World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A hajóim teljesen kifejlesztve:
Cirkálók: Erie-Chester - St. Louis - Phoenix - Omaha - Cleveland - Pensacola - Atago
Csatahajók: South Carolina - Wyoming - New York - New Mexico - Colorado
Kapitányok: St.Louise 8-as, Phoenix 8-as, Omaha 10-es, Cleveland 13-as, Pensacola 5-ös, Atago 9-es.
North Carolina 4-es, Wyoming 5-ös, New York 5-ös, New Mexico 5-ös, Colorado 11-es.
Hát ennyi sikerül 80 nap alatt, mióta játszom ezzel a játékkal.
Jó az most is, csak az igényeket/elvárásokat kell időnként frissíteni.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.19. 11:19:08
http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/39469-the-end/#topmost
Azt hiszem, hogy egy időre jegelem a warships-t, kár érte, jónak indult.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.12.19. 11:17:07
Ami azt illeti, valóban sok olyan is játszik, akinek mind a gondolkodása, mind a finom motoros mozgása hagy maga után némi kívánni valót. De ha már kiidegeskedtem magam alaposan, akkor be kell látnom, hogy nekik is kell helyet adni a nap alatt. Meg hát jobb ha ők hullanak el, mert valakinek azt is illik.:)
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.19. 09:34:34
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
az állás (kb) 200/920. mondom fasza, grat...de nem adom fel. írtom aki itt van, és esetleg befoglalok...kilőttem egyedül 4 hajót, sehol senki, valahol keringenek, és végül megnyertem nekik a csatát. szívesen :D
All hail the double x!
Pedig én mindent megtettem, de ez is kevés volt.
A Murmanszk valószínűleg a legjobb prémium hajó, amit egységnyi pénzért kapsz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De nem adom fel! Legfeljebb irtó szar lesz a statisztikám.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.18. 13:17:27
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Más. Megvettem a Murmanskot, de valamit nagyon nem értek ezen a hajón. Hogy kell vele célozni? Egyik korábbi hajómmal sem voltam ilyen béna. "Húsz méterrel" az ellenséges hajó elé célzok, és a lövedékek "húsz méterrel" mögötte csapódnak be. Hogy van ez akkor?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Szóval a légvédelemnek modullal és kijelöléssel igen jót tesz, könnyűcirkálókra visszapakolt ilyen kapitányokkal igen egészségesen lehet trollkodni, de a csatahajón épp a főtüzérség lőtávjához semmi köze, nem? :)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.17. 21:31:39
Persze, ez csupán az én logikám.
IV-en pedig szintén egyetértek a lentebbi hozzászólással: Advanced firing training.
Szerk.: Ha viszont a következő patch-ben valóban letolják az észlelési távot és a fordulékonyságot, onnantól kezdve vagy létfontosságú lesz a Vigilance, vagy kidobott pont, mert így is, úgy is az imádságon fog múlni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.17. 21:29:16