22411
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #8389 Egyrészt attól függ melyik hordozó. Másrészt HE-vel citadellát? Nosza, mutass róla egy képet. De hát mint tudjuk te úgyis mindent jobban tudsz. -
aru #8388 A hordozó, mint páncélozottabb... HE-vel citadellákat lövök rajta! A cikk meg több helyen nem stimmel... vízvonal alatt még senki nem ütött át hajót lőszerrel a játékban. Vízvonal alatti rész csak tórpedó esetén van. -
DantesHUN #8387 Nem én írtam, én csak mindig belinkelem :) Nehogy valaki félreértse. -
#8386 Dantes cikke* kiváló, szintén komolyan javaslom.
*által linkelt cikk :D
Ökölszabályként csatahajóval mindent megküldök AP-vel, vízvonalon, nagyjából merőlegesen (ha látom, hogy ilyen kölcsönös pozícióba kerülünk belátható időn belül, akkor sűrűn addig el sem eresztem a sortüzet), hozzávetlőeg a kémény alatt - kivéve pl. a St. Louis-ál, ahol a kazánok inkább a tat felé el vannak tolva némileg. Ha látom, hogy kénytelen vagyok egy rombolóval hosszabban elszórakozni (mert pl. nincs cirkálótámogatásom), akkor váltok HE-re.
Személy szerint az ütközet kezdetén az első sortüzet olykor még HE-vel engedem el, mivel a lőtáv miatt a találati arány egy picivel még kisebb, mint normálesetben, ha pedig sikerül tüzet okozni (nem ritkán márpedig sikerül), akkor a majom ellövi a kárelhárítását, és a ráraboló cirkálóknak könnyebb dolguk lesz sebezni, ha újragyújtják - de a második sortűztől kezdve viszont jóformán végig AP. Technikailag tehát úgy kezdem az ütközetet, hogy egy gombnyomás a '2'-esen, és W-W-W-W. :D
Szerk.: Hopp, most látom, cirkálózol... mea culpa. Ettől kezdve ez az átütés kérdése, de Ternyu, Kuma szintjén még talán érdemesebb a nagyvasakból kerti grillt csinálni - na meg _itt_ torpedózni. A nehézcirkálóknál az ellenséges cirkálókat már egyértelműen érdemes AP-vel lékelgetni, de érdemes kitapasztalni, mert egy 203-assal már sikerülhet egy Kongo-szintű csatacirkálót is átlőni. Legalábbis, engem lepett már meg annyira, hogy sikerült a mutatvány, hogy emlékezzek ilyesmire. :)
Ezzel kapcsolatban láthatsz a kapitányi skillek között egy olyan elsőszintű lehetőséget is, folytatva a tegnapit, ami a már reteszelt tüzérség új lőszertípusra áttöltésének időszükségletét veszi le valamelyest. ....nehogy költs erre. :) Ha "rossz" lőszertípus van nálad, inkább válts puhán (egy gombbal) lőszert majd lődd el a sortüzet (váltáshelyzetben egy klikk elszórja a helyzetben álló csöveket majd tölt az összesen), így sebzel több, mint nullát, és vársz - teszem azt - 30 másodpercet. Ezzel szemben a kapitányi skillt kihasználva nem történik semmi ÉS vársz 25 másodpercet. Összességében a "szub-optimális" lőszer a kisebbik gond az egyáltalán nem tüzeléshez mérten.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.10.01. 12:40:52 -
DantesHUN #8385 Ezt olvasd el ha még nem volt, és van más jó tippek az oldalon. -
Prof William #8384 Írják, hogy páncéltörő lőszert értelemszerűen a páncélozottabb célpontok ellen kell használni.
Tehát jobban megéri a csatahajókat/hordozókat lőni AP val míg a többiek inkább a robbanólőszerre érzékenyek? Vagy vannak kivételek?
Tegnap már nekem is sikerült a TIer III-as Teryu-val két egymás követő csatában előbb 500 majd 1000 hajó XP-t szerezni.
Tier IV Kuma jövök!
Csatahajóval akkor nyomom ha túl hamar kilőnek és el kell valamivel tölteni az időt. Legalább az is fejlődik közben.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.01. 10:35:36 -
SzocsA #8383 Hát tegnap mentem vele egyet, körülöttem volt még két csatahajó, de engem kellett letorpedózni, maradt 11000 hpm utána meg a 6 os amcsi csatahajó kilőtt, úgy hogy lőni sem bírtam....
Csak rombolót, meg cirkálót húzok, meg hordozót.
durva ez a hajó és még csak 6 lövegje van. a 8as lesz a legjobb annak 15 olyan mind egy cleveland.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elrontottam a fordulás utáni torpedózást, elfordult, elé kellett volna lőni és akkor kiszedtem volna majdnem fullhpról :)
-
tutyimutyi2 #8382 azért olyan ritka az arkansas beta mert mivel hogy csatahajó ezért meglehetősen nagy, nem fordul olyan jól mint a többi amcsi csatahajó és mivelhogy nincsen légvédelme ezért ínyenc falat a hordozóknak. -
SzocsA #8381 Tök jó hajó ez az Arkansas béta, nem is értem, hogy miért ilyen kevés van csak belőle, szinte alig látni csatákban.
Láttam még olyan hajót is aminek Warspite volt a neve, csatahajó, meg volt valami ishizuchi. ezt megtaláltam a prémium boltban.
Prémium boltban a hajóknak a tulajdonságait nem látod, hacsak nincs a tech treen. ez így elég gáz. -
#8380 Nekem BB-nel joparszor volt eletmento a a torpedok elobbi eszlelese, mert pl. a Colorado olyan fordulekony, mint egy raktarepulet, sajnos kell az a par szazalek, hogy eselyem legyen kikerulni barmit is. -
#8379 Ugyan már nem tudok szerkeszteni, de mivel a játékban van "situational awareness" skill (és az a BB-nek épp nem létkérdés), ezért pontosítok; lent egyszerűen azt értettem, hogy a passzív képességeket hanyagolom, amik önmagukban nem járnak képességbővüléssel, "csak" visszajeleznek. -
#8378 Ízlés (és hajó) kérdése. Csatahajón én pl. szintenként rendre ás először másodlagos tüzérség vagy javítás; toronyforgatás, kárelhárítás, légvédelemmel szoktam menni. (Utóbbi, ha még a hajódon van AA modification is és a légvédelem tűzvezetését is manuálisan intézed, együtt már képes aratni) Mások a torpedóvédelemre esküsznek - én újabban hanyagolni szoktam azokat a képességeket, amiket "situational awareness"-szel úgy-ahogy kompenzálni lehet amúgy is, és inkább azokra fekszem rá (százalékos tűzerő-növelés, javítási ciklus csökkentés stb.), amikre máshogy nem lenne behatásom.
Így belegondolva, csatahajón a tüzek és elárasztás megfékezése is hasznos bármilyen százalékkal; a modificationt sem érdemes lespórolni erre, ha van lehetőség rá.
Cirkálón például a másodlagos tüzérség szerepe jelentősen háttérbe szorul, de elgondolkodhatsz (pláne IJN-nél) a torpedókon; DD-n pedig piszkosul hasznos, mi több, szinte kötelező az első szinten az a képesség, ami a felderítettséged állapotáról ad visszajelzést.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.09.30. 23:37:32 -
DantesHUN #8377 Ami csökkenti a tűz esélyét, aztán gyorsítani a javtást. Lőtáv növelés is jó. Ilyesmi. -
tutyimutyi2 #8376 csatahajónál pl azt ami a jelzőknél a harmadik hogy 20%-al nagyobb távolságból felderiti a dd-k torpedóját -
Prof William #8375 A kapitányoknak melyik skilleket javasoljátok cirkálónál és csatahajónál? -
#8374 Modként már fel lehet rakni, de jó lenne már ha benne lenne "gyárilag". -
#8373 Jó lenne a kapitányi skill újraosztásra is egy akció, kikötő vásárlás ... -
tutyimutyi2 #8372 ahogy mézem a wg-sek nem eröltetik meg magukat wows akciók terén.
http://worldofwarships.eu/en/content/event-calendar/ -
Plata #8367 Elvileg már zárt bèta idejèn volt róla szó hogy kèszül. -
#8366 Érdekelne engem is..... -
#8365 Lehet tudni, hogy a hivatalos magyar nyelv mikor érkezik a játékba? -
#8364 Kiléphetsz a csatából nyugodtan és mehetsz közben egy másik hajóddal, de az xp-t majd csak akkor kapod meg mikor vége a csatának ahonnan kiléptél.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.30. 15:36:13 -
#8363 Sziasztok,
Miutan kilottek a hajomat es visszaterek a kikotombe (kilepek a jatekbol) kapok xp-t, vagy meg kell varni a csata veget a jatekban?
Koszi -
#8362 Leradírozom a gépet némi egészségügyi reinstall érdekében, gondoltam, pár képet a kollekcióból felszúrok ide, legalább ennyi értelme legyen, hogy elkészítettem őket. :)
-
#8361 Kawa új MM-et kapott, így már jobb lesz vele. Engem elég sűrűn rakott T6-os csatába. -
Prof William #8360 Ez minden hajóra igaz. Ha már 2 -nél többen tüzelnek rád egyszerre, akkor már régen rossz...
Tegnap meglett a Tier III-as Kawachi. Csatahajóval tényleg más a helyzet. Nagyon lassan tölt és manőverezik de cserébe nagyon sok HP-ja van és durván sebez ha betalál. HA betalál szóval nagyon ki kell számítani azokat a lövéseket. + két sorozat között csak a páncélzatunkban bízhatunk.
A lótáv még csak 10 kilométer (Ennyi egy cirkáló is) de gondolom ez majd nőni fog.
Elsődlegesen a cirkáló vonalat viszem tovább és mellette a csatahajókat is amikor a cirkáló éppen "csatában van". :9 -
tutyimutyi2 #8359 van bármi külömbség pl. a diana és a diana lima között?
-
AlucardHuN #8358 A Chikuma nekem bejött, T 2-ben elég jó a lőtávja (kb 10,3 km), és oldalanként 5-6 löveget lehet használni. A Chesterhez képest klasszissal jobb.
Igazából a Tenryu se rossz, de nekem nagyon hibridnek tűnik, ha nem engem lő mindenki egész jó. -
#8357 Umm koszi, ezt nem tudtam :) -
Ragnaer #8356
Egy újabb LEAK videó -
seepheeerd #8355 Ne menj följebb! :) -
Prof William #8354 Nálam annak köszönhető az örömködés hogy eddig ez a Tier III -as cirkáló amin látszik hogy jobb mint a társai. Az elődjén is négy löveg volt de olyan szerencsétlenül elrendezve, hogy mindig 1 max 2-vel tudtam lőni + lassú is volt. Tenyru az első cirkáló, amin meg vagyok elégedve lövegekkel + a sebességgel és fordulékonysággal is. + ott vannak a torpedók, amikkel jó kis kavarodást lehet okozni.
Persze nem kizárt hogy majd az utána jövők sokkal jobbak lesznek, de egyelőre nálam ez hajó a favorit. Ráadásul vele most el tudom majd indítani a csatahajó vonalat is, bár úgy érzem hogy a cirkálók lesznek majd a szívem csücskei. :)
Tegnap este úgy kezdődött a csata, hogy a mögöttem haladó saját romboló belém eresztette a torpedóit, szóval alapból 1/4 életerővel indultam neki a mókának. Bírom amikor valaki csak úgy elereszt egy sorozat torpedót a vakvilágba. -
#8353 Ez az évtized vicce :DDDDDD
-
#8352 "a gold ugysem kompatibilis"
Kivéve ha a gold-ot prémium időre költöd, mert azt ha WoT-ban megveszed, akkor mindegyik játékra érvényes lesz. -
seepheeerd #8351 Ha ebben a mod pack - ben valaki kijelöli a "The Seeker's Extended Tech Tree" modot (legalul), az felfedi az összes adatbázisban lévő (de még nem játszható) hajó adatait, legyen az lengyel, orosz, német stb.
ui.: a "Clear vision"-t is rakjátok fel mellé. -
AlucardHuN #8350 Nekem fura az a hajó, inkább olyan mint egy hosszú romboló. Nekem túl törékeny, kevés a löveg és a torpedózást még nagyon gyakorolnom kell hosszútávra:/ -
SzocsA #8349 Akkor ide is bebiggyesztek egyet, jó éjt. ilyen a játék :)
Leakartam szorzózni de itt sem ment, ahogy a wotban sem, most este egymás után 5× defeath :)
Ha lett volna időm még lehoztam volna. :(
-
Prof William #8348 Tenryuu már lényegesen jobb cirkáló mint az elődjei. 4 mozgékony ágyú, gyorsaság és torpedővetőcsövek. Eddig nagyon tetszett.
A torpedót akkor használom, ha éppen megfelelő alkalom nyílik rá, vagy pedig az ellenség megzavarására . Addig sem engem lő. :) Nem törekedtem rá de pár szép torpedótalálatot így is sikerült behozni. Egyszer egy cirkáló orrára lőttem rá őket hogy leszálljon rólam. Ha tartja az irányt elmegy közöttük de elkezdett fordulni és bekapta az összeset az oldalába. :) A vadászból áldozat lett. :)
Már néhány Citadel hit -et is sikerült elérnem... -
#8347 a hivatalos alatt a telepítőt értettem.
tudom, hogy az is torrentezi, de az ilyen exe-s cuccok valamiért folyton megszakítják a gagyi netem, és lassú is szokott lenni...
kár, hogy steamről nem szedhető, mint a war thunder. -
Toweliee #8346 Meg is lepődtem mert az eredeti elgondolás szerint a Tirpitz és Bismarck közül csak az egyiket mondták prémnek.