World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 18:02:43
WoT: Nishizumi77
Fejlődni persze nem igazán jó ez a módszer, legalábbis nagyon lassú, de SZÓRAKOZNI, ÉLVEZNI A JÁTÉKOT kiváló, ami a rendes csatahajós meccsekről abszolút nem mondható el már régóta... Bementem Kawachi-Carolina-Arkansas körre, mindhárom győzelem, mindháromban 2 kill, mindháromban teljesen egyforma ellenfél csapat, mindháromban top tier voltam. Ez így mindjárt más fíling azért! Majd ráállok arra, hogy a csatahajós szorzót kiveszem rendesből, aztán itt hajókázok, amíg lenyugszom a szorzós meccsek után...😊
nekem t4 bs-t kéne húznom
Talán nagyobb szinteken jobb csaták vannak mert addig nehezen jutnak el vagy talán meg is unják a játékot remélem mert ezen reménykedve haladok hogy legyen egy TierX
wow milyen anomálik vannak akkor a játékban hatalmas
"31890-es Citadell HIT-et lőttem most New Mex-el egy Atagóba......400 hp-ja maradt a 40k ból"
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.10. 15:08:31
Azért elég jól bírták xD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mondjuk annyira fel is basztam magam rajta,hogy belerongyoltam az ellenség közepébe kiszedtem egy DD-t és szétrammoltam egy cirkálot...aztán OFC 10-11-en szarrálőttek..............
remélem hamarosan eltakarodnak a majmok a játékból és lehet értelmesen játszani....talán a T7 /25k xp needed / már nagy mérföldő lesz és a hülyék kimaradnak a szórásból ebben a magasságban
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:41:50
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:20:11
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amit újabban tapasztalok: szarrá lövik az ágyútornyaim. Ez szinte sosem fordult még elő, az utóbbi három napban viszont egyre gyakoribb...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kipróbálom a rombolókat is. Vidáman száguldoznak, nem látszanak, torpedóznak és a kutya nem foglalkozik velük 😊
#5345 Nekem wotos accnál még maradt gold, abból vettem egypár prém hónapot. 😄

(Amikor előre lövök, a hátsóknak semmi szerepük, de ugye előre fordulnak. Ekkor ha hátulról megjelenik egy romboló, szépen lenne idő osztani, ha addig fixen hátrafelé néztek... csak egy plusz billentyű kellene: X rögzíti az első (vagy cirkálóknál pl. a bal oldali) lövegeket, a C meg a hátsókat)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 09:51:09
Persze ilyet nyilván nem raknának be, mert a WoTban is már évek óta csinálják, hogy müködjön. De azért egy csatahajónál kellene.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.10. 08:46:55
https://wotinfo.hu
https://wotinfo.hu
Kevés sziget kempelővel futottam össze viszont bot és olyan játékos van bőven aki a sajátjait lövi. Sokszor rácsodálkozom, hogy miért pittyeg a torpedó jelző a hátamból amikor ott csak csapattárs van és repülő se járt felém. Aztán "újdonság" erejével rájövök, hogy ezek engem akarnak. 😄
A láthatósági rendszerrel viszont nem tudok megbarátkozni és ez a WoT közönségnek készült. Volt olyan, hogy nyilt terepen a t2 cirkálómtól 1,5 km-re láttam csak meg 2 rombolót (t1 vagy t2 szintű), de akkor már mindegy volt mert kipakolták a torpedókat és végem lett.
Mint írtam nekem igényem lenne arra is, hogy ne forogjon az összes ágyú mindig egyszerre. Sokszor jól jött volna ha a hátsókat bizonyos szögben tudtam volna tartani így lőni velük oldalra, az elsőkkel meg előre.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.10. 00:39:28
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ap-t szeretnék használni, de ja, nem nagyon adja. Elődjével daráltam a citadel lövéseket, imádtam. Jó, meg értem, mert ha úgy nézzük akkor ez messzire lő, mondhatjuk úgy hogy még nem fejlődött erősen a technika hogy pontosan is lőjön ezekbe a távolságokba.
valahogy kiszenvedem a kongót és reménykedek
gyanús volt hogy nem találom
Inkább menj át a PvP-be, ott sokkal több kredit és xp jár egy körért (bár mondjuk ma nem 1x mentem olyan fos köröket, hogy annyit PvE is adott volna...), gyorsan menj át a Myogin. Használj végig HE lőszert, az is csak pár ezret sebez általában, de legalább felgyújt és modult sebez, máris többet ér mint az AP... A Kongo sebzése is ugyanolyan fos lesz, de legalább több ágyúból lövi majd a nullásokat...😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.09. 23:10:57
Agresszívabb játékstílust kér a dolog? Ne féljek használni a secondary-t?
Félelmetesen trágyák a csapatok és itt a lassú hajók és lassú tornyok világában nem nagyon van lehetőség gyors kapáslövésekre, fordulásokra, tolatásra, stb, támogatás nélkül mindenképpen bukta az egész. Muszáj lesz keríteni 2 embert magam mellé, akiknek sok a szabadidejük, mert egyedül ez már hármas szinten is idegtépő...
Tényleg nem értem én se, hogy ez a sok egy helyben lebegő, illetve a másik véglet, a foglalni berohanó és ott ácsorgó balf*sz mit élvez a játékban??? Mi abban az élmény, hogy végig állja a fél meccset? Elmondhatja, hogy: "fú, ma is campeltem 15 percet az egyik csatában, aztán lőttem 4-et is, mire ki tudtak torpedózni, mekkora ász vagyok"....
Most is, Kawachival egyedül maradtam 5 db ellenfél ellen, mindegyik fél hp alatt volt. Hármat még így is leszedtem mire ki tudtak nyírni. De ha nem 810-1300 sebzéseket adott volna végig, akkor simán kinyírom mindet!!!!! Ma egyetlen 1x se adott be 2400-nál nagyobb sebzést sorozatra, azt is HE-vel!!!! Képtelenség így élvezni a játékot, mert folyamatosan ég a hajó, 5-en fossák rám a napalmot, a csapat szart se ér, de ha oda tudnék csapni 10-15 ezres sorozatokat, mindjárt jobb lenne a közérzetem!
Ez így egy kalap szar. Csak szenvedés. Hiába a 305 mm ágyú, hiába a sok hp, a csatahajó most kb ugyanaz, mint a wotban a TOG II, egy lomha, sok hp-s ingyenfrag, amit egy szaros Chester is kinyír a picsába 1v1-ben, mert én fél percenként megcsapom 800-al, ő meg fél percen át folyamatosan sebez és gyújt. Az én hp-m előbb fogy el, mint az övé... Szánalmas. Pont a legnagyobb, legkeményebb hajókat tették tönkre. Nem igaz, hogy ezt nem látják a fejlesztők!!!! És még csak tier3-ban szopok, magasabb szinten, amikor majd körönként bejön 2-3 hordozó is, na az lesz az igazi élmény...😞