World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Két csata után eladtam. Iszonyat gyorsan lő, de egy álló(!) rombolót nem tudtam elsüllyeszteni vele 1km-ről...
Bár utána mondták, hogy ha fullra van moddolva akkor már jó. Mindegy, én BB párti vagyok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval részemről a kalapszar katégóriába került.
De eladva 1.25 milliót kapsz (ás asszem a slot is megmarad) 😊
Jé aszittem csak 200k.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.27. 21:31:25
Tíz hajó és 200k sebzés már megvan,de ott abbahagytam a játékot mára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 21:19:58
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
http://worldofwarships.eu/en/news/special/weekly-missions-holidays2015/
nem lehet hogy még nincsen meg a 10-es szintű accod?(hír alján pirossal van kiemelve)
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 17:55:34
"ARPEGGIO-themed missions inbound on 1 January 2016!" Ezek a missziók, nem külön dolog? Akkor mi live most? Én nem beszélem a nyelvet vagy nekik nem sikerült fordítaniuk?
1 nap prém elvileg van valami mission-re, a többit nem lehet másik wargaming játékok adják?
Hatos hajó kell a küldikhez?
Az még messze van,amennyit én játszom,az kb két hónap.<#zavart1>#zavart1>
mitől lehet az hogy beléptem a wows-ba és hozzám vágott 5 nap prémet?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 16:41:43
Most amerikai csatahajót carriert csinálom mindkettő t5 és japán destrot,az is t5,bár az amerikai hajók tetszenek,de sajnos már bétában rájöttem hogy az amcsi destro sokkal gyöngébb.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem tudom mennyit adnak a botok,mert utoljára talán bétában játszottam bot ellen.Mivel unalmas és semmi kihívás nincs benne.
Nem tudom mennyi a jó xp egy bot elleni nyertes csatánál,de én most kaptam Tier 4 csatahajóval 3884 xp-t egy random csatában,ahhoz képest a t7 hajó 1500 xp-je túró,a 400-500 xp meg röhej.
Ui:Jah és nincs prémium fiókom.
Ui2:T5 csatahajóval 3649 xp jött most.
Ui3:A profilom szerint 0 Co-op csatám van.Abból 0-t nyertem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 11:14:05
És ez csak az egyik oldala. A másik, hogy nincs teljesítmény/pont/ kényszerem, csak simán és nyugodtan akarok játszani. Félreértés ne essék! Bármelyik pályán, bárki ellen megállom a helyem. Randomban is. Most 1163 co-op meccsnél tartok, azaz 2345 meccsnél és semmi mást nem akarok, minthogy nyerjen a csapat és én jól játsszak benne. Legyenek meg azok a hajók, amiket szeretnék /és meglesz!/. A többi hidegen hagy. Főleg azok a beszólások, amik megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak. Ugyan már! Öreg vagyok én ahhoz.😊
Két újabb co-op meccs Pensacola-val, Colorado-val kb. 10-11 percesek. /nem kötelező megnézni!/