World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.08. 12:20:13
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Azért érdekes lenne ha bekerülne. Meg az is érdekes, ez romboló? Nagyobb mint egy pre-deradnouht. Romboló?100 éve még kicsit kisebbek voltak, nagyon érdekes, hogy 100 év alatt milyen változás volt a haditengerészetben.
És mi lesz 20-30 év múlva? 30 ezer tonnás rombolók?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.12.08. 11:30:53
All hail the double x!
probaljatok ki sztem ( en kiprobaltam, mivel meg nem tiltott ) csak egyenesen allando sebesseggel iranyvaltoztatas nelkul halado hajot tudsz vele eltalalni,de azt is csk kb 25% hatekonysaggal(kb minden 4. lovesed talal). Ha peddig vki igy kozlekedik az meg is erdemli ha kilovik ,de ha csak szemre hagyatkozol szvsz pontosabban tudsz loni ,egyfolytaban ugral az iranyzek ahogy ujraszamol, es raadasul kiuti a damage countert,le is toroltem a banatba egy par csata utan ,sztem egy rakas szar es nem kell misztifikalni vagy aggodni miatta , aki e nelkul bena volt az ezzel is az lessz , akinek pedig ment a jatek e nelkul is az nem fogja hasznalni mert manualisan sokkal hatekonyabb.
Egyszeruen csak annyit tesz hogy az adott pillanatban sebbesseg es irany alapjan mutatja kb(de csak KB!!!) hova kell celoznod hogy eltald a celt de ha a loves utan a celpont sebessege vagy iranya valtozik akkor szopi.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Bombázó támadásnál is ugyan ezt csinálom, mivel ott lófrálnak már a torpedósok is a közelben és várják, hogy oltsak, csak azt várhatják holnap estig is 😄
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.12.07. 14:56:32
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Fogadó-, vagy küldő féltől függően szerencsére vagy sajnos a légi indítású torpedók árasztási képességét durván visszavágták (mondjuk volt honnan).
HA már felfedeztek, (pláne, ha ezt követően közelebb is értem és üresre lőttem a vetőcsöveket, de addigra már sűrűn késő) én is lövök a DD-m fedélzeti ágyúival, mint az eszeveszett, egy százaléknyi esélyem hátha van rá, hogy gyújtok és elpörgeti az R-t, mielőtt lékelném.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.07. 14:42:05
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.12.07. 14:10:05
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.07. 13:56:43
Csak sajnos, felteszem, aki aim assist modokat gyárt, az ezt is meg tudná oldani, gondolom.
Számomra a folyamatos fordulóban levés egy bizonyos íve a problémás mindig találat szempontjából egy távolság felett (sebességet, irányt még csak-csak megsaccolom úgy, hogy legalább megkarcoljam a bohócot, de a fordulósugarat van úgy, hogy rohadt nehezen találom el, főleg azért, mert látszólagos sebességváltozásként jelentkezik a célzónézetem vetületében, még csak nem is lineárisan), a másik, amit pedig fogadó-oldalról szoktam megtapasztalni, hogy nehezen kezelik le az emberek, az főleg rombolóval a sebességváltoztatás. Jól tudnak célozni az emberek, jól saccolnak előretartást, irányt, amivel ritkán tudnak kezdeni valamit észrevételem szerint, az az, ha kicsit berántom a kéziféket, különösen nyílt vízen, ahol - főleg alacsony grafikai részletességen - nincs viszonyítási pontjuk, csak a kéményfüst.
Megjegyzem, a laptopomon alacsony grafikai beállításokon játszom, és ott bizony nyílt vízen, három vagon csatával a hátam mögött is előfordul, hogy küzdök, mint majom a jégen, mert jóformán semmi nem segít eldönteni, hogy az ellenfél fél-, vagy teljes gőzzel halad-e mondjuk, hacsak ki nem lépek a célmegjelölésből és a stabilizált szálkereszttel nem próbálom megbecsülni. De ez meg, ugye, idő, meg nem is vagyok benne gyakorlott.
Előfordul az is, hogy a térképet matatom, hogy egyáltalán azt eldöntsem, ez most felém halad-e, vagy távolodik? 😄
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.07. 13:32:39
Mostanában rombolózom ranked-ben és azt látom, hogy tizenplusz kilóméterekről már az első szalvó telibe talál nagyon sokszor, és bármit csinálok, rajtam marad...
Ismerve a másik oldalt, tudom milyen nehéz eltalálni egy rombolót, amikor távolodva cikk-cakkol...
Repcsinézet pedig nagyon jó, szépen látszik az ellenséges hajó haladásának iránya. Csak ugye olyankor többnyire a francba messze van minden 😊
Szerintem kellene egy olyan rutin, amelyik elküldené a szerver felé a beállított modokat és ha olyan van közöttük, amelyik nem etikus, annak az ügyeskedőnek bannolnák az accountját.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.07. 12:55:00
De amikor repcsivel növelem meg lőtávot szinte sosem találok. Akkor nem segít a célzónézet...
Ha fehér a kör, egyenesen halad a hajó, lőhetsz. Ha pirosan villog, a hajó fordulni kezdett/fordul.
Sejtettem, hogy nem véletlenül potyog rám minden, tökmindegy milyen irányba és sebességgel haladok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://aimassist.blogspot.hu/
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.12.06. 19:46:04
hiába írod be, hogy védd meg a saját pontot, ne adj úristen a saját cv-det, senki se foglalkozik vele.
egy meccs volt olyan, hogy hárman indultunk vissza védeni a cv-t, sikerült is, és a cv-k meg is köszönték a segítséget. talán az volt az egyetlen olyan meccsem a 400-ból, ahol működött a csapat...
Én esküszöm nagyon próbálkozom már vagy 15-20 kör óta fullos bárkával, de vagy a lőtáv kicsi, vagy a torony nem forog. Ilyen 50%-al kevesebb lövést tudok elereszteni, mint az Omahával...
Siralom...
CommanDos23
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.04. 08:26:05
Ezzel elértem a 14-es szintet.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
A lotav tetszik, de amig a loszer odaer 6x elfordulnak.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse