22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Nekem tetszik a Bogatir, de most feljebb nem akarok menni ezen az ágon.
  • PrasCo
    Most forogtam párat ki-fríikszpézett Bogatirral, ez így eddig olyan, mint a szerelemgyereke egy St. Louis-nak és egy tartály napalmnak.
  • PrasCo
    Egyébiránt a ruszki vasakkal mik a tapasztalatok?
  • asolyom
    Na ja. Kipróbáltam, de azt hiszem, hogy amíg a láz nem csillapodik, addig visszamegyek T6-ba a Mutsukimhoz. Szeretem a védett cirkálókat, és az összes meg is van a játékban, de most megint elárasztotta a játékot a vadbarmok gyülekezete. Mentem öt meccset ezzel az orosz vassal, de mindegyik úgy végződött, hogy az egyik csapat teljesen megsemmisül, míg a másikból kn. 2-3 hajó halt meg. Csak a szerencsén múlott, hogy én 60%-ban a jobb csapatba kerültem. Vagy lehe az is, hogy a vér profik lejöttek erre a szintre....
  • PrasCo
    Kevesellem a ruszki cirkálók számarányát. :D
  • asolyom
    Első menet a "Hőssel".

• Count Adyn
    Dejó kivágott csatából, server down...D
  • whiskeyman
    Most akart volna frissíteni. Mivel mobilnet megosztással játszom, így most akart valamit frissíteni, de szünetre raktam, hogy a wifit (ami egy kalap szar a szállásomon) használja, arról töltsön amit akar, de azóta ezt írja ki a nyomorult.
  • kHares
    Amikor túl sokat nyersz egyhuzamban és az mm/rng rontásával sem tudja a játék elrontani a fun-t ez a végső megoldás.

Viccet félretéve nem holnap jön a patch? Nekem néha csata végén fagy ki, barátomnak csata közben is critical error, ez ilyen modern progi.
  • whiskeyman
    Ennek most miért van ilyen kínja?

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.03.23. 09:50:14
  • Prof William
    Sőt a műhelyhajó mellet tulajdonképpen az egész orosz flotta tüzelt és még így is csak 3 halászbárka lett a veszteség...

Az orosz cirkálók meg nem hoznak lázba... Épp elég a japán ágat vinni...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.03.23. 08:48:25
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy holnaptól elárasztják a csatákat az orosz cirkálók. Boldog, boldogtalan azokkal fog játszani.
  • Zoli105
    xD hét tenger gyilkosa ! hát ez mi már XD ezen nagyot szakadtam xD
    De amúgy ez igaz XD
  • Prof William
    Ha jól rémlik anno a Yamato szórása volt 300-350 méteres és mindenki a csodájára járt hogy hűde milyen kis szórás.

A szórás az egy dolog. Bejátszik még az időjárás, a tenger hullámzása, az ellenséges tűz, a célzó rendszer és persze a tüzérek állapota.

Még a második világháború csatáiban is több volt a mellé, mint a találat.

Ehhez képest mi ebben a játékban igazi célzó géniuszok vagyunk. :)

Legutóbb 58 találatom volt a Fuso-val. 15 -perc alatt A valóságban ilyen találati aránnyal a Fuso a hét tenger gyilkosa lett volna, ami minden hajót kilő szűk 10 perc alatt. :)
  • asolyom
    Nem is emlékeztem, hogy a T2-es Chikuma ekkora bika. Annak idején co-op-ban hamar átléptem, de most, hogy találtam egy nagyon jó festést, újra megvettem. Igaz, hogy broadside-on hárommal kevesebb 152-es ágyúja van, mint a T3-as St. Louis-nak, és Aurorának, de a HE lövedéke többet sebez (2600 vs. 2100), mint a T3-as társaknak, és 13% a gyújtás esélye, szemben az amerikai 7%-kal, és az orosz 8%-kal. A saját tierjében nem nagyon van ellenfele, de még T3-ban is megállja a helyét.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.22. 20:23:33
  • PrasCo
    Ami pedig a Tier 1-2-t illeti, ott meg hat-nyolc kilométeren a századeleji technikával meg pár méteres állandó alapvonalú optikai távmérőkkel az egynéhány százalékos találati arány is megsüvegelendő volt. :) Dogger Bank-nál a ruszki műhelyhajó (igaz, sötétben, reflektoroknál, de fejből csak erre az egy adatra emlékszem) ötszáz lövést adott le, és semmit (hál'stennek, mert halászhajókra lövöldözött) sem talált el.
  • crepydo
    Értem. Szal ha jó napom van rommá lövök mindent. Ha meg nincsen akkor semmit nem lövök. Szal lehetek noob gyík is vagy akár vér profi. A játékban ez szart sem számít. :D Király. Like WOT!! \ o /

Amúgy meg az US BS-ek csak álmodnak a 20Km-ről. Kész vicc, hogy egy tier 5-ös Cruiser 20km-t lő. Míg a T6-os New Mexico 17km húzott rangel. -.-"
  • Count Adyn
    Hát a csatahajóknál a 2-3% os szórás volt az elfogadott, ami azt jelenti hogy a kb 20km-es max lőtávon en 5-600m-t szór:D
  • kHares
    "Iona is now the default captain of the ship "Kirishima""

Wut? Szóval megkapjuk a 4. neon kongo-t vagy bevezetjük a tengeralattjárókat?

@crepydo
    Nyilván egy toronyból 3 ágyú egymással párhuzamosan lőné ki a muníciót. Ez itt egy játék és egyszerű kockadobás dönt minden egyes lövésről. Nem célkereszttel célzol hanem egy 200 méter átmérőjű körrel ahova véletlenszerűen esik bele a lövedék
  • crepydo
    Üdv!

Annyit hagy kérdezzek már. hogy az normális, hogy a 3 ágyús torony 3 lövedéke 3 irányba megy? Ezek a hajók tényleg ilyen retek szarul lőttek? Mert én nem hiszem el, hogy 1-1 lövedék megy le fel a 3. meg jobbra vagy balra. Az is óriási mikor a 3 lövedék megközöli a hajót. -.-"
    Ez ilye WOT-os fos fizika? Vagy tényleg normális volt annó ez?
  • PrasCo
    Hír: T8 és fölötte az US és USSR cirkálók radart kapnak. Így egy adott sugarú körben bármilyen vizuális akadályoztatást mellőzve minden ellenséges egység detektálható. (forrás)
  • darki81
    igen azt hallottam hogy nem rossz a cucc, csak még hiányzik 2 hajótest róla :)
    Holnap folytatom, olyan dél-fél1 körül..
  • PrasCo
    Ez egy ilyen nap. Myoko, AP shell hits: 80. Penetrations: 32. Olyan krepp-papír játékhajók ellen, mint a Nürnberg. Citadella: nulla. Aztán telesz*rom a vizet torpedókkal, erre a gyerek közvetlenül a szórás előtt gerelyként beleáll a szigetbe.
    Mára feladom.
  • asolyom
    Lesz az még jobb is. Az egy jó hajó. Nekem ugyan már nincs meg, mert most a japán romboló ágra koncentrálok.
  • darki81
    ezen az új mexikón átok ül..
    fél délután játszottam, csak azzal mentem és mind vereség
    Szóval akkor nem duplázom le ha nem engedik meg :D
    ennyi.. exit, kilépés.. ha nem akkor nem
  • Count Adyn
    Myoko val lehet osztani 100 feletti találatokat csatánként t7 ben:)
  • Prof William
    Sajna csakis a japán vonalat viszem. Talán majd a rombolókkal próbálok lődözni.

A ssisters of Fog 2-ik része annyira em érdekel. Tökéletesen elég lesz a ARP Haruna -is.
  • PrasCo
    Szinte mióta csak WoWs-ezem, azóta van egy mélyen lappangó, konstans keserű szájízem, hogy amint rátalálok valami olyan gépre, amit jónak érzek, szeretek vele játszani, számomra valahogy kiemelkedik, azt menthetetlenül el fogják k*rni előbb-utóbb.
  • kHares
    T6 - Cleveland, Nürnberg, T7 - Mahan. Én ezeket használtam. A sisters of fog mission 2. feléhez már t7 hajók kellenek.
  • Tono34
    Cleve, Nürnberg pl.
  • Prof William
    A PVE max arra jó hogy teszteld az új hajó képességeit. Meg néha ha tét nélküli meccset akarsz játszani.

Ha minden jól megy ma meglesz az egymillió sebzés és jön a Haruna kapitány. Utána indulhat a 2000 találat. Kár hogy T5 felett már nincsenek olyan golyóköpködők, mint pl az Emden vagy a Kuma. Azokkal hamar összejönne a megfelelő találatszám. :)
  • kHares
    Mogami megvéve, hétvégén mentem pár kört. A WG balance team még ennyi év után is sikerrel meglep. Toronyforgás 43 sec, másik t8-am a North Caroline, annak 38 sec. Ha jól látom az Amagi-nak is ilyen 40 sec körül lesz.
    Tehát a a japán BB 410 mm ágyú tornyot sikerült megszerelni hogy gyorsabb legyen mint a 155 mm? vát dö fáááááááák? A technológia elveszett félúton és ismét föl kellett találni?

Valami túl jó volt és egy mozdulattal tönkretesszük? Miért nem a rof-ot vagy sebzést vagy távolságot változtatunk? Végre egy hajó amit két különböző módon lehetett volna játszani de nem, choice is bad. Ha lesz xp-m kipróbálom a 203-s ágyúkat, sajnos ezzel a forgási sebességgel nem marad más
  • Darun
    A nyertes PvE többszörösét kapod még a bukó PvP-ért is. Ahogy az AW-ban nem PvP-zek, itt nem PvE-zek. Egyébként túl sok Ranked csatám még nincs, de nekem úgy tűnt mintha jobban adná az Xp-t mint a random csata.
  • Prince23
    Itt semmit nem ér qa PvE. Pl. Armored Warfernél sokkal jobban megoldották azt a részét.
  • carp3tm0nster
    PvP. Még ha bukom a meccset akkor is kapok annyi xp-t mint ott.
  • yossarianHUN
    Egyébként ki preferálja a PvE-t, és ki a PvP-t? Csak kíváncsiságból.
  • PrasCo
    Én az Orlan-t vittem ki, hogy legyen XP, mire jönnek a szovjet szemetek.
  • pajer_csaba
    Egyet értek, nekem most volt egy király meccsem a Hashidate-val. Basszus, el is felejtettem, hogy lassú... XD
  • asolyom
    Néha jól esik alacsony tierben menni, csak amolyan fun meccseket. Amikor nem hiányzik a "high tier" idegeskedés.
  • carp3tm0nster
    amikor 2000xp kell a köv hajóhoz és 3 meccs alatt sem jön össze... priceless