22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#12160 Ha jól emlékszem, kiválasztod a cserélendőt, és talán a jobb felső sarokban találsz egy kör alakú nyilat. -
#12159 Cserélni?! Hogyan? -
#12158 amugy nekem a mult héten tunt fel hogy napi 1x lehet cserélni egy daily quest et:D -
#12157 Ilyen napi küldetés:"Kapsz 20 ezer creditet két győzelemért"! Meg vannak ezek őrülve?! Legalább 200 ezret kellene adniuk érte! Ez egy lehetetlen küldetés!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rhonin7 #12156 na ezt most igazán fölösleges volt iedekeverned! ha nemzeti identitás zavarod van ugorj le a gellért hegyről vagy disszidálj a számodra kedvező országba! -
pajer_csaba #12155 Mivel nem magyarok, nem magyar árakban gondolkodnak. a Kárpát-medencében csücsülve, sok honfitársunknak talán meglepő lehet a gondolat, de tényleg nem mi vagyunk a világ közepe. :) -
Rhonin7 #12154 nem szálltak el a készítők ezekkel az árakkal?? egy camo festés 4000!!!!! fizetős gold?? az 12-13000ft!!! ennyiért AAA kategóriás játékot is lehet venni! ezek meg 1db hajóhoz adnak egy design elemet némi buffal.......,de ahogy láttam WT-ben is ez a módi ott meg az 500 sas-os díszítések -
Rhonin7 #12153 ja hogy megszűnt?? és mégis miért? -
pajer_csaba #12152 Jaja, nekem is mire meg lett végre a hajó, amivel ranked meccsre mehetnék, levették, és betették a helyére a team-meccseket... baszki, van összesen 2 barátom, aki még játszott ezzel a szutyokkal, de szerintem már letörölték... ki a tökkel menjek most teambe? -
Rhonin7 #12151 miért nincs RANKED meccs??? hetek óta...talán egy hónapja is már ,hogy nem láttam -
Toweliee #12150 -
#12149 balfék -
Toweliee #12148 7/7 vereség. Megbaszhatja a narkós kurva annyát aki ezt kitalálta. -
#12147 Tirpitz..örülj h megvehetted nekem még ez se adatik meg..abba is hagyom -
#12146 Fene a lusta pofájukat, nekem kellett mind a 4-et elfoglalni :D
-
#12145 Ugyanez a helyzet a Tirpitzemmel, na azok aztán végképp nem tudják, hogy van torpedója, ráadásul megnövelt hatótávval esélytelen az ellenség BB-je. -
#12144 Peni szinte az őrületbe kergetett az egy sorozat találat és mehetünk másik hajóval ....
Yorkal idáig egész jól elvagyok.
Ezt a 2 hajót használtam a sok-sok találat megszerezéséhez a küldiknél. -
kHares #12143 Peni jobb mint mondják, Yorck-ot javaslom használni amikor tényleg kell a fájdalom. Az egyetlen hajó amivel célozni sem tudok. Furcsa módon az AP jóval lassabb mint a HE lövedék. Vajon az oroszok maradnak itt is ilyen puhák mint T4-5 környékén? -
#12142 Este megszereztem a Hiei-t, még 8 milla sebzés kell a kapitányhoz ...
Ez a Pensacola kezdi magát megemberelni, még 5k xp kell a következő hajóhoz, de tegnap egészen jól sikerült aprítanom vele. -
pajer_csaba #12141 Elég nyomulós. :D -
#12140 Hát... talán nagyon tetszettem neki? :D -
pajer_csaba #12139 Hát ezt így azt hogy? :D -
#12138 A kerülgetéssel kapcsolatban... :)
Éjjel van, fáradt is vagyok, utaztam fél nap, gondoltam, a francnak sincs kedve kimenni PvP-be, de amúgy úsztatnék egyet. Kivittem a Colorado-t tehát botok ellen némi ártatlan puffogtatásra, gondoltam: Mi baj történhetne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
pajer_csaba #12137 Nekem most már jó. :) -
Prof William #12136 Engem se engedett be... -
pajer_csaba #12135 Egy ilyenbe egyszer én is belefutottam a Kolberg-gel: Addig harcoltam max sebességen egy Bogatir-ral, amíg ugyan kilőttem, de menthetetlenül befutottam két sziget közti keskeny csatornába, aminek a túlvégén már várt rám egy South Carolna és egy St Louis. Hiába láttam őket, már nem bírtam lelassítani. Amint kibukkantam a szigetek közül, szarrá lőttek. -
Nagydög #12134 Sokszor latok olyat, hogy a figura kiuszik egy sziget mogul, mikozben latszik a terkepen, hogy 6 mindenfele hajo tuzvonalaba billeg bele eppen. Sokaig nem ertettem, miert mennek ilyenkor renduletlenul elore, de mar rajottem: o csak egyetlen hajot lat, mert tovig be van zoomolva. -
pajer_csaba #12133 Nagyot nevetnék a vicces stílusodon, ha nem lenne éppenséggel teljesen igazad. :) -
Nagydög #12132 "Írtam neki a csetben."
Hehe! Sok sikert! Estenkent a parnadba is suttoghatnad ezzel az erovel. A legtobb ember akkor figyel a chatre, ha anyazni akar. Szerinted, ha a terkepre nem sikerul pillantania, akkor a chaten majd el tudsz neki juttatni barmilyen hasznos infot? En mar az olyan szimpla aprosagoknak is tudok orulni, ha idonkent leveszi a zoomot es korulnez. -
pajer_csaba #12131 Másnak is van server connect hibája (unknow error)? Épp a D3DGear-t akartam volna kipróbálni, de nem enged belépni a WoWS-ba... -
pajer_csaba #12130 Tök jogosak amiket írsz, de előfordulnak kivételek is.
Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.
Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.
Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam. -
#12129 Ez utóbbi jelenség, hogy nem tudok biztonságosan kilőni mástól, engem is idegesít, de ilyenkor emlékeztetem magam többnyire, hogy ellenkező esetben én is pont telibesz*rom, hogy a mögöttem jövő épp mit akart volna csinálni (a másik dolog, hogy egyébként honnan tudná, hogy 1.) torpedózni akarsz és 2.) a sávodban áll?). Amire figyelek, az az, hogy fizikailag ne akadályozzam (van ritka kivétel, például amikor a negyvenezer tonnás csatahajóval a sebességemet teljesen elkoptatva kellene sétahajókázó cirkálókat kerülgetnem, olyankor el szoktam tekinteni attól, amikor a csávó nyílegyenesen az oldalamba csapódik), de nem azért vagyok ott, hogy a keze alá dolgozzak. De ha figyelek is a mögülem jövő torpedóra, a mozgásomat akkor is behatárolja, ami finoman szólva sem egy sportszerű és sporttársias dolog. Nem egy olyan meccsre emlékszem, ahol folyamatosan az oldalamban húztak el a torpedók, mert a csávó mondjuk félt előrejönni a kétpálcás rombolójával; egy esetben meg is untam ezt és nem, nem rommá lőttem, egyszerűen direkt belekanyarodtam a torpedóiba, fizessen a tetű.
Ennek megfelelően a saját torpedóimat is akkor használom, amikor legelöl és/vagy egyedül vagyok, ilyen egyszerű ez. Így iksz ezer meccs alatt egyetlen esetre emlékszem, amikor én süllyesztettem el csapattársat a Kamikaze-vel, de az is kristálytisztán az én hibám volt, noha tény, hogy ha nagyon akarja a gyerek, akkor azért kiforoghatta volna. Nem tette - de ettől még a felelősség az enyém. Nem kell bármi áron megragadni minden lehetőséget.
Ez persze, csak az én nézőpontom. Meg tudom érteni azt is, ha valaki márpedig akkor is kiszórja a halakat, viszont ha én vagyok elöl, akkor meg engem nem fognak érdekelni a torpedói, ha a manőverezésemben ez akadályoz (hiszen jellemzően eleve az elöl lévőt lövik, tehát a legkisebb gondja pont az, hogy hátulról mi jöhet).
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.14. 15:25:03 -
pajer_csaba #12128 Detto. Akár a Furutaka-val, akár a Karlsruhe-val megyek, amint benn van egy ellenséges hajó a "hálóban", indulnak a torpedók. Igaz, legtöbbször csak csatahajók, anyahajók, vagy nehézcirkálók ellen lehet hatékonyan torpedózni. És az egészben a legzavaróbb, amikor a torpedókat kilövöd még tiszta a terep, aztán egy semmiből előkerülő, figyelmetlen csapattárs f@szántosan telibe sétál a torpedók előtt, és persze talált-süllyedt... aztán egész meccs alatt hallgathatod a többiek szidalmait, hogy milyen hülye voltál,. Ha csak nincs egy lelkiismeretes csapattag, aki becsületbeli ügyének tekinti, hogy az állítólagos "ostobaságodért" a fegyvereivel büntessen. :/ Hiába próbálok figyelni, mindig van legalább egy jóképességű, aki beszambázik a torpedók elé.
A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el... -
Prof William #12127 Én bizony nem. Ha lehetőséget látok rá mindig elengedem a torpedókat. Ha nem is talál, be de megzavarja az ellenséget. Ha meg betalál, az meg külön haszon. :) -
pajer_csaba #12126 Elfelejtik, de gyakran a cirkálóban ülők is... :/ Leginkább a Kuma és Tenryu hajók szoktak a cirkálók közül torpedózni, de őket meg nem szoktam addig eljutni hagyni.
Egyébként a kis német cirkálónak nem ez volt az egyetlen bravúros akciója... Figyelmetlenségből elkövetett partra futás egy Minekaze-tól 800 (!!!) méterre, HE és torpedó párbaj. Végül két torpedóval elsüllyesztettem, ő meg kb 10-12 torpedót lőtt ki rám, de egy se talált (sikerült leevickélnem a partról de bénáztam vele elég sokat - szerintem a rombolós nem hitt a szemének, hogy van valaki ennyire béna, és így megzavarva rendre sikerült kikerülnöm a torpedóit... :D Na ezt hívják úgy, hogy "Késbe-ugró-kecske-csel"! :D ). -
Prof William #12125 Én tegnap az alig 1500 HP-s Atagóval sikeresen a tenger fenekére torpedóztam az engem üldöző majdnem fullHP-s Fuso-t.
Magasabb tierekben mintha mindenki elfelejtené, hogy a japán cirkálók topedózni is tudnak. Így jó párszor meg lehet lepni az ellent. :) -
pajer_csaba #12124 Azért vannak rázós, ám de kellemesen adrenalin-dús helyzetek... fél HP-s Karlsruhe-val szembetalálkozni egy fullos Hiei-el, majd némi tűzpárbaj és két sorozat torpedó kilövése után elsüllyeszteni a g*cibe... leírhatatlan érzés. :) -
#12123 Tegnapi borzalmas nap után az első csata:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 2. Kongot 933 hp hagytam, sajna kilőttek így nem tudtam már kilőni.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.04.14. 10:46:04 -
#12122 Jah minden repülőtipusnak van specko attackja az Alt gombbal, kell egy kis skill is ez nem arty ^^ -
#12121 A tavoli zoom es a kulso nezetek (pl. lovedekek becsapodasa, mas hajok megtekintese) az erdekesek szamomra.