World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel szemben a laposon, ahol minimális részletességgel játszom, valóban kizárólag a főtüzérség mozog.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Miért a DD-k fix sebzésű torpedói nem túl erősek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.29. 16:05:40
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
azt már ne is említsük, hogy a valóságban a tornyok különböző célokat támadhattak egyidőben...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

biztos megbénulok addigra...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lépek tovább a következő csatahajóra, hátha azzal már el is lehet találni valamit, ha mást nem is, de egy hegyet talán.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.11.27. 16:30:11
5ből négy meccs alapból bukó, legtöbbször Tier VI ellen megy, HE-vel rendre 281dmg...
egy tipikus "grindolj te szemét játékos" hajó.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ez a Karlsruhe tényleg ennyire egy f*s?
Amerikai agon : ok a pensacola nem nagy szam ,new orleans az mar jo megint , baltimore kicsit gyengus , a des mones gyakorlatilag egy t10 omaha ( brutal) .Ezekkel volt szerencsem a betaban , most meg csak T8nal tartok. A Nemet cirkalokkal megcsak ellenfelkent talalkoztam T6 felett ( Nurnberg megvan) ,de eggyiket se latom elveszetnek.
A Clevelandrol meg annyit hogy a magas roppalya miatt, ha megnoveled a lotavot akkor rettenet lasan ernek celba a lovedek ,egyebkent is szvsz tul hypolt a cleveland ,egy murmanskal(vagy omaha ) barmikor szetszeded ap-val 14k-rol ,mig az o ap-ja csak joval kozelebrol hasznalhato.Egy konigsbergel akar messzebrol is.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Szerintem nem egyedi a kód, nekem csak ennyi volt: WOWSALIENWARE
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Eredetiben propulsion, amit én meghajtásnak ferdítettem volna, de mivel teljesítmény van megadva, ezért valószínűleg ezt írom oda)
Nekem Iowa-m van 😄
(Programok magyarítását pedig nem szeretem, "sajna" az angol egy szóval el tud intézni tök egyértelmű kifejezést, a magyarnak ehhez egy körmondat kell. Evvan (arról nem beszélve, hogy az én kezem is benne van a ferdítésben 😊))
Igen, a hajtómű is jó, bár az szigorúan véve az áttételezést is jelentheti (hajtómű lehet mondjuk a gőzturbina fordulatszám-csökkentő reduktora, a legszerencsésebb talán a bőven vett "meghajtás", vagy a szép magyar hajógép, hajógépek.
Na mindegy, nem akarom ezzel húzni a témalakók agyát (bár van annyi létjogosultsága, mint a "köcsögtorpedók, mindenkihülye"-nek, hehe. <#eplus2>#eplus2> )
Viszont ez a fordítás, te jó isten. 😄 "Random csata", meg "Hajtóerő" (aztán egy teljesítmény-érték szerepel alatta...), a "motor" sem túlságosan szerencsés, de hát...
Egyébként hogyhogy fested a hajót?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Az utolós, 7. másodpercben dőlt el minden. Szerencsére replay megvan, azt mivel lehet youtube formátumra konvertálni?)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.11.24. 12:14:15
Valójában ezt csak a chaten lehet egyeztetni leginkább, azt hiszem.
Ha beírod nekik, hogy "Only Tier X or higher, please", X helyére a kívánt számot, ez azt jelenti, hogy "Kérlek, csak X, vagy nagyobb osztályú hajóval gyere."
Persze, ha van egy csepp agyuk, akkor ők is jelzik, ha túl nagy a tier-eltérés (ideális esetben semennyi, de max. 1 amúgy, kettőnél már nagyon-nagyon rezeg a léc) akármilyen irányban, de főleg lefelé - hiszen ők jönnek ki belőle rosszul, ha magas tierben találják magukat az ütközetben. ...meg az egész csapat.
A kiegyensúlyozás is roppant egyszerűen működik: Megkötés nincs, a divison-t a legmagasabb fokú taggal veszi figyelembe a rendszer. Tehát, ha Te összeállsz egy 6-os hajóddal egy 3-as csapattárssal, akkor a rendszer 6-osként fogja kezelni a csapatot, tehát így benne lehettek egy 8-as meccsben is.
A megoldás? Ne fogadj el túl alacsony (vagy túl magas) csapattársat. Ezt a "szaknyelv" úgy hívja, hogy "fail-platooning", és durván ki lehet cseszni ezáltal a saját csapattal.
Emlékszem, két olyan alkalom is volt ennek kapcsán, amikor a Fuso-val egy-egy Hashidatét takarítottam el kábé egyetlen sortűzzel... 😊
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.23. 23:33:18
Nem találkoznék veled a csatatéren. 😊
All hail the double x!