22421
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Azért ott már 2 perc körüli vagy feletti töltési idő van, tehát ott sem érdemes ész nèlkül torpedózni.
  • Prof William
    Tényleg a nevüket sosem néztem. Majd most meglesem hogy melyik, melyik...
  • darki81
    na akkor az a szint kimarad szerintem, így is zavar amikor kerülgetni kell a torpedókat :D
  • kHares
    Melyik résszel nem értesz egyet?
  • atee73
    ugye most csak vicceltel???
  • gergod
    Ketfajta repulo van. Spotter es fighter. Spotter megnoveli a lotavot, a fighter pedig ha epp a tamado bombazo/torpedoveto repulok kozelebe kerul, lecsokkenti a pontossagukat.
  • Prof William
    Én japán rombolóval csak akkor lövök az ágyúval ha nincs más lehetőség. Pl. észrevesz egy romboló (és akkor vagy én lövöm ki őt vagy ő engem), vagy ha már csak pár száz HP-t kell lelőni egy hajóról.

Amúgy mindig a torpedóké a fő szerep.

Egy kérdés...

Cirkálónál mire jó a repülő? Mert hiába küldöm fel a lőtáv nem nő meg. Maximum az észlelést dobhatja meg...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.16. 22:48:38
  • whiskeyman
    Én 21 km-ről szedtem szét egy CV-t. Ha felküldöm a repülőt, akkor még messzebb is megy, de azzal nem tudok úgy célozni.
  • gergod
    Majd T10ben 20 km-re 15 torpedot lehet loni. Nem kell majd forogni meg celozni, mint egy majom csak megnyomod a gombot.
  • darki81
    én is megöltem 3-at ma egy csatában a kör végén, szerencsére mind cirkáló volt, így már csak 2 szánalmas kill kell és jöhetnek a jó feladatok a hajóért :)
    Mennyi a lő táv?
    ..mert ha jól láttam 18-ről előtt idáig a prém kongóval
  • kHares
    Lenyomtam 3 csatát a Kamikaze R-el és nem csoda hogy ez a neve. Bár amikor a játékot kezdtem még azt gondoltam egy DD tudjon lopakodni meg rejtekből torpozni ma már csak a lövöldözős verzióit szeretem.
    Talán a japán DD ág az egyetlen ami önmagában semmire nem jó. Bármi más géppel tudsz valamit csinálni ha a szitu rosszra is fordul de itt. Van carrier? Spottoltak. 4 dd már megint szemben? Bárhova mész spottoltak. 1 vs. 1 másik DD-vel? Lelőttek mint a sza.... Kifejezetten baj ha lősz mert még inkább spottolnak és lecsapnak mint a téli legyet. New Mexico AP-val csak úgy forgás közben 10k-t belémcsapott.
    Szóval nagyon kell az ideális környezet neki persze ha sikerül a nyájtól leválasztani valami lomhább BB-t akkor nyami de bárkinek esze van nem egyenes vonalban mozog és nem is egyedül. Ja ha t4-be gázabb mint a t7. Minipályák, 2 carrier meg 5 dd szembe, sok sikert a dühöngőben
  • whiskeyman
    Hát lehet ezzel a szarral abálni :D

• Darun
    Én 276 pont környékén megálltam. Gondoltam minek, ha már úgy is biztos megkapom!?
  • Prof William
    Sajna nem nyertem hangszórót, pedig megnéztem volna ezt hajót. Közben kigyűlt a megfelelő XP szóval vigaszdíjként megveszem a Minekazet. :)
  • Malachit
    Tegnap nem volt időm belépni, de a levelet most elolvastam :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ahoy Captain!

The Project R has finally been completed with a huge success. We collected the 10.000.000 Pearls and your participation made this possible!

As a reward you have been granted command over the Kamikaze R. The ship has been towed to your port and awaits your first inspection.

As a premium ship the Kamikaze R has many advantages over regular no premium ships.

If you're missing Doubloons to convert the XP you hoard on this glorious vessel, stop by the Premium Shop to top your chests up!

We wish you fair winds and a following sea.

Action Stations!

The Wargaming World of Warships Team

Max gyöngyöt szedtem össze, mért nem küldtek egyből 2 hajót?
  • campernoob
    Na én spórolósabb voltam, mindösszesen 154 gyöngyöt gyűjtöttem, és kisorsoltak, lehet, hogy lottóznom kellene.
  • darki81
    párszor befolyt a víz :D
  • atee73
    Banzai

• asolyom
    Ahhoz képest persze, hogy gagyi, de egy T5-ös hajót nem lehet egy T8-ashoz mérni. Egy Atagot nyilván nem fognak ingyen dobálni. Az Emdennél meg mégis csak jobb. Meg ez a hajó nem is credit szerzésre kell, pure fun. Megvolt hozzá a kapitányom, csak rá kellett ültetni. Free xp-re ott az Anshan.
  • gergod
    szep eredmeny, viszont se a 95 free xp sem pedig a 159K silver kimagaslo ... egy hasonlo jobb korben atagoval siman lehet 400K silvert gyujteni ahhoz kepest ertettem a gagyit.
  • Darun
    Tegnap ugyan ez volt. Cleve-vel mentem az átjáró felé, mert a vadászok felfedeztek egy rombolót. Ketten jöttek, két rombolóval már vártuk őket. First blood és Double kill lett a vége. Meg persze +2 romboló a Myoko küldihez, ez nagyobb öröm volt mint a két acsi, mert 6-os szinten már nagyon nem akarnak jönni a rombolók.
  • asolyom
    Őszinte gratuláció!

"Kulonben is eleg gagyi hajo." Ezzel azért vitatkoznék. Nekem tetszik.

Ez T6-7-es hajók között volt 48k+. Nem rossz ladik ez, persze kell tudni vele játszani, és kell egy adag szerencse is. Most nem magam akarom fényezni, mert messze vagyok a jó játékostól, de amikor azt látom, hogy az ellenfél rombolója a Two Brothers pályán keresztül száguld a két sziget közötti völgyön, miközben két cirkálónk ott vár rá a bázisunkon. Hát mit mondjak...ennek mi értelme van? Persze nekünk csak jó volt, mert azonnal ronggyá lőtték.
  • gergod
    Azert 15 mar kezdi mutatni a trendet ... Dehat ennyi eleg is volt a Nagato-hoz, ugyhogy nem lesz tobb Fuso-bol max roncstelepre adom.
  • carp3tm0nster
    hát 15 meccsből még nem nagyon lehet levonni semmit...
  • gergod
    Es meg mondja valaki, hogy nincs japan bias, meg hogy nem sokkal jobbak a japan hajok. 70% WR Kongoval es 80% WE Fusoval :D
  • voivod32
    Egész jó kis gép!
  • darki81
    kiléptem a csatából és ez fogadott! :)
    (nem vagyok ilyen szerencséhez hozzászokva) :D
    216 gyöngyöm volt

Mondtam sógornak hogy remélem őt sorsolják ki nem engem mert én nem nagyon rombolózok, de hát így sem rossz, örülök neki :)
  • Myke28
    A kisorsoltak :P LINK
  • Tono34
    Kikötött nálam is.
  • Darun
    A 2000 kisorsoltat is ezzel együtt osztották? Vagy csak azoknak jött meg, akik elérték a kellő számút hogy biztos meg legyen?
  • Toweliee
    Megjött nekem.
  • Tono34
    Ha nincs elég helyed a barakkban akkor a kis tankok jók erre ;)
  • darki81
    én a wotban a legtöbb kis tankot eladtam, mert tier 5 alatt nem tetszett a játék, itt viszont az 1 is már elég élvezhető
  • Darun
    Eladni én sem fogom. Még az Albany és az Emden is meg van. Amilyen ótvarnak tűntek előre... másodikra is olyanok, de azért egész jól el lehet játszani azokkal is. Meg a Diana-val, bár azzal meg az első pár sikeres csata után nem megy olyan jól.
    Ma voltam orvosnál és amig vártam a soromra, olvastam egy cikket a cirkálókról. Érdekes hogy a játékban az USA csatahajói kevésbé páncélozottak, mint a japán csatacirkálók. Nem is rémlik hogy valaha kiszedték volna valamelyik tornyom, az amerikaival viszont már többször is, sőt első hites ammorack-et is kaptam. Úgy hogy alapból rátettem a torony fejlesztést. A korai német csatacirkálóknak meg még vastagabb páncélja volt.
    Azt pl tudtátok hogy a franciák voltak az egyetlen nemzet, aki hordozóra is szerelt torpedóvetőt? Vicces lenne egy olyan a játékban, bár a hatékonysága/szükségessége erősen megkérdőjelezhető.
  • Tono34
    Wotban sem adom el a gagyi tankokat, itt sem fogom. Azért remélem, hogy nem lesz használhatatlan. Ha másra nem a legénység átképzésben segítség lehet.
  • gergod
    Az event targyakat 72 oran belulre igerik .. Nem azonnal es nem 24 oran belul. Plane nem hetvegen, ugyanis ez eleg manualis melo.
    Kulonben is eleg gagyi hajo.
  • Tono34
    Honlapon még nem írtak semmit sem.... szokásos wg... még nem itták meg a reggeli vodka mennyiséget.
  • voivod32
    Hát, ezt jól megszoptam. Hétfő van, frissülhetett volna a mission, de meglett a 10 milla ezért nem bírtam megcsinálni a maradék 21 gyöngyöt.
  • 1kezdő
    Azért abban képben van elég szépen fekete humor, amit a WG küldött -gondolom mindenkinek- e-mail-ben. A képen -Valentin nap alkalmából- a tengeren egy bójaféle lebeg a tetején egy fényt sugárzó piros szívvel. A bóját, gondolom sok-sok szeretettel, de mégis eléggé fenyegetően hatalmas hadihajók veszik körbe. Csak nekem tűnik ez képzavarnak? Hogy illik össze a jó sok 400 mm-es ágyú és a szerelem szimbóluma, a piros szív? :)
  • Darun
    Az üzenetet én is megkaptam, de hajó sehol. Talán a napi váltásnál rakják majd be. esetleg nem készültek arra hogy pont vasárnap lesz meg a cél és nem állitották automatára a jutalmazást.
    A poén egyébként az, hogy a csik már betelt és elvileg nem lehet több gyöngyöt szerezni, a Milestones-nál még sem mutatja hogy elértük a 10 millát. GW WG!
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.02.15. 00:27:37