World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kb. 10 meccs a bünti?
Mikor pink voltam /kellemetlen/, állandóan kérdezték: miért vagyok pink? Ha meg TK-ztak, akkor meg beírtam, hogy. escape és lementem a pályaszélére és inaktívvá váltam. Akkor meg azért sírtak, mert egy New Mexico-t nehéz helyettesíteni. Hál'Istennek csak kb. 10 meccs volt a bünti. Most már nincs gond.😊
Valamelyik nap bejjött egy pink Iowa, kérdeztük mi volt? Azt mondja: kinyírt egy szakaszt. Azt miért? Mert a srác behozott két V-öst a csatába 😄
Az is jogos volt.
A hangulat? Megvan... 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha az orosz DD nem lett volna afk ....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Majd ha lesz más nemzet csatahajó ága, abba belekóstolok.
Btw, egyre jobban tetszik ez a Nürnberg

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
minek?
All hail the double x!
A 100%XP -s festés. az úgy működik, hogy + 100% XP-t ad? Tehát ha mondjuk 2X a szorzó akkor azt is megduplázza?
Pl.: Óceáni pálya eredmény, de lehettem volna jobb is, de ez az ellenfél irányától is függ, mert ha nem felém jönnek, akkor sok idő, mire becserkészem őket.
Pl.: co-op most. Ketten védjük a saját bázist. Én New Mexicoval, a társam Fusoval. Én majdnem teljes élet, a társam 1/3 élet, de mögöttem van, ami annyit tesz, hogy a gép engem támad. Az ellen, egy rombolóval beront a körbe és tőle nem messze jön egy Nürnberg. A romboló teljes élet, a Nürnberg 1/3 élet. Orral közelítem a rombolót, mert úgyis torpedózni fog. Lő ő is, és a Nürnberg is. A távolságom tőlük 3-5 km. Megsorozom a rombolót, ettől leesik az élete ötödére, de utána szünet 37 mp-ig. Olyan közel vagyok, hogy a másodlagos ágyúk lövik a rombolót. És jönnek is a torpedók. Kerülöm, majd rögtön kerülöm a Nürnberg torpedóit is...épphogy. A másodlagosak kivégzik a rombolót, miközben kacsázom a torpedók között. De a Nürnberg fordul és újabb szoros torpedó tűz rám 3 km-ről. Még annyi időm volt, hogy gyorsan töltöttem az életpontjaimon és már el is talált 5, vagy hat torpedó. Az életem szinte pár százra lement, de még éltem. Rányomtam a javításra, mert ha égek, vagy valami más, akkor az a pár száz is elmegy. Elkezdtem célozni a Nürnberget, de még nem fordultak rá az ágyúk és ekkor felrobbantam, mert rám lőtt.
Ami a lényeg: amit leírtam, az kb. 2 percnyi idő és ez alatt az idő alatt, a hátam mögötti Fusó képtelen volt kilőni 5-6 km.-ről a Nürnberg 1/3 életét, ami 1, max két sorozat. Hát ilyen palik vannak néha.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.10. 16:43:13
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A lilával jelölt hajó elméletileg olyan, aki már többször lőtt ki saját hajót. A zöldet nem tudom.
Mi a tokom az a zold/lila stat es hol lehet megnezni?
A Co-Op csak minimálisan éri meg... Top1-ként alig kaptam 400 XP-től többet egy győztesre, bizonyos szint után ez már időpocsékolás. 3-4-5-6 Co-Op csata hozza talán egy random csata XP jutalmát... Nekem is volt olyan Co-Op-ban, hogy pont azon az oldalon futottam össze 6 hajóval amerre indultam. Nem azon múlik, hogy mikor halok ki, hogy "egyszerű kis emberke vagyok e". Csupán szerencse.
Sokat kihagytam mostanában ,de 1100 csatával t7-es és t6-os hajókkal van 50 millió ezüst megtakarításom. A játék elég bőkezű, de kell is, mert durva árak vannak már felsőbb szinteken. A bevételek alapján azonban nem érzem úgy, hogy probléma lenne egy-egy milliós upgrade.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.10. 14:54:46
Kis érdekesség: A co-op borzalmasan könnyű akkor, ha csak egy kicsit is odafigyelsz. És még itt is vannak olyan egyszerű kis emberkék, akik pillanatok alatt halnak -de tömegével!!- és ha így van, akkor még a meccset is bukjuk, ami nagyobb teljesítmény, mint győzni.😄
Az üzleti modell meg pontosan erre épül. Az első néhány napban csak úgy tolják a játékos s*gge alá a fejlesztéseket, dől a lóvé, egyszerű a játékmenet, mindenki boldog. Aztán halad előre a szekér, lelassulnak a fejlesztései, megjelenik az első nullszaldós-, sőt veszteséges kör, nekiállhat V-ös körüli bárkával kreditet farmolni, az egész elmegy igavonásba. Hacsak...! Hacsak nem fizet mindössze kilenckilenckilenc pont kilenckilencért csak ma, csak most, csak holnap prémiumot, melyhez ajándékba... satöbbi. Talán a 60% otthagyja a francba az egész játékot. Talán 30% inkább megfeszül és darál, de nem fizet, halad előre tyúklépésben. De nyilván ki van okosítva a matek, hogy ha a 10% fizet - már rentábilis a biznisz.
Ettől szép ez. Nem szabad, hogy pénzért könnyebb legyen a játék (egynéhány prémium hajó egyenesen rosszabb, mint a tech tree), de gyorsabb kell, hogy legyen. Az pedig, hogy a haladásod egyre lassabb és küszködőbb lesz a felsőbb tier-ekben, azt a célt szolgálja, hogy meglegyen a motivációd a gyorsabb haladás elősegítésére: pénzzel.
Nagyon szépen ki van ez találva, minthogy a termék egymaga oldja meg a piac megteremtését (a beetetést, ha úgy tetszik) és az így mesterségesen létrehozott igény kielégítését.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.10. 12:52:53