World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
...és nem, nem költői túlzás az az idő, amit írtam. 😊 Persze, "megoldás" lenne a plusz tíz másodperc, de vedd a következőt: Mi van, ha a program már eleve kalkulál ezzel a tíz másodperccel, de te még mindig túl lassú vagy? Én tehát annyit olvasok eddig, hogy "adjon a program tíz másodperc többletet, hogy ÉN belépjek." 😊)
Személy szerint amúgy nem érzem, hogy ilyen dolgokon érdemes fennakadni. Ez nem egy E-sport játék, hiába próbálják páran annak tekinteni. Itt egy véletlenszerűen összesorsolt cirkáló és egy csatahajó lő egymásra, RNG-sített szórással. Ilyen körülmények között az, hogy belátható időn belül be tudsz jutni egy játékba, sokkal, de sokkal többet számít, mert ha húsz másodperc helyett minden csatára kétszázat kell várnom, akkor megy a delete a játéknak (ahogy ment az Arenának is).
A hosszú töltési időt én a legelső pályabetöltésnél szoktam csak megfigyelni. Amikor másodjára kapom ugyanazt a pályát (gondolom, memóriából megy ilyenkor a dolog már legalább részben), már jóval emberibb.
+ szakaszban.
Itt vannak.
Ha be vagyok lépve akkor mehetünk szakaszban, bár család miatt inkább csak este.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2015.11.23. 14:40:11
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Játszik valaki a Steel Ocean nevű japán fejlesztésű hasonlóan második világháborús hajós játékkal?
Tehát szó sincs 10 perc, vagy annál több várakozásról /ez sarkítás szerintem/, csak pár mp startidő hosszabbítás annak elismerésére, hogy van amikor valamiért hosszabb a betöltés. Ez nem lenne részrehajló senkivel, de esélyt adna sok játékosnak, hogy egyszerre indulhasson a többiekkel.
btw, az hogy lassan tölt be a pálya, az a gép / net lassúságát jelzi.
All hail the double x!
(Talán a gép nem tudja betölteni a tartalmat? SSD a megoldás)
(Sejtettem, hogy nem BB-vel 😊)))
Ha már citadell hits 😊
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=821wows.jpg
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2015.11.23. 07:36:47
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Sőt, torpedóval is, a BB kimanőverezte mind, kivéve egyet, ami az orr mögött találta el: big bang és süllyedt full hp-ról.
Többszörös citadella, vagy lőszerraktár kell ehhez.
Más: Lehet, hogy tévedek, lehet csak nekem tűnik így, de mintha lenne olyan változtatás, hogy tegyük fel ketten lövitek az ellen egy hajóját. A társad kezdi, majd manőverezik, mert az visszalő. Te is lövöd és szinte leviszed teljesen az életét, de mielőtt kivégeznéd, az előbb említett társad előtted kilövi. És mégis te kapod, hogy süllyesztést. Volt, hogy én lőttem ki, mégse én kaptam a süllyesztést. Ti mit tapasztaltok ezzel kapcsolatban?
Nem is ez a gond (DE ez is), hanem hogy az Iowa-t kb 3-4 sortűzzel szétszedik. Szóval nem tudom mi a fasz van ma!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát nem a hajód akarja eladni, csak az azok által "termelt" XP-et, amiből free lesz (a jobb szélen azt látod), vagyis azt bármelyik hajód fejlesztéséhez felhasználhatod.
Nekem pl. a Langley-n 310ezer ilyen xp van, ebből vettem meg most a fejlettebb hajótestet és a torpedóvetőcsöveket a Mutsukira.
Volna még itt egy másik dolog, amit nem igazán tudok. Megvettem a Pensacolát. Nem volt annyi free XP-m amennyi kellett volna, de mégis megtudtam venni és úgy, hogy a free XP-ből nem is vett le, hanem a Cleveland szabad XP-it alakította át. Azt látom, hogy minden hajómnak van ilyen XP-je és ha ráklikkelek az átalakításra, akkor felsorolja a hajókat az XP-ivel együtt és megkérdi, hogy....mit is kérdez? Hogy akarom-e eladni és akkor odaadja az XP-ket...vagy mit kérdez? Mit lehet itt átalakítani és hogy? Valaki felhomályosítana, hogy működik ez a mód?😊
A 3. sorban ott figyel: +20% a torpedók észlelési távjához.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.11.20. 16:14:17
Ez a mai első csata volt, a Wyoming nagyon jól mozgott, 4 salvo-t kikerült. Az anyahajó viszont ostoba volt, nem küldte rám a repülőket, így 6.5km-ről lőhettem, torp hatótáv 7, észlelhetőség 6.... Ezzel nyertünk, mert életem talán 200 volt.
Van olyan képesség, hogy előbb veszem észre a torpedót, mint alapból?
(Geci dolog a DD, de csak ha magányos az ellenfél és nincs a közelben repülő)
Időnként távcső-nézetben afölött sem túl nehéz elsiklani, hogy épp egy bazi nagy füstfelhőbe bámul az ember.
Viszont a torpedókat én sem értem. Csatahajóval + cirkálóval vagy hogy kilométerekre látom, hogy jönnek, van meg hogy akkor veszem észre őket, amikor kb 100 méterre vannak a hajótól. Mitől függhet ez?
Tudom ,hogy vannak rombolók, amiket meg látni, meg ha rombolóval játszik az ember, épp az ellenkezőjét tapasztalja, de csatahajóval meg pont hogy sokszor torpedóznak a láthatatlan hajók.
Mellesleg továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy a rombolók a hajóosztályukhoz mérten túl vannak reprezentálva. Ennyi plusz indokolatlan.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.20. 10:42:55
Ritkán játszok rombolókkal de akkor személyesen is ezt tapasztalom. Mondjuk tökéletes elvonni az ellenfél tüzét. Legutóbb is 2 csatahajó és 2 cirkáló inkább engem kergetett, ahelyett hogy a többiekkel foglalkoztak volna. Amíg ott piruetteztem előttük a társaim szépen ki is lőtték őket egy csatahajó kivételével.
Az megfordult és lőni kezdte őket, de így meg engem nem tartott szemmel szóval 2 kilométeröl telepumpáltam torpedóval.
Akkor vagyok a legboldogabb, ha kb. a csata elején kitudom szedni a rombolókat. Főleg, ha ráadásul sokan is vannak. Nagyon széttudják cseszni a játékot. De ha kiszeded őket, akkor már lehet foglalkozni a komolyabb dolgokkal is mint: bázis, csatahajó stb. Ma a Cleveland /romboló killer😊/ első szorzós meccsén kettőnek is elmagyaráztam, hogy miért jobb a víz alatt az élet. Az eredmény nem is maradt el:
Összefoglalva: minden megy, minden halad, azért erre nem lehet azt mondani, hogy semmi.😊
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP