22421
A Wargaming új MMO játéka
-
Avenger93 #11440 Szerintem érdemes, én nekem majd minden hajómon rajta van -
Toweliee #11439 Magas kaliberű lövegeknél érdemes kifejleszteni kapitány skilnek a 2 pontos "Célzás szakértője"-t? -
atee73 #11438 elosszor te kezdtel itt lilazni ... mint kiderult alaptalanul
a szamok meg azert nem stimmeltek mert mint kiderult kis tierben pedozol, es az okozza az anomaliakat a statban.
az viszont kulon rohejes hogy itt klikkerezel es kozben 100+ csatat mentel cv-vel.
de sztem zarjuk is le ,mehetsz vissza t2-3 ba molesztalni a kezdoket -
aru #11437 Szerintem itt én kértem számon valakit aki ugye stat nélkül "sikertelennek" nyilvánít mást! Amúgy meg nálam nem egy játék a megmérettetés szintje, mint atee73-nál aki a jelenlegi ballanszolást ezzel reagálta le egyből!
Ja igen, de nem mindegy, hogy láthatatlanul klikkelgetsz vagy olyan hajóval ami látszik is. Tudod egy lövedék elől amit látsz indulástól az érkezésig egyszerű kitérni, nem úgy egy klikker torpedója elől ami bevillan amikor már csak 1,5 km-re van rőled.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.20. 17:07:01 -
#11436 #11415-ben leírta, "villantott", ott áll feketén-fehéren.
Viszont engem például baromira nem érdekel a statod. Engem csak ez az arrogáns, lekicsinylő "klikker" szó fogott meg, amit nem tudok hova tenni. Tudtommal ugyanazzal a bal egérgombbal engeded el a lövéseket is, mint a torpedókat. Sőt, a torpedók újratöltési ideje hosszabb. Tehát aki all-gun cirkálókat használ, az "klikkerebb"? -
kHares #11435 Szóval mi vagyunk a köcsögök mert az egyetlen embert aki domborítja a lila statjait számonkérjük? Kérlek oktass még a színvonalról, annyira hitelessen hangzik. Legközelebb igazán visszaolvashatnál egy picit ha már be akarsz szólni. -
aru #11434 Akkor nézd meg magadat és nyugodtan máold be, mint én. Nagyon érdekelne, hogy mivel osztod te azt észt itt! A játékosok 90%-a ezt a képletet és link-et használja, még a wows.hu-n is. Csak beírod a neved és beállítod a szervert és nyomsz egy mentést, ennyi, ilyen egyszerű! Továbbra is csak a ferdítés megy részedről itt (te piroska) és az ész osztása! Leszarom a nevedet, villants ha már észt tudsz osztani!
"ha visszanezed ,nem szoktunk itt stat-al foglalkozni , de sajna neha elokerul vmi eszleny (erdekes mododn u.azok akik a wot-ban)akit helyre kell tenni" Pontosan mindig előkerül valami észlény klikker aki sikertelenek titulálja a másikat, de ő maga nem villant statot!
"ha osszeadod a szamokat es atlagot szamolsz a csatak szerint (WR/WTR/WIN/Damage) nem jonnek ki a szamok" Mivel a képlet nem ilyen egyszerű!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.20. 16:48:44 -
Avenger93 #11433 Én is szívesen kipróbálnám, mert többnyire csak egyedül tudok hajózni :) -
Prof William #11432 Próbálta már valaki a Team Battle-t? Milyen?
Valamin szívesen belépnék egy teamba. A nevem a játékba is ProfWilliam ha valaki rám nézne... -
#11431 akkor valaki gyorsabb volt :P
és mit adott volna a kód? -
KaBuTo666 #11430 Iponról vettem 1 db HyperX Savage 64GB USB 3.1 Fekete-Piros pendrivet, ahhoz kaptam és nem használtam fel. -
#11429 ez honnan van?
van akinek sikerült?
meg, egyáltalán ide kell? -
Toweliee #11428 Magas kaliberű lövegeknél érdemes kifejleszteni kapitány skilnek a 2 pontos "Célzás szakértője"-t? -
KaBuTo666 #11427 World of Warships prémium kód, aki kapja marja.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ZNYE5-5K3D6-NU4R5-UMG7S
-
Zoli105 #11426 ez igaz :( akkor sorry :( -
#11425 a keményen ráfekvés most neki nem megy :D 5-ös cirkálója van, a kill talán meglenne ha non-stop játszana, de a 150 repülőhöz a hordozó kell, a damagéhez meg battleship :) -
Zoli105 #11424 Kongó 1 hét alatt megvan kb csak keményen rá kell feküdni :) -
#11423 kb. 1 éve megy a játék ugye? ez idő alatt mennyi prémium hajót lehetett megszerezni, le van ez valahol írva?
sógor most nem tudott játszani és neki nem lesz meg a kongo, meg a gyöngy sem jött össze, tehát remélhetőleg lesz még ilyen a közeljövőben? -
atee73 #11422 ha visszanezed ,nem szoktunk itt stat-al foglalkozni , de sajna neha elokerul vmi eszleny (erdekes mododn u.azok akik a wot-ban)akit helyre kell tenni.
U.I: nem akarok flame-t ,de a cs-t(abbol is csak az 1.6 classic) meg valahogy megertem, dehogy a BF jatekosok a legkomolyabbak ???? -
nandoxxl #11421 +kHares #11419 válasz privát ma, 00:14
Na látom ez a játék közösség se változik semmit a WOT óta, gratulálok nektek. A színvonal a régi stat huszár, kinek nagyobb a far... tankja... (Komolyan venni bárkit? CS-BF-ben igen, de egy wargaming játékost, haha,az év vicce)
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2016.02.20. 09:07:32 -
#11420 En Dee_Greg vagyok az NA szerveren ha valakit erdekel. -
kHares #11419 Nickem ua. mint itt.
Egyébként emlékszem már rád, tavaly is mondogattad a lila statot, kis keresés után Te vagy: Kr0n0s
Úgy tűnik legtöbb csatát Chikuma-val mented, 463 db-ot. A t2 csatáknak igazán nincs sok köze a játékhoz, csak az alapján nem lehet véleményt mondani skillekről meg nerf/buff-ról. Más ez alacsony tier-ben más középen és elég más ahogy nézem a felsőben, pláne t10. Bocs de agyonverni kezdőket t2-ben biztos nem "sikeres"
Az meg hogy ki lila meg kékeres csak óvatosan, nem biztos hogy ez formula annyira visszaad mindent. Pl. ha egy dd csak spottol enemy-t vagy akár BB felé közeledő torpot nem kap érte semmit de sokat segít a csapatnak. -
atee73 #11418 meg egy adalek
ha osszeadod a szamokat es atlagot szamolsz a csatak szerint (WR/WTR/WIN/Damage) nem jonnek ki a szamok amik a felso sorban vannak a WTR meg WR szinten nem
Ha kamuzni akarsz legkozelebb akkor legalab szamologeppel pls
-
atee73 #11417 ja es azt el is felejtettem mondani hogy a statbol kiderul hogy csak kb.t3 korul jatszol vagy csak premium hajoval,
de hat akkor hogy van velemenyed a high tier csatakrol????
szvsz eeleg sok az anomalia ahoz hogy komolyan vegyuk -
#11416 Ugyanez a nevem csak _ van közte szóköz helyett érelemszerüen ha érdekel:)
Az hogy a sikertelenség okozta frusztrációt fórumon sírással vezeted le nem egyenlő azzal hogy sikertelen vagy, de szövegértés nem megy csak az epénisz lengetés:) -
atee73 #11415 elsosorban amig nem tudjuk a nevet vkinek addig messzirol jott ember azt mond amit akar ....masodsorban(ha igaznak vesszuk) mivel cv-vel is eleg sokat mentel ezert a 2.43 K/D ratio edes keves(a kek cv-sek 3.5-tol kezdodnek), 1100 feletti csatahoz pedig a 30k atlag damage szinten nagyon keves ippeg hogy zold(foleg ennyi cv-s csataval)
az atlag xp-rol nem is beszelve .....
u.i;az enyemet nyugodtan nezheted en sosem titkolom (ahogy wot-ban se ) ,mindig ezzel a nevvel jatszom
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.19. 23:35:50 -
aru #11414 Igaz mióta legutóbb néztem változott a képlet, de ez így is egy erős kék (WR 1655, WTR 1421). Cirkálókkal meg ott van a lila. Most mutasd te mid van ha már látatlanba kijelented másról, hogy "sikertelen".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is szeretnék nézni statisztikákat!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.19. 23:15:35 -
Toweliee #11413 Magas kaliberű lövegeknél érdemes kifejleszteni kapitány skilnek a 2 pontos "Célzás szakértője"-t? 0.7fok/mp nem tűnik valami izmosnak. -
Nagydög #11412 A kedvenc St. Louisomat eleg csunyan megnyirbaltak az advanced fireing training atalakitasaval. Kulonosen az a szopas, hogy nem olvastam el, mielott visszapakoltam a skilleket, igy most kurvara feleslegesen van fent 4 skill pontert. Ketsegtelenul rohejesen eros volt a tier 2 csatakban, de azota meg gyakrabban pakol 5-os csatakba es eleg szar olyan hajok ellen harcolni, amik 2-3 kilometerrel messzebre lonek mint en, es meg gyorsabbak is. Oda egyszeruen letszukseglet volt az a plusz 20% lotavolsag. -
kHares #11411 Ja bocs, nem is Rád hanem aru-ra voltam kíváncsi, sorry. Csak annyira akartam a lila statjait nézni :) -
#11410 Abban a közel félmillió csatában viszont egyelőre nincs kimutatható nyoma a patch utáni állapotának, a kérdés pedig az, hogy most hogy teljesít. :) -
atee73 #11409 de 1ebkent nem az en statisztkamra alapoztam hanem az elobb belinkeltem neked a wows numbers-et...
de most itt van ujra LINK!!!!! -
atee73 #11408 nem fogod kitalalni u.az mint itt a nevem
-
kHares #11407 Néha ötletem sincs hogyan kéne ezt a progit játszani. Elindulok Colorado-val, 5 perc után már a pálya harmadáig eljutok de fele csapat halott. Oké, túl jó volt mert t5 csatába kerültem. Sebaj az enemy 4 dd-je nyomja rám a torpokat. Oké, egyedül maradtam szóval elfogadom a helyzetet. De amikor 8km-ről a kongo-t megszórva körbepotyogja a lövedék ill. a köv salvo 3k-t belenyom azt nem. Amikor visszalő és 2 citadellát ad nekem azt nem.
Brawling BB a seggem, kevés hp mert jó armor a seggem, ja túl nagy az ágyúd ezért overpen a seggem, az. Na jó, rant vége.
Kedves atee73, megmondanád a nick-ed? Szeretek nézni statisztikákat, annyi mindent ki lehet olvasni. -
#11406 aha wotba se voltál hajlandó elárulni a nevedet tekis lila paradicsom, etess mást:) Engem is zavartak a torpedók eleinta aztán megtanultam hogy kell játszani és nem zavarnak különösebben pedig 1-1 hajóm van minden klasszbol. -
atee73 #11405 Nyugodtan vedd meg a mogamit , jo hajo az ,csak a birkak allandoan sirnak hogy nem tudnak bealni vele egy sziget moge es onnan lovoldozni
Erdemes megnezni a statisztikak szerint messze a legjobb t8 cruiser.
igaz hogy nagyon vigyazni kell ra -
atee73 #11404 a Kutuzovot eppen ezzel basztak tonkre mivel sokkal magasabb roppalyan mennek a lovesek ,ezaltal lassabak is csak a hulyek nem kerulik ki oket,
Azt elismerem hogy eredeti allapotaban op volt ,tegnap kiprobaltam a patch utan sokkal xarabb lett -
aru #11403 Sikertelennek nem mondanám magamat lila színnel. De ha már annyira nerfelgetnek, izé ballanszolnak akkor rakhattak volna be pár cirkáló kapitányi skillt, mert azt a hármat ami volt most szedték ki! Valamint odabaszhattak volna a torpedófosóknak, mert még mindig láthatatlanul szarják a torpedókat 10+ km-ről. Nem tengeralattjárók azok... -
carp3tm0nster #11402 Kongo-val ment valaki? Régen nagyon fasza légvédelme volt, most 4 raj repülőből akik felettem kőrőztek, leszedtek egyet...
Orosz cruiser ág... kell nagyon, hiszen fényesre kell ****ni az orosz játékosot f@szát... az,hogy nem volt orosz flotta az nem baj... -
Scharnhorst #11401 Nekem a T6 Nürnbergen is ott volt a skill bár ott aláírom gusztustalan volt, hogy 19km-re tudtam vele lőni. A Mogami viszont teljes herélést kapott. Mindegy melyik löveg mert a töltés szar, a toronyforgás szar (a 155-esnél olyan lassan forog, mint a Yamato tornyai) a távolság meg a legszarabb a tierjében annyira, hogy a T6 Nürnberg is lepipálja azonos kaliber mellett.