22411
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Persze hogy tud (tudott több csatahajó is...)
  • seepheeerd
    ... és akkor az összes ellenséges barom otthagyja a középső szorost és lemegy délre....

Persze naná hogy délre kerültem a középső szoros helyet a rombolóval, hogy elkapjam az anyahajójukat :D
  • SzocsA
    A Tirpitz tud torpedózni? csatahajó..
  • 1kezdő
    Akkor random. Nem értettem, hogy miért mindig mi győzünk?:)
  • seepheeerd
    Ez nem jó... azt jelenti, hogy Co-op módban vagy, botok ellen... Ez csak gyakorlásra jó, ha úgy érzed hogy már megy a dolog, válts át Random csatára :)
  • 1kezdő
    Köszi a segítségeket, most úgy néz ki sínen vagyok. Most vettem meg a St Louis-t. 5. szinten vagyok 56 meccsből 94%-os a meccs eredményem. Hogy ez jó-e, vagy nem, azt nem tudom.:)
  • Prof William
    Ha már korai halál... Úgy látom elég komoly Rombolófrász van a játékban. Ha egy feltűnik gyakorlatilag az egész flotta tüzelni kezd rá. :)
  • seepheeerd
    Szóval... hogyan lehet egyik North Carolina-n 11-gyel több légvédelmi csúzli, mint a másik, teljesen kifejlesztetten? :)
  • seepheeerd
    Hááát... az igazat megvallva nem azzal voltam elfoglalva, de ahogy láttam, legkorábban ezek haltak. Valami amatőr sofőrködhetett...
  • Desmodromic
    A Kiev két másodpercenként lőtt? :)
  • seepheeerd
    Van magyarítás, az hátha segít:
    WoWS.hu
  • 1kezdő
    Kezdeném azzal, hogy köszi a választ. Itt lestem, hogy valaki csak válaszol, de aztán addig próbálkoztam, míg csak sikerült. De azért köszi! :)
  • horika
    Az adott hajónál mindig ki kell fejleszteni a következő hajót és utána tudod megvenni. A modules részen tudod a hajód különböző részeit fejleszteni a kapott tapasztalati pontokból, majd megvenni őket a hajódra (jobb ágyú. jobb hajótest, jobb célzórendszer, stb). Fa struktúra szerűen vannak többnyire, és a következő hajót akkor tudod kifejleszteni ha az "odavezető" fejlesztéseket is megcsináltad (vonal köti össze őket). Értelemszerűen nem szükséges minden fejlesztés ahhoz, hogy kifejleszd a következő hajót, de általában mindent ki szoktam fejleszteni mielőtt új hajót kezdenék. Remélem érthető volt valamennyire
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.10.03. 16:33:41
  • 1kezdő
    Tegnap kezdtem a játékot és nem tudok angolul. Ennek az a következménye, hogy bár 4.szintre értem, de a jó Istenért sem jövök rá -pedig tuti egyszerű-, hogy kell megvenni az első hajó után a másodikat. A hajó képén megadott vásárlási pontok megvannak, de hiába próbálom a techtree-n megvenni, nem adja a dög. :) Ha a profik közül adna valaki tanácsot, megköszönném...persze a vétel után természetesen. :)
  • seepheeerd
    Megy a teszt... de miért adják a hajókat hülyéknek?

• seepheeerd
    Most pedig egy Kiev:
  • seepheeerd
    Így van, ha töltés közben váltok, akkor a teljes időt számolja, ha töltöttről váltok, akkor jön le a 30%
    (Ha lesz goldom, majd leszedem :))
  • seepheeerd
  • Prof William
    Gondolom megéri átvinni őket, mert a régebbi hajókat úgyis eladjuk.
  • Lokker
    Igen csak át kell képezni arra a hajóra és x db xp-ig csak 50%-os a skill asszem
  • Prof William
    Ha egy cirkálókapitányt áthelyezek egy új cirkálóra akkor az viszi magával az eddigi képességeit is ugye?

• silverchain
    Murmanks credittermelő, messzire lövő, Omahánál jobb tier5 premium hajó, ha Tirpizt-re nem akar az ember áldozni, akkor jó befektetés.
  • Prof William
    Torpedók ellen az a legjobb, hogy ha amikor észleled őket akkor megpróbálsz úgy fordulni, hogy vagy a hajó orra vagy pedig a tat mutasson a közeledő torpedók felé. Így jó eséllyel el lehet menni a torpedók között és legrosszabb esetben is 1 talál el az összes helyett. Persze ez főleg Rrombolóknál és cirkálóknál a nyerő. A lomha csatahajók esetén ilyenkor imádkozni kell jó hangosan...

Tegnap Tier III as Kawachival csata közben megtámadott egy romboló. Odasuhant mellém. Na gondoltam Game Over mert éppen akkor lőttem ki az ágyúimat de kb 30 másodperces töltési + 10mp-es célzási idő alatt csak ott ment tőlem 1 km-re és nem csinált mást mint hogy az ágyújával csiklandozott. Aztán egy sortűzzel kis is végeztem... Furcsa volt. biztos öngyilkos hajlamú kapitánya volt. :)
  • Lokker
    a jelenleg elérhető kis tierű prém hajók közül (Aurora, Ishizuchi, Murmanks) megéri megvenni? mennyire használhatóak? szar velük az MM? vagy érdemesebb várni még kicsit és jön más kis tierű hajó?
  • tutyimutyi2
    csak szerintem néz ki a hajó úgy mintha csatahajó lenne?
  • kissssss
    K**** torpedók...
  • Ragnaer
    Bocsi, már nem
  • horika
    Ez a videó privát.
  • Toweliee
    Elnézném ha látnám :)
  • Ragnaer

Nézzétek el nekem a videó hibáit.
  • Me0w
    En is... :) Egyebkent nagy tierben a dd-k sokkal kisebb gondot okoznak nekem BB-vel, mint a cv torpedos kotelekek.
  • horika
    A tier2-es Umikaze 20-25mp alatt tölti újra a torpedókat, a tier6-os Mutsuki meg kb. 1:20 perc alatt. Igaz kicsit többet sebeznek a torpedói, de elcserélném a +sebzést a 4x-es töltési időre. Ja és a lőtáv is nő, 8km-ről 10km-re, de ez nem mérvadó, mert úgyis 6.5-7km-ről célszerű torpedózni.
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.10.02. 17:50:46
  • seepheeerd
    No majd erre odafigyelek :)
  • seepheeerd
    BB oldalról nem így látszik: a DD is pain in the ass, ahogy a művelt orosz mondaná, ha tudna angolul :)
  • horika
    Magasabb tierben egyre rosszabb lesz DD-zni. Kis hp, esetleg lőtáv növekedés, cserébe hatalmas újratöltési idő növekedés.
  • horika
    No problem
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.10.02. 17:08:31
  • Prof William
    Szerencse forgandó. Egyszer sikerül szép összeget elérni rombolóval, a következő alkalommal meg akárhogy pördülök fordulok az első hajó szétlő kb 2-3 jól irányzott sorozattal.

Vagy Battleshipként az első 5 percben szépen oldalara fordulva bekapok 4 torpedót egyszerre... :) Máskor viszont reggelire eszem meg rombolókat.

• Sendrov
    Dehogynem. Átjött. :)
    Igazából nem is konkrétan neked szántam a hozzászólást. Inkább csak afféle "erről jut eszembe" kiegészítésnek szántam.
    A fórum motorban meg csak olyan gomb van, hogy "válasz". "Erről jut eszembe" gomb nincs. :)
    Amúgy meg bocs. Az ilyen jellegű hozzászólásaimat legközelebb csak beírom a vakvilágba és nem célzom senkire. Így nem lesz félre értés. Egyébként is tudja mindenki, hogy hova ment a lila :)

DD témát meg nagyom szoknom kell még. Gyakran el is felejtek füstöt nyomni. :)
    Alacsony tierben viszont még rettenet DD-vel játszani. Minden meccset azzal kezdek, hogy kikerülöm a csapattárs DD-k vaktában elengedett torpedóit. Persze a csapattárs, lomha BB-knek ez nem mindig sikerül.
    Volt, hogy rám lőtt saját BB, mert azt hitte, hogy én torpedóztam meg. Így játék helyett azzal kellett foglalkoznom, hogy írogassak neki, hogy "ezt benézted koma, mert én még egy büdös torpedót el nem lőttem" Áááá katasztrófa.
    Ennek ellenére jó mókának tűnik ez a DD vonal.
  • PrasCo
    Ííí, nem költöttem volna arra a skillre. :)
    Sötétben tapogatózok, de arra tippelnék, hogy típuscserénél nincsen minden csöved töltve.
  • kHares
    DD-hez annyit ha elnyomod a füstöt, lekapcsolod a motort akkor simán lövöldözhetsz mert senki nem lát. Persze ilyenkor másnak kell spottolni mert nem látsz át a saját füstödön. Illetve az amcsiknál már előfordult ha a lőtáv legszélére lősz nem látnak, ugye észrevesznek 7 km-ről, álca + lövésnél 4 km extra láthatóság ezért úgy 11 km-re már lehet lövöldözni.