22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Zoli105
    a Második évadot mikorra lehet várni ? :)
    Játék ? :O megtudod mondani a játék nevét ? :D (khm bár az ellenség tenger csajai is érdekesek :O azok is elvannak látva szép légzsákokkal xD )
    am nekem is bejött nagyon , csak hogyha a történelmet követi úgymond , sok csaj megfog halni sajna :( és ez e legszörnyűbb a háborúban is ! (nem szabad senkivel sem barátságot kötni mert lehet holnap már meghal :( )Bár ettől kicsit Különbözik a Blue Steel , mert úgye nem kötött a történelem miatt ! (szóval Március 26.-án jön neki is a második évad :D )
  • Prof William
    Második évad és egy animefilm is lesz belőle. Japánban és a világ más részén is nagyon komoly rajongótábora van. Egy stratégai játék az alapja ahol tengeri csatákat kell vívni a hajólányokkal.

Az Xcom2 miatt kissé elhanyagoltam most a WoS-t. Csak tegnap este léptem be egy csatára de a Fuso-val ismét sikerült szép citadelleket lőni. :)
  • Zoli105
    Kantai Collection is jó pofa ! :D elkezdtem nézni :D , am lesz második évad belőle ? :O mert kéne :D
  • kHares
    North Carolina megvéve, bekerültem első t10 csatámba. Mondjuk úgy hogy a Yamato meg Midway ellen semmit nem tudtam csinálni. Hiába 90+ az AA rating midway torpedós repülőit nem hatotta meg. Külön tetszett sem lelőni se kikanyarodni nem bírtam, egyetlen osztaggal kikapott. Ez így 150k kiadással nem az igazi, remélem nem végig t10 ellen kell harcolni
  • Zoli105
    Megéri :D annak ellenére hogy nem vagyok nagy anime fan engem nagyon megfogott ! várom már a második évadot :D :P (remélem lesz !!! )
  • Prof William
    Akkor már inkább Kantai Collection animét ajánlom. Abban a hajók aranyos lányok, és azt hiszem nem kell tovább sorolnom az előnyöket. :)

Ími viszont érdekes, hogy követik a második világháború eseményeit, szóval a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Wake szigeteki csatában búcsút mondhatunk Kisaraginak.
  • Count Adyn
    Nem rossz szerintem, a tankosnál komolyabb a hangvétele, nekem összeségében bejött
  • Malachit
    Itt már az elején briketté lőnek elég sokmindent :)
  • kHares
    Oké, legyen mental model :)
    Megéri nézni egyébként az anime-t? Lehet az első 3 részt bepróbálom. Csak ne legyen olyan mint az iszonyatos tankos (Girls und panzer).
  • Zoli105
    Azaz :) :D
  • Count Adyn
    mental model kérlekszépen :D
  • Prof William
    Ezért is igyekszek biztosra menni. Hiába 10 kilométer a hatótáv, ha az ellenfél ki tudja manőverezni. Legutóbb 4 kilométerről kerülte ki. Ezért is szoktam lassabb ellenfelekre vadászni. És igen nem Hawai. :) Ha valami nem jön össze a megközelítésnél akkor pillanatok alatt szétlőnek.
  • Zoli105
    De akkor a hajót és a mental modelt is meglehet szerezni csak többet kell szopni érte ? :O
  • Zoli105
    jah értem :( hát de akkor is ne menjünk a wot felé eddig jobban tetszik ez a hajós
    am Mental Modellek :D XD
    am olvasgatom lesz második évadja ennek a Blue Steelnek :D nekem tetszik ezaz anime :D(annak ellenére hogy nem vagyok fan ! ) jópofa
  • kHares
    A WoT-ban ha jól emlékszem a személyes missionokra ott is sorban lehetettt megcsinálni egymás után és voltak másodlagos jutalmak. Mondjuk pusztíts el 3 hajót egy csatában, kapsz 100k pénzt és mehetsz a köv. mission-re de másodlagosban meg mondjuk írja ezt a 3 kill-t csak torpodóval lehet. Ekkor kapsz még extra pénzt vagy 5 prémium consumables-t stb.
    Az is lehet szintén mint WoT minden class-al csinálni kell és a végső küldetéseket megcsinálod a másodlagossal együtt akkor kapsz valami nagy extrát, a tankosban csajokat osztogattak itt lehet a holo lányokat vagy a.i. vagy mi a szöszök ezek.
  • Zoli105
    Köszi :) a segítséget ! :)
    http://worldofwarships.eu/en/content/update-notes-main/
    am ez elég fasza a WG-től ,hogy nyaljon sőt az összes vén kecske ottan ! -.- Ez hogy fog már így kinézni !? :O

"Arpeggio Game Mode Changes
    Various types of missions are introduced for the Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- mode.

Players will be able to get a ship without a Commander or a Commander without a ship as a reward for completing a mission

An Arpeggio icon will now be displayed on the corresponding missions and challenges (in order to separate normal missions and challenges from Arpeggio ones)

When a mission is completed whose reward is an Arpeggio ship and Commander, it will only be displayed in the Arpeggio Port

A new condition is added for completing a mission — completion of the previous missions. It will be possible to complete missions in several battle types (except for the Introductory Mission) "

Vagy egyszerre lehet csinálni mindkettőt !? mert ez nincs benne sajna vagy-vagy alapon van írva :(
  • asolyom
    Ja kérem, tudni kell célozni. :) Én is voltam a NM-val T8 csatában, és egy Tirpitz meg egy Kutuzov is képtelen volt eltalálni 14 km-ről. :) A Kutuzov kapott cserébe egy citadellát.
  • gergod
    Az szerintem azert van, mert a sok csira nem tud aim assist nelkul jatszani es fizetni erte nem akar.

Nezek egy YouTube videot 5.3 utan, a gearing lof***t nem tud eltalalni 2 percen keresztul.. Biztos ugy jutort el T10be...
  • asolyom
    Az a vicc, hogy a buff hírek hallatára alacsonyabb tierben is annyi rombolós játékos jelent meg, hogy nem igaz. Nem ritka, hogy van oldalanként van 5-5 is belőlük. Ahogy írtam, én ezt az óriási buffot nem érzem T4-6 környékén. Aki jó romboló játékos az fogja a kevés prédát ilyen esetben elvinni, és a kalandorok előbb-utóbb ráunnak, és visszaáll a régi rend.
  • gergod
    1:1 ben a DD-nek el kellene vernie a BB-ket ebben a jatekban. Ha a BB-nek rendes csapattarsa lenne, akkor egy cruiser siman bedaralhatna a lathatatlanul lovoldozo DD-t.
  • asolyom
    Ez érthető. Az a vicc ebben az egész buff dologban, hogy az alacsonyabb tierben gyakorlatilag nem vehető észre, hogy bármilyen buff történt volna. Azonban ha a sírás eredményes lesz, és jön a nerf, akkor az biztosan kihat majd az alacsony tierekre is. Szerintem egyébként a legnagyobb buff az, amikor egy DD álcából lövöldöz, és a BB semmit nem tud tenni ellene, mert nem látja. Menekülni nem tud, mert lassú, védekezni sem, mert nincs célpont, így az egyetlen lehetőség, hogy szénné ég. Na ezzel kellene csinálni valamit, de nagyon.
  • gergod
    Igen es meg tovabb buffoltak oket.. Arrol megy a siras, nem a mutsukirol...
  • asolyom
    Ahogy látom a T9/10-ben eddig is volt probléma, nevezetesen, hogy az ottani rombolók láthatatlanul "szarták ki" a torpedókat tizenötösével.
  • gergod
    Nem a T6 mutsuki a jatek netovabbja, mondhatni az a tier a homokozo. A problema a T9/T10 vonalon van.

En egy szoval nem beszeltem az AFT nerfrol, mert annak DD-k kapcsan nincs jelentosege.
  • asolyom
    Ja, és akkor azt még nem is említettem, hogy ahogy nő a tier, úgy nő vele a torpedó töltési ideje is. Azt hiszem, hogy T9-10 környékén már lehet 15 torpedót kilőni, amivel lehet szép "függönyt" kreálni, azt remélve, hogy valaki beleesik, de valami 2 perc a töltési idő, tehát mondjuk jó esetben 6-7 szalvóra van idő. A T6-os Mutsukival külön probléma, hogy valami 1,5 perc az újratöltés, és ugyanúgy csak 6 torpdedót tudsz lőni, mint a T4-es Isokazeval, ami meg 47 másodperc alatt töltött.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 15:15:00
  • 1kezdő
    És milyen igazad van "ifjú padawanom"!:)
  • asolyom
    Nyilván a legjobb közelről. Én is csináltam már ilyet, mert pl. az orosz rombolóknál nincs más esély a torpedózásra, csak ha tényleg nagyon közel vagy. Az a problémásabb, hogy az ember az Isokazen és Minekazen hozzászokott ahhoz, hogy látótávon kívül torpedózzon, és egy T5-ig működik is, mert a kiszemelt hajók lassúak, kevéssé fordulnak, és a játékosok sem annyira képzettek. Viszont T6-tól az egész megváltozik japán vonalon, mert a Mutsukival már nem lehet így harcolni. Először is a torpedók sokkal lassabbak (csak 59 csomó 68 helyett), másrészt az ellenséges hajók sokkal mozgékonyabbak, főleg amikor a Mutsukit már T8 csatába is berekja. A 10 km-es hatótáv semmire sem jó, ilyen messziről csak véletlenül lehet vmit eltalálni. Az már csak hab a tortán, hogy magasabb tireben sokkal több a repülő, amik folyamatosan spottolnak, tehát egy csatahajót megközelíteni sokkal nehezzebb észrevétlenül. Szóval a DD játék sem könnyű, és csupa Hawai.
  • Count Adyn
    Inkabb magasabb tierben jön jól a gyorsabb torpedó skill, de valóban nem nevezhtó op-nak, amit én érezhetően durvábbnak érzek az a légvédelem
  • Prof William
    Én ha biztos találatot akarok (és csatahajó/hordozó az ellenfél) akkor olyan közel megyek hozzá amennyire csak lehetséges. Persze igyekszem úgy megközelíteni, hogy ne fordíthassa felém az ágyúit időben. Tegnap 1 kilométerről lőttem az ellenfél oldalába mind a 6 torpedót és fullHP-s csathajó már süllyedt is.
    Ez néha még akkor is működik, ha más hajók is vannak a közelben, ha mégis kilőnek utána, akkor meg abban a tudatban minősülök át tengeralattjáróvá, hogy egy rombolóért egy csatahajó(vagy hordozó) nem túl nagy ár. :)
  • asolyom
    A T2 last stand valóban jobb. A torpedók sebességét úgy tudod növelni a kapitányi skillel, hogy a lőtávjuk kevesebb lesz. Van amelyik rombolónál ez működik, van amelyiknél nem, ezt nem nevezném generális buffnak. Pl. T6-ban a Mutsukinál próbáltam, de a 64 csomós torpedókkal sem lehetett eltalálni regulárisan senkit. Bárki kikerülte még 3-4 km-ről is, még a Tirpitz is a szigetek között. A panaszkodók próbáljanak egy kicsit játszani rombolóval, és akkor meglátjuk, hogy változik-e a vélemény.

Ami pedig az expert marksman, és advanced firing traininget illeti; a 19 km-re lövő Nürnberg a 17,3 km-re lövő New Mexico nem volt nevetséges? Valahogy arról nem "rinyálnak" csatahajósok, hogy a cirkálók nerfelve lettek, mert az nekik jó. Folyamatosan csak a rombolókról megy a rizsa. Én játszom csatahajóval, és rombolóval is, de pl. a New Mexicoval mikor T8 csatában jártam a legkevesebb gondot a rombolók okozták. Nem egyet és nem kettőt one shot-oltam simán. Arról sem szól a fáma, hogy pl. az advance firing training milyen buffot ad a csatahajók légvédelméhez. A New Mexicoval szintén T8-as csatában a Shokaku repülői nem bírtak velem. Szóval nincs itt akkora igazságtalanság szvsz.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 14:10:10
  • gergod
    T2 last stand, gyorsabb torpedok, lassabb cruiser agyu forgas... csak nehanyat emlitve.
  • asolyom
    Milyen buffról beszélünk? Tudom, hogy sokan sírnak, hogy buffolva lettek a rombolók. Mivel is lettek olyan hihetetlenül buffolva?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 13:32:08
  • Tono34
    DD a legjobb erre, írtam tegnap is, hogy amcsi v orosz (japánnak gyenge az ágyú), spottolni, ha van support akkor várni amíg legyengítik, majd lelopni a killt. Nem szép dolog, de máshogyan nem fog menni.
  • kHares
    Igen, ez határozottan szenvedős mission, ha rákoncentrál az ember akkor nem akar menni, mindig úgy látszik mintha valaki lelopná a kill-t. Gyorslövő HE spam ami működhet, valami "gunboat" DD amcsi talán orosz oldalról, Cleveland vagy Nürnberg amit ajánlani tudok. Mondjuk jó szívvel német ágat soha de azoknak van a legjobb sonar(füstből kiszedni/torp ellen)
    Egyébként a köv. mission 300 tűzgyújtás az sem leányálom.
  • Zoli105
    Hát ez a DD vadászat kicsit kikészít XD (főleg mikor már csak 200 hpja van ég és a kedves csapattárs belopja :D ilyenkor a hajamat tépem xD )
    Ki milyen hajóval tudta megcsinálni a Myokos küldit ? :D (és meddig szenvedett a DD vadászattal ? :D )
  • Kurafi97
    Japánokat kezdtem a romboló kivételével T6-osok a hajók a romboló T4 ill. a német cirkálóknál T7-ig van meg. Annyira nem akarok játszani az amcsi hajókkal csak érdeklődés, hátha van ott is vmi jó de akkor inkább viszem tovább a japcsikat.
  • darki81
    a cirkálók nagyon papírok azt hallottam.
    nekem battleship van szerintem egész jó, de a japó az jobb
  • PrasCo
    Én a csatahajóikat szeretem. Mintha könnyebb lenne szögbe rakni a páncélzatukat - kevésbé tűnnek úszó citadellának, mint a japók.
  • darki81
    szőkét, darázs derékkal és nagy mellekkel
  • gergod
    Barmelyik Japant :)

Ha tenyleg mazochista vagy es mindenaron amerikait akarsz, akkor talan a DD amit megeri huzni. T7tol mar nem olyan szornyu.

Ha lottozni akarsz az USA cruisereit huzd, allitolag 5.4 ben kapnak radart amivel DDket fog vadaszni.