a 105ös ágyúktól így... remélem jobb lesz.
  • Tono34
    Próbálj meg úgy játszani vele, hogy folyamatosan nyomva tartod a bal egérgombot. Így összejött 25-32k sebzés vele + egy csomó felmenő emlegetés a HE spam miatt. :D
  • seepheeerd
    Azt már én is tapasztaltam...
  • Garakx
    Ez a Kolberg egy űber fos...
  • 1kezdő
    Erre most mondanám -ha nem sértlek vele-, hogy ajándék lónak ne nézd a páncélját és a lövegeit. :D
  • aru
    Pláne akkor mosolygok amikor előbb írja ki a játék a sebzések számát, citadellát, égést mielőtt odaérne a lövedékem. Sokszor láttam ilyet!
  • Sendrov
    Na, tegnap megint volt egy kis időm és végre el tudtam kezdeni az új ágakat.
    Hermelin első csata: Lőtávolba érek 1 ellenfélt látok. Eleresztek egy sorozatot. 1-2 találat. Ösztönösen fordulok lövés után, ahogy szoktam, ezért ellenfél (szintén Hermelin) sorozatából csak 1 lövedék talál el a taton. Lőszerrekesz robbanás, azonnal süllyedek. Ejha! Második meccsen tovább bírta. A harmadik találattól robbantam fel. Hermelin ment is a kukába, mert inkább freeből megvettem az Dresdent.
    Ez utóbbi jópofa hajó. Afféle T2-es Cleveland. Papír, de nagyon gyorsan és nagyon sokat lő, igaz azt nagyon magas röppályán.
    Ruszkiknál az alap hajót próbáltam csak, de az egész jó a Hermelinhez képest.
    Amíg az új hajóim a tenger mélyén csücsültek átültem az Albanyba. Na, T2-ben a 6km-es lőtáv ellenére rendesen lehetett vele mészárolni az új hajókat :) Csak úgy ontottam vele a citadellákat :)
  • seepheeerd
    Ámen :)
  • 1kezdő
    Ahogy egyre több és több hajó jelenik meg, úgy fog egyre többször a probléma megjelenni. Természetesen ez a vízió, ami megjelenik előtted a monitoron, semmi más, mint matematikai számítások tömkelege. Te vizet látsz és felhőket. A hajók lőnek ezzel azzal. Na meg azok a bizonyos találatok, amik ilyen-olyan sérüléseket okoznak. Mosolyra fakaszt, ahogy le van írva hivatalosan és sokan szentírásként idézik, hogy hát a páncél, meg a páncéllal burkolt citadella. :) Kérem szépen! Ezek csak matematikai egyenletek itt. Amikor eldördül a lövés, akkor már a számítógép már ki is számolta a találatnak nevezett egyenlet eredményét. Rengeteg matematikai egyenlet fut folyamatosan a megadott paraméterek mentén. Na most, amikor jönnek az új számítások, azaz, az új hajók matematikai egyenletei, akkor csak legyen benne egy-két rosszul megadott és már kész is a probléma. Egy ilyen adat tengerben ez törvényszerűen adja magát. Majd mikor szembesülnek vele, akkor egyenként szép lassan kijavítják. És akkor örül a nép. Hogy egy extrém példát mondjak: A valóságban olyan a hajó, amilyenre tervezték és arra is képes. De itt -ha akarja a tervező- beállíthatnak egy t1-es hajó paramétereit úgy, hogy nincs az a flotta felvonulás 450-es lövegekkel és nagy robbanó erejű torpedókkal egyetemben, ami képes lenne elsüllyeszteni.

Szóval: folyik az új matematikai egyenletek beillesztése, optimalizálása és ez nem mindig sikeres, mert ott is csak esendő emberek ülnek, akik szintén szentségelnek, mint ti.:)
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.10.22. 10:13:26
  • RODLEE
    Értem nincs ezzel semmi gond csak update előtt nem volt ilyen!
    Természetesen kivárom,mondjuk a Wot-ban is tapasztatltam ezt,az viszont nem most kezdte,de tudjuk ez 1 cég!
    A többi onlinos játékaimnál nincs semmi gond!
  • seepheeerd
    Elvileg ez lesz bent a játékban:
    Imperator Nikolai
  • Sendrov
    Gratulálok! Melyik Imperator Nikolait nyerted? A régi másodosztályú páncélost, amelynek csak elől volt egy dupla löveges lövegtornya, vagy a sokkal modernebb 1916-ban elkezdett 3db tripla löveges Drednought típusút? Légyszi dobj róla képet, ha már a kikötődben van.
  • 1kezdő
    Felhívnám a figyelmet! Ez a játék verzió még nem a végleges. Jelenpillanatban is a tesztelése és az alakítása folyik. Addig nem is fog működni, amíg ezt el nem végzik. Minden on-line játék bevezetésénél ez történik. Bosszantó, de soha nem lesz ez másként. Ez pont olyan, mint egy épületátadás. Nincs még kész, nincs befejezve, de a befektetők, már hasznot akarnak látni, ezért türelmetlenek és követelik az indítást. Csak nézzétek, hogy amikor elindították a játékot, még koránt sem volt minden hajóosztály készen és akkor még hol van a tesztelése, optimalizálása? Nagyon sokszor lesz még ilyen és ehhez hasonló akadozás, mert ennek ez az útja. Ha fanatikus vagy, túljutsz, ha nem, befejezed. Mindig két út van: a 0, vagy az 1. De mindkettő egyenértékű, bárhogy döntesz.:)
  • RODLEE
    Szét.asz az ideg! Az update óta 30ping,majd ugrabugra lagg hegyek,mi a bánatos F-tól van ez,de ebben a játákban minden másik online gamémnál nincs ilyen!
  • seepheeerd
    3km-re Nort Carolina, az oldalát mutatja, húzunk el egymás mellett, teljes oldalsortűz, 1 találat. Bravo a 16"-es löveg tervezőinek and fuck you WG :D
  • aru
    Miért változna? Az USA vonal sem kap plusz torpedós rajt (annyit, hogy egálban legyen a japánnal) t9 előtt...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 23:02:06
  • ToMy_
    Aki felsőbb tier-ben CV-vel tolja, nyugtasson meg, hogy ott változik a vadászgépek balansza legalább egy kicsit.
  • pajer_csaba
    Bocs, közben fejlődtem. A "szerencse" visszavonva. :D
  • pxxl
    főnixel sztem jó ha 2x lőttem torpedót :D
  • seepheeerd
    Bizony! :)
  • PrasCo
    De bejött nekik! Potyogott a modul meg lett sok gyújtás. :D
  • seepheeerd
    A japók HE-t használtak. Skandallum! :)
  • Toweliee
    Nyertem egy Imperator Nikolai-t Cleverland műsorában.
  • 1kezdő
    Ja-ja! A laggok nagyon idegesítőek. Hál'Istennek nekem ekkora lagjaim nincsenek, csak annyi, hogy célzom a távolban levő hajót és egyszer csak kissé előrébb van, én meg jóval mögé célzok. 20 Mp-s lag már egyenlő a halállal éles helyzetben.
  • voivod32
    Téboly... olyan laggjaim vannak, hogy 20 másodperces álló képeket látok, következő pillanatban előttem a csatahajó, biztos győzelemből kikapunk, mert megyek mellette Omahával és indítanám a torpedót, de nem csinál semmit, 10 másodperc múlva már süllyedek, és mindenki engem szid...
  • PrasCo
    Javára írom a WG-nek, hogy könnyen fogyasztható, látványos, de úgy-ahogy mégis informatív videókat képes készíteni.

Azt érett diplomáciai érzékkel nem érintik, hogy a japánok orosz hajótörötteknek nem segítettek, gázolták le-, vagy konkrétan géppuskával lőtték őket; igaz, azt sem, amikor a ruszkik elsüllyesztettek pár angol halászhajót, illetve ellőttek pár skulót egymás felé is.
    Csuzimáról.
  • csn tamás
    Sziasztok! Most kezdem a játékot, abban kérem a segítségeteket, hogy miként tudom teljes képernyőre tenni a játékot? Beállításokban ha beállítom arra nem reagál semmit. Köszönöm!
  • seepheeerd
    Szerencse????????
  • pajer_csaba
    Jha, pláne, hogy a torpedók által lefedett térség gyakorlatilag a szerencsétől függően állítódik be, hogy oldalról kapja az ellenséges hajó, s ne rézsútosan vagy szemből.... :/