World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eddig nagyon pozitívnak tűnik. 10mp-os töltési idő és egész jól lehet vele manőverezni... Azt hiszem szeretni fogom...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
All hail the double x!
Csatahajó értelmetlen? Wut? Akkor pár szilárd adat az én tapasztalatomról:
Átlagsebzés Cleveland: 44,2k
Aoba: 47,1k
New Mexico: 63,8k
Fuso: 63,4k
Tier 7 hasonló eltérés de ott még alig van csatám + stock gépek. Bizony lehet velük teljesíteni és lehet torpedókat is elkerülni csak figyelni kéne a térképet meg picit előre gondolkodni. Mondjuk szerintem a japánok a Kongó-val kezdődnek az amcsik meg a New Mexico-val, ha ezek alatt próbálkoztál megértem.
Amiben igazad van hogy a random őket pofozza a legjobban. Akkor most egy salvoval 3 citadell és kikaptál egy cruisert. Következő meg mutatja az oldalát és 5 percig lövöd végig 1k sebzésre. Ez benne van.
Én ezért hagytam abba a csatahajó ágat, mert értelmetlen. 30s fölötti töltési idő, a másodlagos lövegek semmit nem sebeznek azaz védenek. Szana szét kapják őket mindig. Cirkálóban viszont jól érzem magam, jól manőverezhető, jó tüzerő, nagyszerűen lehet vele rombolót is írtani.
Megnézem, köszönöm. 😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.30. 15:07:59
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De sebaj, az alap játék legalább ingyenes.
A HE meg undorító, kigyulladok, eloltom, majd a következő találattól megint égek... És nézem ahogy leégek...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Azért bírtak ki olyan sok torpedó találatot mert nagy méretű hajók voltak. Nyilván több vizet tud felvenni egy 63000 tonnás hajó mint egy 40000 tonnás.
A főtüzérség tűzgyorsaságához pedig annyit, sok csatahajó tudott 2 lövés/perces tűzgyorsaságot. De ezt alig használták ki. Meg lehet nézni a Dánia-szorosban milyen időközönként lőttek. A Hood is a Bismarck is és a PoW is, kb percenként 1 sortüzet adott le. Ugyanis miután tüzeletek, meg kellett várni a becsapódásokat, majd újra kellett számolni a lőelemeket, el kellett küldeni a tornyoknak, azok beállítják azt és engedélyt kérnek a tüzelésre. A maximális tüzgyorsaságot akkor szokták kihasználni amikor a célpontot már belőtték, tehát eltalálták vagy villába fogták, ekkor a legutolsó sortűz lőelemei jók voltak, ilyenkor mehetett a pergőtűz, hogy minél több találatot érjenek el. De ez is csak 4-5 sortűzig tartott. Utána ismét jött a számolgatás a tűzvezetésen.
Szerintem nem is annyira a torpedókkal van baj a játékban. Azokból 3-4 darab a valóságban is végzetes lehetett. Nekem sokkal inkább ezekkel a napalm töltetű HE lövedékekkel van bajom. 2-3 sortüzenként felgyulladnak a hajók. Undorító.
Állítólag majd amikor a Cleveland átkerül a könnyű cirkáló ágba olyan tier 8 környékére akkor fogják bevezetni az új HE sebzési rendszert is. De az nem mostanában lesz. Lehet előbb lesznek angol BB-k...
Tudom, hogy sokan nem szeretik hallani, de tényleg kevés a, még csak átlagos képességű játékos. És hiába próbálom magam nyugtatgatni...hogy ez csak játék! De hogy játsszak, ha hullanak mint a legyek, a carrier -és sokszor a carrierek!- nem képesek egyetlen hajót sem elsüllyeszteni? Jézusom! Még a vak tyúk is talál szemet. Szóval: így 1617 meccs után -amiből 1183 random- inkább co-opozok, mert így legalább az idegeim kímélem. A sok co-op a korai kezdés, a kapitány fejlesztése és az új hajók kipróbálása miatt kellenek. Most épp a -mivel csatahajóra váltottam a cirkálókról- New York kapitányát tanítom. Úgyhogy, csak a szorzókat randomozom, aztán hagyom hagy hulljanak a spílerek.😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.11.30. 13:16:04
A torpedóvédelem(és a kárelhárítás) a Musashi esetében pedig nagyon is jól működött, csak hát a sok lúd disznót győz formula győzött ott is. A BB-kért pedig azért fizetsz felárat xp-ben és pénzben, hogy érezed, hogy na igen, most azért oda tudok csapni az ellennek valamivel... de nem :-(
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Másfelől, azért kellet a csatahajókat gyengíteni, mert így se a cirkálóknak se a rombolóknak nem lenne esélyük. Ez szar dolog, én se örülök neki, de ez van
És abban meccsben, ahol az ellenfélnél van 5 DD és két CV, BB-vel nincs értelme még elindulni sem.
Utoljára szerkesztette: Sendrov, 2015.11.30. 12:16:18
A másodlagost arra írtam ha valós adatot kapnának, ez nem volt egyértelmű? Mondjuk lehet a 155 mm túlzás de ilyen 130 mm körül vannak az meg ellő úgy 12 km-ig destroyereken, 14 km skill-el.
Ha egy BB 4 km-ről veszi észre a destroyert akkor meg is érdemli, ez azt jelenti hogy ott volt ahol semmi keresnivalója. Szerintem ahogy megy az ember magas tier felé a BB a legjátszhatóbb class (carrier-ről nem tudok nyilatkozni, az nincs).
Ja, az erős túlzás hogy a csaták fele romboló lenne, néha a harmada néha 1-2, úgy 20-25%-ra raknám
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Éppen ma láttam újra ahogyan egy t6-os DD 3 torpedó találattal sebez egy csatahajón 45 ezret úgy, hogy kb 4 kilóméterig meg tudta láthatatlanul közelíteni. Ez azért igy elég gáz... ezért húzom én is inkább a cirkálókat.
Nincs maxon a grafika, de nem hiszem, hogy spéci effektnek kellene lennie a másodlagos lövegek forgásának. Aztán persze lehet, hogy úgy van... 😞
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ezzel szemben a laposon, ahol minimális részletességgel játszom, valóban kizárólag a főtüzérség mozog.
Miért a DD-k fix sebzésű torpedói nem túl erősek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.29. 16:05:40
azt már ne is említsük, hogy a valóságban a tornyok különböző célokat támadhattak egyidőben...

biztos megbénulok addigra...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lépek tovább a következő csatahajóra, hátha azzal már el is lehet találni valamit, ha mást nem is, de egy hegyet talán.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.11.27. 16:30:11
5ből négy meccs alapból bukó, legtöbbször Tier VI ellen megy, HE-vel rendre 281dmg...
egy tipikus "grindolj te szemét játékos" hajó.