World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Minden jel arra mutat, hogy egyszerűen csak nem tetszett neki, hogy szétszedtem.
Úgyhogy faszán ki van találva ez a rendszer is. 😊 Sebaj, plusz egy vonásként szerepel a neve az Emden felé tartó utamon.
Ez a játék pedig az ellenség kilövéséről szól.
Az okot firtató kérdésemre nem kaptam választ.
Mondjuk az sem, hogy úszik az Aoba gyönyörűen az oldalát mutatva, kilövöm a francba, erre a csávó közli, hogy feljelent. Karma: nulla. Mert kilőttem. Azért. <#nemtudom>#nemtudom>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Arra jó, hogy pofás tőle a gépállat.
Amúgy a Wyoming kész felüdülés a SC után. A camo ér amúgy vmit?
Kérdés: mi a fenének az ilyennek egy Tirpitz? Mi a fenének lép be játszani, ha félti a festést a vadonás új hajóján?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Én még rankeden engedtem el torpedókat a Hatsuharuval, amibe beleszaladt egy York, bár időben írtam hogy forduljon ki (éreztem hogy el fogja kapni 7km-ről is). Szentségelt nagyon a srác, én pedig nem lettem pink 😄
Cserkelek hat-nyolc percig egy Nagatót, rohangálva a cirkálók elől, egyetlen lövést sem adva le eddig a pontig, hogy aztán az utolsó pillanatban, mielőtt szilánkokra lőnek, belepakoljak annyi sebzést, mint amennyit a háttérben úszó csatahajók hatszor annyi HP és háromszázötven milli páncéllemez mögül átlag fél-másfél percenként kiszórnak?
Köszönöm, nem kérem. 😄
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.24. 14:12:48
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Lehet, hogy az új klienshez még nem készült el, de addig is olvashatsz ott más okosságokat. 😊)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.24. 10:58:48
Ha támadó, akkor hamarabb észre lehetne venni és a torpedóit is felderíteni és csak egy füstölő lenne adott időn belül. Ha felderítő/foglaló lenne, akkor csak nagyon közelről lenne észrevehető és két füstölő járna egymás után. Harci romboló 7 km.-es torpedóhatótáv, defenzív romboló 4 km.-es hatótáv. Ágyúk egyforma hatótáv, de ha használja, már látszódik is egy percig.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.24. 09:28:50
Ma újabb skalppal egészült ki a trófea gyűjteményem. Izumo és az Iowa után megvan a Tirpitz is. Előbb egy rombolón kellett átjutnom, majd meg kellett ütköznöm a Tirpitzet kísérő Warspite-tal, de úgy, hogy az orrom a Tirpitz felé állt és oldalt harcoltam a Warspite-tal. Miután süllyesztettem a Warspite-tot, nemes egyszerűséggel ökleléssel végeztem a Tirpitz-el, lévén 3 km.-re megközelítettem. Fordulni már nem lehetett és lőtt -mint állat- a Tirpitz. Érezte, hogy itt baj lesz. A felvétel már utána történik a CR-t követve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra számítottam, hogy valami karácsonyi bázist kapunk, mint anno Halloweenkor de sajna semmi...
Persze bug reportot nem találtam a fórumon...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha rányomok a Connect gombra, egy ideig "homokórázik" a horgony szimbólum, majd abbamarad és nem történik semmi. Ott találom magam újra connect menüben. Ha újra rákattintok, akkor újra ez történik. Mi lehet a baj?
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.