World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Majd a két V-ös szintű hajó, összes bombázója, és torpedóbombázója engem támadt, vagy 5-6 osztag gép egyszerre, amit az egy osztagnyi vadászgépemnek esélye se volt feltartóztatni, és ennyi. Game Over.
El kell ismerni, hordozóval mindig jó, mindig ömlik a kredit és az XP, csak hátra kell dőlni. Mint ez a csata is mutatja ügye.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
persze még csak egy torpedósnál tartok t4 langley
legjobb szerintem ha nem tökölsz és manuálisan amilyen közelről csak lehet ráküldöd akkor nem sok ideje van lereagálni és a repcsi se szívózik hogy elkezd bénázni

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
やられたらやり返す。倍返しだ!
a taktikám eddig az volt hogy alap célzással előbb oldalra repülök majd elengedem, aztán próbálgattam a szabad célzást, de sokszor addig köröz a gép mielőtt elengedi meg bénázik, hogy már nem jó a célzás, vagy simán túl közelről engedi el és nem robbant, most sikerült ilyen is.
az alap célzást meg nagyon kikerülik. pedig ritkán indítom ferdén hátulról vagy előröl amit könnyebb kikerülni.
kéne pár tipp hogy kell cv vel menni. bár gondolom már ott hiba hogy az USA cv ágát húzom.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Pl. a Tier III-as (fejlesztett) japcsi rombolónak van 2x2 vetőcsöve (7 km-es hatótávval), elküldi az egyik duplát, majd ~3 sec múlva a másik adagot. Hogy ezután kilőtted?! Attól még a szivarok úsznak a vízben!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sajna az open bétával csak az utóbbi 2 napban tudtam játszani. Még a zártban én is őrülten váltogattam a HE és az AP között. De 2 napja megnéztem iChaseGaming nevű srác "Captain's Academy #15"-ös videóját, és ez nekem segített. Bár csatahajókkal nem játszottam még, arról nincs tapasztalatom, de cirkálóval igenis működik a dolog, azóta rengeteg citadellát lőttem, és azóta jobbak a meccseim. Szóval aki még nem tudja mit mivel lőjön, annak nagyon ajánlom ezen sorozat mindegyikét, de főleg ezt. Meg azt is tudom, hogy a páncélok még nem a véglegesek.
A másikra viszont nem tudok mit mondani. Minden meccsen legalább 1 destroyer-t elsüllyesztettem, és volt két csata amikor ez előfordult velem:
Szóval kilőttem az aktuális célpontomat, és a szétrobbanása után, jött 2 torpedó felém, abszolút nem számítottam rá, az egyiket kikerültem, de a másik eltalált. Majd újabb 2 másodperc múlva megint 2 torpi, ebből is egy talált... Ez bug lenne, vagy van valami képességük, ilyen "Last Stand" szerű valami, ami még a cod 4-ben is volt, hogy halál után dobott egy gránátot??? Ez utóbbira mindenképp szeretnék valakitől egy hihető, hiteles válasz kérni :) Köszi :)
Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.07.11. 21:26:52
Igaz, hogy ekkor már csak a CV-k lennének az egyedül játszhatók mellettük...
Sz'al, a wg ezt a rendszert is jól elbaltázta és itt is csak max tier III-ig érdemes elmenni, mert az még "hihető" eredményt ad, akár csak a wot-jukban - ott is mindent script-tel és a túlzott random-mal akarnak megoldani, amitől minimum hányingere támad az embernek, főleg a magasabb szinteken! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(New Mexico 34mp)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.11. 19:53:36
én a DD-ktől is sajnálom, mert irreális, hogy nincs torpedó újratöltés, még te fél percig vársz az ágyúkra... meg a nem füst mögött való eltűnés sem most először lesz említve.... mint pár más mmorpg nél is a láthatatlanság azért mindenhol OP...
10 perces körök mi? mikor battleshippel, kábé annyi kell hogy elérj dominationban mondjuk A -ra vagy C-re.... a 20 perc is sokszor kevés, nem egy draw született már abból hogy nem tudták lejátszani az utolsó emberek 1v1 ben pl.
A csapatjáték teljes hiánya, és a teljesen analfabéta játékosok lesznek a legnagyobb gondok. És ezzel csinálni se lehet semmit.
Az meg külön szégyen, hogy egy baromi nagy, szétpáncélozott, több tízezer tonnás csatahajóval, amin iszonyat kaliberű ágyúk meredeznek, meglátok egy (ha meg 2-3-at, akkor pláne...) St. Louist, és el kell kezdenem megfordulni és minél gyorsabban MENEKÜLNI, mert 1v1-ben ez a kis cirkáló garantáltan kinyírja a "tengerek urát", mint egy szaros városligeti csónakot...
A CV még ezen felül azért tűnik OP-nak, mert ő a beteg sebzését a térkép túlvégéből hozza össze kvázi mozdulatlanul, míg egy rombolónak azért nem annyira könnyű az élete, mert 5-8 km-re oda kell menni az ellenfélhez, ami 10 km-en belülről már elég keményen tud védekezni és persze a többi ellenfél is lő közben. Mozogni, füstölni, kerülgetni a lövéseket, szigeteket, mindezt gyorsan, közben pontosan célozni is a torpedóval, szintén kalkulálva a szigeteket, a saját csapat barmait, az ellenfél mozgását... Ilyen körülmények között nem sajnálom a rombolótól a killt, de a CV-től igen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.11. 18:59:33

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.11. 15:53:24
https://wotinfo.hu