22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Tier 2 -es Emben -el néha még be szoktam nézni a Tier 2, be tényleg gyors és pörgős csaták vannak. Van olyan ütközet aminek a végére 150 találatot is lövök. :)
  • AJensen
    Kösz, kösz! Legalább értelmet nyert néhány kérdésem, vele együtt pedig enyhült a mérgem is.
    Van még mit tanulnom itt is, főleg a hajókat tekintve. De már most érzem nem minden hajó fekszik nekem. Ahogy ez egy tegnapi beszélgetésből ki is derült. Amíg valaki élvezte azt az x típusú hajót, addig nekem egy rémálom volt kihúzni.

Egy másik kérdés, bárki válaszolhat. Játszott mostanában valaki 1-3-ig kis tierben? Eszméletlen fun, amit azokkal az alap hajókkal lelehet vágni. Még a kredit hozamuk sem utolsó, tekintve, hogy bolhafingnyi az utólagos költség.

carp3tm0nster:

Ugyanezen megyek keresztül, de már csak a pénz hajt előre, mert a többi adatnak, ami a profilodban szerepel nincs jelentősége, mert nem a valódi képességedet mutatja. Nem is értem minek kellett ez a farok méregetős adatkupac a játékba. Elég lett volna a sebzés, és kill mutató időszakosan lebontva.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.02. 09:53:52
  • darki81
    ne az xp miatt játssz, inkább csak úgy, szórakozásból :)
  • carp3tm0nster
    Mi számít sok vesztésnek? 9 meccsből 8 bukó az már az? Tegnap semmit se tudtam leszorzózni, egyszerűen nem lehetett. A peccs óta kb ilyen a győzelmi arányom. Gyakorlatilag nincs értelme elővenni a játékot, nem is értem az elképzelést, hogy ezért még pénzt is kérnének...
  • darki81
    na én most is tanultam valamit thx :)
  • Prof William
    Kár hogy ez a 1000 meg 2000 találat nem minden tierre vonatkozik mert egy Emben vagy egy Kuma segítségét igénybe véve elég hamar összejönne a dolog. :) Bár a rombolókkal lehet golyókat köpködni, szóval valószínűleg most egy ideig minden romboló inkább lődözni fog, mint torpedózni.
  • kHares
    A WG annyiban manipulál, hogy az mm-t úgy kapod ha sokszor nyersz berak nagyok közé. Illetve ha sok vesztés akkor jobb tier-be pakol. Ezt tudjuk, ez van a patent-ben. Hogyan másképp manipulálna és miért? Fura leosztás mindig lesz de nem csak az enemy javára csak az már nem tűnik föl az embernek. Nem fog 23 embert csak azért összeválogatni hogy az adott játékost szívassa. Egy az még egyszerűbb dolgokat sem tudnak kódolni kettő miért érné meg nekik?
    Kongo: 52k átlagsebzés, Fuso: 65,5k. Azért nem nevezném kalap szarnak.

@AJensen
    Spot rendszer nagyon egyszerű, mindenki fix távolságból látható, concealment tab-on ez megtekinthető. Tehát ha a DD 6 km-ről látszódik akkor az mindig onnan fog, nem tud közelebb lopakodni. Ami ezen változtat ha kigyullad az ad pár km-t a láthatósághoz illetve ha ellőtte magát szintén pár km-t. Ez utóbbi kalibertől függ, dd-k talán 3-4 km orosz dd-k meg 5?
    Előfordulhat fura helyzet mondjuk egy lapos szigethez közel, azt gondolnád átlátsz de a program szerint nem.
    A pontosság az sajnos a játék sajátja, ez ilyen arcade. Nem célkeresztel célzunk hanem egy 200 méteres körrel. Én t7-ben nyomom, ott már mindenkinek nagyobb az ágyú ami lassabb lövöldözést jelent de nagyobb sebzéspotenciált is. Mondjuk azt hogy nem ennyire óvoda de a pályák nagyobbak, ha nem prémmel nyomod a javítási költség is egy faktor lehet, t8+ valamit kéne a DD-el csinálni mert a torpedo falak amiket küldenek nem normális. Ha nem akarsz eljutni magasra a T5-T6 lehet szórakoztató és pénzkereső
  • Malachit
    Én élveztem a Fuso-t és a 6 lövegtornyot. Simán lőttem vele 2-6 cita-t csatánként főleg cirkálóknak. Lövedékeket meg meg kell csak szokni és a rátartást belőni a távolsághoz függően. Ma megveszem a 7-es japó csatahajót és meglátjuk mit tud. Állítólag a Kongo javított tüzelési pontosságú változata.

Küldetéseket meg auto elkezdtem, össze is jött valami 600k+ sebzés :)
  • asolyom
    A Kongoval én is toltam 50k átlag sebzést, a Fusoval meg a 40k-t éppen csak átléptem. Alig bírtam valamit is eltalálni. Annyira lassúnak tűntek a lövedékei, hogy egy 21 csomóval vánszorgó csatahajónak is akármennyit tartottam előre az összes lövedék a hajó mögött esett a vízbe. Vagy olyan is bőven volt, hogy ha jó helyen is esett le, akkor a fele a haó előtt, a fele meg mögötte. És mindez az accuracy upgrad-del.
  • carp3tm0nster
    56 csatám van a Cleveland-el. Egyetértek, hogy egy kcsit OP a hajó, de akkor miért tesz szopórollerre a játék? Hogy ne üssön el a nagy átlagtól az arányom?
    Úgy vettem észre, hogy a legutolsó peccs óta iszonyat nehez lövök citadelt szinte bárminek, pedig nem HE-vel próbálkozok.
    Tegnap 9 meccsből 1x tudtam nyerni és nem, nem elsősorban a csapat miatt. Meggyőződésem,hogy a wg manipulálja a dolgokat. Volt olyan meccs tegnap,hogy az ellenfélnél 2 tier VII BB, nekünk csak tier V, de cserébe volt két tier VII-es japó cirkálónk... Köszi, sok esélyünk volt.
    A fuso meg egy kalap szar, a Kongo-hoz képest. Én nem tudom,hogy lehet azzal jó meccseket menni, borzalmasan szarul megy.
  • asolyom
    A Clevelandnek amúgy is kicsi a citadellája, nem könnyű eltalálni. Egyébként a Fuso nekem nagyon nem jött be, pedig többen ódákat zengenek róla. Nekem nem ment vele, így el is adtam, és megvettem a Coloradot, ami nagyon nagyon tetszik.
  • AJensen
    A spot rendszer miszerint működik, mert még erre nem jöttem rá? Van úgy, hogy az orrom előtt szambázik a romboló, de észre sem veszi a hajóm, máskor meg simán kitudom szedni még csatahajóval is. Ezt már cirkálóval is eljátszotta a játék.
    Jah az rng lövésekről nem is beszélve. Van úgy, hogy 8-1 lövés, ha talál, de az ellenségnél meg 1 ellövésbe sűríti az összes lövedékét, és persze mind talál. Érdekes, mert nem tartom magam, hülye játékosnak, de itt is kezdem érezni, hogy sokszor valami nem stimmel.
    Magasabb szinten is ennyire darálós a játék, vagy azért jobb a helyzet?
    Eléggé eltolt meccseket mentem ma is.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.01. 23:58:33
  • kHares
    Nem lehet hogy eddig volt túl OP a Cleveland és most sikerült kicsit belőni t6 szintre? Mennyi csata alatt ment le a winrate-d?
  • carp3tm0nster
    71%-os winrátám volt Cleveland-el. Gyanúsan magas is volt.. a WG tett róla, hogy ez most szépen lement 60 alá. Gondolom elfelejtettem vele játszani. Még hogy nincs manipulálva a játék....
  • darki81
    én ma jót "röhögtem" :D Hordozóval voltam, jön felém a C zászlótól 1 darab cirkáló, és a fullos konkó meg a haverja menekül előle, engem otthagyva neki :D
    (nem értem..)
    ...szóval behúzta a zászlót 1 ember és utána jött rám, ez a 2 csapattárs meg otthagyja a zászlót és engem annak az egy embernek.. ki tudja lehet ismerték egymást és megbeszélték közbe ts-en :D
  • carp3tm0nster
    Nem tudom hova tenni ezt a Yorck-ot. 7 meccs alatt 14 kill, nem is annyira szar. Más tészta, hogy mind a 7 meccs bukó...
    Szánalom ez a játék amúgy. Fuso-val nem tudok citadelt lőni a mellettem úszó clevelandbe. 12 lövésből egy talál, 1020dmg, ő meg belémveri a he spamjét...
  • darki81
    én azt hallottam hogy az amerikai cirkálók nagyon papírok, de csak nem lehet olyan nagy a különbség.
  • pajer_csaba
    Help, pls. Mit javasoltok inkább: amerikai cirkáló-line, vagy amerikai anyahajó-line? :) (Egyébként csak japó van, romboló, cirkáló és csatahajó, régebben próbálkoztam a Hosho-val, mint anyahajóval, de túl nehezen játszható volt...)
  • pajer_csaba
    Nah, így azért király. :)
    Bocsi, én csak egy buta user vagyok, aki fellép, játszik, hol nyer, hol veszít, aztán vissza a való életbe. Annyira nem szoktam utánaolvasni...^_^'
  • Avenger93
    Akkor nem a Yokosuka kikötőt használod és nem is látod őket még ha meg is szerzed viszont a creditet meg a bónuszokat elköltheted, használhatod és meg van oldva a probléma :)
  • pajer_csaba
    Én kifejezetten szeretem az ARPEGGIO OF BLUE STEEL-t, de nagyon nem szeretném, ha sikerülne bármelyik ARP-hajót megcsinálnom... Semmi értelme ugyan is. :(
  • darki81
    te ezt hova írtad be? nekem nem műxik :P
  • AJensen
    LoL gyerekek. Ezt nem hiszem el. Az utolsó meccs 2-8 mikor kiszednek, és a meccs eleje óta 3 afk játékos, és mind egy szakaszban, pont az én oldalamon. Ekkora szopás csak a piros negyedben létezik.
    Nem tudom eldönteni sírjak vagy nevessek.
    Benne van még a játékban az afk büntetés rendszere?
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.01. 15:16:18
  • PrasCo
    Ezen felröhögtem. :DD

...amúgy igen, igyekszem örülni más lelkesedésének, de a hajóribancok végtelenül hidegen hagynak. Se a Myoko, sem a Kongo nincs meg, noha mind az Emdent, mind a Kamikaze-t azonnal behúztam.
  • Malachit
    Döntsd el te :D
  • kHares
    Totál más mission mint a másik serveren? Wut? 100 kill t7-ben? Miért nem lehet 10 milla sebzéssel kiváltani?
    Azért év végére elvárom hogy egy tucat neon Kongo pancsoljon a kikötőmben.
  • Pluskast
    Akkor most ez egy hajós játék vagy egy szivárványos meleg felvonulás a tengeren?
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.03.01. 13:54:48
  • Pluskast
    Vagy a meglévő németre.
  • Malachit
    Azért kapjuk ezeket, mert már a meglévő hajóra csak 1 - 2 új skint kellett ráhúzni és a kapitányok hangját/képét kellett lecserélni. Mindez sokkal kevesebb meló, mint egy teljes új hajót lemodellezni.

Az meg slussz poén, hogy 1 szakaszban 3 Kongo 3 színben is mehet majd :) Ha még kicsit variálnának a színeken, ki lehetne szakaszból rakni a magyar zászlót :D Amcsik meg csak zöldet kapnak.
  • asolyom
    Jönnek az orosz cirkálók is. Bár azt pl. nem tudom, hogy az angol hajókra miért nem lehet rágyúrni egy kicsit.
  • Pluskast
    Teljesen felesleges, ráadásul ronda is. Rózsaszín hajó. Könyörgöm inkább foglalkozzanak a meglévő nemzetek új hajóinak kiadásával, mint hülye manga rajzfilm hajókkal.
  • asolyom
    Egyébként ennek milyen értelme van? Ugyanaz a hajó, mint az ARP Kongo, csak más a festése. Nekem egy ilyen is elég.
  • Zoli105
    Most már hivatalos a küldetés ! Szóval megkapjuk HaruHarut és a hajóját ! Meg Hiei Hajóját , viszont a Mental Modell-ért (Hiei ) szopni kell egy kicsit mivel 16 skillpontos lesz a leányzó !
    Hivatalos
  • PrasCo
    Tippem nincs a rajzfilmröl, de a valós hajó Hiei volt, nem?
  • whiskeyman
    Ja, rájöttem már :D
    A 10 millió damage lesz pár nap mire összejön :D
  • Zoli105
    Elindult az ARP küldi újfent :D Most a ARP Hien Kongót lehet megszerezni valamint ként Mental Modelt Harunát és Hient ! :)
  • Malachit
    Az igazi érdekesség az lett volna, ha a mental model-hez adják a saját hajóját is, de mivel ilyen hajók nem kerültek bele a játék mechanikába (pedig eléggé megdobhatná a hangulatot) ezt kapja.

Esetleg eléggé nehéz és speciális feltételek teljesítése után el lehetne érni a tengeralattjárókat, de általános random csatában nem mehetnének, csak az osztállyal kinyitható spec típusúba, melynek játékmenete és a hajók funkciói is a valóságosabbnak megfelelőre lennének beállítva . Ezzel kizárva, hogy 8 éves Kispistike meg az agyhalott zombik tengeralattjárózhassanak, utána meg sírhassanak, hogy mekkora szar/OP. Igaz meg ekkor azért sírnának, hogy nekik miért nem jár tengeralattjáró ingyé :/ De persze ez úgyis csak álom, a WG már besült pár speciál játékmóddal a WOT-ban is (lásd volt "relative "korhű és tier besorolású csatatípus).
  • Hunter of Deer
    már rájöttem :)
  • Count Adyn
    Nem kell belépni, számolja ha csak siman jatszol is:) csak wg :D
  • whiskeyman
    Miért nem tudok belépni az új missionbe, amikor a kritérium T5 vagy magasabb hajó? Se New Mexicoval, sem Mutsukival, se az ARP Kongóval...