World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ma meg persze az RNG.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.29. 19:55:45
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
És akkor mondjam azt, hogy nem genyó? <#szomoru2>#szomoru2>
Legutóbb valami idióta keresztbe fordult előttem és annak rendje és módja szerint össze is ütköztünk. Mire kigabalyodtunk egy közeli Nagato már becélzott. Sortűz - citadella-citadella és már süllyedtem is. A másik persze karcolásokkal megúszta.
De az azt követő csata nagyon jól sikerült az Aobáával. A zűrzavart kihasználva 2 társammal átvágtunk az ellenfél vonalai között és és mire észbe kaptam már mindkét hordozójukat a tenger fenekére küldtük.
Ezt követően betámadtuk a közös csoportban mozgó csathajóikat -akik mivel éppen tűzharcot vívtak a mi csatahajóinkkal- nem tuddtk megosztani a figyelmüket és közösen elszélesztettük őket. Jó volt.
Ezt követően a Fuso-val volt egy remek meccs.
Rögtön az elején köz eljött egy romboló, és miközben elengedte a torpedóit(nem rám) 4 kilométerről rálőttem. Az egyszerre becsapódó 12 HE-t nem bírta és felrobbant.
Ezt követően sikerült lőszerrekesz robbanást (első sortűz)előidézne egy csatahajóval, majd segítettem a többi kilövésében.
Amíg együtt haladtam a többiekkel - és mivel nem volt célpont a közelben - felküldtem a repcsit és észrevettem egy fél életerőn lévő Aobát 25 kilométernyire. Kilőttem rá egy sorozatot, majd kiváltottam célzó nézetből. Hirtelen kiírja 7 találat - Citadella - Süllyedés. 25 kilométerről ritka nagy mázli. 😊
Jó kis csata volt.
Mellesleg,itt át lehet rakni ingyen a prém hajóból nem prémbe a kapitányt?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.29. 17:04:44
Hogyan?
Van healje is egyeduli T8 cruiserkent.
Utoljára szerkesztette: gergod, 2015.12.29. 15:00:49
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Arra jó, hogyha meg van a dupla torpedó lövési lehetőség, hogy lezárjon vele területeket, lévén 10 km.-ig lövi.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.29. 14:28:37
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.29. 09:16:24
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.12.28. 23:36:05
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
All hail the double x!
lehetett volna jobb is, de ezzel legalább meglett a Colorado 😊

All hail the double x!
All hail the double x!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.28. 22:10:08
A végére a csapatunkból egy cirkáló és egy romboló maradt 2 rombolóval és egy cirkálóval szemben.
Úgy tűnik ellenfelei sem voltak a helyzet magaslatán, mert valahova teljesen elkeveredtek. Romboló már túl messze volt ezért az őrizte a bázist a cirkáló meg már egy köpésre volt a bázistól. De mire eljutott oda megőszültünk.
Folyton kitért, óriási vargabetűket tett stb... Végre odaért. elkezdte foglalni, míg a romboló zavarta a saját bázist foglalni akaró ellent.
Az idióta meg közben térült-fordult és kétszer is kiment a bázisról, egyszer amikor már kb 70%-nál tartott, a foglalás, egyszer meg amikor már legalább 90%-nál. Tette ezt úgy hogy ellen még csak a közelben sem volt. A még bent lévők könyörögtek neki, hogy foglaljon már az ÉG SZERELMÉRE de nem..
Aztán harmadik foglalások feltűnt az ellenfél. és persze ÚJRA kiment a harcolni velük és akkor kilőtték.
Még egy ilyen idiótát. ÉS persze a Wakatke-vel pont ebben a csatámban volt egy alom torpedózásom és három sűlyesztésem...
aki korábban azt mondta hogy miért írja a honlapon a hír az arpeggiora hogy now live miközben csak a hangárt látja annak valószínűleg nem volt még kifejlesztve tier6os hajója
https://www.youtube.com/watch?v=GqnDdYtqCBw
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
ha ap-vel lottok egesz hasznalhato
az elso csatam vele <#violent>#violent>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
ugyhogy nem is ertem mi baja volt , fajt neki az elet asszem
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Azt jatszani meg szart se tud ...de pofazni azt igen <#falbav>#falbav>
gratulalok <#banplz>#banplz>
wotban is és wowpben is ez van hogy az eredeti ár feléért tudod eladni ha éppen nincsen leárazva