22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Ha lett volna egy kis segítségem még ...

• seepheeerd
    North Carolina vs Tirpitz: nekem jön, sérteni ugye szinte képtelenség normálisan, aztán oldalba torpedóz, csengettek :D
    (már ha van esze :)))))
  • seepheeerd
    Köszi!
  • Lokker
    igen, dublon vagy mi a tököm (hajós gold) fejében átválthatod freebe mint a wot-ban.
  • horika
    Hát ezzel ellennék egy darabig, de sajna nincs rá ennyi pénzem :)
  • seepheeerd
  • seepheeerd
    Ha van az elite Langley-n 120k xp akkor azt átválthatom free xp-re?
  • Me0w
  • Avenger93
    Ha rákattintasz az Omaha C hajótestére anélkül hogy kifejlesztenéd és oldalt lenyitod a fegyverzet sávot ahol kiírja lőtávot, akkor hirtelen 12,7-ről 14,7 re fog nőni és látod mit változtat még a hajón. Ez már zárt bétába is így volt ha jól emlékszem.... :)
  • horika
    Olyan nincs, hogy a citadella találat egyszer ennyit sebez egyszer meg annyit. Ha citadellát lősz akkor a lövedék névleges sebzését okozod. Ha ez 4500 akkor annyit ha meg 10000 akkor annyit. Játék közben is meg tudod nézni a sebzését a lövedékeknek, ha a ctrl-t nyomva tartva a lőszer fölé viszed az egeret.
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.20. 22:28:19
  • Lebowski
    Lőszerrekesz
  • aru
    Amit linkeltél elolvastam, de a forrására sehol nem bukkantam rá. Ha ez hivatalos WG (fordítása) akkor azt miért dugdossák, és miért nem a főoldalon van? És azt hogyan magyarázod, hogy az egyik csatahajó meglövi a másikat 4 lövedékkel (t5 mind a kettő) és együtt 40 ezer a sebzése? Az általad leírt "szabályrendszerbe" ez nem illik bele, hiszen 8 ezer körülinek kellett volna lennie.

Nem gyártok összeesküvéseket csak túl sok a furcsaság pl. az, hogy találatonként kis tierbe nagyobb az egy lövedékre eső átlagsebzés. :)
    Volt olyan citadela lövésem ami levitte az ellenfél életének 80%-át, máskor meg az alap sebzést sem adja be.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 21:27:10
  • DantesHUN
    Igen. Ha eddig nem volt tucatnyiszor, akkor egyszer sem.
    Sebzés

Nem az a oka, hogy prémiumosok.

Ha átüti a citadellát akkor 100% a sebzés
    Ha nem citadellát ér, de sebez akkor a megadott érték 0,333-szorosa
    Ha átmegy az AP , és nem robban, akkor 0,1-szeres.

Ha neked, 3000 helyett 300-at sebzett, akkor az utóbbi érvényesült, a kilőtt AP lövedék bár talált, de robbanás nélkül átment a célponton.

És azért megy át robbanás nélkül, mert ott túl vékony
    volt a célpont, ahhoz hogy robbanjon a másik hajó páncélzatába kell csapódnia, hogy elég ellenállásba ütközzön. Különben, nem robban.

Nem hülye összesesküvéseket kéne kitalálni, csak ismerni a játék működését. És nagyon unalmas már ez a dolog, meg ez a butaság. A fenéért nem lehet olvasni meg gondolkodni?
  • drop
    xp is gáz sajnos előbb tier 3 -nál 4 hajót öltem meg 3 citadel és kemény 460xp kaptam meg 65 k ezüstöt
    Utoljára szerkesztette: drop, 2015.09.20. 20:34:19
  • aru
    Valaki már végzett olyan számítást, hogy mennyi az átlagos sebzés 1 lőszerre ami talált? Tier6-ba nálam HE átlag 200-250 (2200-ból), AP 300 körül (3200-ból). Én ezek alapján nagyon úgy érzem, hogy a WG féle papírforma nem érvényesül. Vagy lehet azt a prémiumosoknak tartják fönt?

Szerinted ha a játékban az nincs leírva sehol, hogy a C hajótest ad +2 km lőtávot akkor azt honnan tudja az ember? Mert nincs leírva! Annyit ír, hogy kapsz 9 AA-t, elvesz 2 torpot és 2 elsődleges fegyvert.
    A WoT tipikus problémák itt is előjönnek, hogy játszol de nem derül ki a játékból a szabálykörnyezet.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.20. 20:18:44
  • Avenger93
    Én is úgy nyomtam végig, mert még patch előtt meg lett a Cleveland, de megtartottam az Omahát, mert ilyen lőtávval elég jó :) -2 löveg meg szerintem olyan sokat nem számít, mert oldalra 8 löveg helyett 7 löveg, előrefelé még mindig 6 löveg tud tüzelni. A kevesebb torpedó viszont már tényleg fájdalmasabb, de mivel nem olyan nagy a hatótávjuk, így nekem az se olyan fontos :)
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.20. 12:12:27
  • Lokker
    nem
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. a tankbol nem lehet aranyat inportalni? valaszokat koszi
  • kHares
    Omaha-t C hajótest nélkül nyomtam végig és egészen jó volt. Nem tetszett a -2 ágyú meg torp.
  • Avenger93
    Nem tudom te melyik hajóról beszélsz de az Omaha egy nagyon jó hajó.... és ha felrakod rá a C hajó testet akkor 14.9 re nő lőtávolsága és akkor már nem olyan szar igaz?
  • ximix #8124
    A játékban még plecsni is van rá, 1-re tuti emlékszem a Bees to Honey térképen csatahajóval egy cirkálót a legelején egy sortűztől elpukkant.
    Detonation - Receive damage to the magazine resulting in detonation. Can be obtained once per battle.
    Devastating Strike - Destroy an enemy ship with a single artillery salvo, torpedo salvo, or aircraft by causing damage over 50% of the destroyed ship's normal HP. Can be obtained several times per battle.
  • ximix #8123
    Az ellenséges BB lőtt rád citadellát, a cirkálókkal BB ellen nem az oldalunkat mutatva harcolunk vagy felé haladsz vagy távolodsz, felé tartasz majd mielőtt túl közel kerülnél, mert akkor is elfogysz, az újratöltés szünetében tudsz egy gyors fordulót csinálni és távolodni, általában csak akkor mehet a teljes oldal mutatása ha nagyobb a lő távod vagy takarás mögül lösz, vagy mással van elfoglalva, de ekkor résen kell lenni figyelni a tornyokat merre néznek.

Phoenix-el másik cirkálókra te is lőhetsz citadellát ha AP-ra váltasz előtte és kb 6-8 km-re van az ellen, akkor a lövegtornyok alatt vagy a kémények alatt a vízvonalat célozva 2-3 sortűzből kilehet iktatni őket, de csak akkor ha az oldalukat mutatják.

"Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét)."
    ha 10.000 a sebzése a lövedékének akkor 2x találat esetén 20.000hp mínusz
    http://www.wows.hu/index.php/faq/item/123-a-sebzesi-rendszer-pontos-mukodese

• DantesHUN
    Lehetséges. A Wot-ban is van olyan hogy felrobban a tank. Berobbant a lőszer. Ritka de megesik.

Illetve még ez se kell hozzá, egy citadella lövés kapásból leakaszt vagy 10 ezret.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.09.19. 18:46:50
  • seepheeerd
    Hát ez az!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jacktor mod packja csinálta :)
  • seepheeerd
    Én sem szoktam warcraftozni
  • csaszix
    Ki az aki képes volt eddig egyetlen lövéssel elintézni 1 hajót? Ez lehetetlen.
  • DantesHUN
    Felrobbant a hajód, ennyi. Néha előfordul, telibe talált egy lövedék, és felrobbant minden.
  • csaszix
    Valaki megmondaná nekem hogy a fenébe ment le a majdnem fullon lévő hajómnak a HP-je gyakorlatilag 0-ra 1mp. alatt? Nem értem semmi nem talált el legalább is én nem tudom hogy ez mi volt.

• aru
    Ez az Omaha a 12,5 km-es lőtávjával a t5 legszarabb hajója... A Phoenix után olyan, mint ha t2 hajót vinnék...
  • aru
    Az lehet, de én nem szoktam Warcraftozni! Annyira van értelme, mint a WoT-ban!
  • DantesHUN
    Nincs is benne magyar nyelv.

Az összeesküvés elméletek itt meg rosszabbak lesznek, mert a játékmenet kicsit összetettebb mint a WoT-ban, és a többség azt se érti
  • seepheeerd
    Lejött a patch és.... magyar lett a játék. Hogyan lehet angolra állítani a nyelvet??????
  • seepheeerd
    Összeesküvés elmélet vol 1. :)
  • seepheeerd
    WoW forum is kiemelte ezt: semmi értelme a statisztikának.
  • DantesHUN
    Van aki hokizzon helyetted? LOL

A statot meg akkor látod, ha másokkal hasonlítod össze, ne hülye szín mod-okat kell szarakodni, látsz egy jó játékost, rá keresel a nevére, megnézed mennyit sebez, ilyesmi.
  • aru
    Nem hokizon, van aki elitézze nekem. Tudod ez hamar átragad a sok tízenévestől aki elkezdte WoT-ban. De itt legalább mindenki buzi artista! De hogy komolyra vegyem, engem csak érdekelt volna miként lehet ilyen eltérő átlag XP, de nagy valószínűséggel beleszámolja a zászlót és a prémium fiókot is, ami gáz. Amúgy a statból legalább látom azt, hogy a hajókkal megütöm e azt a szintet amit hozni kellene vele.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.18. 20:21:58
  • DantesHUN
    Új saját rekord a New York-al, 105 ezer sebzés, 7 citadella, de vereség. Meg a végén el is rontottam. Két hordozó ellen, és épp két szűk helyen voltam, hát nem volt sok esély ki kerülni a torpedókat. De mindegy, így is úgy is bukta. Mondjuk mivel hetente megyek csak pár kört, így végülis, ez azért nem olyan rossz.
  • kHares
    A stat egy természetes következménye a játékodnak. Én például elvárom hogy szép lassan fejlődjek majd egy adott szintet tudjak hozni. Amíg nem árt vele másnak ne szóljuk már le.
  • Pluskast
    Max annak jó aki képes ezt a játékot halálosan komolyan venni. Mintha bármi is múlna azon, hogy milyen valakinek a statisztikája....
  • pxxl
    sosem értettem, már wot-ban sem, hogy miért kell erre a lila izéra hokizni...itt meg aztán pláne