22421
A Wargaming új MMO játéka
-
#11320 Egyetértek. Megértem, hogy nem kevés adatot kell(ene) közölni a játékossal, de az AAR egy horror.
Igaz, amennyire tudom, a WoT-ban sem sokkal jobb...
Most értem haza, mindjárt ránézek a játékra, gondoltam, hátha itthon vár már egy áttextúrázott ingyen-Minekaze a 260 gyöngyért, de a hozzászólások alapján vár egy francot. -
Prof William #11319 Kapott már valaki? Vagy majd csak az event végén? Bár az event vége most van... -
#11318 Passz... ilyet nem írtak sehol sem. Szerintem valami másik (esetleg ctrl+c ctrl+v). -
Toweliee #11317 Ez a Kamikaze a Fujin? -
#11316 Háát érdekes...:
"Great work, captain! With your help, the blueprint of the Kamikaze-class destroyer has been restored and production can begin once more. If you managed to contribute at least 150 Pearls to this global effort, you will get a chance to anchor this legendary ship to your home port. -
#11315 Közben a North Calorina kikötött :) -
#11314 Szerintem azt majd event végén... -
Toweliee #11313 Nekem nincs. -
Prof William #11312 Pont most néztem én is. Elméletileg ha belépünk kiderül hogy megvan-e már az új hajó... -
#11311 Kiírta, hogy Project R Complete. -
asolyom #11310 Az Aslain modban nincs valami hasonló? Én használok egy dmg countert, de pl. fire meg flooding dmg-t nem számolja. -
#11309 Azért a csata eredményjelzést megcsinálhatnák már, hogy kibe mennyit sebeztünk. -
asolyom #11308 Szivi. Ahogy látom még 1 napig kapható. Nekem kb. ez a 15 euró az, amit egy hajóért hajlandó vagyok kifizetni. Meg azért T8-ban már elég jól kell tudni játszani, hogy ne menj rendszeresen mínuszba. Nekem még van mit gyakorolni. -
#11307 Értem, köszi. :) -
asolyom #11306 Az Anshant? Az orosz rombolókat kedveltem az ágyúik miatt, ez végül is szintén egy orosz vas, csak ennek van normálisabb torpedója. Tényleg eszméletlen pontosak az ágyúi, eddig 5 meccs alatt 46% a találati ráta, pedig tényleg amikor csak lehet használom őket. Meg credit és xp és free xp termelésre is jó. A T6-ban a javítási költség nem túl magas, így egy jó csata jó profitot hoz. Az ára sem volt vészes. Egyébként ez a hajó +100% free xp-t ad.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 17:12:35 -
#11305 Ez a rangsorolt csata opció, csak arra jó, hogy az embert szétb@ssza az ideg. Nincs az a kurvaisten, hogy két egymást követő meccsen nyerni tudjak! -
#11304 Kíváncsi volnék, milyen szempontok vezettek, amikor megvetted azt a hajót. -
asolyom #11303 Ma ötből öt győzelem. Egy a Königgel négy az Anshannal. Nem is folytatom ma már.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.14. 16:23:42 -
carp3tm0nster #11302 kellene nyernem 10 meccset cv-vel... egyet nem tudok nyerni semmivel, nem hogy cv-vel...
-
Prof William #11301 Nekem frissültek most hétfőn a küldetések. Nem tudom mi lehet a baj... -
#11300 Ez azért szemétség, mert nekem már egy hete megvan 231 gyöngy és hétfőn nem frissültek az mission-ök. Ezer éve meg tudtam volna csinálni. -
herminamezo54 #11299 hello. vajon nalam miert nem mukszik a valentin napi szarsag? seszorzo se semmi -
Pityu0 #11298 Most a kapitánynak 3x-os van a hétvégén? -
Prof William #11297 Akkor mind1. Addig már biztos nem szedem össze. Hátha szerencsés leszek és a 2000 kisorsolt hajóból megkapok egyet de ha nem akkor sem megyek a falnak. -
#11296 NA szerveren mihelyt megvolt a 6M gyongy vege lett az eventnek, hiaba volt meg 4-5 nap. -
Prof William #11295 Én pedig azt remélem hogy az event 24-ig tart és nem addig amíg kigyűlik a tízmillió gyöngy. Mert gyöngynél még csak 208-nál járok. -
#11294 Lassan meg lesz a 10 milla gyöngy. Kíváncsi vagyok tényleg megadják-e a hajót annak akinek megvan a 260 gyöngy. -
asolyom #11293 Az upgradelt New Mexico tényleg ütős tud lenni. Lehet vele simán hozni az 50k körüli átlagot. Az valóban igaz, hogy ha rossz irányba indulsz, és adott esetben az ellenség többsége a térkép túlsó oldalán van, akkor nagy eséllyel lemaradsz a zsíros falatokról. Jól szögelve komoly találatokat lehet vele pattintani. De fontos, hogy soha ne mutassa ez ember az oldalát. Pl. a Königgel lőttem 6.5k sorozatot az odalát mutató NM-ba, pedig ugye a König csak 150-es ágyúkkal rendelkezik. Ha egy Colorado, vagy Nagato a 406-410-es skulóval belé durrant az oldaladba, akkor jó eséllyel a fél hp elúszik. -
Prof William #11292 Velem is volt ilyen, hogy kormányhibával keringve nem bírtak eltalálni. -
#11291 Az lesz amint lesz még 1 pontom rá:D Anno elbasztam az első pár pontot összevissza és csak azér nem veszek dublont hogy retraineljem a kapitanyt:) -
#11290 Cirkálóra és romboló kapitányra nálam alap a last stand. -
#11289 Amikor az Emden-hez a gyújtogatásért mentem a Murmanszkkal, én akkor játszottam ezt el. Gyakorlatilag a teljes javítási időtartamot egy fél-halott ringlispilként töltöttem egy 'R' utáni azonnali kormánymű-hiba miatt, és egyszerűen nem hittem el, hogy az ellenfél képtelenebb eltalálni, mint amikor tudatosan és elvben kiszámíthatatlanul próbálom őket kimanőverezni. Ijesztő volt. -
#11288 nekem is kilőtték.. körbe körbe mentem és nem tudtak eltalálni, én meg hiteltem őket két röhögés között :D -
#11287 Persze, ha korallzátonyt csinálsz egy Yamato-ból, az 300k, de már a Nagato-n is hülyére szoktam röhögni magam, hogy csak a lövedékek árából meg tudnék venni egy Chestert. Teljesen felszerelve. Vagy kettőt. -
#11286 Yokosuka kikötőt kell kiválasztani, csak ott találhatóak. -
Darun #11285 Végre berakott 4-5-6-os csatába, erre 800-as ping. Ilyen az én szerencsém :/ -
kHares #11284 Stock hajókat semmi értelme összehasonlítani. Viszont megnyugtatlak bár lassú tehát nagyobb térképen jobban kikapsz a csapat gyengesége miatt elég durva gép. Snipernek nem jó, ezzel közel kell menni aztán kihasználni hogy jól forog és azok a tripla ágyúk, nyami. 60%-al nagyobb a sebzésem mint a New York-ban szóval fel a fejjel, itt kezdődik az amcsi BB vonal.
T5-T6 az igazi pénzcsináló tier, T7-ben már bevillan 70k számla később gondolom durvább, prémmel valószínű a t8 még lassú profitban tartható, ott nem tartok.
ARP hajók az anime portban láthatóak, át kell váltani (Yokosuka talán). -
kHares #11283 A WoT-ban úgy volt amikor még játszottam, hogy ha sok féle bonus van mert akció/hétvége/egyéb akkor mindig a legnagyobb számít. Tehát ha van 5x hétvége és valamiért mondjuk missionért kapnál 3x-t akkor ez nem adódik össze hanem csak 5x-t kapsz.
Ismerve mondjuk WG-t bugos már megint és a prém camo, zászlók, győzelem módosító nincs jól lekódolva. Vagy valami rejtett mechanika, javaslom egy support ticket nyitását, hátha okulunk belőle. -
Darun #11282 Pedig a New York még istenes. Én most vettem meg a Mexico-t. Namármost a full alap 6-os csatahajóval, ami mellesleg MINDENBEN gyengébb az ötös japánnál, folyamat berak tier 7-be. Egyrészt a 18 csomós sebességgel sehová nem érek oda. Közel senki nem fog jönni hozzám, ráadásul röhögve széttorpedóz mindenki, mert fordulni sem tud, légvédelme zérő. Amig egyet lősz, addig az ellenség szétszed.
Az alap Myogi-val megettem két fullos Kongot-t (különböző csatában) 1v1-be. Aztán egy New Yorkot, majd még egy Kongo-t- Már értem, miért irták azt a GS cikkben, hogy magas tierben megeszi a pénzed a játék. (bár megjegyezném, a tankosban a tier 6 még nem számit "magas tier"-nek)
Egy kérdésem nekem is lenne. Az ARP hajókat csak akkor kapom meg, ha mind a két küldit megcsinálom? Mert a Kongo már rég kész van, de még nem kaptam meg. Azt hittem csak a köv frissitésbe teszik be.
voivod32 #11267: ha megnézed, a sebzés a két hajónál minimális eltérést mutat. Az hogy az ölési arányod rosszabb, leginkább sztem annak tudható be, hogy lassabban tölt a japó. Vagyis két lövés között nagyobb eséllyel lopják le előled a kill-t. Meg sztem ahhoz képest hogy a Cleve egész repülő századokat tud leszedni egyedül, annyival nem jobb a légvédelmi aránya sem. -
1kezdő #11281 Kb. három hete játszottam utoljára, de ma, hogy gondoltam benézek, háát...? Addig sem volt túlzó a lövedékek pontossága, de így három hét elmúltával, még rosszabb. Majdhogynem estleges a találat. Az NC-t kiszolgáltatottnak éreztem. A röppálya is nagyon érdekes. Na mindegy, mert mostanában nem ez a No 1 játék nálam, csak néha benézek. Gondolom még van lejjebb, ezért nem keseredek el. :)