22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • tutyimutyi2
    gondolj rá úgy mintha ötvözték volna a st. louis-t meg a wickes-t gyors fordulékony sok ágyú(első test 6, második test 8, harmadik test 10 ) nagy tűzgyorsaság szar torpedó range.
  • Lebowski
    Phonixel ne mozogj egy vonalban és ne állj be cappelni egyedül... amint látod, hogy lőnek rád, simán kiforogsz, lassítasz stbstb. ez egy ilyen stílusú halyó. Te is abba a hibába esel, hogy 'némmá van rajta torpedó, akkor azzal kell lőni. Fenét. Van rajta, és ha olyan szituba kerülsz átváltasz és indítasz.. De azt várni, hogy tétlenül végignézzék, hogy 5,5 km-en belülre érj, egy kicsit romantikus gondolat szerintem... Kurvajó ladik a phoenix, csak meg kell tanulni használni. Ha nem megy, nézz róla videókat, hogy használják mások.
  • tutyimutyi2
    az a skill amin van az egered az arra jó hogy hamarabb betöltsön a torpedó vagy a torpedó bombázó a torpedó észlelési skill 2-vel jobbra és 1-el lejjeb van
  • tutyimutyi2
    a torpedó hatótávot ismerem és 3 km után nem tünne el a 7 km-es hatótávú torpedóm, igen célozni is tudok de nekem az volt a problem hogy a hajót eltaláltam a lövedékekkel de nem sebződött se pct-től se he-től
  • Avenger93
    Phoenix igazából csak teljesen kifejlesztve jó, de akkor abszolút tűrhető ráadásul fullosan, majdnem 14 km--es a lőtávja. Torpedói csak 5.5 km-ig jók... ami pedig az ilyen 3 pont elfoglalós csatát illeti nem igazán éri meg bemenni foglalni egyedül, ha a csapat nem csinál semmit, mivel nem lesz támogatásod és mindenképp szarrá lőnek, de ez bármelyik hajóra igaz nem csak a Phoenixre.
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.22. 19:34:11
  • sanya200
    bejön nekem a tier3-as cirkáló de fullra felvan fejlesztve kb de egy tier 5-6-os ellen nem sok esély van.Nem lő olyan távol mint ahogy az ellenfél.Max 10km ha lehet az ellen meg simán megszor 12-ről is.Valakinek biztos jó a phoneix de én nem tudom úgy használni ahogy kéne.Nehéz az ellenfél közelébe érni vele,pedig a torpedo 7km.ig hatásos csak,mindig beszopom vele mert egyszerre elkezd lőni 2-3 ellenfél is.A St.Luis-al jól elvagyok csak néha kevés a sebzés meg a lőtáv komolyabb hajók ellen.
  • DantesHUN
    Fantázia. Talán a P-class, csak terveken létező cirkáló, vagy valami másik tervrajz hajó
  • Avenger93
    Nekem a 10-es fel se tűnt pedig megnéztem párszor a videót :D Hiddenburgól van valami infó, mert nem igazán találom a német hajók között. Esetleg régebbi hajó vagy prototípus volt?
    Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.09.22. 18:38:49
  • aru
    Nekem a t2-es cirkálón 280 ezer xp van, és? Szeretek vele játszani, mert simán kikapkodom 12,5 km-ről az idióta t3 cirkálókat és csatahajókat. A Phoenix meg nagyon jó kis hajó 2100 WN-t értem el vele ami bizony lila. Az Omaha sokkal szarabb lesz tőle.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.22. 18:16:51
  • sanya200
    Hát ez igy szar kapok egy 4-es hajót amit nem tudok megfelelően használni,de hogy másikat tudjak venni ezzel kell xp-t szerezzek.Ott a tier 3-as hajóm 4000xp-vel és nem lehet mire elkölteni már.Ekkora egy szart.Megvettem a phoneixet aztán megyek foglalni és egyszerre az összes buzi engem lő.Lehet gyors hajó de mellé gyenge is,torpedó se ér sokat ha 10km-ről már szétszednek,a közelükbe se érek.A sok hűlye meg sokszor kint dekkol a körön kivűl aztán lő mint a hülyék,az ellenfél meg simán elfoglalja mind a 3 pontot aztán szevasz game over.
  • StrikeFor
    elvileg igen és akkor megnézed a bejegyzésem,és rájössz hogy az is egy kurva random
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.09.22. 16:47:45
  • DantesHUN
    Ez így van, csapatközpontúbbnak kéne lennie, de mivel a játékosállomány ugyanolyan, mint a Wotban, ez így egy pofon a szarnak. De elvileg erre vannak a rangsorolt csaták.
  • StrikeFor
    nem barátkozni jöttem :D
  • Nirz
    úgy értem hogy sokkal inkább csapatközpontú még a wotban van esély fordítani ha szar a team itt úgy tűnik hogy az egyénnek kisebb szerepe van a játék eredményének alakulásában.
  • DantesHUN
    Az nem, de hogy az egyik legirritálóbb, az tuti.
  • DantesHUN
    -Nincs hozzá magyar kilens, de van hozzá mod
    -Bizonyára lesz hozzá majd magyar kliens.
    -Amelyik hajó moduljainál nincs torpedó, arra nem is lesz, az a skill igen olyanokra jó, hamarabb észlelni, ilyesmi, nem tudom fejből
    -mi az a carry? De ha a pontosság, szórés sebzés, stb-től van szó: olvasni tessék
    -páncélzat van, és a HE elvileg mindenképp sebez.

• StrikeFor
    mentem 4 kört ranked,Atalantaval....3 körben 2-3 kill 90-110 ezres sebzés az összes BUKTA :( a csapat többi tagja birka.....4. kör elindulok B irányába jön velem 3 csóka majd félúton lefordulnak,mert szembe jön velünk a 6! ellenfél.....kettő lövedékem talált és miszlikre lőttek és természetesen azt a meccset megnyertük! tehát ebből az következik,hogy én vagyok a legszarabb player :D
  • sanya200
    lesz hozzá magyar? :)
  • Prince23
    Magyar letöltő kliens már van hozzá? nekem még az alapértelmezett angollal van feltelepítve a játék, augusztusi.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.09.22. 16:04:06
  • sanya200
    Azt kérdezném hogy erra a hajóra lehet torpedót rakni vagy csak arra jó a skill hogy hamarabb észleljem?
  • Nirz
    Hát nem tudom de úgy tűnik hogy itt e legerősebb a rng a wargaming összes játéka közül.
    Úgy értem hogy nehezebbnek tűnik a carry mint pl a wotban és kiváltképp a wowp hez képest, vagy tévednék?
  • Scharnhorst
    Jönnek az orosz DD-k és német CA-k. A videón egy kis rövid bemutató róluk. A linken pedig Ectar hivatalos fórumos bejegyzése mely szerint október 19-én jönnek.

WoWs fórum Ectar bejegyzése

A német T10 Hindenburg néven fog szerepelni egy videóból ki van vágva egy kis kép róla.

Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.09.22. 15:11:16
  • sanya200
    WT?Már többször emlitettétek.
    tutyimutyi2 a torpedonak is van hatótávolsága,én is egyszer megúsztam totál telibe trafált volna 3 de pont az utolsó méteren alámerült vagy nem tudom de nem talált el.Ki lehet kerülgetni őket csak figyelni kell,meg úgye ott a zoom sokkal messzebbről is ki lehet szúrni.Hányszor de hányszor úsztam meg szó szerint centikena 4 torpedót,ha lehet szembe kell fordulni vagy úgy hogy neked háttal legyen,akkor elslisszan a hajó mellett,bár van hogy az egyik még pont elkapja a hajó seggét vagy orrát.Jó játék ez csak tényleg sok a balfasz sokkal gyengébb hajóval is alázni lehet ha a másik nem tud célozni,10km-ről hiába szór nem egyszer nézem mikor más játszik már mert kilőttek hogy lófaszt nem talál el de úgy hogy mint az 5 duplacsövű ágyút elsütötte már aztán a jóval gyengébb hajót max megkarcolta vele,az meg a sokkal nagyobb tűzgyorsaság miatt folyamatosan eltalálja a nagyobb lomhább hajót.Sokan azt hiszin cod hogy odalövök ahol a hajó van holott a nagy lópikulát pláne destroyernék jóval elé kell lőni hogy pont belefusson,sokszor a szálkereszten már nem is látszik a hajó annyira elé kell lőni mégis sorra süllyesztem el az ilyen gyengébb hajókat,pár gyújtólövedék elég jól sebzi.Csak sokszor mikor már 1-2 lövedék kéne besoroz egy sziget..stb mögé,ha mázlid van és alacsony a hegy még eltalálhatod.
  • tutyimutyi2
    áh a camp bőven elegendő volt legalábbis mikor még játszottam mert televolt (lehet hogy még most is) olyan tankokkal hogy rálőttek egyet és már meg is halt akkor is ha a lövedék mondjuk csak a célzót ölte meg.
  • kissssss
    vagy csak sokan rádöbbentek hogy WTgf-ben már valódi teljesítményt is le kellene tenni az asztalra, mert a sarkon csikicsukizás és campelés ott már kevés egy random csatában.
  • tutyimutyi2
    de imádom hogy a wotban mikor megvan a győzelem még kb 4-5 masodpercig tart a menet itten meg instant megáll a játék győzelemnél, kb 2 másodpec kellet volna hogy 4 torpedó elérje a 4es hordozót erre eltalálnak meghalok a nyomorult meg pont túléli.
  • sanya200
    birom ezt a játékot sokszor,annyi amatőr van benne.Megveszi a legngyobb csatahajót tier 3-sat duplatornyos..stb de célozni azt nem tud vele még közelre se nemhogy távolra.Baromi sok értelme van.Aztán csoda ha felmossák velünk a padlót néha.Sokszor a kis 3-as cruiseremmel többre megyek mint az aki a nagy lomha de erős battleshippel megy.A kis dertroyer aki ért hozzá röhögve kilövi 4 torpedóval aztán egész meccs alatt a pálya szélén kóboról ahelyett hogy csinálna is valamit,meg mikor már menne ki a pályáról a sok hülye..pfff
  • tutyimutyi2
    végre van tényleges páncélzat? cruiserrel lőttem ellenséges csatahajót minkét fajta lőszerrel de egyiktől se sérült
  • Jeffjohnson
    Jah, emlékszem anno mennyire vártuk a tankos részt is, aztán miután kijött nagy csalódás volt és sokan visszamentek WoT-ba. Kicsit túl nagy volt az elvárás.
  • ximix #8155
    Majd ott lesz a WT ha elkészül egyszer, abban lehet még szenet is fog kelleni lapátolni :)
  • seepheeerd
    Nem
  • StrikeFor
    ejjnye,hát még mindig nem tanultál meg játszani ? :D :D
  • seepheeerd
    Nem volt annyi, csak a szokásos 1310. A 2 citadella nyomta meg, gondolom.
  • DantesHUN
    Nem mondhatnám hogy hiányoztál.
  • StrikeFor
    12 találat rank 4-en 65k
    26 találat rank 8-on 58k

nincs is több kérdésem
  • seepheeerd
    Click and forget (just for fun :)))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mindenféle szorzó és zászló nélkül (istentelenül marha volt az ellenfél...):

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.09.21. 19:59:37
  • sanya200
    Ez a fejlődés annyira nem tetszik,rámkényszerit olyan hajót amit nem tudok vagy akarok használni.A tier 3-as st Luis nagyon bejött sok ágyú meg viszonylag gyors is,viszont a tier 4-es phoneix nem az igazi,hiába gyors valahogy nem tudok vele érvényesülni.A nagyobb hajókkal pláne,tetű lassú és lassan táraz,meg lassan fordul a löveg is.Vigyont tier 4-hez kötelező megvenni egyet és utána tudsz majd áttérni destroyerre vagy másra.Amúgy nem rossz a játék eléggé leköt,de hiányzik az a II.vh érzés ez a team deatmatch meg capture de flag játékmod...
    Valami másra számitottam rendes II vh-s küldetések.
  • StrikeFor
    2200-as lövés átlag "odabasz" :S ha lenne energiám csak cirkálót húznék............
  • seepheeerd
    A hétvégi 3x:
  • seepheeerd
    Azé szép hogy t4 sebez a legtöbbet, jó csapat lehetett :)