World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amúgy azt hittem hogy az Emdem challenge január 1-ig tart de most nézem, hogy jan 11-igg. Addig lazán meglesz a hiányzó 20 gyújtás.
Ma egy csata alatt négy jött össze.
Van nekem is hatos hajóm,és yokosuka is van de semmit nem látok.
Még csak egyszer vittem ki, de azt hiszem, a Myogi első pár meccse óta nem éreztem ezt, hogy egy hajót mindjárt felgyújtok, levizelek, beszántom a hamuba és a helyét vastagon behintem sóval.
Alapból 6km a torpedója lő távja.
A különbség, hogy magas szintű gondolkodásra nincs programozva a gép, csak arra, hogy addig menjen és lőjön, amíg le nem győz Téged. Ennyi. Ez az erőssége és egyben a gyengéje is. Amit meg kell érteni: a co-op könnyebb, de nyugisabb, ezért jár kevesebb pont. A random nehezebb és több pontos, de igénybe veszi az idegrendszered. Ismerem mindkét oldalt. Most elpancsizok itt, aztán egy szép nap visszamegyek. Nincs ebben semmi ördöngősség. A lényeg, hogy legyen meg minden olyan hajóm, ami kell nekem. Pár nap és meg van az NC-m full-ra.😊
Komolyra fordítva: értelemszerű, hogy randomban sokkal nehezebb (de nem lehetetlen!). Az, hogy sikerül, vagy épp nem a süllyesztés, az szituáció függő. Ha épp olyanban kaplak el -és értek hozzá😊 -, akkor már hiába kalimpálsz. De ha rossz a döntésem, nyilván a Tirptz erősebb. Erősebb az NC, stb-stb. De általában a gép ezeket a hajókat kiegyensúlyozza és én ezt használom ki. "A nagyok közt" első részében láthatod épp. Le van foglalva az ellen, én meg a másik hajó mögül kitörök és már nincs ideje, hogy variálhasson. Kemény, gyors összecsapás és vége. A helyzet felismerése, jó helyezkedés, gyors döntés. Ez a lényeg a nagyok között. Ha ez nem megy, akkor csak töltelék vagy. Na, béke! Most elhúzok Lengyelországba /Krakkó, Zakopane/ és ott Szilveszterezek. Majd jövök.
Szerencsés és boldog újesztendőt mindenkinek! /most a Tirpitz-ek fellélegeztek.😄/
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
mivel botok ellen nem erdekes .....<#puszis>#puszis>
gyere kozel randomba az en Tirpitzemhez
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felvettem egy ilyen, számomra magas szintű összecsapást, ami kezdetben elég rosszul alakult és a vége is izgalmas volt, mert épphogy nyertünk. Pár ponton múlt, de meglett. A csatahajók között nagy taktikai harc folyik és ha hibázol, véged.
1.rész
2.rész
Ebben a végjátékban befejező ember voltam.
A kikötőmet végig böngészve, az alábbi hajók vannak:
Tier II: Emden
Tier III: St. Louis
Tier IV: Ishizuchi
Tier V: Bogue, New York, Minekaze, Murmansk
Ezek közül egyedül a Murmanskot nem igazán sikerült megkedvelni, talán azt használom a legkevésbé.

Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.12.30. 19:15:22
Co-op akkor jó ha félsz a rendes játékosoktól.
olyanok voltak, ha nem látom nem hiszem el, saját T7 cv elmegy foglalni, mert kell neki az xp, meg stb...