World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.17. 21:31:39
Persze, ez csupán az én logikám.
IV-en pedig szintén egyetértek a lentebbi hozzászólással: Advanced firing training.
Szerk.: Ha viszont a következő patch-ben valóban letolják az észlelési távot és a fordulékonyságot, onnantól kezdve vagy létfontosságú lesz a Vigilance, vagy kidobott pont, mert így is, úgy is az imádságon fog múlni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.17. 21:29:16
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Sikerült megfordítani, egy vesztésre álló csatát. Pontosabban jól sült el a stratégia, amire volt értelmes társ is. Sikerült egy szárny támadást végrehajtani negyedmagammal, amíg a többiek a középső részt tartották, illetve próbáltak áttörni. A négy hajóból az egyik romboló útközben elment maga kalózkodni, hiába mondtam neki, hogy maradjon velünk A másik két cirkálóval megkerültük a középen tomboló csatát, és közben kilőttem egy cirkálót. A sebtében visszaforduló, és a bekerítést kivédeni akaró, ellenséges hajókat (egy csatahajó+egy romboló) sikerült kilőni. A végére mindkét oldalon maradt két-két csatahajó, és én a T III-as Wakatake rombolómmal. Mire az ellenség két csatahajója megkezdte volna a területünk elfoglalását, addigra mi már megszereztük az ő területüket, és így győztünk.
Én ezt találtam:
http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/
Nem. Akkor ez az oka. Egyébként vettem némi dubloont az átváltáshoz, meg az upgradek átszereléséhez.
De mégegyszer, ha a játékba nem invesztálsz pénzt, akkor az Elite státusz semmit sem jelent.
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.12.17. 13:44:43
All hail the double x!
Más. A japánoknál a romboló ágat húzom, és a T2-es Chikumánál hiába van fent minden fejlesztés, akkor sem kapott elit státuszt, peddig kellene tőle az xp. <#conf>#conf>
Megint más. Ha mondjuk megveszem a T5-ös Murmansk prémium hajót, akkor is végig kell húzzam az orosz ágat T5-ig, hogy tudjam használni?
nekem a ranked jobban tetszik mint a random. kevesebben is vagyunk, és értelmesebbnek tűnik a banda is.
All hail the double x!
Orosz oldalra fölmész, csinálsz accountot letöltöd a játékot és hajrá....
Az utolsó ellen befoglalt.. 2 hajónk meg az ellenfél bázisa mellett hajókázott, úgy hogy a környéken sem volt senki már..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Egy kis helyzet jelentés....... 0.5.2 teszt szerver
Sok érdekesség lesz: 3 új kikötő, új zászlók, 2 jó pálya, előkerült a Top Gun kitüntetés (5 kill), és kipróbálható a Kutuzov is. Aki kedveli a Murmansk-Omaha- Cleveland hajókat, annak ez a darab sztem kötelező vétel lesz.
Kapitányokkal kapcsolatos FONTOS dolog!!!
Ha véletlenül hajó eladásnál megy a kapitány is a levesbe, akkor az újításnak köszönhetően lesz rá ( ha jól emlékszem) 1:30 perced hogy ezt a baklövést visszavond. Így nem fognak elúszni az értékes górék"

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.16. 11:14:40
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time