World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reális,hogy azzal nyomja.......
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
komolyan emberek várnak 5-10 perceket egy játékra majd bemennek mindent elkövetnek,hogy AFK-k legyenek ,elbújjanak és pöcs módra bázis foglalással egyetlen lövés nélkül befejezzék a meccset??!!
kérdésem: MI A FASZNAK NEM AMŐBÁZNAK AKKOR A SZOMSZÉD KIS SRÁCCAL????
nem azért van a játék,hogy élvezzük? ennek így mi a rák az értelme? idióta barmok
a két agyhalottnak ki adott ilyen fullos accountot?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.09. 20:19:12
mi az istenre adja a pontokat fene tudja
ui: nem tőled sajnálom csak nem értem 😊
Ööööö,....no comment
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://wotinfo.hu
Romboló mondjuk "depth charge" rumos hordó dobálást nem emlegetik benne.
arra mérget vehetsz, hogy nem kezdett el nekik 2km ről villózva eltűnni <#idiota>#idiota> nagyon élvezem, ugye a bemérés is elveszik és mivel közel van te is elveszted a tájékozódást (mert ha messze eltűnik, még simán tudod fejben hol volt és annyit előre célzol). jó volna látni mit akarnak kezdeni a fejlesztők a dolgokkal, de sztem nem sokat mert a torpedós problémák már a játék eleje óta megvannak, olvastam a topicot anno kezdetekkor egy kicsit.
Most nem tudom, hogy Tier 5-ben a New York legyen a következő, vagy kipróbáljam a CV-ket. De szerintem New York lesz, mert a csatahajók tetszenek. Az mondjuk nem annyira, hogy úgy égnek, mintha benzinnel lennének leöntve...de még mindig ezerszer jobb, mint amcsi DD-vel játszani, az csak szenvedés.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Talán ha lenne egy Kitakami-m, azzal odatolnám a 40 torpedót 8 km-ről is...😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Utoljára szerkesztette: Gyõri Devi, 2015.07.09. 14:34:27
やられたらやり返す。倍返しだ!
Erre az ellenfélből beírta valaki, hogy ha nem vetted volna észre, a hajók légvédelmébe szaladtál és azok szedtek le.
Elhallgatott.
A végén 4 killel fejezte be.
Drámakirálynők 😊
(ahogy átfordultak a hátsó tornyok a felezővonalon, X-szel visszaadom a vezérlést... eeez nagyon fontos! 😊)))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.09. 14:29:51
Phoenix - 116 hits | 4 kill | 1972 xp | 225k kredit:
https://wotinfo.hu
Amúgy ezt a kancsalok/részegek a lövészek a csatahajókon esetet én is rendszeresen tapasztalom. Egyik torony szép párhuzamosan lő és talál, következő meg ugyan oda célozva képes a célpont elé és mögé is szórni egyszerre tiszta homályba. New York utáni csatahajóknak ugyan ilyen lassú lesz a toronyforgása? Mert ennek úgy forognak már, mintha kenő olaj helyett csirizt használna a a karbantartó személyzet <#buck>#buck>
Rengetegen mondjátok, hogy kevés a pénz, én ezt nem tapasztaltam. New York-al bruttó 60-190k-s köröket megyek a bénázási szinttől függően.
Anyahajóból kihúztam az első amcsit, de a repülőket nem tudtam irányítani rendesen. Iszonyat szokatlan volt a rendszer :/ A manuál torpedó/bomba dobásra valaki tudna egy jó oktató videót linkelni? Előre is kösz. Vadászoknál is érdekelne, hoyg van-e lehetőség kirendelni 1 rajt adott hajó kísérésére, vagy adott területen járőrözésre, vagy mindig manuál kell azokat is tutujganom?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:48:02
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.09. 12:14:22
BattleTag: kabel15#2672
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.07.09. 11:54:02
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee