22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#11679 Közben meg lett a New Mexico, ami nagyon brutális stockon-alapon. El nem merem képzelni milyen lesz felfejlesztve teljesen...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.05. 17:59:10 -
#11678 Hát maximum múzeumként pár Iowa-osztalyut tudok, pl a Missouri amin a japánok aláirták a fegyverletételt az Pearl Harborban van, illetve a Midway CV Kaliforniában szintén muzeum:) -
#11677 A WoWs csatahajói közül melyik szolgálnak mind a ma napig is vizen? -
#11676 Stockon a New Mexico élvezhető? vagy olyan lesz kb vele a szenvedés, mint a Stock Myogival? (fullozva jó volt a Myogi) -
Malachit #11675 Csak, az a baj vele, hogy ha mindkét küldetést akaja valaki húzni párhuzamban, akkor minimum York kell. Én személy szerint lusta vagyok külön csinálni őket, így minimum T7 játszik csak. Így marad a 10 löveges japán cirkáló vonal nekem, igaz tegnap csatahajózgattam, de azzal lassan lesz meg a 2k main hit. :/ -
#11674 Jó eza 2000 találatos küldi, a Königsberggel most vertem 200 at egy csatában:D T3 BB kel rakott egybe és tömtem őket HE vel mint a bolond csak ugy nyelték:D -
asolyom #11673 Még egy jó menet a Furuval. Kezdem igen csak szeretni ezt a hajót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zoli105 #11672 az nem az igazi :D úgy nem teljes a készlet :D -
asolyom #11671 Nekem elég az ARP Kongo. -
Zoli105 #11670 Látom jó páran már meg is szerezték Haruharu-t ! :D -
asolyom #11669 Nem annyira rossz ez a Furutaka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #11668 Némely esetben jó az álca festés. Pl. egy nagyobb csatahajónál ez jelenthet 5-600 métert. Ennyivel később látnak meg. Rombolóknál ez a bónusz jóval kisebb, 200 méter körül, de bizonyos esetekben jól jöhet. Azt a 8000 kreditet pedig még vesztes csatával is ki lehet termelni alacsonyabb tierben. Magasabb tierben meg eleve nagyon sok a hajók javítási költsége, vagyis egy mínuszos körnél megint csak nem oszt, nem szoroz az a 8000 kredit. -
asolyom #11667 A pink panther az csapat gyilkos. -
#11666 A punk rózsszín hajó az mit takar? a neve és a jelzése punk szín...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.04. 00:57:10 -
#11665 Egy csata alatt 2 DC ... hála az égnek ez a szorzós kör .... szinte semmi sebzéssel (nagato).
Többen is jelezték ugyanezt a csapatból.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.03. 23:12:09 -
#11664 Az álcafestékeket érdemes használni minden meccsre? elég minimális százalékos bónuszt adnak, 3 meg 4% Ez a gyakorlatban ér valamit? Vagy csak kreditzabálásra valók? :D -
#11663 Végre eladtam az Aoba-t, nem sikerült megszeretni hiába volt vele pár jobb csatám,a Myoko máris jobban tetszik még alapon is:) -
#11662 Az hagyján, de protected cruiser-ként még a páncél is olyan rajta, hogy minimum kilenc ujj megnyalandó utána. -
carp3tm0nster #11661 A ST. Louis egy tank. Tier III-ban fossa magából a skulót, ráadásul majdnem annyi hp-ja van, mint egy BB-nek. Durván OP abban a kategóriában. -
asolyom #11660 Na igen. Éppen most toltam be 4 citadellát egy Furutakába a St. Louis-val. -
Nagydög #11659 En szinte csak a St. Louis-val gyurom. Sajat tierjeben a legjobb hajo szerintem, es meg tier 5-ben is mindig akad valaki, aki meg nem tanulta meg tisztelni(vagy mar elfelejtette). Legjobban persze nagykepu rombolokat szeretek vele szecskazni, de mindig van cirkalo es csatahajo is, akinek nincs annyi esze, hogy kivul maradjon a lotavomon es onnan szopasson. Az a plusz 2 kilometer lotavolsag, amit elvettek a kapitanyi skillel nagyon hianyzik magasabb osztalyban(kulonosen, hogy automatikusan visszaraktam, mielott megneztem volna alaposabban), de mikor berakott a bo 12 kilometeres lotavommal egy tier kettes buliba az mar nekem volt kellemetlen.
Valaki emlitette, hogy az amcsi cirkalok papirok. Nem, a japanok konnyebb a pancelzat.
Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2016.03.03. 18:43:48 -
#11658 nah ez egy jó kör volt kezdőként sztem :)
-
#11657 Ilyent én is szoktam a WoWs-ban - csak nem szabad akaratomból... :D -
#11656 Alternativ CV használat :D -
Malachit #11655 Tegnap én is megvettem a Nagato-t és 1 körre volt vele időm. Persze Stok-on csiga lassú, légvédelmet lelopták róla a sötétek és még szór is eléggé, de átképzés alatt lévő kapitánynál nem is csodálkoztam ezen. Hordozó ki is szúrta, hogy evickélő haleledel vagyok és rám dobált mindent egyből, de amint a 2 oldalról indított torpedókból csak 3-at kaptam be mind helyett és gyújtania meg nem igazán sikerült hagyott is a fenébe. Fullosan gondolom jobb lesz. -
#11654 Mintha kicsit csalódás lenne a New York, pedig nagyon vártam a Wyoming abszolút sikerei után. Még a Kongo is jobban fekszik, valahogy nem adja a NY. Talán régebben nerfelhették? -
asolyom #11653 Az RNG is lehetett. -
Kurafi97 #11652 Lehet, hogy nekem volt túl nagy elvárásom a 410-es ágyúkkal szemben. Azt hittem jobb lesz de még a new mexicot se vitte át pedig full oldalt állt nekem meg az a plusz pár másodperc újratöltési idő egy kicsit zavaró. -
kHares #11651 2 teljes kör? Totál stock és nulla kapitány skill? Melyik hajó nem gagyi úgy?
Jobban bejött mint a Colorado, valószínű a sebessége miatt még ha picit puhább is. Valamiért sebzésben is jobb, mintha nagyobb pen-nel rendelkezne. -
#11650 Szerintem (mint az IJN-vonal általában) cici-érzékenyebb, mint a Colorado, de ettől még oda tud verni mocskosul. Megértem, ha a Fuso golyószórása után visszalépésnek tűnik, persze, és igazság szerint a Colorado-t jobban is csípem, azért teljesen korrektül használható a Naga is. Én a katapulton újabban vadásszal használom, bár egyelőre nem tudom eldönteni, mennyire térült meg - vagy mennyire nem.
Na meg - igen, ki kell fejlesztgetni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.02. 20:44:24 -
asolyom #11649 A Nagatoról nem tudok nyilatkozni, de amikor megvettem a szintén T7-es Coloradot, akkor 9-10 meccs kellett, mire az első normális eredményt kihoztam belőle. Két csata után nem lehet egy hajót megítélni szvsz, de még tíz után sem. -
Kurafi97 #11648 Vélemények a nagatoról ? 2 kört mentem vele eddig és elég gagyinak tűnik. -
Malachit #11647 Hát igen a forgással gondok vannak, de később remélem jobb lesz. -
#11646 Mondják, hogy "gunship", de T5-ben már képtelen voltam ilyen kritikusan rossz toronyforgással elérni bármit, ha a torpedóktól el is vonatkoztatok. Szinte, mint a pre-patch Furutaka, olyan a turret traverse, csak kis kaliberű ágyúkkal.
Jelzésértékű, hogy minden nemzet minden ágából van minimum egy hajóm - kivéve ruszki rombolót. -
Malachit #11645 Orosz ilyen szakasz szemétkedő DD Az ágyúival 3 ilyen kis szemét hajó bármit felszecskáz. Vagy ellen DD-ket lehet vele aprítani szépen. T9-től meg megkapja a szükséges torpedókat is. Tegnap T7-ben volt egy Orosz DD, nekiment a Coloradonak és 2 Km-ről letorpedózta. :)
Igaz én ugyan ezt csinálom a japán hetessel a cirkálók ellen. 1-1,5 Km-ről úgyse tudja kikerülni mind a két 3-as halacska pakkot, amiket persze időközzel és szögmódosítással küldök rá :) -
kHares #11644 Szerintem t7-ben 4 km-s torpedo az nem életképes pláne a 9 km-es! láthatósággal. -
#11643 orosz DDnek nem nagyobb a torpedó sebzése a többinél? Mondjuk vicc a hatótáv... -
kHares #11642 Néha megyek a St. Louis-al, még mindig fun. Amikor kiszedsz kettő New Yorkot az egyiket leégetve a másikat meg kamikaze rammolással, páratlan érzés. Mondjuk ez az a fajta "fun" ami azért megy mert az ellenfél kőbuta. BB-k he-vel lőnek, térképet senki nem figyel, ha mész felé és nem lövöd észre sem veszi stb.
Van a másik "fun" mikor közép vagy magas tier-ben már gondolkodóbb társakat\enemy-t kap az ember és térképet nézve, jól manőverezve, testet forgatva sikerül nyerni vagy akár veszíteni. Persze ez jóval ritkább, nagyobb térképek nehezebb érvényesülni, a random is jobban súlyt a csökkenő tűzgyorsasággal de javaslom kitartani legalább egy CA/BB/DD ágon.
Az tény hogy hiába dícsér mindenki adott gépet ha az nem áll az ember kezére. Én pl. mindig Aoba-t választanék Cleveland helyett még ha jobban is lehet az utóbbival teljesíteni. Szóval kénytelen vagy kitapasztalni mit szeretsz, nem tudunk segíteni.
Ami viszonylag elmondható haladva fölfele a könnyű cirkálókból nehezek lesznek (lomhábbak, nagyobb ágyúk de lassabb toronyforgás tüzelés, kicsit még papírabb mert jóval nagyobb ágyúkkal mennek szembe), BB-k úgy T5-ben (Kongo) és T6-ban (New Mexico) indulnak be, később ezek is gyorsulnak, DD-ből van a japán ami lopakodva tud torpedozni míg amcsi társai inkább "gunboat" módon lövöldözni tudnak. Az orosz DD nem tudom mire lett kitalálva, föladtam T5-ben. Carriereket nem használok, T7-től kezdek félni tőlük.
Aztán vannak a kivételek pl.: Kongo ami inkább egy Battlecruiser mint BB, Cleveland is elkerül ha lesz külön könnyű és nehéz cruiser ág stb.
Szintén érdemes elgondolkodni egy gyors T5 kihúzásáig aztán azzal lehet az arpeggio küldit nyomni a Kongo-ért. Talán ad egyet és a többihez kell csak T7?
-
carp3tm0nster #11641 nem az a cél, hogy xp vagy pénz legyen tömérdek(jó az is, mert kell a fejlesztéshez) hanem a fun. na az nincs mostanában. :-( -
Malachit #11640 Orosz rombolók talán jók a sok és gyors találathoz + romboló vadászatra is.