22420
A Wargaming új MMO játéka
-
yossarianHUN #11840 WoWS teszt -
#11839 Jah igen ez skill nélkül persze:) -
asolyom #11838 Az attól függ! Az 55 csomós amerikai torpedókat még így is ki lehet kerülni, viszont a 68-70 csomós japán vagy orosz halacskákat esélytelen. -
asolyom #11837 Én azt enélkül is csinálom. Csatahajóval, meg úgy általában semmilyen más hajóval sem érdemes sokáig egyenletes sebességgel egyenes vonalban haladni. -
kHares #11836 Vigilance skill-t most buffolták, lehet érdemes kipróbálni -
kHares #11835 Ocean térképen talán nincs értelme, az összes többin számomra kötelező. Viszonylag jól ki lehet szúrni vele honnan jön a dd és ha már kicsit elforogsz elhibázhat. Tekintve mennyire lomhák minden másodperc előnyre szükségünk van. Egyébként a North Caroline-ám 14,1 km-ről látszik most, camo-val 13,7. Igazi lopakodó :) -
#11834 2km kb. utolsó kenet feladására még van idő:D -
Prof William #11833 Csatahajó általában(ha senki sem segít neki) milyen messziről veszi észre a torpedókat? -
DantesHUN #11832 Hát elvileg a Warspite nem lassú hajó, 44 km/h a végsebbéssége. A maga korában a csatahajók között nem épp a leglassabb volt. -
Toweliee #11831 Elfordulsz? Sebességet csökkentesz? -
asolyom #11830 És ha ilyenkor bevillan, akkor mit csinálsz? Ha van esze a rombolós játékosnak, akkor úgyis spot távon kívül marad, hacsak nem olyan romboló, ami közelről tud torpadózni. -
Toweliee #11829 Ez áll akkor amikor kezdődik a csata. A végjátéknál viszont nem mindegy, főleg ha van még romboló az ellennél. -
asolyom #11828 Jó kis meccs lehetett.
Én továbbra is tamáskodom, hogy egy csatahajónál van-e értelme a situation awareness skillnek, hiszen az ilyen nagy hajókat pillantják meg először, és innentől fogva végig úgy harcolsz, hogy világít a lámpa, tehát semmiféle új információ nem kapsz tőle. Egyetlen helyzet, amikor hasznos lehet az az, ha egyedül mész, nem látsz semmi, és bevillan, akkor valószínűleg romboló, vagy cirkáló van a közelben. "Lopakodó" hajóknál fontos ez a skill, de csatahajónál szerintem van jobb helye is ennek a pontnak. -
#11827 Csak a lőtáv van fejlesztve, a többi teljesen alap. -
pajer_csaba #11826 Én néha azt érzem, hogy semmivel nem tudok játszani. Mindenesetre megpróbálom kihúzni a Nagato-ig. Ma vesztettem a Fusoval (2x), a South Carolinával (3x), a Furutakával (1x). A Minekazemmal is csak azért nyertem, mert bár az első 3 perc után lucky shottal (apádf@szát lákísot, WG) kiszedtek az első rám irányzott sorozattal, de a csapat végül nyert, nagy szenvedések árán... Az utolsó meccsem épp most volt a Fusoval... Felháborító, hogy olyanok vannak Tier 6-7-8 as hajókkal, akikre egy ladikot nem bíznék... :/ Akkora győzelmeket lehetne aratni, ha az emberek csak egy kicsit is tudnák, hogy mi a dolguk azzal a hajóval, amiben ülnek, hogy ahhoz képest Nelson Trafalgarja kutyafaxa... No mind1, holnap már "hétköznap" van, ilyenkor jó meccseket szoktam tolni. :) -
pajer_csaba #11825 Erről a négyszerezésről nem hallottam, de azt olvastam, hogy a Fuso legnagyobb gyengesége, hogy érzékeny a kigyulladásra. -
#11824 Félúton voltam AFK felé, de valahogy úgy gondoltam csak felveszem ezt a meccset a Colorado stock-kal, ami egyben a 3. meccsem is volt, és Last Stand-ből szereztem meg az első killemet, nagy szenvedések árán XD
Ez a Warspite hogyhogy ilyen mozgékony kis köcsög BB? Kétszer hoppon maradtam, annyira tudtam h tutitalálatok lesznek, erre a kis mázlistája... Majdnem bevertem a fejemet az asztalra olyan állejtésem volt. Hasonlókat tapasztaltam a Tirpitzek ellen, még mikor New Mexicoval voltam, ott egyszerűen körbe lövi őket a turretjeim. olyan keskeny a hajótestje annak a német csatahajónak.
Meg úgy látszik új tieren, új lövés stílus sem árt...
Mindezek ellenére Warspite azért többször volt lucky, mint én... Meg azokk a frány dds-ektől fosok.
Last Stand Noob kill erre:
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 22:10:00 -
Nagydög #11823 Ennel sokkal viccesebb, hogy ha egy dokumentalatlan szemetseg van a jatekban, akkor az a kigyulladas ugynel az, hogy a tuzoltas negyszerezi a kigyulladas eselyet. De komolyan. Ha egy mecsben ketszer gyujtanak fel, akkor a masodik fix hogy rogton az elso eloltasa utan jon. -
asolyom #11822 A Fusoval én sem tudok játszani. El is adtam, és feladtam azt az ágat. -
asolyom #11821 A stock Colorado tényleg ratyi, viszont fullosan sokkal, de sokkal jobb, mint a NM. -
pajer_csaba #11820 Bocs, ez egyel fölé akart menni válasznak, a Fuso-ról írtam. -
pajer_csaba #11819 Node, annál nincs is jobb, hogy érzékenyebb az égésre, mint egy albínó leányzó a szaharában déli 12 órakor... Kigyullad, eloltod, 2mp és már 3(!!!) helyen lángol, repair team mire aktív lesz: 2 perc, elfogy a HP-d: 1,5 perc... -
carp3tm0nster #11818 Fuso-val ma 7 menet zsinórban vesztés...
Egyszerűen nem tudok azzal a hajóval játszani -
Nagydög #11817 Akkor most kepzeld el az ellenkezojet. Belefordulok a lovesbe, fele jobbra melle, fele balra melle. Egy kivetelevel. Detonation. Harom csatabol ketszer. Kezdtem feszultte valni. -
Prof William #11816 Az utóbbi pár napban valahogy nem megy a Csatahajó ág. Állandóan mellélövök a Fusoval. De úgy hogy a 12 lövedék fele-fele arányban a az ellen jobb és bal oldalán zuhogott a vízbe és 1 max 2 találatot érek el.
De a rombolóval viszont cserébe hatalmas gyilkos voltam. Lazán megvolt a 80 ezres sebzés a mai csaátban is.
Gyűlik a sebzés a Harunara. -
#11815 De gondolom full fel van fejlesztve... úgy érted azt a killeket. nekem stockon nem adja eddig, lehet e miatt is
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 18:42:45 -
#11814 Akkor nálad van a hiba. Sokkal jobb, mint a New Mexico. Minden meccsen legalább 2 kill, min. 2-3 citadell. -
#11813 One Man Army:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nagydög #11812 Az elobb talalkoztam az eddigi egyik legjobb DD kapitannyal. Lerohant a Kamikazeval szepen benyelte a ket teli salvot, aztan megallt tolem bo ket kilometerre, es befustolt. Szerencseje volt, mert beszorultam a szigetek kozze(Az oda elvonulo anyahajo segget vedtem) es nem nagyon volt helyem manoverezni. A fustben ulve ket kilometerrol dobalta ram a torpedokat es meg ahhoz is volt arca, hogy idonkent az agyuit hasznalja. Szinten makja volt, hogy egyszer sem allt iranyban a Louie egyik agyuja sem, hogy oda lohettem volna, ahonnan a lovesek jottek, mert amugy jocskan 1K alatti HP-ja maradt addigra. -
Nagydög #11811 Pedig masszivabbak a japanoknal, legalabbis alacsony tierben. Tier 4-ig a japan cirkalokat szerintem origami muveszek hajtogattak. A Cleave eleg torekeny, kulonosen mikor magasabb tierekbe dobal az MM, ahol tul sok tul nagy agyu nyuzsog. 2-3 jo salvo HE is majdnem lefelezi a HP-m. Egy egy(lovedek, nem salvo) becsuszo BB AP meg szinte barmilyen iranybol katasztrofa. -
gabor24 #11810 Köszi szépen. -
#11809 Ez a Colorado retek szar, legalábbis az első 2 meccs alapján. new Mexicoval vígan elvoltam stockal. Itt kész szenvedés. most pl egy T6 CLE szedett széjjel, némi távoli támogatással. Egy CLE...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.15. 01:48:31 -
pajer_csaba #11808 Nem véletlen, hogy nem játszok amcsi cirkálókkal. :) -
atee73 #11807 Igen ,de tudsz ra rakni lotav novelot ... akkor is kevesebb lessz mint a kongo-e , de attol meg sztem jobb mint a kongo -
gabor24 #11806 A kongo csata hajó 19.3 km lőtávolsága new york csat hajóé 14.2 km mind a kettő 5 szint ezek normálisak ?
Utoljára szerkesztette: gabor24, 2016.03.14. 20:05:38 -
#11805 Nincs előttem a játék épp, de úgy emlékszem, huszonegy csomót bír felspécizett hajógéppel, nem?
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.14. 19:03:10 -
#11804 Várj majd ha meglesz a pensacola ... -
#11803 Srácok, mintha nerfelték volna a New Mexico sebességét? -
Nagydög #11802 Ki panaszolta, hogy a Cleavlandre nem adja a citadellt? Minek? Ket egymast koveto korben sikerult begyujtenem egy egy detonationt, es ha barhol 15 kilometeres korben elsutnek egy agyut nekem 10 szazalekkal csokken a HP-m. Ha meg felem is lonek, akkor 20. -
pajer_csaba #11801 A csatahajóknak ott van a mérőléc a távcső-nézetben, amúgy meg ha a rombolóknak nem lenne ez a kis segítség, akkor a büdös életbe nem találnának be a torpedók.