22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • darki81
    igen... láttam pár érdekes dolgot
  • asolyom
    Ilyenkor hétvégen rettenetes nagy barmok is játszanak, könnyű szar csapatba kerülni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.19. 21:24:16
  • darki81
    most egy hétig sógor profiljával játszottam, az ő hajóit meg legtöbbször a nyerő csapatba osztotta.. (10-9x kb.)
    ki érti ezt...
  • darki81
    megvettem az új mexikót, de egyszerűen nem engedi leháromszorozni..
    de sebaj, a vereségekből összejött annyi mintha egyet nyertem volna :D
  • carp3tm0nster
    mondjuk 1 milla hamar megvan.
    most mentem 1 kört Nagatoval... felejthetetlen élmény 40k HP-ről leégni és elsüllyedni, mert a repair party nem ér rá...
    ezen azért kicsit dolgozhatna a wg...
  • PrasCo
    Kifejleszteni igen, de megvásárolni nem.
  • carp3tm0nster
    Ha jól látom "csak" plusz AA-t ad. Viszont kell köv hajóhoz.
  • Count Adyn
    Szerintetek van értelme megvenni a Nagato C hull-t majd 2 milláért +6 légvédelem miatt vagy ad még vmi más rejtett dolgot is?:D
  • Prof William
    Komoly volt a mai nap. A Fuso-val azzal kezdtem a napot, hogy első salvóra szétlőttem egy Nürnberget (3 citadell) majd egy próba -szerencse sorozattal egy Minekaze-t.
    A harmadik áldozat meg egy ARP Kongo volt, akit párharcban sülyésztettem el.

Termékeny csata volt.
  • whiskeyman
    Hinnye de jól fizetett :D

• asolyom
    Bocsi, igazad van, 12. Az Omaha C-nek van 10.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 14:38:52
  • Sendrov
    Én a képek alapján 12 ágyúsnak nézem. A többi stimmel. :)
  • asolyom
    A Marblehead egy Omaha osztályú cirkáló volt. Ami a játékban van, az az upgrade előtti Omaha állapotát mutatja, a 10 ágyúval, vacak AA-val, és állítólag csak 12,7 km lőtávval. Nem érdemes megvenni szvsz. A Murmansk és az upgradelt Omaha is jobb nála. Hacsak nem gyűjtő valaki, vagy kapitányt akar képezni amerikai vonalon, de arra meg az Atlanta jobb. Igaz, hogy nekem az Atlanta sem kellene az Atago helyett.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.17. 12:06:36
  • PrasCo
    "Experienced captains from Omaha cruisers will be right at home in Marblehead" = "Ha több a pénzed, mint az agyad, vegyél forintért egy harmadik Omahát is!"
  • Malachit
    Amcsi Murmansk lenne,csak a hátsó +2 üteg is rajta van, ha jól láttam.
  • Tono34
    Erről a hajóról van valami infótok? Valakinek megvan esetleg?
  • kHares
    Ha nem tudod akkor nincs mert külön kell engedélyeztetni. Az aslain modpack-ban pl. van egy ilyen lehetőség vagy átírod kézzel.
  • Prince23
    A replay filet hol tárolja a játék?
  • kHares
    Replay file nincs meg? Azt bármikor le tudod játszani, később is csinálhatsz videót belőle ha lesz rá programod.
  • kHares
    Tehát olyan dolgokról sem lehet megegyezni mint grafika, hang, egyéb társai? Azért a véleményen túl csak kéne valami mérőegységnek lenni?
  • Prince23
    Mentem egy jó kis Nürnberg kört. Sajnos a Shadow Play már nem tudta elmenteni az egész videót egybe. A maradék video file csupán egy perces, meg Victory részletekből áll.

Nem tudja esetleg valaki, hogy lehetne felvenni egész gameplay meccseket egy videó file-ra? Ha meg haladja a 11-12 percet a videó, máris feldarabolja a következő videora. Hogy lehetne beállítani, hogy egybe vegye fel az egész meccset, mint a Fraps.

Minden felvett meccsem két video fileből áll.. ez így nem kóser...

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 22:48:39
  • carp3tm0nster
    ritka unalmas full salvokat lőni fuso-val egy cirkáló oldalába, amiből 1 talál és az sebez 1020-at...
    szánalmas...
  • yossarianHUN
    Az IMDB-s 5 pont körüli vélemények ugyanúgy szubjektívek, mint a játéktesztek eredményei. Amit te objektívnek hiszel, az a te szubjektív véleményed.
  • kHares
    Simán élvezek olyan filmeket amik imdb-n 5 pont körül vannak. Játékot szintén, csak legyen benne valami ami érdekel. Leírtam a post végén miért játszok.
    Mondanám hogy objektív dolgokról nem lehet szubjektív véleményed de hagyjuk. Viszont a hang dolgot nem értem, egyértelműen a mostani patch leggyöngébb része. Kénytelen vagyok lehalkítva játszani.
  • asolyom
    Tirpitzet én is süllyesztettem Atagoval, igaz nem citadellával, hanem HE spammel, de cirkálóval (különösen japánnal!) csatahajó ellen ez utóbbi a biztosabb, az AP és citadella lutri.
  • Prince23
    Egyébként láttam Youtuben, hogy az egyik japán CA egy sorozatlövésből egyszerre, 5 citadellát lőtt egy sérült Tirpitznek bakker. Azt hogy lehet? El is süllyesztette.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 20:14:57
  • asolyom
    Szépen mutatta az oldalát az a Pensacola, kár lett volna kihagyni.
  • Prince23
    Ha sokallod a pontozást, akkor te miért játszol ezzel a játékkal? Én egy 7-8 pontos játékkal biztos nem ütném el a szabadidőmet. Nekem úgy esik le az írásod alapján, hogy neked ez a játék 6 és 7 pont körül mozog. Akkor kérdem, én még1x. Miért játszol ilyen "átlagos" játékkal?

A pontozással egyetértek, sőt a hangokra én 10-et, míg a hangulatra 9-et adtam volna, de mindegy is, ez a teszter véleménye. Ez már csak pár tizdesponttal jobb pontszám számomra a játék.

Nekem 9/10 a game. Már most.
  • yossarianHUN
    Nos a véleményed, ahogy a teszteré is, tiszteletben van tartva. Különbözőek vagyunk.
  • kHares
    Egy online multi játékról amiről tudja is hogy sok hónapig lehet grindelni vajon mennyi tesztelés után írt? Mert javaslom minimum 100 óra eltöltését hogy kis fogalma legyen róla.

" A csatahajók puszta tűzerejükkel igyekeznek ledózerolni az ellenség hajóit, a cirkálók a második vonalból szurkálják a vastagbőrűeket, miközben sajátjaikat óvják az ellenséges légitámadásoktól, az anyahajók a háttérből küldik az életveszélyes szúnyograjokat vasteknők nyakára, mindeközben a rombolók pedig eszeveszetten cikáznak az ellenséges tűzben, és komótos, de halálos veszélyt jelentő torpedóikkal varázsolnak kövér izzadságcseppeket a csatahajó-kapitányok homlokára."

Nem, BB-k hátul maradnak mert lomhák és nagy a lőtávjuk, cserébe semmit nem találnak el vagy 1k sebzés per salvo. Nem cirkálók még magas tier-ben is a legritkább esetben maradnak veled repcsit lőni hisz alig kapnak érte ill. nem másodsorba vannak mert nincs lőtáv. A rombolók meg kétpercenként nyomják a 15 km-s torp szőnyegeket láthatatlanul.

"A csaták kiegyensúlyozottságról gondozó matchmaker rendszer érzésem szerint változtatásokon esett át a WoT-éhoz képest"
    Ez igaz, kicsit rosszabb lett. Lehet csak t7-t8 miatt de sűrűn látom hogy vagy mi vagy az enemy kap pl. 2 BB-t ami 1 tier-el nagyobb. Ha platoonba megyek barátommal DD-vel mindig 4 vs. 2 dd vagy 5 vs. 3 lesz. 6 vs. 6 dd-t szintén nem tartom normálisnak.

A wargaming tavaly reklámozta hogy 17 éves cég? 5 éve van World of Tanks és mégis megint bután nyomjuk a feature-ket meg a balance-t. De legalább hetente van egy prémium hajó a boltba, az fontos.
    A játékot még jobban sújtja a random mint a WoT-ot. Célzol, kivárod hogy oldalát mutassa, bumm. Mindkét oldalán leesik. Megismétled, 3 citadella. Lehetne ez sokkal jobb.
    8-9 pont minden kategóriában? Tesztelőnknek vagy semmi köze játékokhoz vagy lefizették, tényleg nem tudok mást mondani.

Akkor miért játszok? Pont az a love-hate kapcsolat mint a WoT-nál (amit szerencsére már abbahagytam). Amikor minden 5. csatában a random beadja hogy ja tényleg, ott mégis citadellát lőttél. Kedvenc pillanat: az enemy elkezd köpködni vagy cheaternek nevez.
  • Prince23
    Közbe itt van a Pensacolás citadellás hitem:

• Prof William
    A zenék tényleg nagyon jók. Adják a feelinget rendesen! :)
  • Prince23
    Türelem. Pufferel, feldolgozás alatt, 1080p 60 fps vagy szimpla Full HD videóim vannak...Ha nem lenne zene a játék alatt, halálra unnám magamat. Szerintem nem is játszanék... mert míg felvezető "kört" csinálunk, illetve felvesszük a first contactot az ellenféllel, addig eltelik 2-5 perc min. Én ezért hagytam bekapcsolva a zenét. Ráadásul mocskos jó zenék vannak csata alatt... A legjobbak az csata előtti zenék :)

Itt van egy FUSO gameplay. Egyik kedvenc japán csatahajóm a Kongó után. Csak sajnos hamar kihulltak a társaim.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 16:09:27
  • whiskeyman
    Bocs, de 360p-ben élvezhetetlen...és a zene...miért nem kapcsolod ki?
  • Prince23
    A mai első meccsem Coloradóval nagyon unalmasan telt, szinte semmi dolgom nem volt, de legalább EZ win lett.

A következő meccsben olyan citadellát (x2) lőttem a Pensacolának, hogy majd be fostam :D De az a vid még konvertálás alatt van.

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:59:08
  • Prof William
    Szerintem korrekt. Ha nem tetszene már rég nem játszanék vele. Arra napi fél-egy órára tökéletes. Igaz így nem lesz 2 hónap alatt fullos Yamatom de jól szórakozok. :)
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy nem-végleges Wargaming press accountot dobtak neki :DD

De miért is? Szerintem bőven ér 9 pontot :D
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.16. 15:20:39
  • yossarianHUN
    Megbízható forrásból tudom, hogy semennyit;)
  • Zoli105
    Hát azért tényleg faja játék ha eltekintünk a sok faszságtól a mit a WG csinál :D ! mondj egy másik hajós játékot ami felveszi a versenyt vele ! :D (tudom jön a WT-ben is de hát az már katasztrófa ! XD el vannak kurvulva sajna ! :( a szar BR rendszer és az oroszok istápolása ! XD )
    Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2016.03.16. 15:02:04
  • kHares
    Vajon mennyit fizettek a csókának?