World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
(Amikor előre lövök, a hátsóknak semmi szerepük, de ugye előre fordulnak. Ekkor ha hátulról megjelenik egy romboló, szépen lenne idő osztani, ha addig fixen hátrafelé néztek... csak egy plusz billentyű kellene: X rögzíti az első (vagy cirkálóknál pl. a bal oldali) lövegeket, a C meg a hátsókat)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 09:51:09
Persze ilyet nyilván nem raknának be, mert a WoTban is már évek óta csinálják, hogy müködjön. De azért egy csatahajónál kellene.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.10. 08:46:55
https://wotinfo.hu
Kevés sziget kempelővel futottam össze viszont bot és olyan játékos van bőven aki a sajátjait lövi. Sokszor rácsodálkozom, hogy miért pittyeg a torpedó jelző a hátamból amikor ott csak csapattárs van és repülő se járt felém. Aztán "újdonság" erejével rájövök, hogy ezek engem akarnak. 😄
A láthatósági rendszerrel viszont nem tudok megbarátkozni és ez a WoT közönségnek készült. Volt olyan, hogy nyilt terepen a t2 cirkálómtól 1,5 km-re láttam csak meg 2 rombolót (t1 vagy t2 szintű), de akkor már mindegy volt mert kipakolták a torpedókat és végem lett.
Mint írtam nekem igényem lenne arra is, hogy ne forogjon az összes ágyú mindig egyszerre. Sokszor jól jött volna ha a hátsókat bizonyos szögben tudtam volna tartani így lőni velük oldalra, az elsőkkel meg előre.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.10. 00:39:28
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ap-t szeretnék használni, de ja, nem nagyon adja. Elődjével daráltam a citadel lövéseket, imádtam. Jó, meg értem, mert ha úgy nézzük akkor ez messzire lő, mondhatjuk úgy hogy még nem fejlődött erősen a technika hogy pontosan is lőjön ezekbe a távolságokba.
valahogy kiszenvedem a kongót és reménykedek
gyanús volt hogy nem találom
Inkább menj át a PvP-be, ott sokkal több kredit és xp jár egy körért (bár mondjuk ma nem 1x mentem olyan fos köröket, hogy annyit PvE is adott volna...), gyorsan menj át a Myogin. Használj végig HE lőszert, az is csak pár ezret sebez általában, de legalább felgyújt és modult sebez, máris többet ér mint az AP... A Kongo sebzése is ugyanolyan fos lesz, de legalább több ágyúból lövi majd a nullásokat...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.09. 23:10:57
Agresszívabb játékstílust kér a dolog? Ne féljek használni a secondary-t?
Félelmetesen trágyák a csapatok és itt a lassú hajók és lassú tornyok világában nem nagyon van lehetőség gyors kapáslövésekre, fordulásokra, tolatásra, stb, támogatás nélkül mindenképpen bukta az egész. Muszáj lesz keríteni 2 embert magam mellé, akiknek sok a szabadidejük, mert egyedül ez már hármas szinten is idegtépő...
Tényleg nem értem én se, hogy ez a sok egy helyben lebegő, illetve a másik véglet, a foglalni berohanó és ott ácsorgó balf*sz mit élvez a játékban??? Mi abban az élmény, hogy végig állja a fél meccset? Elmondhatja, hogy: "fú, ma is campeltem 15 percet az egyik csatában, aztán lőttem 4-et is, mire ki tudtak torpedózni, mekkora ász vagyok"....
Most is, Kawachival egyedül maradtam 5 db ellenfél ellen, mindegyik fél hp alatt volt. Hármat még így is leszedtem mire ki tudtak nyírni. De ha nem 810-1300 sebzéseket adott volna végig, akkor simán kinyírom mindet!!!!! Ma egyetlen 1x se adott be 2400-nál nagyobb sebzést sorozatra, azt is HE-vel!!!! Képtelenség így élvezni a játékot, mert folyamatosan ég a hajó, 5-en fossák rám a napalmot, a csapat szart se ér, de ha oda tudnék csapni 10-15 ezres sorozatokat, mindjárt jobb lenne a közérzetem!
Ez így egy kalap szar. Csak szenvedés. Hiába a 305 mm ágyú, hiába a sok hp, a csatahajó most kb ugyanaz, mint a wotban a TOG II, egy lomha, sok hp-s ingyenfrag, amit egy szaros Chester is kinyír a picsába 1v1-ben, mert én fél percenként megcsapom 800-al, ő meg fél percen át folyamatosan sebez és gyújt. Az én hp-m előbb fogy el, mint az övé... Szánalmas. Pont a legnagyobb, legkeményebb hajókat tették tönkre. Nem igaz, hogy ezt nem látják a fejlesztők!!!! És még csak tier3-ban szopok, magasabb szinten, amikor majd körönként bejön 2-3 hordozó is, na az lesz az igazi élmény...😞

reális,hogy azzal nyomja.......
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
komolyan emberek várnak 5-10 perceket egy játékra majd bemennek mindent elkövetnek,hogy AFK-k legyenek ,elbújjanak és pöcs módra bázis foglalással egyetlen lövés nélkül befejezzék a meccset??!!
kérdésem: MI A FASZNAK NEM AMŐBÁZNAK AKKOR A SZOMSZÉD KIS SRÁCCAL????
nem azért van a játék,hogy élvezzük? ennek így mi a rák az értelme? idióta barmok
a két agyhalottnak ki adott ilyen fullos accountot?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.09. 20:19:12
mi az istenre adja a pontokat fene tudja
ui: nem tőled sajnálom csak nem értem 😊
Ööööö,....no comment

Romboló mondjuk "depth charge" rumos hordó dobálást nem emlegetik benne.
arra mérget vehetsz, hogy nem kezdett el nekik 2km ről villózva eltűnni <#idiota>#idiota> nagyon élvezem, ugye a bemérés is elveszik és mivel közel van te is elveszted a tájékozódást (mert ha messze eltűnik, még simán tudod fejben hol volt és annyit előre célzol). jó volna látni mit akarnak kezdeni a fejlesztők a dolgokkal, de sztem nem sokat mert a torpedós problémák már a játék eleje óta megvannak, olvastam a topicot anno kezdetekkor egy kicsit.
Most nem tudom, hogy Tier 5-ben a New York legyen a következő, vagy kipróbáljam a CV-ket. De szerintem New York lesz, mert a csatahajók tetszenek. Az mondjuk nem annyira, hogy úgy égnek, mintha benzinnel lennének leöntve...de még mindig ezerszer jobb, mint amcsi DD-vel játszani, az csak szenvedés.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Talán ha lenne egy Kitakami-m, azzal odatolnám a 40 torpedót 8 km-ről is...😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Utoljára szerkesztette: Gyõri Devi, 2015.07.09. 14:34:27
やられたらやり返す。倍返しだ!
Erre az ellenfélből beírta valaki, hogy ha nem vetted volna észre, a hajók légvédelmébe szaladtál és azok szedtek le.
Elhallgatott.
A végén 4 killel fejezte be.
Drámakirálynők 😊