World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
nyavalyás wg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A manőverezés feltűnt, ahogy lőttem rá, eléggé szépen kifordulta a lövéseket, úgy láttam jobban fordul mint én. Persze csak most találkoztam vele 1 vs 1-ben, viszont a két szinttel kisebb New mexico masszívabbnak tűnik.
De a lövegei szerintem ritka ócskák. Csak annyiban jók, hogy gyorsabban töltenek, mint a többieké. De pontosság növelő modullal olyan a szórása mint más csatahajónak anélkül és nagyon kicsi lehet az átütése is. Eddig összesen 2 citadella találatot tudtam vele lőni BB-nek, mindkettőt nagy távolságból a fedélzetet átütve. De BB övpáncélt még soha nem ütött át, még 7 km-ről se párhuzamos haladás esetén se.
Ja és csak 5 modul megy rá. Úgy tudom a ship tree-ben lévő 8-as hajókra már 6. Szóval ebben is van egy kis hátránya.
Amire való abban viszont nagyon jó, merthogy rendesen hozza a pénzt. A kevéske 70-80k sebzésre is már 250000 creditet ad premium accounttal.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.11. 16:47:26
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont újabban a last stand-ot többre tartom a 3. oszlopban. (ellőt kormánnyal motorral is tudsz menni és manőverezni még, ami azért nem utolsó dolog).
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.11. 10:16:04
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Tehát bántás nélkül: lehet, hogy foglalok szigetet, vagy egyéb nem okos dolgot cselekszem, de a térképet mindig lesem. Főleg, ha carrier(s) van. Olyankor, ha látom hogy ott sompolyog nem messze acsapattól, rögtön beírom, hogy: "air torpedo!!". Hogy figyeljen mindenki és legyen idejük elfordulni, rákészülni. Írom, hogy melyik bázist kellene foglalni és ha meg van, akkor a következőt, mert nagyon sokszor ezen múlik, hogy kinek mennyi van befoglalva. Egy párszor süllyedés után is benn maradok és figyelmeztetem a benn harcolót olyasmire, amit harc közben nem vesz észre. Több szem, többet lát alapon. Aztán ha győzünk...gratula, ha nem, akkor kiírom, hogy "ENDE".😊
A napi játék mennyiségemet átlagban ki lehet számolni: 877 meccs osztva 46 nappal = 19/nap. Ja és ma még jó pár meccs lesz.
A mai kezdésem Omahával:
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.10. 10:47:47
Kantai Collection - Kongou
az összes fejlesztésével együtt. Már két csata után is lényegesen jobb mint a Myogi.
A következő cél az Aoba lesz. 😊
Asszem ez lesz az Omaha pénztermelő tesója a nerfig.😄
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.11.09. 15:02:21
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tegnap belém jött egy kb500 HP-s ellenséges csatahajó mire a fullHP-s Myogim felrobbant.
Végeredmény:
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.08. 18:29:45
Mutatok egy friss példát:
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.08. 15:45:08
Valaki tudna adni aktiv, magyar chat channelt?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ki ne szeretne velük kommunikálni?
Aki Wo-tos veterán, az tudja, két mondat van, amit ha beírnak chat-be szinte biztos vereséget jelent
-Van magyar?
-Siemka, kto pl?
"Vagy nem?😊"
Nem, NEM feltételezzük, hogy a csapat társak elmúltak 10 évesek, és átlátják, mit kellene tenniük. Amikor néha még mi magunk is elbénázzuk. <#vigyor1>#vigyor1> Legalább tegyük ezt csoportosan. <#nevetes1>#nevetes1> Ezért szállunk fel a lemming vonatra is, mert egymagunk szart sem érünk...
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.11.08. 13:59:28