23001
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    950-él beírta a srác: We need to cap...........anyád :D :D milyen okos baszki :D
  • seepheeerd
    Az érdekes az egészben az, hogy az esetek 80%-ban a MÁSIK csapat normális. Ez miért van? :D
  • StrikeFor
    mi ennek a pszichológiája? elmegy a 90% 1 db kurva bázisra ami a legmesszebb van és ott sem csinálnak szart se.....az ellenfél meg 6-3-3-as gyönyörű taktikával jön.......és a mieink 9-en még attól a 6-tól is fosnak akivel összeakadnak............várom a tudományos magyarázatot :)

• Toweliee
    Én ilyeneket pl nem tudok.
  • Prince23
    Magyar lokalizációt nem terveznek a fejlesztők? Ha igen, mikor várható, kb?
  • Tono34
    Ilyenkor hagyni kell a pics..ba. Másik hajó vagy másik nap.
  • kHares
    De a hiba nem mi oldalunkon van tehát ott nem tudnak segíteni, server cserét egy support ticket kétlem hogy elér ill. az odavezető hálózat meg nem az ő kezükben van. Szóval nem értem mit vársz tőlük?
  • Toweliee
    Én bízok bennük, idáig 1 kivétellel segítőkészek voltak.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.10.24. 20:47:33
  • kHares
    Wot alapján szerintem tudjuk, hogy semmi értelme. Amíg az emberek veszik a goldot meg a különböző bundle-kat nincsenek rákényszerítve a server cserére.
  • Toweliee
    Nem számít. Az a lényeg, hogy tudnak-e segíteni vagy nem.
  • kissssss
    "Érdemes szerintetek a supportnak írni?"

mennyi pénzt raktál már bele a játékba?
  • Toweliee
    Az fps-em tökéletes.

Reggel/délelőtt tökéletesen működött, most értem gép elé, megint egy ócska diavetítés az egész.

Érdemes szerintetek a supportnak írni?
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.10.24. 18:07:48
  • voivod32
    2300-as ping? Nálam nem ritka a 20-25 ezer sem, fél percekig állóképet látok, utána meg egy szigetnek ütközve füstölök. És mindig akkor, amikor a szerver eléri a 20-25 ezres létszámot, általában délután 5 felé.
  • seepheeerd
    Jaaa, az ellenfélnek is volt olyaqnja, az az érzésem :D
  • pajer_csaba
    Nekem volt egy nagyon jó kis nyertes csatám a Hosho-val. :)
  • seepheeerd
    ... és reggel óta nincs nyertes csata cv-vel... véletlenek márpedig vannak, ugye? :D
  • seepheeerd
    t4, 2 torpedó nem elég egy romboló ellen... melyik háború ez, milyen fegyverekkel?
  • kHares
    Fps leesés valami server probléma lehet. Mentem platoonban egy barátommal és a csata harmadik percében szól, hogy 5 fps-re visszaesett. Mondom mi a fene valami elindult a háttérben? Aztán nekem is hirtelen 6-7 fps befigyel. Ez megvolt csata végégig majd a köv. már normálisan ment. Ez már máskor is előfordult, bugos netkód vagy hirtelen a server csuklik egyet nem tudni de kétlem hogy saját gép függő.
  • Toweliee
    Nekem is a patch óta van ugyanez a jelenség. Most reggel viszont jó. Remélem marad így.
  • StrikeFor
    12-en vagytok..........
  • atee73
    Hali nekem az alairasban szereplo configal 60-70fps stabil ultran (kiveve motion blur,azt levettem mert idegesito)
    mas....
    Itt vannak a nagy guruk , mondjatok mar el mit csinalok rosszul mert ezzel a qrva Konigsbergel nem lehet nyerni vazze
    37k feletti atlag damage 14 csata 1 win ..... hulyet kapok

• PrasCo
    Ugyanez a jelenség nálam is fennáll időnként.
  • davidbog
    Nálam is. Egy perce léptem ki, mert a normál 30-40-es pimgem felment 2300-ra is. Aztán meg leesett -35-re! Amit még mindig nem sikerült feldolgoznom. Sőt, van olyan, hogy már a csata töltőképernyőjénél akkora a pingem, hogy visszadob a bejelentkezéshez és ha bejelentkezek a csatába rak vissza. Szerintem a netünk lesz a probléma. Az se számít sokat, hogy más oldal simán fut, vagy hogymás MMO normálisan fut, mert nem ugyanott van a WoWs szervere, ahol a többi jól fut. Nem tudom, patch óta hova került a szerver vagy milyen útvonalon csatlakozok hozzá, de így nálam is nagyon szar.
  • Toweliee
    Én mennék, de akkora pingem meg lagjaim vannak, hogy értelmetlen elindítani a játékot.
  • StrikeFor
    no problem mindjárt R15.....megint kibaszott menekülő Istenbarom csapattagok

DD vel befoglalunk 2 bázist és magunkra húzzuk a szigetek között a komplett ellenfél csapatot.....kigyújtjuk megtorpedózzuk majdnem az összest....közben 4-en tőlünk elszedik a 3. bázist... megyünk +400-al! DD meghal én meghalok.....4 en tőlünk még mindig A-nál.....és még mindig és mindig elszedi ellenfél B-t, C-t.........elindulnak A-hoz...azok meg a pálya széléhez.........elszedik A-t és hátba qrják a menekülőket..............gyünyörű b+

ui: ezt a kört jól elrontottam
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.23. 19:27:51
  • StrikeFor
    nem jön valaki rankedezni? R13 körül
  • Avenger93
    Tier 5-öl lesznek jók, előtte elég szenvedős, mert csak 105 mm-s ágyúk vannak és a lőtávjuk is kisebb mint a tier társaknál. Annyi előnyük van hogy jó a tűzgyorsaságuk meg sok ágyúval rendelkeznek.
  • pajer_csaba
    Megoszlanak a vélemények, szerintem az első 4-5 tier gyenge, leszámítva a Dresdent. Általános "típushiba" a tornyok lassú fordulása, és a pontatlan tüzelés. A magam részéről maradok a japán vonalnál, minden kategóriában, csak a Dresdent tartom meg.
  • kabel15
    Sziasztok!

Mi a véleményetek az új német hajókról? 1 hónapja nem játszottam, most belépve vettem észre, hogy bekerültek. Érdemes őket húzni? Vagy jobb az amerikai?
  • 1kezdő
    Nézd. Ott van a kis térkép. Azonkívül megvan a te helyed is, ami már alapjaiban meghatározza, hogy melyik irányba orientálódj. Ha a szélen vagy, akkor arra kell, hogy menj, mert ha elindulsz a másik oldalra, akkora időveszteség , amíg nem tudsz bekapcsolódni a harcba, hogy azt már nehéz behoznia a csapatnak. Hajózgatsz és nem csinálsz semmit. Sok elképzelés itt nincs. Van a két oldal, ahova helyezkedve csak egy irányból fognak lőni téged. Tehát, ez adott és jó, ha azon az oldalon maradsz, ahol vagy. Ha középre tesz a gép, akkor kiválasztod, hogy melyik oldalhoz vagy közelebb és oda mész. Ha azt látod, hogy szinte mindenki egy irányba halad /mindegy merre/, akkor ajánlatos velük menni, hogy ne maradj egyedül, vagy max ketten, mert az bukta. Középre rendszerint a rombolók mennek, mert kicsik, gyorsak és ködösíteni tudnak. De még nekik is veszélyes. Ha elől vagyok a szélen, akkor bevárom a többieket és együtt megyünk. Lehet ezeket egyrészt látni, másrészt kitaktikázni. Nem őrdöngős, csak használni kell azt, ami kitölti a koponyánkat. A másik: ha elindultam egyik oldalon valakivel, de akár hárman és azt látni, hogy arra az oldalra indult el az ellenfél szinte minden hajója, ergo, nyomasztó a fölény, akkor éles kanyar és csatlakozni a többiekhez, mert ha bután tovább erőltetjük, azzal máris csökken annyi hajóval a csapatunk, ahányan elkezdenek vitézkedni egy hat-hét fős ellenféllel szemben.
  • pajer_csaba
    A baj az, hogy valaki gondol vmire, valaki más meg másra, és van aki meg csak úgy van. És ezekből van 12... Jó lenne, ha a játékosok ÖNKÉNT összehangolnák a tevékenységüket, de szerintem ez soha nem fog megtörténni. Mindig lesznek olyanok, akik előre rohannak, olyanok akik majd jól megmondják mit kéne tenni, és olyanok is, akik pont leszarják a többieket. :(
  • 1kezdő
    Nos! Pár száz meccs után és főleg a mai nap, tele van a ....m. Ennyi rossz és elképzelés nélküli balf...t ritkán látni. Nem vagyok nagy tűz, de szinte minden lövésem talál. Természetesen az össztüzet értem. De hogy ne nyerjek órákon át kishajóval legalább egy meccset, a napi duplást megszerezni, az nonszensz. Szinte minden meccsen hozom az egy, de inkább több süllyesztést. Miért nem tudja ezt más is meg tenni? A tizedik neki futás után úgy sikerült az elsőt nyernem, hogy négyet kellett süllyesztenem, mert még így is épphogy. A következő balf...ságok vannak. Előre rohan, természetesen hárman azonnal lövik, mire rájön, hogy visszább kellene lennie mellettünk, hogy segíteni tudjunk. Direkt megfigyeltem egy meccsen -állva maradtam egy kicsit-, hogy vagy négyen nem hajlandók elindulni. Ez azonnal négy hajó hátrány. Kettő berohan és azonnal kettő hátrány. Így még el se kezdődött igazán és hat hajó hátrány. Indulunk 12-en épp belemelegednék, amikor látom, hogy már csak az a három hajó van összesen baloldalon, ahol én vagyok. Szemben 9 hajó tart felénk. Feltudok robbanni, pedig nem érdekel ha süllyedek, vagy vesztek, de legalább ésszerűen veszítsünk a jobb ellenféltől. Nem tudják megérteni, hogy nem megyünk középre, mert ott két irányból vesznek tűz alá. Nem rohanunk el, nem maradunk el a többiektől. A két széle felől együtt tartva a hajóhadat támadunk és egymást segítjük. Itt nincs helye az egyénieskedésnek, csak ha egyedül maradt. Ez csapatjáték basszus! Na bocs a kifakadásért, de ma megszenvedem ezeket a "csak én vagyok és senki más csapattagokat. :)
  • seepheeerd
    Baromi jó, hogy az Iowa-n a director (tűzvezető rendszer?) részei, a radarok, távmérők együtt fordulnak a tornyokkal. Mivel ez a kedvenc osztályom, jó látni, hogy figyeltek a részletekre (az egyik 127mm-es torony mögött a falon az az összehajtogatott tüzoltó tömlő... beszarás :))
  • seepheeerd
    Ez most megy, nem tudom hogyan játszanak:
    steam
  • DantesHUN
    Nos egyrészt, a srác, eléggé híres videós, még a Wot-ból. Másrészt, csatahajókkal tényleg nem megy neki túl jól.

Viszont...nos csatahajóval valamennyire ki is kell vonnia magát, és ez alatt nem azt értem, hogy ne menjen a többiekkel. Persze, együtt kell mozogni. De cirkálóval be lehet menni jobban a sűrejébe, vagy szigetek közé , csatahajóval tartani kell a távolságot, és jól kell irányt megválasztani. Mert mondjuk kapásból megtorpedóznak. Nyílván a távolságot úgy kell tartani, hogy azért lőni lehessen az másik csapatot.

Csatahajóval nem egyszerű játszani. Az se jó, amikor valaki előre robog, aztán hopp három romboló meg két cirkáló 10 másodperc alatt süllyeszti el. De az se jó, aki megáll a pálya szélén, és onnan akar valamit csinálni.

Aztán csatahajóval pontosan lőni, nos lutri. Rohadt pontatlanok, és van hogy a random annyira megerőszakolja az embert, hogy egy lövés se akar találni. Fél órája épp ezért baszott le egy magyar hogy miért nem találok többet. Hiába céloztam normálisan. Van ilyen.

Mindenesetre tényleg nem a legjobb csatahajóval a srác, de vannak sokkal rosszabbak, és akárhogy is:
    Az átlaga a bemutott hajóval 35 ezer, a max sebzése 71 ezer, ami nem kimagasló, de egyáltalán nem rossz, egy tier IV-es prém csatahajótól.
  • 1kezdő
    Nem rendelkezem statisztikával arra vonatkozóan, hogy ki hogy játszik, de ez a user, aki feltette ezt a Nikolai-t, az valami tragédia. Csak beszél, beszél és közben kivonja magát a harcból. A szerencséje az volt, hogy a többiek nem ezt csinálták. Ez a, csak én éljem túl szemlélet nagyon idegesítő. Olyan, mintha a csapatom rögtön egy hajó hátránnyal indulna. Nem arról beszélek, hogy rohanjuk le az ellenfelet, mert az is butaság, de azért menjünk már a többiekkel, hogy meglegyen a tűzerő. A végén meg azon imátkozik, hogy álljon meg már az a cstahajó, hogy ő rálőhessen. Mikor meg eléri, akkor folyamatosan mellé lövöldözik. Jaj!:)
  • DantesHUN
    Elég szerencsétlen a Imperator Nikolai torony elrendezése, nem tudnak egymás felett ellőni, viszont tier IV-es. Érdekes. Akkor a Imperatritsa Mariya lesz a normál tier IV-es hajójuk? A Gangut tier III.
  • DantesHUN
    Mi a gond velük? Állítólag tier v-ől nagyon jól a német cirkálók. Én mondjuk nem kezdtem bele, nem érdekel, de a videók nagyon meggyőzők.
  • DantesHUN
    Rebel_Age nevű honfitársunknak üzenem, ha olvassa, hogy mindig öröm magyarokkal találkozni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem...nem öröm, mert általában mint ő is buta bunkók és a nem sokat használ ha magyarul szidalmazol...

Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.23. 12:16:04
  • Lokker
    wargaming és a német hadieszközök...