World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mivel este érkeztem külföldről, ezért most kívánok mindenkinek Boldog és eredményes Új évet.😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Co-op csatákban hamar meglett volna.
Mert akkor szüret,co-op ezerszer könnyebb mint random.
Bár nem találkozhatom olyan balfaszokkal mint randomban.
Ma randomban hülye nicholas le hackerezett meg valszeg reportolt,legalább is azt igérte,New York-al voltam,a semmiből a hajóm mellé jött és párszáz méterről megeresztett torpedóval,de nem történt semmi,én meg szarrá lőttem.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 20:59:38
A mangás hajókért a két küldetést bármely hajóval lehet teljesíteni vagy csak japánnal?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.01.03. 20:49:04
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amúgy jó kis prém hajó az Ishizuchi is. A győzelmi arányom 69%, a kilövési arány pedig 0.63. Egy bibi van vele, hogy az AP lövedéke nem sokat ér, viszont a HE annál jobb a kategóriájában.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.03. 20:19:48
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Avenger93, 2016.01.03. 19:38:27
Nekem is volt már csatám, ahol már csak én maradtam de hiába foglalta el az ellenfél mind a 3 bázist, e még így is akkora előnyünk volt, hogy csak ki kellett húznom addig, amíg lejárt az idő.
Kongo val alig 500HP-m maradt de mi nyertünk.
Két kérdésem van a japán anyahajók tier 5 után javulnak valamit mert a tier4 és tier5 anyahajók fighterei irtózatosan gyengék és kevesen is vannak egy rajban az amerikai társaikhoz képest. Másik kérdésem a kongoval kapcsolatban lenne. Mit csináljak, hogy ne mindig a citadellámat találják be ? Próbálok mindig úgy úgy állni vele, hogy az ellenség ne tudja belőni a citadellámat de múltkor még szemből is lazán belőtték.
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.01.03. 15:01:34
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.03. 14:41:09

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.03. 10:52:24
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ami a CV-ket illeti, a hajó hiába T6, ha a T5 gépeket használ az ember, akkor eleve szopásra van ítélve, hiába van bepipálva a commander skillben, hogy magasabb tier ellen bónuszt kapnak. A másik, hogy a T6 Ryujo 5 egységet tud kiküldeni, míg az Independence 3-at. Ez elvben 20 gép a 18 ellen. Ha nekem 1-1-1 összeállításom van, akkor hiába lövöm le a japán vadászokat, akkor is a 4 támadó raj valamelyike eléri a célt, de volt ellenem olyan Ryujo, akinek 3-1-1 összeállítása volt, és az összes gépemet leszedte. Az egyetlen esély ilyen helyzetben, ha a 2 vadász + 1 bombázó kombót használom, mert akkor legalább 12 vadászom van, és az ellennek is annyi. Nekem az upgradem 20% bónuszt ad a vadászaimnak. Ez a kombó a támadásra kihegyezett japán hajók ellen is jó lehet. Ez viszont azzal jár, hogy ezen a szinten az amerikai CV-k támadásra kevéssé alkalmasak. Támogatásra, és légifölény kivívásra jók. Ezzel lehet funkodni, de xp-t szerezni kevéssé. Azt hiszem, hogy az Independence-emet erre fogom kihegyezni, csak úgy, mint a Bogue-ot, ha már pénzt adtam ki érte.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 21:27:54
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 20:01:10
Szóval mehettem vissza egymagam a Fuso-val rombolóra vadászni. Sikerült is megvédenem a hordozókat, de biztos több hasznom lett volna a frontvonalon...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.02. 13:05:55
Most készülök az Independence megvételére. :-)
De cserébe a csatahajókat inkább csak kobogtatja. Max felgyújtani lehet őket vele. De rombolók és hasonló cirkálók ellen halálos.
Itt 2 vadász + 1 bombázó felállással mentünk, és megbénítottuk az ellefél hordozóit.

Itt pedig a 2 bombázó + 1 torpedóvető felállást választottam. A két kilőtt hajó az ellenfél hordozói. <#mf2>#mf2> Az egyik ráadásul annyira amatőr volt, hogy állt a hegy mögött, és meg sem mozdult, így aztán manuálisan 2x megbombáztam, és mire a torpdósok odaértek, már fel is robbant. <#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 02:37:53