World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Arrol meg csakis te tehetsz, hogy olyan helyre mesz ahol az ellen tuleroben van... Es igen kb 300 csata kell, hogy elkezdj ertelmesen jatszani, addig tanulsz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egy gyors kérdés. Tényleg kivették a gyakorló csata lehetőségét a játékból, vagy csak én nem találtam meg?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.20. 21:08:34
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz mondjuk - ha valóban véletlen volt - ritka kreténnek kell lenni, hogy több baráti egységet lőjön ki valaki egyetlen meccs alatt. Én legfeljebb egy átlagos játékosnak, ha elmondható vagyok; de több, mint háromszáz rombolózás során mindössze egyetlen egyszer sikerült kiszednem egy saját klívlendet - pedig három kilométerre eresztettem, nem tízre. Szívtam is a fogam rendesen; de a srác se szólt semmit, meg én sem vittem az idegességem át támadásba, hogy "Mi a f*szt kerestél te az ellenféltől kétszáz méterre egy olyan hajóval, amin nincs torpedó sem?", úgyhogy ennyivel el volt rendezve a dolog.
Mindenesetre az új patch tudtommal felezni fogja a csapattárstól beszedett torpedók sebzését. Nem mondanám, hogy egyetértek a módszerrel, még akár kontraproduktív is lehet, ha felelőtlenebbé teszi az embereket. Az is igaz, hogy nem egyszerű kérdés ez, mivel azt sem gondolnám, hogy a véletlen hibákat drákói szigorral kellene megtorolni - pláne egy játékban. Az algoritmus viszont úgy tudja eldönteni a szándékosságot, hogy sehogy.
Sztori jutott eszembe. Tegnap este két barátommal úsztattunk egyet Division-ben, és a különben egészen jó képességű, jó helyzetérzékkel bíró srácnak sikerült a másik haverom Furutakájába három torpedót belepakolni (se előtte, se aztán nem láttam tőle ilyen mutatványt), de úgy, hogy ha akarja, se tudta volna jobban; kiforogni sem lehetett. Miután kiröhögtem magam, tisztáztuk, mi történt: AP-ra akart váltani, de kettes helyett véletlenül hármast nyomott, aztán már tolta is kifelé a cuccot a duplakattal.
Pech. 😊
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.20. 15:58:37
Utoljára szerkesztette: tbundy, 2015.12.19. 18:07:11
Már csak ez hiányzott,hülye manga picsák.<#mf1>#mf1>
Katt
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.19. 16:32:25
2) Egy cirkálónál fölöfleges csak 1 toronyból "bemérő lövést" csinálni amikor szinte folyamatosan lehet vele tüzelni, és a lövedékek érkezési ideje úgy is 10-15s. De tudom te megvárod azt a 15 másodpercet és utána lősz a többivel.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

A hajóim teljesen kifejlesztve:
Cirkálók: Erie-Chester - St. Louis - Phoenix - Omaha - Cleveland - Pensacola - Atago
Csatahajók: South Carolina - Wyoming - New York - New Mexico - Colorado
Kapitányok: St.Louise 8-as, Phoenix 8-as, Omaha 10-es, Cleveland 13-as, Pensacola 5-ös, Atago 9-es.
North Carolina 4-es, Wyoming 5-ös, New York 5-ös, New Mexico 5-ös, Colorado 11-es.
Hát ennyi sikerül 80 nap alatt, mióta játszom ezzel a játékkal.
Jó az most is, csak az igényeket/elvárásokat kell időnként frissíteni.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.12.19. 11:19:08
http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/39469-the-end/#topmost
Azt hiszem, hogy egy időre jegelem a warships-t, kár érte, jónak indult.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.12.19. 11:17:07
Ami azt illeti, valóban sok olyan is játszik, akinek mind a gondolkodása, mind a finom motoros mozgása hagy maga után némi kívánni valót. De ha már kiidegeskedtem magam alaposan, akkor be kell látnom, hogy nekik is kell helyet adni a nap alatt. Meg hát jobb ha ők hullanak el, mert valakinek azt is illik.😊
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.19. 09:34:34
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
az állás (kb) 200/920. mondom fasza, grat...de nem adom fel. írtom aki itt van, és esetleg befoglalok...kilőttem egyedül 4 hajót, sehol senki, valahol keringenek, és végül megnyertem nekik a csatát. szívesen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Pedig én mindent megtettem, de ez is kevés volt.