23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Szerintem meg az a hülye, aki beleszól hogy más mire költi a pénzét.
  • Rhonin7
    jó buta vagy már ne is haragudj! én jól keresek ,de a hülyék a másik oldalon laknak,hogy 10-12 ezer Ft-ot fizessek egy hajóért egy INGYENES!!! játékban!!! te mennyit költöttél már a játékba?
    Ne ragadjon el ez a féreg üzleti csali amit ezek az oroszok pofátlanul tolnak

az ingyenes játékukból kiárulnak 4-5 fullos AAA kategóriás játékot!!!!!!
  • Pilutika
    KÖSZI, de komolyabbra gondoltam..:)
  • Toweliee
    www.wows.hu
  • Pilutika
    Sziasztok! most ismerkedem a játékkal! tudnátok ajánlani egy oldalt ahonnan kezdő dolgokat el tudnám sajátítatni, hogymikormerre érdemes elindulni stb.
  • Pluskast
    14 rongyért? Jó hajó ezt tapasztalom, de szerintem akkor sem éri meg az árát. Ennyiért semmiképpen. Max ha lemenne 10 alá. De az meg úgysem fog megtörténni.
  • Tono34
    Játékban a bal alsó sarok körül keresgéld.
  • Prof William
    Barát listát nem lehet létrehozni a játékban? Tehát teszem azt látod mikor van fent haver és dumálhatsz vele stb... Vagy csak divisionok erejéig?
  • GanXstaZoleeWrk

10k rekord eddig :)
  • PrasCo
    "... így majd veszek megint doubloont, beváltom, abból megint be lehet vásárolni." - Ilyen remekül működik az üzleti modell. Vásárolsz, aztán ahhoz további dolgot vásárolsz pusztán, hogy vásárolhass. ;)
    Félre ne érts egy pillanatig se, én aztán meg nem akarom mondani, hogy mire költsd a pénzed (végülis az alternatíva, a "farmolás" is költség az idő=pénz egyenletet nézve, HA az ember nem élvezi a játékmenetet - igaz, akkor meg minek játszik?), mi több, én is beleraktam már a magamét ebbe a címbe bőven, de még mindig meg tud ütni, amikor ilyen nyersen látom megfogalmazva, mi is történik tulajdonképpen. :D
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.18. 11:55:17
  • whiskeyman
    Én abszolút nem bántam meg. Nagyon sokat hoz minden csatában. Mivel kaptam hozzá 5500 doubloon-t, így 1 hét alatt kb 130 ezer XP-t termelt a hajó, azt be tudtam váltani free xp-re. Abból aztán megvettem a North Carolinát, meg egy halom kiegészítő eszközt.
    Most megint 110 ezer xp körül tart a hajó, így majd veszek megint doubloont, beváltom, abból megint be lehet vásárolni.
    Mivel szépen lassan azért emelkedik pár Ft-ot az Euró árfolyam, így sokat ne gondolkozz rajta.
  • Caliph
    én még mindig várok egy 8as carrierre vagy egy jobb cruiserre mint a mostaniak :) aztán ki tudja,lehet mégis tirpitz lesz belőle :)
  • voivod32
    Köszönöm a válaszokat! Count Adyn és PrasCo!
  • Hunter of Deer
    Én is megtehetném, de sajnálok ennyit kiadni egy hajóért.... akkor már inkább veszek egy játékot belőle...
    nah de kinek mi...
  • Tono34
    Én is gondolkodom rajta erősen ..
  • Hunter of Deer
    nincs pénz hogy megint visszatették? :D
    de jó így megint még több olyan csatám lesz amibe VI-os hajóm ellen bedob 6 Tirpitz-et....
  • Tono34
    Én az aslaint-t használom.
  • Plata
    Próbálta már valaki a Jactor mod pack-ot?
    Tegnap kíváncsiságból felraktam,még sosem volt modom ehhez a játékhoz.Hát teljesen szétbarmolta a játékot,a textúrákat mintha szétrobbantották volna.
  • Tono34
    Tirpitz újra kapható. Most van idő gondolkodni rajta 44 nap ..
  • pajer_csaba
    Azt látsz bele amit akarsz. OFF vége. :)
  • Count Adyn
    ha megnyitod a kuldiket ahol a többi számol vissza ott az aktiv küldi felső sarkában van egy refresh ikon nyilacskás karika, na azzal:D
  • PrasCo
    Ha jól emlékszem, kiválasztod a cserélendőt, és talán a jobb felső sarokban találsz egy kör alakú nyilat.
  • voivod32
    Cserélni?! Hogyan?
  • Count Adyn
    amugy nekem a mult héten tunt fel hogy napi 1x lehet cserélni egy daily quest et:D
  • voivod32
    Ilyen napi küldetés:"Kapsz 20 ezer creditet két győzelemért"! Meg vannak ezek őrülve?! Legalább 200 ezret kellene adniuk érte! Ez egy lehetetlen küldetés!
  • Rhonin7
    na ezt most igazán fölösleges volt iedekeverned! ha nemzeti identitás zavarod van ugorj le a gellért hegyről vagy disszidálj a számodra kedvező országba!
  • pajer_csaba
    Mivel nem magyarok, nem magyar árakban gondolkodnak. a Kárpát-medencében csücsülve, sok honfitársunknak talán meglepő lehet a gondolat, de tényleg nem mi vagyunk a világ közepe. :)
  • Rhonin7
    nem szálltak el a készítők ezekkel az árakkal?? egy camo festés 4000!!!!! fizetős gold?? az 12-13000ft!!! ennyiért AAA kategóriás játékot is lehet venni! ezek meg 1db hajóhoz adnak egy design elemet némi buffal.......,de ahogy láttam WT-ben is ez a módi ott meg az 500 sas-os díszítések
  • Rhonin7
    ja hogy megszűnt?? és mégis miért?
  • pajer_csaba
    Jaja, nekem is mire meg lett végre a hajó, amivel ranked meccsre mehetnék, levették, és betették a helyére a team-meccseket... baszki, van összesen 2 barátom, aki még játszott ezzel a szutyokkal, de szerintem már letörölték... ki a tökkel menjek most teambe?
  • Rhonin7
    miért nincs RANKED meccs??? hetek óta...talán egy hónapja is már ,hogy nem láttam
  • Toweliee
  • Lópikula
    balfék
  • Toweliee
    7/7 vereség. Megbaszhatja a narkós kurva annyát aki ezt kitalálta.
  • Lópikula
    Tirpitz..örülj h megvehetted nekem még ez se adatik meg..abba is hagyom
  • whiskeyman
    Fene a lusta pofájukat, nekem kellett mind a 4-et elfoglalni :D
  • whiskeyman
    Ugyanez a helyzet a Tirpitzemmel, na azok aztán végképp nem tudják, hogy van torpedója, ráadásul megnövelt hatótávval esélytelen az ellenség BB-je.
  • Tono34
    Peni szinte az őrületbe kergetett az egy sorozat találat és mehetünk másik hajóval ....

Yorkal idáig egész jól elvagyok.

Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél.
  • kHares
    Peni jobb mint mondják, Yorck-ot javaslom használni amikor tényleg kell a fájdalom. Az egyetlen hajó amivel célozni sem tudok. Furcsa módon az AP jóval lassabb mint a HE lövedék. Vajon az oroszok maradnak itt is ilyen puhák mint T4-5 környékén?
  • Tono34
    Este megszereztem a Hiei-t, még 8 milla sebzés kell a kapitányhoz ...

Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele.