World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ez a legidegesítőbb mert tökéletesen belőttem az ellenfél pozícióját csak éppen a ágyúk hordanak félre.
Kinek mi a meglátása ezzel kapcsolatban?
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.07. 11:14:06
All hail the double x!
Apropó! "kétezer ütközet". Nem tudom, hogy ez a szám mennyit jelent a vájtfülűek népes táborában /sok, vagy kevés?/, de elég tisztességes számnak tűnik. Mennyi idő alatt abszolváltad?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közelebbről meg nem nevezett okoknál fogva nézelődni is volt időm, úgyhogy megtaláltam a szovjet álmot.

De ha nem mondana akkor az lenne a baj...
All hail the double x!
Ma kezdtem bele, hat a hangulata elegge magaval ragado, egy Bismarckig nincs megallas. Gondolom a japcsi oldalon a Yamato lesz a top. 😊
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.06. 09:27:16
Szerintem a Kuma egy nagyságrenddel kevésbé fájdalmas a saját úszómedencéjében, mint ugyanez a Furutaka esetében, de a kérdés az, hogy te melyikkel szeretsz játszani.
Én pl. a Kongo-t tartottam meg.
Jut eszembe a Furutakát mgéri megtartani freexP hajóbak, vagy inkább Kuma? A Kuma eddig sokkal több XP-t hozott.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.11.05. 21:38:38
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A magányos, nyílt vizen haladó csatahajó az elsődleges célpont minden hordozónak. Ne menj úgy hogy te legyél az elsődleges célpont. Sőt, ha van egy másik csatahajó előtted-melletted az átlag hordozós azt a csatahajót támadja, ami a legközelebb esik hozzá. Szóval igyekezz ne elsődleges célpont lenni.
És názd azt is, hogy milyen hordozó van a túloldalon, Ha amerikai, annak valószínűleg csak egy torpedós osztaga van. Vagy egy se. Ha japán annak több torpedósa van.
Nem a semmiből, a repülőknek is meg van a maga észlelési távolsága. Sokan azért nem veszik észre , mert nem nézik az eget, vagy egészen belemerülnek a távcső-nézetbe. Úgy tényleg nem lehet észrevenni.
Ha látod hogy repülőosztagok jönnek attól függ, hogy milyen hajód van, és hány repülő osztag jön, és milyen távolságból, irányból, meg lehet próbálni kifordulni, és elkanyarodni. Vagy, szembe fordulni a torpedók irányával. Így ha el is talál, nem mind talál el, és nem oldalról. Így kevesebb lehet a sebzésük.
Illetve, hordozók többsége, bevált útvonalokon szereti reptetni a gépeit. ezt is ki lehet használni .
Fejleszd a légvédelmet, ha lehet. És kattints is a repülőosztagokra, ha közel jönnek, jelöld ki mindig melyiket lőjjék elsődlegesen .
A korai és pláne stock csatahajók szarul fordulnak, és nincs használható légvédelmük, így nehéz velük. Később, van olyan hajó, amin olyan légvédelem van, lekaszálja a támadó gépek többségét. Addig, érdemes mondjuk más hajókkal együttmozogni, pláne olyan cirkálóval aminek erős légvédelme van, Azon nehezen jutnak át.
Vagy ha US hordozó van a csapatodban, az tud támogatni és leszedi a bombázókat, de...hát mivel a csapattársakra rirkán lehet számítani, ez csak elmélet.
Így lehet vele haladni, multkor, felküldtem a felderítő gépet, és a japán tiertársát így 20 km-ről tudtam lőni. Háromszor lőttem, három citadella meg az apraja. Annyi is lett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aztán lehet, hogy egyszerűen a Kongo-Fuso vonalhoz vagyok hozzászokva, de számomra a NewMex valahogy nem egy élvezetes hajó, az egyetlen megváltó tulajdonsága, hogy bírja a gyűrődést.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.05. 15:28:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.05. 12:30:23
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!