World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Lehet, hogy tévedek, lehet csak nekem tűnik így, de mintha lenne olyan változtatás, hogy tegyük fel ketten lövitek az ellen egy hajóját. A társad kezdi, majd manőverezik, mert az visszalő. Te is lövöd és szinte leviszed teljesen az életét, de mielőtt kivégeznéd, az előbb említett társad előtted kilövi. És mégis te kapod, hogy süllyesztést. Volt, hogy én lőttem ki, mégse én kaptam a süllyesztést. Ti mit tapasztaltok ezzel kapcsolatban?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem is ez a gond (DE ez is), hanem hogy az Iowa-t kb 3-4 sortűzzel szétszedik. Szóval nem tudom mi a fasz van ma!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát nem a hajód akarja eladni, csak az azok által "termelt" XP-et, amiből free lesz (a jobb szélen azt látod), vagyis azt bármelyik hajód fejlesztéséhez felhasználhatod.
Nekem pl. a Langley-n 310ezer ilyen xp van, ebből vettem meg most a fejlettebb hajótestet és a torpedóvetőcsöveket a Mutsukira.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Volna még itt egy másik dolog, amit nem igazán tudok. Megvettem a Pensacolát. Nem volt annyi free XP-m amennyi kellett volna, de mégis megtudtam venni és úgy, hogy a free XP-ből nem is vett le, hanem a Cleveland szabad XP-it alakította át. Azt látom, hogy minden hajómnak van ilyen XP-je és ha ráklikkelek az átalakításra, akkor felsorolja a hajókat az XP-ivel együtt és megkérdi, hogy....mit is kérdez? Hogy akarom-e eladni és akkor odaadja az XP-ket...vagy mit kérdez? Mit lehet itt átalakítani és hogy? Valaki felhomályosítana, hogy működik ez a mód?😊
A 3. sorban ott figyel: +20% a torpedók észlelési távjához.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.11.20. 16:14:17
Ez a mai első csata volt, a Wyoming nagyon jól mozgott, 4 salvo-t kikerült. Az anyahajó viszont ostoba volt, nem küldte rám a repülőket, így 6.5km-ről lőhettem, torp hatótáv 7, észlelhetőség 6.... Ezzel nyertünk, mert életem talán 200 volt.
Van olyan képesség, hogy előbb veszem észre a torpedót, mint alapból?
(Geci dolog a DD, de csak ha magányos az ellenfél és nincs a közelben repülő)
Időnként távcső-nézetben afölött sem túl nehéz elsiklani, hogy épp egy bazi nagy füstfelhőbe bámul az ember.
Viszont a torpedókat én sem értem. Csatahajóval + cirkálóval vagy hogy kilométerekre látom, hogy jönnek, van meg hogy akkor veszem észre őket, amikor kb 100 méterre vannak a hajótól. Mitől függhet ez?
Tudom ,hogy vannak rombolók, amiket meg látni, meg ha rombolóval játszik az ember, épp az ellenkezőjét tapasztalja, de csatahajóval meg pont hogy sokszor torpedóznak a láthatatlan hajók.
Mellesleg továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy a rombolók a hajóosztályukhoz mérten túl vannak reprezentálva. Ennyi plusz indokolatlan.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.20. 10:42:55
Ritkán játszok rombolókkal de akkor személyesen is ezt tapasztalom. Mondjuk tökéletes elvonni az ellenfél tüzét. Legutóbb is 2 csatahajó és 2 cirkáló inkább engem kergetett, ahelyett hogy a többiekkel foglalkoztak volna. Amíg ott piruetteztem előttük a társaim szépen ki is lőtték őket egy csatahajó kivételével.
Az megfordult és lőni kezdte őket, de így meg engem nem tartott szemmel szóval 2 kilométeröl telepumpáltam torpedóval.
Akkor vagyok a legboldogabb, ha kb. a csata elején kitudom szedni a rombolókat. Főleg, ha ráadásul sokan is vannak. Nagyon széttudják cseszni a játékot. De ha kiszeded őket, akkor már lehet foglalkozni a komolyabb dolgokkal is mint: bázis, csatahajó stb. Ma a Cleveland /romboló killer😊/ első szorzós meccsén kettőnek is elmagyaráztam, hogy miért jobb a víz alatt az élet. Az eredmény nem is maradt el:
Összefoglalva: minden megy, minden halad, azért erre nem lehet azt mondani, hogy semmi.😊
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Botok ellen kapitánypontokat lehet minden erőlködés nélkül csinálni. Írtam is. Fejleszted és nem görcsölsz. Ha kész, mész, játszol a komolyabbal.
Hál'Istennek te nem "ragozol" a stattal, de azért finoman elénk tártad. És hidd el, de gondolkodsz a ballisztikán, mert ha nem, akkor nem is lenne találatod. Hmm? Nem?😊 /az 1.9-hez gartula/
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.19. 22:39:47
Bezoomolva nem látok közelre, na 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Itt az enyem csakhogy vki berakja , co-op-ba sose mentem (botok ellen szart se er a jatek, meg az ellenuk elert eredmenyek se szvsz. )
Abszolut csak fun-bol jatszok <#mf1>#mf1> , megcsak komolyan se veszem, nemhogy a lovedekek ballisztikajan gondolkodjak<#falbav>#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Én meg azt, hogy:
Akit érdekel egy kicsit a téma, ajánlom a Zoli hajói című oldalt
Zoli Hajói
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ebbe sem a lézer, sem a tűzvezető radar, sem a számítógép nem tud beleszólni, ezek a tüzelést gyorsabban tehetik pontosabbá, de a szóráskép olyan marad, amilyen.
Mindenesetre életemben olyan eszközről nem hallottam még, amit úgy állítottak be, hogy direkt széthordjon. 😊 Legfeljebb terveztek olyan eszközt, mint a sorozatvető, ahol az elsődleges célként nem a pontosság volt megjelölve.
En is csak elmondtam a velemenyem ahogy te is. Nem ertem mi a problemad. Igenis unalmas szinte minden nap ugyan azt olvasni. Rng-vel megbaratkozott a nep most szidjuk a tobbieket. Majd lecsendesedik ez is. Biztos lesz majd mas amit szapulni lehet. 😊 np ez egy ilyen jatek.
All hail the double x!
. Biztosan én csinálok valamit rosszul 😊
A körülmények: egy, a hullámzó tengeren haladó hajóról kellett eltalálni egy másikat, ami esetleg még kitérő manővereket is végzett, és általában olyan messze volt, hogy szabad szemmel gyakorlatilag látni is alig, vagy nem is lehetett. Ehhez jött hozzá, hogy a kivetőtöltetek ereje sosem volt pontosan ugyanakkora, az ágyúcsövek sem voltak azonosak a többivel, kopásuk is eltérő volt, azaz minden lövés valójában kicsit más szögben és más kezdősebességgel történt. A hajók közt lévő levegő eleve torzította az optikákon át látott képet, a légnyomás és a páratartalom változott, fújt a szél, vagy ha rossz idő volt, még az eső is zuhogott, valamint a tengeren gyakran sűrű köd volt. Ilyen körülmények között több ezer méterre eltalálni bármit is, nagyon nehéz volt. Igazság szerint a radaros tűzvezetés megjelenéséig a nagy lövegek találati aránya háborús körülmények között 1-3% volt, de néha még annyi sem. Gyakran álló célpontokat is csak hasonló arányban sikerült eltalálni. Gyakorlatilag soha nem sütötték el egyszerre az összes ágyút, hanem minden vetőcső kb. 0.9 tizedmásodperces eltéréssel tüzelt, mert a lövés keltette légnyomás zavarta volna a mellette levő csőből kirepülő lövedéket.
Tehát, ezen paraméterek állandó változása miatt, soha nem pont lövés történt, hanem terület megszórása. Később, amikor megjelent a lézer, illetve a számító gép általi tűzvezetés, akkortól beszélhetünk pontosabb célzásról.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Jelenpillanatban co-op-zok, mert fejlesztem a kapitány pontokat, de úgy, hogy közben ezzel ne rontsam a random statisztikát. Randomban, csak a napi plusz szorzós meccseket vívom. A bemutatón ott a reg. időpontja, látható. Látható a co-op és a random meccsek számai is. A győzelmi %-ék és hogy minden egyes meccset alapul véve, mennyi a süllyesztési rátám. Nem tudom, hogy ez jó, rossz, vagy teljesen átlagosnak mondható. Látható, hogy van egy tizenkettes szintű kapitányom is úgy, hogy közben más kapitányom is némileg fejlett. Már csak a St, Louistól felfelé játszom, az apróbbakra már se energiám, se kedvem nincs bohóckodni.
Szívesen látnám más statisztikáját, főleg a jobbakét egy kis magyarázattal, hogy, hogy sikerült elérni. Milyen taktikát követ a meccseken és a fejlesztések terén. A jobbaktól soha nem szégyen tanulni.😊
Leszögezem!!!: A WoWs fórumon a játékkal kapcsolatban bármit le szabad írni és bárkinek. Ha valakinek valamelyik téma nem tetszik, az ne olvassa és főleg hallgasson és ne zavarjon mást a beszélgetésben. ÍRJATOK bátran!😊
De tudod mit kis barátom: ha már kritizálni megtanultál, akkor mutass jó példát és írd le, hogy te miről szeretnél beszélgetni, mi érdekel. Aztán sorold fel, hogy másoknak mit nem szabad írni, mert neked nem tetszik. Csak hogy tudjuk mihez tartani magunkat. Sokan szívesen hozzászólnának, de az ilyen bebőffentők miatt inkább nem teszik. Most se írtál a játékról, csak kritizáltál. Ennyire telt.
All hail the double x!