World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmondom, hogy csinálom én. Többségében gyorsak a hajóim. Phoenix, Omaha, Cleveland stb-stb. Kezdésnél, megnézem hova tesz majd a játék és ahhoz melyik bázis van a legközelebb. Amikor a játék visszaszámol, akkor nekem már fel van fűtve a kazán és repülőrajt. Vágtatok a legközelebbi bázis felé és szarom le, hogy jön-e velem valaki. Általában jön, mert a pupák azt látja, hogy "né'má! Ott vágtat valaki. Lehet hogy ingyen banánt osztanak, na akkor uccu, megyek én is. És jön, de akkor már nem csak ő, de jön a többi is. Láss csodát, a csatahajó is hajlandó megmozdítani a nagy valagát és ha lemaradva is de ő is száguld utánam a bázis irányába.
Beérek a bázishoz. Két lehetőség van: 1, simán beérek és elkezdem foglalni és csak később ér oda az ellenfél, akkor csak meg kell tartani a bázist, ami sokkal könnyebb, mint újra foglalni. 2, Nem tudom foglalni, mert az ellenfél, már elkezdte. Ekkor éles kanyar és elkezdem lőni, hogy addig, míg a többiek utolérnek, akadályozzam a sikeres foglalásban. És a többiek -mivel vágtattak utánam-, gyorsan ott vannak és a bázison levő ellenfélnek annyi. A többi ellenfél látva ezt, még tesz egy bátortalan kísérletet, a támadásra, de látva a sokadalmat és a felé repülő sok lövedéket, menekülni kezd. A hajsza sokkal könnyebb, mintha te menekülsz.
És csak annyit kellett tennem, hogy hajlandó voltam elsőnek indulni az ellenfél felé. Bátorságot mutattam és biztonságérzetet a gyávának, hogy nem ő lesz az első, akit lőni fog az ellenfél, mert mögém bújhat. Higgyétek el, hogy tíz ilyen indulásból nyolcszor jönnek utánam. Kétszer, meg vagy túlélem, vagy nem, de az arányért megéri. Soha ne legyetek gyávák! Ha bázist kell foglalni, akkor nincs idő a tétovázásra. Indulni kell azonnal. Szégyen gyalázat, de sokszor indulásnál előrébb tartok, mint a rombolók, pedig a nagyobb hajók nehezebben indulnak a tömegük miatt. Akkor szoktam némileg átkozódni, mikor van három romboló. Ők elől állnak indulásnál. És a három nagyon észlény, nem a három különböző bázist akarja foglalni, hanem mindhárman egy bázisra mennek és boldogan körözni kezdenek benne és nem értik, hogy miért lövik ki őket szinte azonnal.😊
Csak abban lehet reménykedni, hogy az ilyenek egy idő után megelégelik a sok vereséget és szarnak titulálják a játékot és elmennek játszani a .öcsükkel, ahol talán több sikerük lesz.😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hide and fear, Cobra Commander is here !
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.18. 07:14:32
tiszta hihető...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Nincs is túl sok fejlesztése, ha jól látom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Te most véleményt nyilvánítottál, már már nem ítéletet. Nem mondom, hogy nincs igazad és azt se, hogy igazad van. Egy vélemény -a tied-, a sok közül. De ha már kinyilvánítottad úgy sommásan, akkor lehetnél kissé konkrétabb is és elmondhatnád a vélemény mellé az okaidat is. Hogy legalább megközelítően értsük álláspontod kialakulását. Elmondhatnád, hogy mit rontottak el és hogy és mitől lett volna jobb ezen játék?
Egyszer hátha kijön egy másik cég is egy hasonlóval. Bár a war thunder mostanra szintén játszhatatlanná vált (az is ígéretesen indult...), hiába másik cég, az armored warfare meg már a megjelenésekor wot copy volt, szóval igazából nem nagyon van remény jó játékra. Szomorú eset...
Most jön az 1000 pontos kérdés:
Amúgy ma jubiláltam meglett a 200-ik csatám is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tegnap este elég sok ilyen 100k sebzés körüli kör jött össze.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Arról van valami hír, infó, hogy a német ág jelentősen bővül? Elég sok hajót hiányolok belőle.
Íme:
bár néha én hibázok de nem olyan vészes
csak ne legyen majd benne az fps-ből ismert a norecoil
az itt a precíz találat lenne a megfelelője nincs szórás mind pontosan oda menne
Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2015.11.14. 15:42:02
CommanDos23
sokat kell ölni hozzá hogy ilyen szép színt kapjon vki akkor 😊
CommanDos23