22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    tirpitz most volt pár hete,gondolom egy darabig most nem lesz. Atago nekem nagyon papírnak tűnt videók alapján + lassú töltés.
    Én csak 8as premben gondolkodnék,egy jó cirkálót szeretnék,még várok hátha
  • Tono34
    Atlanta, Kutuzov, Atago véleményetek? Tervezgetek egy nagyobb prém hajó vásárlást, ezért a kérdés. Esetleg Tirpitz várható-e mostanában?
  • darki81
    raplayt szoktam, csak gondoltam most mindegy milyen lesz csak egy kis betekintés.. :)
  • kHares
    A replay-t vedd föl és akkor nem zavar a játékban.
  • Count Adyn
    Jah nekem a shadowplay 1-2 fps árán felvette fullosan 4 gigás fájlba a meccset:D
  • Asperot
    Akkor talán érdemes lenne mást progit is kipróbálni.
  • darki81
    ment a fraps
  • 1kezdő
    Valóban az az egyik nagyon fontos dolog egy játékban, ha képes leképezni a játékban a valósághoz leghűbb hangulatot. Ezért fontos, hogy a hajók minél valósághűbbek, a lövések és azok megjelenítése közelítsen az igazihoz. A környezet, a szigetek, a megjelenített természet többnyire nyomasztó hangulatot árasztanak egy háborús körülményekhez megfelelően. Ezzel szakított Április elseje apropóján a WG és ez jót tett a hangulatnak. Persze itt is ugyanazt tesszük, mint a másikban. Lövünk, süllyesztünk. De mégis más, mert a környezet és a hajók is mások. Vicces és vidám hangulatot árasztanak a hajók és a jakuzzi. Tele minden vidám erős színekkel. Lehet, hogy ez nem tesz jót a valóságélménynek, de jót tesz a hangulatnak, mert nem annyira nyomasztó. Nem árad belőle a teljesítménykényszer. Csak könnyedén játszani kell. Jót tett ez a kis kitérő a "háború poklából".:)
  • Prof William
    Nagyon jó ez az április 1 -i event. Jó látni mennyire odatették magukat a Wargaming-t.

Haláliak voltak a csaták a kádban. :) Ráadásul minden csata hoz magával 50k kreditet pár zászlót + egy 2-es álcafüstöt.
  • Rhonin7
    te 5 FPS-el játszol?
  • darki81
    csináltam is egy videót, (gondoltam megörökítem) ezek a wargamingesek nem normálisak

a wotnál is megy a móka, az meg ilyen:
  • 1kezdő
    Rettegnek is a jakuzzikban a gumikacsák.:)
  • PrasCo
    Azért a 2500mm-es "Pewpew"-ágyúk tiszteletet parancsolóak!
  • Plata
    A WoT-ban ma guruló tankok vannak dupla ágyúval.
  • Prof William
    Akkor még ma ki kell próbálnom őket. Kár hogy pont ma olyan sűrű a napom.
  • Plata
    Nem,az ápilis elsejei cuccok sosem maradnak meg,se WoT sem WoWp-ben nem maradtak meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.01. 08:54:34
  • Prof William
    Április elseje gondolom. :) A Kérdés az hogy vajon utána is megmarad e.
  • whiskeyman
    Mik ezek a csónakok?

• Prof William
    Én ilyenkor fordulás közben ellövöm torpedóimat, hátha betalál. Ha meg csatahajó az ellenség akkor max sebességgel és füstfüggönnyel közeledek tovább, ügyelve arra hogy az ellenfél ágyúi a másik irányba nézzenek...
  • Tono34
    Ez a célzó mod nagyon cheat :)
  • whiskeyman
    Egy újabb nehéz meccs T10-esek ellen :)

• asolyom
    Csak akkor szívás, ha már 7 km-re van, és ott villan fel. ;-)
  • Caliph
    hm,valóban, szonár van. elnézést
  • kHares
    A furutakán van radar? Nem úgy volt csak t8+? Lehet a sonar-ra gondolsz hacsak nem buffolták ismét a szörnyet
  • Caliph
    amúgy a furutakámon van ilyen radar,kb szart se ér :D
  • Caliph
    ott a majrélámpa,ha felvillan 10 kmről akkor pucolás van 30sec múlva meg irány vissza torpedózni :D
  • PrasCo
    Ha nincs külön odaírva, hogy "If auto-resupply is enabled, this camouflage will be resupplied for free", mint mondjuk a prémek spec. festéseinél, akkor csak egyszer.

@asolyom: Hehehe, csupa boldogság és kacaj lesz rombolózni. A bébifókák megszokják az első pár tier-ben, hogy rommá trollpedóznak mindent, magasszintű játékokban meg világítanak majd, mint a kutya töke.
  • Hunter of Deer
    ugy tudom mind egyszerhasznalatos
  • Tono34
    A "goldért" vett álcafestés 1 alkalomra szól v csak 1x megveszem és többet nem kell fizetnem érte?
  • Hunter of Deer
    Azért ha már ennyi mod van akkor a dmg számláló is elfért volna :D
  • whiskeyman
    Adja, adja, adogatja :)

• asolyom
    Mától meg különosen figyelni kell az amerikai és orosz T8 és magasabb cirkálókra, mert radarjuk van, és 9-11 km-ről is kiszúrnak még füstben is.
  • Prof William
    Kösz a gyors választ.

Általában is én igyekszek minél közelebbről indítani. Tegnap is egy Fuso-t 2 kilométerről küldtem meg, de persze sokszor az észlelési távolság határállól indítok.

De amikor túl sokan vannak a célpont és én köztem akkor megéri 8-9 -ről lőni. 1-2 esetleges torpedótalálat mindig jobb, mint felrobbanni. :)
  • Tono34
    Tegnap észrevétlenül kikötött nálam a Haruna. Szebb sárgán mint a rózsaszín volt :)
  • Rammsch31n
    Ömm, mi ez az idióta harmónikás zene a menüben? :D
  • asolyom
    Én abból a sorból a plusz füstöt választottam. T9-ben már elég gyorsak a torpedók, viszont a 4. és 5. sor skilljeire feltétlenül szükség van, így nem akartam a 3. sorban még egy skillreelnyomni 3 pontot.
  • Count Adyn
    Jah ezért éri meg kirakni a torpedó gyorsító skillt, és akkor 8km-ről turbóhalacskák:)
  • asolyom
    Egyébként hiába 10 km a hatótáv, akkor is érdemesebb minél közelebbről indítani, de úgy, hogy még ne vegyenek észre.
  • asolyom
    Ha torpedóra váltasz a 3-as gombbal, akkor 10 km-ről is tudsz célt kijelölni.
  • Prof William
    Remek csata volt tegnap a Mutsukival. 2 süllyesztés 3! foglalás 7 torpedó stb... 3500XP járt érte.

Viszont egy kérdés... A fejlesztett torpedók lőtávj már 10 kilométer. De csak akkor engedi kijelölni az ellenfelet, amikor már beleér a lövegeim lőtávjába, ami 7,5 kilométer. Így ha észlelési távolságon kívülről akarok indítani, az már rizikósabb, mert 7 alatt már észrevesznek.

Lehet valahogy hamarabb kijelölni az ellenfelet?