22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Kezd a tököm tele lenni a Fusoval. Folyamatosan az van, hogy csinálok 30k sebzést nyerünk, csinálok 60k-t bukta. Elegem van ebből.
  • Avenger93
    Igen, az is elég nagy hátrány, hogy a csata elejétől fogva világítok (cirkálókhoz mérten persze), tier 6-os sokkal jobb lesz már
  • asolyom
    És hasonló lőtáv mellett majdnem 2 km-rel hamarább látszik, mint a König.
  • Avenger93
    Én egyből a Kirov-val kezdtem az orosz cirkáló ágat, és azt nem mondanám olyan túl jónak saját szintjén, nagyon nagy, nem túl mozgékony se cserébe papír is :D az ágyúk is érdekesek, HE lőszere semmit se ér, AP-val elég hatékony tud lenni cirkálók ellen, vagy esetleg full broadside-ba álló csatahajók ellen. Viszont a kicsi RoF miatt egy Köngisbergel, vagy Omahával röhögve meg lehet enni.
  • kHares
    Fogyatékosok között a majdnem egészséges a király
  • carp3tm0nster
    Már a St. Louis is durva volt, de ez még ráver... no comment, látszik az orosz hazafias érzelem...
  • PrasCo
    Szöget ütött ez a fejembe. Rohadtul ráérvén ránéztem a statisztikáimra, és ugyan ez durván nem mérvadó (pl. a Bogarat freeXP-vel szereltem fel, és a csataszámok is mások, na meg kevesek), mégis, kétszer annyi az átlagsebzésem vele, mint a Kolberggel.
    Azért, hogy valami értékelhetőt is kapjak, felmentem a wows-numbersre, és az EU-szerveren lejátszott összes meccs adatait figyelembe véve a Kolbergre fajlagosítottam a sebzésértékeket:
    Kolberg: 100%
    Tenryu: 116%
    St. Louis: 130%
    Bogatyr: 139%

Még nem vagyok túl rajta ugyan, de eddig bejönni látszik, amit az #11766 -ban betippeltem.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.27. 09:44:04
  • carp3tm0nster
    88k sebzés T3-ban... csak én gondolom egy kicsit OP-nak azt a Bogatyr-t?
  • Pales27
    Ennél a játéknál is van olyan nyílt teszt szerver, verzió váltás előtt, (mint a wotban), hogy minden hajót kipróbálhatsz?
  • kHares
    Visszatérve T3-ba tényleg nem értem az xp osztását.

Bogatyr-al nyertem egy 88k sebzés csatát és kaptam 1.249 base xp-t. Ugyan ez T6-7-ben legalább +50%-al többet ér. Van már ismert formula?
  • PrasCo
    Így van!
  • Rammsch31n
    á, így már értem...kösz :) közben 11-es lettem, de ranked csata nincs azt írja... biztos nincs szezon hozzá jelenleg, azért.
  • PrasCo
    Ha az aktuális játék játékoslistáján (tab) jobb egérklikkelsz valakin (kivéve értelemszerűen division-társon), ott egyrészt dicsérheted (compliment) mert pl. szerinted jól játszik, vagy segített chat-ben; vagy elmarasztalhatod/feljelentheted (report), mert bot, mert szerinted egy idióta, vagy mert osztja az észt a chaten.
    Ha compliment-et kapsz, az a kis számot a nevednél, felső indexben növelni fogja, ha report-ot, csökkenteni, ilyen egyszerű. Másra - tudtommal - a jelen állapotában a rendszer nem jó.
  • Rammsch31n
    srácok, ilyen karmát, hogy lehet szerezni, amit úgy ír a nevem fölött a summary-nál vagy hol, ahol szintet lépek... és a nevem fölött egy 0 áll hatványozva perpill? szal erre gondolok, ez miez? :D
  • pajer_csaba
    Azért az mekkora már, hogy a vadiúj, alap Bogatir-omat, ami ugye tier 3, egymás után háromszor is olyan csatába rakja a gép, ahol rajtam kívül, mindkét flottában, csak is fullos tier 4 és a fölötti hajók vannak...
  • Rammsch31n
    véletlenül, pont azt raktam fel... :)) de hát... más ez a hajó, mint az elődje, nem kicsit :D kösz a tippet azért. :D
  • PrasCo
    Toljad meg egy ilyennel.
  • Rammsch31n
    ha kiszedik a tornyokat, nem tudok spammelni :DDDD
  • carp3tm0nster
    az. gyakorlatilag he spam az egész. bezzeg az Aoba. lényegesen klasszabb!
  • Count Adyn
    Nekem nincs Cleavelandem de nem szerettem őket mert folyamatosan szarják a gyujtogató esőt:D Ugyhogy biztos jo lehet:D
  • Rammsch31n
    főleg, hogy bebasz 8-asokhoz... na nem baj... majd nekik megyek... egyelőre az omahához képest nem szeretem. :D
  • carp3tm0nster
    rammolsz :-D
  • Rammsch31n
    kapják be :"D mi van, ha mind a 4 ágyúmat kiszedik? kamikaze üzemmód?
  • carp3tm0nster
    jaja, mostanába nagyon sérülékeny. szerintem az uccsó pecsben, vagy update-ben valamit mókoltak vele
  • darki81
    az nem akkora problem hogy lassú, a repülők jók.. de mindegy is mert 900 pont és megveszem a következőt
  • Rammsch31n
    vazze, megvan a cleveland, de a 4-ből kilőtték 3 ágyúmat, és meg sem lehet javítani??? :( Elég gány.
  • PrasCo
    Én túláradó szeretettel szoktam rágondolni, amikor egy harminc csomó fölött tudó, a gépeivel folyamatosan ellentámadó CV-t kergetek a Mahan-nel mondjuk, olyan sebességkülönbséggel, ami alig koccintja meg a négy csomót (se), aztán két perc kergetőzést követően a pálya túlsó felén a saját CV végül kiszedi előlem. :D
  • asolyom
    Most néztem, hogy a Fuso pagoda felépítménye 40 méterre emelkedett a víz fölé. Az több, mint egy 10 emeletes panelház. Jó lehetett lift nélkül azt megmászni. :-)
  • asolyom
    A Bogue-gal az az egy baj van, hogy lassú, mint egy csípöficamos meztelencsiga.
  • darki81
    jah, de a 2 hajótestet feleslegesen fejlesztettem ki rá.
    1 torpedós és 1 vadász az pont megfelel, csak akkor van baj ha falkában jön okoskodni a légierő, ott kicsit fogócskázni kell.
  • asolyom
    Megoldottam. :-)
  • asolyom
    Most nem vagyok otthon, csak holnap délután 3 után, meg hétfőn. Majd ránézek, hogy bent vagy-e. Melyik 5-ös hordozó? Bogue?

A Bogatir tényleg bika. Majd azzal is mehetünk.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.26. 16:17:17
  • darki81
    oké, max 1 óra és indítom! ám még a 5-ös hordozó amivel mostanában elvagyok, jó vele buli :)
    Tegnap az illesztőprogram nem válaszolt és reseteltem, a végére beértem az új mexikoval és sikerült leszorozni :D

Az oroszokat is erőltetem mert tetszik, most vettem meg a 3-ast, elég baba
  • asolyom
    Mehetnénk majd egy szakaszt a NM-dal, én meg a Fusoval. :-)
  • Rammsch31n
    ugyanez, ha alkotok vereség... ha nem sikerül semmi, tuti nyerünk... wg... jellemző... :D
  • asolyom
    Szép az a 4 süllyesztés. Én most a Fusoval próbálok barátkozni. Jellemző módon, amikor 63k sebzést csinálok, akkor vereség, amikor meg csak 24k-t, akkor meg győzelem.
  • asolyom
    Lehet valahogy regisztrálni az amerikai fórumra, ha eu accountom van?
  • darki81
    már csak 2-en voltunk.. nem győztem menekülni a horda elől és a végére kipukkant a ladik pedig milyen szép pontot kaptam volna 1. winre
  • Rammsch31n
    jaja, én is azt tettem fel... wot-nál is jó... :) Csak először nem is gondoltam, hogy a hajósat is engedik módosítani.
  • Count Adyn
    Én Ezt a modpakkot használom egyszer kell kiválasztgatni mi kell aztan peccseknél emlékszik majd rá:)