World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a semmiből, a repülőknek is meg van a maga észlelési távolsága. Sokan azért nem veszik észre , mert nem nézik az eget, vagy egészen belemerülnek a távcső-nézetbe. Úgy tényleg nem lehet észrevenni.
Ha látod hogy repülőosztagok jönnek attól függ, hogy milyen hajód van, és hány repülő osztag jön, és milyen távolságból, irányból, meg lehet próbálni kifordulni, és elkanyarodni. Vagy, szembe fordulni a torpedók irányával. Így ha el is talál, nem mind talál el, és nem oldalról. Így kevesebb lehet a sebzésük.
Illetve, hordozók többsége, bevált útvonalokon szereti reptetni a gépeit. ezt is ki lehet használni .
Fejleszd a légvédelmet, ha lehet. És kattints is a repülőosztagokra, ha közel jönnek, jelöld ki mindig melyiket lőjjék elsődlegesen .
A korai és pláne stock csatahajók szarul fordulnak, és nincs használható légvédelmük, így nehéz velük. Később, van olyan hajó, amin olyan légvédelem van, lekaszálja a támadó gépek többségét. Addig, érdemes mondjuk más hajókkal együttmozogni, pláne olyan cirkálóval aminek erős légvédelme van, Azon nehezen jutnak át.
Vagy ha US hordozó van a csapatodban, az tud támogatni és leszedi a bombázókat, de...hát mivel a csapattársakra rirkán lehet számítani, ez csak elmélet.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Így lehet vele haladni, multkor, felküldtem a felderítő gépet, és a japán tiertársát így 20 km-ről tudtam lőni. Háromszor lőttem, három citadella meg az apraja. Annyi is lett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aztán lehet, hogy egyszerűen a Kongo-Fuso vonalhoz vagyok hozzászokva, de számomra a NewMex valahogy nem egy élvezetes hajó, az egyetlen megváltó tulajdonsága, hogy bírja a gyűrődést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.11.05. 15:28:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.11.05. 12:30:23
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Lassan már Rambonak éreztem magam, ahogy egymás után küldtem hullámsírba az ellen hajót. Egy csathajónak besegítettem egy torpedóval, míg egy másikat szinte full HP-ről tisztán torpedóval sülyésztettem el.
Egy cirkálót egy jól elhelyezett citadellával robbantottam fel, egy rombolót pedig egy jól elhelyezett oldalsortűzzel iktattam ki.
Az ellenfél Carrierébe meg besegítettem és pont ez enyém volt a végzetes lövés.
Végül sajna nekimentem a partnak de még kilőttem az engem lövő alacsony HP-s cirkálót mielőtt felrobbantam.
Szóval kb 5 perc után 11/6 volt az állás a mi javunkra. De azon ami utána jött majd kitéptem a hajamat. A többiek rettenetesen amatőr módon nyíratták ki magukat. Majd agyfXszt kaptam amikor a 80%-ban befoglalt bázisról (ellenség sehol) a romboló elindult vissza gondolom vadászni.
Végül az a maradék 6 hajó kilőtt 9! hajót a mieinktől. De közben azért belőlük is csak egy maradt, amelyik elkezdte befoglalni a bázist.
Erre a már ismételten 80-90%-ban befoglalt bázisról ISMÉT mindenki (még az anyahajó is) kiment hogy mentsék a menthetőt. Az volt a mázli hogy az ellen valahogy kimanőverezte magát a bázisunkról, míg az anyahajónk visszament bázisfoglalni.
A két hajó ezután zavarta az utolsó ellent a bázisfoglalásban, míg az anyahajó befejezte az ellen bázis foglalását, maikor már csak 10 mp volt hátra...
Huhh nem sokon múlt... Azt hiszem el lehet mondani, hogy én nyertem meg ezt a csatát a többieknek.
Gyűlik a free XP rendesen... 😊
Egyúttal elértem a Ranked Battle-k szintjére is. Viszont azt írja amikor rávinném hogy ez a csatatípus jelenleg nem elérhető. Miért van ez? Vagy most a Halloween miatt?
Mutatom a gyenge csapatot, ahol én már süllyedtem és az utolsó még lövöldözik egy cseppet.
Mutatom az erős csapatot, illetve a végeredményt:
Nem azzal volt a gond, hogy kilőttek, (a sok találatos meccsnél) hanem azzal hogy utána vesztett a csapat (elindultak a csatahajók a szorosban ahol aztán halomra topedózták őket), így kevés lett az XP.
Lavírozok + lövöm őket aztán feltűnik, hogy mintha csak én lőnék... A két csatahajó ott kanyarog a lőtáv szélén és néha hébe-hóba 1-1 lövést megereszt, miközben kínosan ügyelnek rá, hogy nehogy véletlenül megkarcolódjon a páncélzatuk...
Nem értem mi ez a hatalmas félelem... Ha éles csata lenne, megérteném, hogy nem akarnak meghalni -bár ott ebből hadbíróság lenne- de komolyan egy játékban?
Amúgy az a méreg hogy amikor lövök két citadellát ki tudja hány találatot meg 2 hajót + 5 gépet akkor vesztünk, szóval nincs extra XP de amikor az első 5 percben elsűlyedek, akkor meg nyerünk més 2x-es szorzóval is 100xp-t kapok....
A mai nap ezzel indult. Jó lenne, ha ilyen lenne a folytatás.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Viszont -a free XP val együtt- lassan megvan a XP a Kongo-ra...
És hogy Gergod barátom kérdésére is válaszoljak: tudom, hogy tovább lehet vinni a kapitányt, de egyrészről nem tudom hogy, másrészről még nem tudom, hogy akarom-e, ill. érdemes-e? Hátha kell még arra a hajóra, amin épp van.😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"Ha megvan a 4 pontos kapitányi skill ami növeli a lőtávját 20%-al akkor egyértelműen nem."
Amikor megveszem, akkor értelemszerűen nincs meg, ahhoz, hogy meglegyen a kapitányi 4-es, jó pár kört kell futni. Apropó! A kapitányi négyes, a negyedik fejlesztést jelenti ebben az esetben, vagy egy bizonyos 4 pontos, magasabb célirányos fejlesztést? Ha nem gond, akkor megkérdezném egy veterán "Omahástól", hogy melyik fejlesztési sort preferáljam. Van elképzelésem, de egy jó tanács mindig jól jön. 😊
Egyébként olybá hat rám ez az Omaha, mintha egy továbbgondolt Phoenix lenne.😊