22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Kurafi97 #11479 Emberek!! Amerikaiban mit a legérdemesebb húzni a 4 típus közül szerintetek ? -
#11478 Bocsi arról Én nem tehetek, hogy a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni. -
atee73 #11477 vazze bedy a te hibad hogy mar megint irogat ez a hobbit mivel azt hiszi hogy mellealtal
este kilovom alolad az iowadat bosszubol -
atee73 #11476 milyen dd klikker????
te tudod 1altalan mi mit jelent????
csataim nagyreszet cruiser-el meg bb-vel mentem ...
te vmi chatbot vagy ami random marhasagokat irogat?
kiverexel megint magadnak egy kitiltast mint anno a wot topicban, azt megint irogathatsz egy darabig alneven
-
aru #11475 Kiborúlt a DD klikker! Élvezd a buffodat amit az 5.3 adott még pluszban, de mivel már szinte mindenkinél betelt a pohár a WoWS.eu fórumon ezért hamarosan már a nerfek jönnek. Aztán követi a WoT pályát a játék és végül vizes zsemlékkel fogják egymást dobálni a játékosok.
Fogja a tököm keresgélni a statod, majd a csicskád talán!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.22. 17:54:14 -
atee73 #11474 a york egy rettenet ,sztem nincs jo tanacs, tul kell elni, az admiral hiper viszont brutal ap-vel szetkapod a csatahajokat siman -
Avenger93 #11473 Meg lehet kövezni de nekem tetszik a Yorck :D, igaz túl sok csatát nem mentem vele még, de eddig abszolút tetszik. Biztos lesznek vele szar szériák, de azok a Myokoval is vannak. -
#11472 A Yorc-ot nem vettem ég meg. Ha leszek annyira retard állapotban talán, A Pensacola után a 2 aminek a legtöbb citadellát lőttem, -
Kurafi97 #11471 Jaja marhasok idő még célba ér a lövedék a többi hajóhoz képest. Szerintem gyorsabb újratöltéssel kompenzálhatnák ezt. -
#11470 Na mivan nob beszoltak ?
Tier 2 statodat azért nem tudod megmutatni mert összesen lehet vagy 5 csatád velük. vagy körbe mentél -
kHares #11469 A t7 zabigyereke. Számomra egyértelműen a leggagyibb jármű. Az hogy 15 sec míg bárkit eltalálsz ill. a szörnyű beesési szög kiheréli. -
Kurafi97 #11468 Jólvan köszi a válaszokat :D majd meg lesz vmikor 25k xp már megvan a hipperhez. -
#11467 Közte mehetsz egyet a pensacolával... :D -
Scharnhorst #11466 Én is azzal a szutyok masinával rendelkezem és próbálom a Hipperig elsírni magam, mert erre a förmedvényre nincs az a szitokszó ami elég lenne, hogy megközelítőleg körülírd.
Jó taktika az ha két Yorck csata közt egy normális hajóval mész úgy tartva kis szünetet a kínzó fájdalom közepette. -
#11465 Nekem csak a fogado oldalrol van tapasztalatom. Szerintem az Admiral Hipper a 2. Legjobb T8 az Atago utan. A Hindenburg pedig brutalis AP-vel rendelkezik. -
Kurafi97 #11464 Valakinek van esetleg T8 vagy annál nagyobb német cirkálója ? Érdemes szenvedni értük mert ez a yorck elég gagyi egy hajó. Ha valakinek valami tippje van hogyan lehetne hatékonyan használni az ossza meg pls. -
#11463 Esetleg érdekes lehet: egy mesterséges korallzátonynak a tengerfenékre küldött mexikói hajó, felszerelve pár kamerával. -
dederigabor #11462 nem rossz a kamikaze :)
-
Zoli105 #11461 Rombolóm sajna nincs :D nem nagyon kedvelem őket :D (hm lehet nem is menne vele a játék , meg hát elég szemét kis jószág :O láttam miket lehet vele művelni :( ) Németnél meg csak 4es szintig van meg a hajó , de ki kellene húzni 6os ig :D -
#11460 Valami német cirkálóval kell csinálni. Nem ritka egy meccsen a 8-10 gyújtás sem, és a lőtáv is biztonságos. -
Kotomicuki #11459 Majd "helyre rakják", ha lement a "láz" és el fogod felejteni, ezt is... -
#11458 Kezdem megszeretni :D
-
#11457 Rombolót leginkább rombolóval vadásztam :) US, Orosznak jó ágyúi vannak, hamar szétkap szinte bármilyen rombolót. -
Zoli105 #11456 amúgy valaki szakasz ? :D -
Zoli105 #11455 300 gyújtás még csak nem is vészes ! :D Cleverlanddel gyorsan meg lehet csinálni ! mondom csak a romboló vadászás nem az igazi ! :( -
#11454 Meg utána 300 gyujtás:D az nekem 2 hétig tartott:D Bár nekem Cleveland nélkül kelett csinalni:)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.02.21. 23:23:14 -
Zoli105 #11453 Na meglett a Kongó :D (3 nap alatt :D ) szóval jöhet a Myoko :D (de bakker 30 DD ?! hát akkor ez ilyen kamikaze csaták lesznek a Cleverlanddel :D )
Amúgy a Másik két csatahajót is berakják ilyen küldik jutalmaként ? (Kirishima, Haruna )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.02.21. 22:23:49 -
#11452 Nálam is a legutóbbi patch óta van, hogy felmegy 300 fölé egy pillanatra a ping, az fps meg leesik 30 alá. 1 órája volt valami mini patch, de nem lett jobb. -
#11451 Érdekes, az elmúlt napokban nálam előfordultak lag-tüskék, amiket nem igazán tudtam semmivel sem magyarázni a hálózati forgalmat figyelve. Gondoltam azért, valahogy biztos az én készülékemben van a hiba. -
kHares #11450 Hahaha, ez a szemét játék mindent megtesz hogy ne élvezd. Colorado-val berak t5-.be, végre, leosztjuk majd jól a népet. Aztán 2000 ping. Megáll, szaggat, taknyon csúszik. Köszönöm, kilőnek visszaáll 35-re, akkor fuck you -
atee73 #11449 ez egyenesen vilagit
de ettol fugetlenul brutal jo
-
atee73 #11448 ha ezt rikitonak tartod akkor a myokotol nagyon kileszel
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.21. 19:20:13 -
atee73 #11447 mit nem latsz vazze???
en nem alneven jatszo identitas zavaros nyomorult vagyok , ugyanazon a neven jatszom mindig mindenhol mint amirol irogatok, ha akarod megnezed.
Szaljal mar le rolam,es huzzal el co-op ozni vagy tier2be vaganykodni...
u.i: a tobbiektol elnezest kerek a stilus miatt ,de ez a joszag kihozott a sodrombol -
Avenger93 #11446 Hát ha megnézed az Exterior menüpontban, nem lehet festést rakni rá, szóval ilyen marad :). -
#11445 na végre kikötött nálam is ez az anime csónak :)
ezt a rikító lila festést nem lehet majd levarázsolni róla, így fog maradni? -
carp3tm0nster #11444 jó ez a stat-ot baromság. megnéztem magam a linkelt oldalon és sírtam, milyen béna vagyok:-D
-
aru #11443 Még mindig nem látom! Engem is érdekelne mennyire vagy "sikertelen"! Amúgy meg te is kipróbálhatod miként állod meg a helyedet t2-es hajóval 90%-ban t3 és t4 között úgy, hogy mind gyorsabb nálad és nagyobb a lőtávjuk, na meg persze gyorsabban töltenek, és nagyobbat sebeznek. Rajta ezt is megmutathatod akkor már! De a statból ki fog ez derülni...
Nyilván kipróbálom a CV-t hiszen tudnom kell hogyan működik, hogyan lehet megelőző lépéseket tenni. Anomália meg nincs, mert a képlet nem olyan egyszerű, hogy "összeadod és osztod az elemek darabszámával".
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.21. 16:07:19 -
KaBuTo666 #11442 Jó kérdés, nem néztem utána. :) -
Toweliee #11441 Köszi! -
Avenger93 #11440 Szerintem érdemes, én nekem majd minden hajómon rajta van