World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De ha működik, akkor is tilos lesz. A korábbi ilyen módot is letiltották
Egyébként csalók minden mmo ban vannak és leszneknis
CommanDos23
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2015.11.13. 18:05:08

A DD-k meg high risk, high reward egységek. Persze, senkinek sem vicces, amikor egy DD felbukkan egy sziget mögül és látszólag két kattintással kiszedi a Csodálatos és Mindenkihajoljonmegelőtte Csatahajód (én sem mosolygok ilyenkor), de azt kevesen nézik, hány romboló válik a pontlista legaljának martalékául, hányat szednek ki két sorozattal anélkül, hogy bármit tehetett volna, mennyi szop az Ocean pályán, mindezt esetleg úgy, hogy pl. a Farragutomnak egy patch-csel ezelőtt négy és fél kilométer volt a torpedó-lőtávja. ...négy és fél. Ott, amikor 7,6-ról észrevették. Azt sem szokták figyelni, hogy ehhez a két kattintáshoz a cirkáló mondjuk nyolc percen keresztül játszott csiki-csukit az ellenfél cirkálófalával, mire helyzetbe hozta magát.
Persze, nem írom, hogy meglep, hogy ismét ott tartunk, hogy "gyengítsünk mindent, kivéve a csatahajókat." 😊)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.13. 14:56:07
csak játék,de annyit "csalok",hogy minden nemzethez csak 1 kapitányt használok
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 14:40:00
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 14:17:47
Amúgy Kongo-val mentem és nyertünk de az ellenfél másfelől támadt miatt csak pár lövést tudtam leadni, szóval alig 1500XP-m lett. Ez 1.5 -ös szorzóval is elég sűrűn összejön...
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.12. 21:17:08
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ennyi hajót süllyesztettem el egy meccs alatt a Murmanszkkal.
...továbbá ennyi annak az ütközetnek a száma, ami alatt zsinórban folyamatosan veszítek a Farraguttal.
Utóbbi miatt ugyanennyi a maradék hajszálaim száma is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.11.12. 20:55:52

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jóez a 3Xos xp bonusz 😊
Tegnap sikerült new mexel dupla citadellát lőni ilyet sem láttam még, illetve sikerült 5 hajót megütni 1 csatán belül, kicsit javult a statom legalább 😊
GanXstaZolee#2709
Pl.:
Eredmény:
Persze a foglalást észrevette az ellen ás megindultak, de úgy hogy MIND kijöttek a már 60%-ban befoglalt bázisunkból. Már félúton jártak, mire az egyiknek eszébe jutott , hogy vissza kellene mennie de addigra már komoly előnyöm volt, és mire lőtávolba értek volna befejeztem a foglalást.
Tehát: Ha foglalunk bázist, akkor ne kövessük már el azt a hibát /gyakori/, hogy többen beállnak a báziskörbe és ott köröznek a teljes foglalásig. Ez azért nem jó, mert a foglalás hírére többen elindulnak ezt megakadályozni és ha csak az egyik véletlenül eltalálja a körben levő bármelyik tagot, a foglalás visszaesik, vagy akár teljesen meghiúsul. Helyette: az aki elsőnek ér oda foglal -szerencsés esetben egy romboló- és lehetőleg az ezt megakadályozni akarótól a legtávolabb köröz, de mindenképp mozog, ahogy csak bír. A többiek nem kezdenek befészkelni a körbe, hanem kimennek belőle és abba az irányba, amerről jön az ellen, hogy megakadályozzák, vagy legalább fékezzék abban, hogy megtudja lőni a foglalót. Lehet, hogy ebbe belepusztul, de a csapat nyer és a kapott pontok jobbak lesznek, mint vesztes meccsnél.
Most történt meg velem, hogy egy elméletileg győztes meccset e miatt buktunk. Hárman maradtunk. Én St. Luois-sal, de nagy pályán és rohadt messze voltam az ellen bázisától. Elindultam én, de ez egy vízibusz és nagyon hosszú volt az út. A két teljesen egészséges romboló viszont szinte ott volt a közelben. Rájuk írtam, hogy "A" bázis!!. Bevágtattak és....mind a ketten elkezdtek ott körözgetni elégedetten. Az ellen négyen voltak, de elég messze saját bázisuktól. Elindultak ők vissza, mert érezték, hogy bár jóval erősebbek, de most, ebben a helyzetben veszíteni fognak. A négyből csak az egyiknek volt esélye, hogy valamit tegyen. Én úton. Már félig be volt foglalva a bázis, amikor az az egy már lőtávolba ért és persze hogy meglőtte a hozzá legközelebb levőt, aminek eredményeként visszaesett a foglalási idő. Ez két díszpinty meg csak köröz köröz és...elbuknak. Én már közel és egy sziget mellett közvetlenül be a körbe, de ez már későn volt, mert aki kilőtte a rombolókat, el kezdett keresni engem és a többi is megérkezett.
Tanulság: az egyik benn marad, mondjuk a gyengébb állapotú. A másik kimegy a körből és feltartja valamilyen formában az ellent. Egy rombolónak erre kiváló esélye van. A támadó időt veszít és megvan a meccs. De persze ezt itt mindenki tudja...😊)
A Kongo elég fordulékony. Tegnap ki tudtam vele manőverezni jó pár torpedót.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
egy kis olvasnivaló akkor
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A 38-as ágyúknak azért kéne hogy legyen megállító ereje. Igaz vele szemben a North Carolina-nak már 406-osai vannak.
Illertve ha Tirpitz átütése kevés, akkor mi lesz a Prince of Wales-el(mivel gondolom tier 8-as lesz)? Annak gondolom még kisebb átütése lesz? Mire fog az úgy jutni?