22420
A Wargaming új MMO játéka
-
Rammsch31n #11960 Uhh kösz a tippet, mindjárt megmókolom egy kicsit a modokat... pl, hogy ne legyen manga hajó... :D Nálam illúzió romboló nagyon. :) -
#11959 Nekem pl 32k dmg az átlagom csatákra, ugy hogy most járok t7 nél mind a négy osztályból 1 hajoval:) -
#11958 hát ez jó kérdés mennyi idő, kérdés az hogy mennyi dmg-et csinálsz átlagba meccsenként :) Aslain.com-rol le lehet szedni egy modpackot amiben ha beallitod, kiirja hogy mennyi dmg-et csinalsz. -
Rammsch31n #11957 Az egy millió dmg-et kb. mennyi idő elérni? :D
Egyébként de k*cs*g vagyok... beléptem a Projekt R-ba és kiszedtem a ládákból a dolgokat xDDDDDD -
#11956 igen, de úgy müxik hogy 5ös hajóval tudod csinálni, Első része 1millió dmg akkro kapitányt kapod, utánna 2000 találat lövegekből akkor kapod az ARP Harunat. (nekem már csak kb 400 találat kell és megvan, igaz én is nem olyan rég kezdtem :) ) -
Rammsch31n #11955 Elértem a 10-es szintet... szal tudok küldizni... ez a sisters of fog ad egy 5-ös hajót, ha jól látom? :D -
Zoli105 #11954 - kurva jó a légvédelme ! :D
-7.5 sec alatt tölt :D , gyújt és a rombolók rémálma XD
- közelharcban álom ! AP betölt és az ellenséges cirkáló tuti kap egy szép citadellát ! :D
-szar a lőtáv ! (14.9km ) lassan és ívesen száll a lövedék , így nagyon elé kell célozni !
-pöppet citadella érzékeny ! :(
-
Rammsch31n #11953 Ó értem... na nem mintha a torpedókkal profi lennék :DDD Nagyon közelről néha sikerül lékelni, de egyébként nem igazán megy. :))
-
#11952 Nagyjából az egyetlen dolog, amiben érdemi visszalépés, a torpedóhiány, amúgy több cső, több páncél, jobb AA, kb. lefűrészelt csövű Des Moines. Jó az - csak kicsit más játékot kíván.
Hasonló szemléleti váltás lesz rögtön a Pensacola is. -
Rammsch31n #11951 Valakinek van véleménye a T6-os cirkálóról a Clevelandről? Rosszabb statúnak tűnik, mint az Omaha... :S -
Rammsch31n #11950 Ú bazze, most mentem olyan csatát, a hajam égnek áll az adrenalintől... és krva élet mindig az a vesztes kör, ami jól sikerül... a nyertest meg mindig elbaszom....
5 kill, 96 hit, 2 incapacitation, bázis védés, segítés... erre valami random szar a repülővel megöl... a térkép másik feléről... úgy hogy egy valag torpedós repülőt még ki is kerültem valahogy... :O
és a destroyerünk meg egyedül küzd még mellette egy cirkálóva... és így kikapunk :@
szerk: közben a destroyer kinyírta a cirkálót :DDD és pontokkal tán nyerünk. ezt a beteg meccset. :)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.03.26. 10:58:44 -
#11949 Kb:) WoT után nekem is felüdülés ez, nincs is annyi idióta a szűkebb játékoskör miatt, és valahogy szórakozás az egész hiába a nagy random, lehet élvezni:)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.03.26. 10:09:16 -
Rammsch31n #11948 Azt megtudom nézni csata után, hogy a csapattársak részletesen, hogy teljesítettek? Vagy csak a sajátomat? :S -
pajer_csaba #11947 Ezt az oldalt azért olvasgasd, árnyalja a képet: http://acelmonstrum.host22.com/ -
Rammsch31n #11946 Igazad van, tegnap este már kicsit elhomályosult a dolog. :P
Ez az USA gyártókapacitás olyan volt, mint a ruszkik emberi erő utánpótlása a németek ellen kb. :)
De hát Midway-nél kikaptak a japók, és kb. az döntötte el az egész sorsát abban a térségben, utána kezdtek el az amcsik ugrálgatni szigetről szigetre egészen a Japán szigetekig.
Egyébként kellemes felüdülés ez a játék a WoT után. :D Még egyelőre a szopatást sem érzem. :) -
#11945 Hát 1941-ben a Japán haditengerészet volt a legerősebb a világon:) A probléma ott kezdődött hogy az USA gyártókapacitása 6-7x nagyobb volt és simán tudták pótolni a veszteségeiket, olvasta egy elemzést ami szerint ha Midwynél eltörlik a teljes ott lévő USA flottát, 1 éven belül nagyobb tengeri erőt lettek volna képesek hadrendbe állítani:) -
asolyom #11944 Ez a Fuso egy rettenet! Alig lehet eltalálni vele valamit. Vagy ha mégis, akkor alig van sebzés. Néha kiszalad egy 60k sebzéses meccs, de utána rögtön egy 20k. -
Rammsch31n #11943 Értem, hát én csak a kezdő agyával gondolkodtam, hogy itt is elvileg akkor be lehet osztani a class-okat, mint a wot-ban, de akkor nem annyira értelemszerűen. :)
Viszont közben gondolkodtam, és nyílván azért nem fogja a WG annyira basztatni a játékosokat, mert majd úgy jár, mint a repcsissel, hogy kihal... itt viszont nagy előnyük van, hogy ennyire felkapott hajós MMO nincs... bár azért a player base a tankoshoz képest még mindig kicsi, ezért óvatosan kell alkotniuk, nehogy gebasz legyen. :D -
#11942 Az XP kiszórását egzaktul én sem tudom, ráadásul meglehet, hogy a patch-ek nyíltan (x-y%-kal több/kevesebb egy-egy típusnak), vagy kevésbé nyíltan változtatnak rajta. Nagyjából annyit érdemes tudni, hogy bázisfoglalásért jó XP jár, sebzésért szintén, de nem arról van szó, hogy egyszerűen csak egyenesen arányos a kiszedett HP-val (így pl. ha elsüllyesztesz egy rombolót, elvben kaphatsz kb. ugyanannyit, mint egy csatahajóért), repülőgépekért szintén jár ugyan, de kevés, spot XP pedig nincs. Süllyesztés önmagában megint nem látszik megdobni a számlát, úgyhogy kill-t lopkodni - azon túl, hogy nyilván nem etikus - nem különösebben érdemes, bár előfordul, hogy pár retardált küldetés azt díjazza.
Azért ha időd engedi, érdemes belenézni a többi hajóosztályba is, bár elsőre a cirkálók után persze, eleinte mindegyik idegen, emiatt beletanulós/kevésbé élvezős lesz.
Még annyit, hogy az anyahajó-arty összehasonlítás azért sántít - szerintem legalábbis, aztán ezzel természetesen nem kell egyetértenie senkinek - mert az önjáró lövegek, ha be akarnak zuhanni, akkor bezuhannak, az anyahajót viszont van lehetőség zavarni például légvédelemmel. Akkor is, ha neked konkrétan nincs (a múlt nap állat módjára próbáltam célpontot kijelölni a Bogatyr légvédelmének, mire rájöttem, hogy egész konkrétan egy darab csövem sincs hozzá): csapatba verődve az AA körök egymást átfedve összeadódnak, de ha a falka közepére be van pakolva egy Atlanta vagy egy Cleveland, már az is hatalmas segítség (azzal nem számolok, hogy a saját hordozód vadászfedezetet ad, de elvileg ilyent is lehetne, hehe...), Cleve-vel például a rekordom ~fél perc leforgása alatt 16 leszedett repülőgép. Igen, négy komplett raj.
Viszont ha le is petézik a csávó egy marék torpedót, azt is legalább részben ki tudod fordulni, ha fél szemed az égen tartod, alacsonyabb tier-ekben, egy vető raj ellenében különösen. Esetleg beszívsz egy-két torpedót, de a csávó erre rászánt az életéből két percet és miközben helyezkedett a manőverező hajódhoz képest, potyogtattál is le neki madarat. Mi több, azt hiszem, az Omahádon is van repgépkatapult, amin egy vadász-hidroplán kotlik. Van tehát eszközöd.
Tl;dr ha az arty elereszti a malacot, arra ott már keresztet lehet vetni, de a vízen semmi sem eldöntött addig a pontig, amíg konkrétan beléd nem durran a torpedó. És esetleg még ez is fájhat a CV-nek annyira, mint neked. Ráadásul magának az arty-nak egy egérklikk a profit, a CV viszont - bár ezt sokan vitatni fogják - igényel egy minimális mértékű agymunkát, magasabb tierekben hat-nyolc rajt a levegőben tartani, folyamatosan figyelemmel követni, biztonságos utat kijelölni, fedezni, rárepülési utakat beállítani és folyamatosan módosítani, közben magát a hordozót is pozicionálni nem mondom, hogy megfekszi az Esőember agyát is, de kell azért zongorázni hozzá.
Random hangulatkép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.03.25. 22:40:19 -
Rammsch31n #11941 Szóval itt a WG nem a "jól bevált" tankos elemeket alkalmazza. :D
Azért gondoltam a cirkálóra, mert lassabb, mint a rombolók... de az nekem már-már túl gyors, meg az ilyen sunnyogó, ahogy nézem... az anyahajó megint a másik véglet... mert az kb. ahogy néztem csak a repcsikkel játszik, kb. mint az arty a tankoknál... :D
A battleship meg túl lassú... :D és kevés rajta az ágyú, ezért döntöttem a cirkálóknál. :D
és, hogy miért USA? Mert ők nyertek Midwaynél, ahogy olvastam a ruszkikat most hozták be... a japók meg a németek meg nem voltak akkora! nagyhatalom az USA mögött....flottában, mármint szerintem le voltak maradva tőlük :D Csak ezen okok miatt. :DD Na nem mintha a játékban ez az erőviszony tükröződne, de nem is baj. :)
Ez az xp-adás viszont még mindig fura nálam. :) -
#11940 Erre sokféle választ fogsz kapni (és többségében benne lesz a "torpedó" szó), de valójában itt nincs ilyen. Nem igazán tudok olyan hajót mutatni, hogy azon csak kopogsz, mint a jégeső, az meg tutira egy sortűzzel kiemel a francba, esélyed meg semmi. Valamit minden helyzetben tudsz tenni, ha semmi mást nem, hát felgyújtod a francba.
A nemzetek néhány kupac hajójánál meg tudsz figyelni valamiféle "beállítottságot", de azokon belül is lesz szórás. Van pár gép, amit a többség rühell, de más meg áradozik róla és fordítva. -
Rammsch31n #11939 + amit nagyon nem értek... XP-t mire adja? Sebzésre, kritikus találatokra vagy mikre leginkább? :D -
Rammsch31n #11938 Játszogatok hébe hóba... de a hajóknál (mint a tankoknál ugye) perpill mi számít OP-nak, mint nemzet meg mint hajó típus? :)
5-ösnél járok az USA cirkálóknál, de még csak kóstolgatom, illetve van pár jó köröm, de a nagyja átlag... -
pajer_csaba #11937 Azért amikor 3 cirkáló és egy romboló lövi egymást full idegből, mind ezt a saját csapatodon belül (!!!), nos az az élmény az prisceless. De legalább nyertünk. Miután kihullottak az ötévesek... -__-' -
Zoli105 #11936 pontosan és a Lexinton gépei vannak rajta XD (F4U4 és AD1 ) -
#11935 Tessék tippelni, milyen összeállításban repked a fejem fölött épp egy Saipan repülőgép-hordozó?
Egyenként három gépből álló két vadász-, és három torpedóvető rajjal. -
yossarianHUN #11934 Jó, hát ha így nézzük:P -
#11933 nagyobbat is sebez, mert több jut át :) -
yossarianHUN #11932 Nem, de nagyobb az átütése. -
Prof William #11931 Amúgy a WoT-t ban mia Gold ammo? Nagyobbat sebez? -
Phara #11930 Köszönöm!
-
carp3tm0nster #11929 még...
-
yossarianHUN #11928 Nincs goldammó. -
Phara #11927 Biztos nem,esetleg más? -
kHares #11926 Elárulod mi az, hogy pay to win? Mármint szerinted, mert a Wot gold ammó biztos nem az. -
Phara #11925 Sziasztok!
Ez is Pay to Win-es,mint a WoT a gold ammójával vagy ebben nincs ilyesmi?Mert akkor szivesen kipróbálnám ha elhagyták a fejlesztők az ahhoz hasonló baromságaikat. -
#11924 AP-val nem voltam elégedett (bár lehet, nem a Colorado-s beállítottsággal kellett volna beülni egy T3 protected cruiser-be :D ), úgyhogy kipróbáltam repesz-rombolóval. 8% gyújtás per skuló + oldalsortüzenként egy tehervagon elsülő cső = négy sortűzből felgyújtottam egy alap Myogit négy helyen. A balatoni hekkesek készáz méteres körzetből lavórral merték ki a vízfelszínről a készre sült halfiléket.
Persze, egy mérés nem mérés, de eddig úgy tűnik, jópofa a gép. -
yossarianHUN #11923 Jézus, most látom, hogy a Moszkva az cirkáló. Én eddig abban éltem, hogy csatahajó lesz, elvégre kb. akkora, mint a Yamato... Gondolom a 220 milliméteres ágyúk, a sebesség, meg a páncélzat (?) indokolja a cirkálóságát. -
yossarianHUN #11922 Ez a Tenryu TNT-vel van kibélelve? Jó hogy ilyen gyors, meg vannak torpedói, de általában az első broadsidetól elpukkan. -
Prof William #11921 Annyira jól gyújt, vagy annyira jól gyullad? :)