World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I decide when I'm done.
mindig ilyeneket kapok elmennek a legtávolabbi pontokra minél messzebb egymástól mert ilyen antiszociálisak
Nagyon ritka amikor hallom a designated target/"concentrate fire on this target" és még ritkább amikor együtt el is kezdik lőni
az ilyen csapatok lényegesen különbül játszanak érdekes módon ott még a hordozók seggét is kinyalják mert mellette marad védeni egy cirkáló repülőgéppel
szóval ne mondja nekem senki hogy az mm ezt nem szándékosan csinálja mert qva feltűnő hol vannak a pró játékosok és hol nem
De akkor is élmény. Tenryuval rendes csatában kaptam 370 xp-t egy körre, ahol mindenki engem lőtt, miközben 4, ismétlem, 4 kurva fullos saját csatahajó jött mögöttem 1 km-re és basztak csinálni valamit!!!! Ezután PvE körben 460 xp, semmi idegbaj...
Az Arkansassal csak PvE lesz, az tuti. Rendes gémben úgyis kapja a gané hordozókat, itt meg elvagyok vele, nem számít, hogy lassú és nincs légvédelme, 40ezer kreditért bőven jók a körök, semmi idegbaj, legyilkolok mindenkit.😊
PVE ben megy a Flag szerzés?
(Vagy kicsit utánaolvasol dolgoknak 😊)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 19:16:28
やられたらやり返す。倍返しだ!
Be kéne tenni fórum lécbe is nem jó ötlet?
Azt hiszem eredményesen romboltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Közös free xp is jönni fog majd egy ponton, kár hogy még nincs benne mert van egy pici elfekvőben, de szerintem pont ezért nem tették még bele, ne ugorjanak az emberek 5 tiert át 80k free wotos free xpből 😄
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 18:02:43
WoT: Nishizumi77
Fejlődni persze nem igazán jó ez a módszer, legalábbis nagyon lassú, de SZÓRAKOZNI, ÉLVEZNI A JÁTÉKOT kiváló, ami a rendes csatahajós meccsekről abszolút nem mondható el már régóta... Bementem Kawachi-Carolina-Arkansas körre, mindhárom győzelem, mindháromban 2 kill, mindháromban teljesen egyforma ellenfél csapat, mindháromban top tier voltam. Ez így mindjárt más fíling azért! Majd ráállok arra, hogy a csatahajós szorzót kiveszem rendesből, aztán itt hajókázok, amíg lenyugszom a szorzós meccsek után...😊
nekem t4 bs-t kéne húznom
Talán nagyobb szinteken jobb csaták vannak mert addig nehezen jutnak el vagy talán meg is unják a játékot remélem mert ezen reménykedve haladok hogy legyen egy TierX
wow milyen anomálik vannak akkor a játékban hatalmas
"31890-es Citadell HIT-et lőttem most New Mex-el egy Atagóba......400 hp-ja maradt a 40k ból"
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.10. 15:08:31
Azért elég jól bírták xD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mondjuk annyira fel is basztam magam rajta,hogy belerongyoltam az ellenség közepébe kiszedtem egy DD-t és szétrammoltam egy cirkálot...aztán OFC 10-11-en szarrálőttek..............
remélem hamarosan eltakarodnak a majmok a játékból és lehet értelmesen játszani....talán a T7 /25k xp needed / már nagy mérföldő lesz és a hülyék kimaradnak a szórásból ebben a magasságban
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:41:50
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.10. 11:20:11
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amit újabban tapasztalok: szarrá lövik az ágyútornyaim. Ez szinte sosem fordult még elő, az utóbbi három napban viszont egyre gyakoribb...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kipróbálom a rombolókat is. Vidáman száguldoznak, nem látszanak, torpedóznak és a kutya nem foglalkozik velük 😊
#5345 Nekem wotos accnál még maradt gold, abból vettem egypár prém hónapot. 😄