22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    működik, thx
  • Hunter of Deer
    beirtam, de ez csak akkor adja meg a premiumot ha mar van premium elofizetesed?
    gondolok itt arra hogy mivel nekem nincs, igy most adna egy napot?
  • darki81
    működik? vasárnap még működni fog? akkor jobban ráérek
  • kHares
    1 nap prémium, kód az NA serverről, elvileg működik: "WOTEXTRADAY"
  • carp3tm0nster
    a wg és a történelmi, vagy technikai hitelesség sosem fog találkozni...
  • AJensen
    Ezentúl megpróbálom higgadtabban kezelni az e fajta helyzeteket, és jobban ráfeküdni a sebzésre.
    Már csak a játék széljárásának kellene kedveznie, de nem remélek tőle sokat, ahogy a wot esetében sem, max funolni fogok ezentúl.
    Elnézést kérek a korábbi kommentért, csak nehéz pozitívnak maradni ilyen húzások után.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.01. 01:33:03
  • AJensen
    Egy dolgot nem értek, előttem a romboló feltűnik, majd hopsz eltűnik. Se smoke se sziget, ami gátolna, de ő lazán széjjel torpedóz. GG WG, ezt nevezem fairplay-nek.
    Úgy érzem ezzel az egész láthatom nem láthatom szarsággal, megint a prém játékosok pénztárcáját szipojozzák. Ami előttem van az legyen előttem. Nem az, hogy 3-4 km-ről lófa*** nem látszik, mert a wg szerint camo. A nyílt vízen ekkora távolságból eltűnni azt úgy hívták tengeralattjáró, nem pedig romboló. Ritka fos rendszer ez megint, ala wot. Mondom nincs azzal gond, hogy valaminek van camo-ja, de nem közvetlen az orrom előtt, hogy esélytől megfosztva ketté szarjon valami a troll fegyvereivel. Úgy látom a wg előszerettel alkalmaz balfasz történészeket, mert a rombolókat ekkora távolságból nem csak, hogy széjjel szedték a nagyobb hajók, de esélyük nem volt, hogy torpedós távolságba érjenek, ha csak nem állt rendelkezésükre sziget vagy bármi más, amivel közelebb tudtak férkőzni.
    Jah és arról nem is beszélve, hogy folyton balfaszokkal rak össze a játék.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.02.29. 23:56:24
  • Lokker
    2 hsz-el visszább kérlek.
  • Zoli105
    Iona után be kellene rakni az I401-et is :D (remélem berakják ) Hát a hangokról még nem volt szó , de lesz korroziós torpedó is :D
  • Prof William
    Akkor ez EU-n ez még nincs(nem indul)?
  • Cobra.
    És ha lesz Iona kapitány, akkor végre megkapjuk Kongo meg Myoko seiyuuját, vagy továbbra is a selejtes tengeralattjáró hangját kell hallgatnom?
  • Zoli105
    Ez lesz az eu szerom is :) max egy hónap késéssel !
  • Lokker
    Amúgy ez az event lesz eu-n is? Mert eu oldalon nem találok erre vonatkozó cikket.
  • kHares
    Holy, csak damage? De ez így 20x egyszerűbb mint az előzők. Na jó ez nem panasz volt :)
  • Prof William
    Én is pont erre gondoltam. Ha csak a damagen múlott volna meglett volna a Kongo vagy a Myoko de ez a vadássz le 30 ilyen, 30 olyat, 150 stb.. -től a falra másztam.

Ez a damages sokkal barátságosabb... HE helyett most majd mindenki AP-val fog lődözni a következő hetekben. :)
  • Count Adyn
    csak dmg? az jo, nem kell vadászni :D
  • Zoli105
    Srácok folytatódik az ARP küldetés csomag !
    Kirishima és Iona a parancsnok ? :O

remélem azért nem fog ez így maradni XD
  • PrasCo
    Igen, illik aktívan használni a jobb egérgombot és a térképet. :)
  • Count Adyn
    Igy van, és figyeljen a szigetekre és a pálya végére, én anno legtöbbször abba haltam bele hogy felakadtam valamin a nagy lövöldözésben és szétkaptak :D
  • Nagydög
    Ha teljesen kezdo vagy, akkor ez nem kerdes, ugyis csak cirkalot kapsz. De amugy is. A cirkalok az altalanos celu hajok, igy azokkal talan a legegyszerubb jatszani is. A rombolok a torpedokkal iszonyatos kart tudnak okozni, de ha kiszurnak, nem sokaig elsz, ha nem tudod, mit csinalsz. Csatahajoknal meg a lomhasaggal es a lassu toronyforgassal kell megkuzdened igy azoknal meg folyton elore kell gondolkodnod.
    Es a legfontosabb 2 szabaly:
    1. Nem mutatod az oldaladat a sajat es annal nagyobb hajoosztalyoknak, mert AP loszerrel tesztaszurove lonek egy pillanat alatt.
    2. Nem hajozol folyamatosan ugyanabba az iranyba ugyanazzal a sebesseggel, kulonosen, ha tudod, hogy rombolo van a kozelben.
  • Hunter of Deer
    rendben köszi.
  • PrasCo
    Szerintem zömmel olyan konkrét kérdéseket tettél fel, ami vadul ízlés kérdése. Próbálj ki mindent, amit lehet. Nincs igazán olyasmi, pláne alacsony tier-ben, hogy mivel "érdemes" menni.
  • Prince23
    Cirkálóval érdemes menjél, vagy csatahajóval. Rombolóval semmiképp ne kezdj neki, bár kitudja, lehet az lesz a stílusod :)Ja és prémiumot nem érdemes befizetni, mert akkor kezdő létedre hamar az "álló profiligában" fogsz lenni, nem árt a gyakorlás előtte :) Prémiumot mindenképpen Tier 5-6 körül ruházz be. ha már prémiumozni szeretnél.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.02.29. 14:26:59
  • Hunter of Deer
    Hali!
    Kezdo vagyok meg a jatekban, erdekelne hogy egy kezdonek milyen hajoval erdemes mennie? esetleg van valahol valami leiras ami sokat segithet a dontesben? nem tudom hogy egy rombolo lenne jobb vagy csak egy cruiser, illetve hogy min mit erdemes eloszor fejleszteni.
    Esetleg egy ket tipp / jotanacs johet.
    elore is koszi.
  • Count Adyn
    erről jut eszembe hálistennek hogy itt nincs goldammo még:D
  • carp3tm0nster
    simán mehetünk mínuszba. Gondolom mindenki emlékszik a wotban, mikor onehit-eltek prémium ammo-val az első percben és még bukta is volt a meccs...
  • Prof William
    Ez igaz nem is tagadom, csak azt írtam hogy ha valaki rsszul játszik, akkor ez is lehet mínuszos... Egy Atago javítása 70 000 ezüst + az elpufogtatott lőszer. És ,ár jó párszor láttam Atagót(vagy más prémium hajót) elfüstölni a csata első perceiben.
  • Toweliee
    De segít a prémium, mert emelt szintű kreditet és xp-t kapsz, tehát gyorsabban fejlődsz.
  • Prince23
    Ne játssz hétvégén, én már rájöttem, hogy mindig olyan csapatot kapok ki ami hurka :D Hétköznap sokkal élvezetesebb a játék. Sőt%
  • PrasCo
    Én a Murmanszkot vettem meg egyedül, minthogy az tűnt egy korrekt fejőstehénnek a maga idejében, de mai fejjel már egyszerűen vennék egy port slot-ot, betolnék rá egy Omahát oszt' jónapot. ...és még akkor is inkább a Kongo-t vinném ki T5-ben - azóta meg a kapitányi skill nerf kinyírta a tizenhét kilós lőtávomat is, jeee.
    Ami ütőképesnek tűnik (és a hajóosztály ráadásul [még?] nincs kisebb módosításokkal egyébként is egy-az-egyben eleve bent a tech tree-n, mint a Murmanszké vagy a keleti rombolóké), az a Kutuzov és a Tirpitz, de azt a pénzt meg akkor már inkább hajómakettbe fektetem.

Összességében az én húsz fillérem, hogy inkább prémium időt. A prémium hajó vagy nem egyedi, vagy sz*r, vagy fölöslegesen drága bundle-be húzzák bele rendszerint. (Láttátok egyébként most, mennyiért árulják a Kamikaze R-t, hehehe?)
    Mondjuk a topikban van valakinek Aurorája, sajnos hirtelen nem rémlik, hogy kinek, viszont arra emlékszem, hogy szereti.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.28. 22:11:12
  • Prof William
    Az Atagót én is megvettem de nem a prémium volta miatt, hanem a történelmi értéke miatt. :)

Szerintem egy kicsivel jobb (fordulékonyabb, gyorsabb, tűzerő nagyobb) mint hasonló Tier-ű hajók, de ha nem jól játszik vele az ember, akkor ugyanúgy semmit sem ér. Legutóbb Az Atagóval két másik Atagót küldtem a tengerfenékre úgy hogy még 80% életerőm megmaradt.

Az emberi hülyeségen akármennyi prémium sem segít...
  • Nagydög
    Parancsolj.

DD destroyer
    CA/CC/CB cirkalo
    BB csatahajo
    CV hordozo
  • Toweliee
    Saját tapasztalat: megvettem az Atago-t rögtön a regisztráció napján. Alig veszem elő, mert azt se tudom mit kell vele kezdeni. Majd ha eljutok cirkálóval T8 szintre, addigra megtanulom és majd csónakázok vele. Szerintem kezdőknek max T5 prémhajó és prémfiók éri meg jobban.
  • AJensen
    Tisztában vagyok a hajótípusokkal, de valaki elmagyarázhatná ezeket a rövidítéseket. BB, DD.
  • kHares
    Kezdőknek kizárt dolog. Előbb tessék eljutni t7-8-ba normál techtree hajóval megismerve a játékot. 1 hónap prém, azután majd jobban tudod.

@asolyom
    Ez teljesen igaz és főleg azért érthetetlen mert már van ilyen játékuk, van elég tapasztalat mit-hogyan kellene.
  • asolyom
    Azt olvastam, hogy a prémium account jobban megéri.
  • asolyom
    Mert balafsz az egész játék mechanika. Több xp-t kapsz egy DD-vel, ha foglalsz, visszafoglalsz, mintha 100k-t sebzel egy BB-vel. Ez pedig eleve nonszensz.
  • AJensen
    Prémium hajó megéri? Mondjuk egy 7-es vagy 8-as?
  • Nagydög
    A csatahajok amugy sem szoktak megkonnyiteni a dolgom. Tudod mi a jelszo a csatahajoknak a szetszorordasra, mikor a Cleavelanddel vagyok? "Maradjatok egyutt, fedezlek benneteket!" Erre harman ot iranyba szoktak indulni, meg ha eddig nagyjabol egyutt is latszottak mozogni.
  • kHares
    T7-ben járok DD-vel, BB-vel, CA-val. Most T8 amcsi BB. Mit látok, hogyan kéne a csatának kinézni? Jönnek elöl a DD-k, ezeket saját DD-nek kéne spottolni vagy CV-nek. Mennek a BB-k hogy nyomják a sebzést és közben körülöttük a CA segít repülők ellen meg DD-t írtani.
    Mi a valóság amit látok? BB-k leghátul. Persze mert lassú dögök de pont ezért kéne a csata elején már elindulni egy irányba. DD-k összevissza mennek 4-n 1 capre vagy megpróbálnak suicide torpedózni. CA-k szintén totál random előre mennek egyedül meghalni, a legritkább hogy páran együtt mozognak.
    Mondjuk a játék nem igazán támogatja ezt, miért kéne várni mindenkinek a BB-re, az nem hoz xp-t, én sem szoktam.