World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
cv-re én is gondoltam csak hát béta óta mégcsak kisem fejlesztettem egyik cv-t sem 😞
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.01.01. 08:36:50
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
ahogy nézegettem a küldit a legkönnyebb csatahajóval lesz kivitelezni mert nem leszel elsődleges célpont.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
sajna küldetés árán lehet megszerezni a két arp-os hajót <#action>#action>
kongo: minimum tier 5 1. 30 cruisert megölni 2. 150 repcsi leszedés <#mf1>#mf1> 3. 1milka sebzés
myoko: minimum tier 6 1. 30 destroyert megölni 2. 300 gyújtás 3. 1 milka sebzés
Február végéig? Akkor legalább talán lesz elég idő. Az AP: Ars Nova hajók jobbak lesznek valamivel, mint az eredetik, vagy csak furcsa színezésük lesz? Mert pl egy Myoko nem lenne rossz. Főleg hogy most még csak Aobám van.
Én most lépek. Vár a szilveszteri óceán. 😊
Boldog Hajókban és Tengeri Csatákban Gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.31. 21:31:36
Mert átmentem a megjelölt kikötőbe de semmi. Az event sincsen kiírva.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amúgy ugye a 3 kilövésért jár +2 kapitány xp, de én ezt nem igazán látom. A Murmansk kapitányának eddig volt 2 el nem használt xp pontja, és ezután is annyi, hiába írja, hogy +2 xp issued. <#conf>#conf>
mondjuk ő úgyis csak botok ellen játszik,a bot carrier meg általában vér hülye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 15:36:22
Amúgy azt hittem hogy az Emdem challenge január 1-ig tart de most nézem, hogy jan 11-igg. Addig lazán meglesz a hiányzó 20 gyújtás.
Ma egy csata alatt négy jött össze.
Van nekem is hatos hajóm,és yokosuka is van de semmit nem látok.
Még csak egyszer vittem ki, de azt hiszem, a Myogi első pár meccse óta nem éreztem ezt, hogy egy hajót mindjárt felgyújtok, levizelek, beszántom a hamuba és a helyét vastagon behintem sóval.
Alapból 6km a torpedója lő távja.
A különbség, hogy magas szintű gondolkodásra nincs programozva a gép, csak arra, hogy addig menjen és lőjön, amíg le nem győz Téged. Ennyi. Ez az erőssége és egyben a gyengéje is. Amit meg kell érteni: a co-op könnyebb, de nyugisabb, ezért jár kevesebb pont. A random nehezebb és több pontos, de igénybe veszi az idegrendszered. Ismerem mindkét oldalt. Most elpancsizok itt, aztán egy szép nap visszamegyek. Nincs ebben semmi ördöngősség. A lényeg, hogy legyen meg minden olyan hajóm, ami kell nekem. Pár nap és meg van az NC-m full-ra.😊
Komolyra fordítva: értelemszerű, hogy randomban sokkal nehezebb (de nem lehetetlen!). Az, hogy sikerül, vagy épp nem a süllyesztés, az szituáció függő. Ha épp olyanban kaplak el -és értek hozzá😊 -, akkor már hiába kalimpálsz. De ha rossz a döntésem, nyilván a Tirptz erősebb. Erősebb az NC, stb-stb. De általában a gép ezeket a hajókat kiegyensúlyozza és én ezt használom ki. "A nagyok közt" első részében láthatod épp. Le van foglalva az ellen, én meg a másik hajó mögül kitörök és már nincs ideje, hogy variálhasson. Kemény, gyors összecsapás és vége. A helyzet felismerése, jó helyezkedés, gyors döntés. Ez a lényeg a nagyok között. Ha ez nem megy, akkor csak töltelék vagy. Na, béke! Most elhúzok Lengyelországba /Krakkó, Zakopane/ és ott Szilveszterezek. Majd jövök.
Szerencsés és boldog újesztendőt mindenkinek! /most a Tirpitz-ek fellélegeztek.😄/