World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha támadó, akkor hamarabb észre lehetne venni és a torpedóit is felderíteni és csak egy füstölő lenne adott időn belül. Ha felderítő/foglaló lenne, akkor csak nagyon közelről lenne észrevehető és két füstölő járna egymás után. Harci romboló 7 km.-es torpedóhatótáv, defenzív romboló 4 km.-es hatótáv. Ágyúk egyforma hatótáv, de ha használja, már látszódik is egy percig.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.24. 09:28:50
Ma újabb skalppal egészült ki a trófea gyűjteményem. Izumo és az Iowa után megvan a Tirpitz is. Előbb egy rombolón kellett átjutnom, majd meg kellett ütköznöm a Tirpitzet kísérő Warspite-tal, de úgy, hogy az orrom a Tirpitz felé állt és oldalt harcoltam a Warspite-tal. Miután süllyesztettem a Warspite-tot, nemes egyszerűséggel ökleléssel végeztem a Tirpitz-el, lévén 3 km.-re megközelítettem. Fordulni már nem lehetett és lőtt -mint állat- a Tirpitz. Érezte, hogy itt baj lesz. A felvétel már utána történik a CR-t követve.
Arra számítottam, hogy valami karácsonyi bázist kapunk, mint anno Halloweenkor de sajna semmi...
Persze bug reportot nem találtam a fórumon...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha rányomok a Connect gombra, egy ideig "homokórázik" a horgony szimbólum, majd abbamarad és nem történik semmi. Ott találom magam újra connect menüben. Ha újra rákattintok, akkor újra ez történik. Mi lehet a baj?
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

(Ha meg már a szerkesztőnézetben vagyok, SG motor, akkor vagy engedd szerkeszteni a rohadt üzenetet, vagy jelezd ki, hogy mennyi időm van még hátra az öt percig, 'azzeg.)
Oké, ez nyilván nem statisztika, mégis, azért vittem ki háromszor a gépet, mert annyira idegennek tűnt már elsőre, amit látok. Persze lehet az is, hogy hirtelenjében és varázsütésre elfelejtettem, melyik egérgombot kéne nyomni.
Még alszom rá, kiviszem tíz-húsz-ötvenszer, de ha ez nem pillanatnyi pech/szerencsétlenkedés, hanem vissza lett nyesve a szárnya, akkor eladom a francba. Kár érte - pontosan azért tartottam meg, mert mocskosul élvezetes volt vele a játék, most meg mintha úgy viselkedne, mint bármelyik másik n+1. csatahajó.
Megvan az Izumo is, de most csak az Iowa-t mutatom:
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.12.23. 18:56:15
A patch notesban valamit regéltek ugyebár a torpedókról. Ha jól emlékszem, akkor valami olyasmit, hogy nehezebb lesz észlelni. Nekem pillanatnyilag az az érzésem, hogy ennek az ellenkezője történt. Jelen pillanatban az Isokazemmal egy megb@***tt qrva találatot nem bírok elérni. A hajó ugyanaz, én sem lettem bénább, és átlagban szerintem az ellenfelek sem klasszisokkal jobbak, mint eddig. Ennek ellenére rendre kitérnek a torpedóim elől. Most megyek egyet a Wyominggal hadd lássam ott mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.23. 18:52:15
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.12.23. 15:53:28

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
@aru: Nagyon szívesen. :)
A győztes csatában az első 3 percben bekapott sorozat levitte az Aobá-m életerejét 1500-ra. Úgy csináltam végig a csatát és 3 ellen is elsüllyesztettem. :)
Írták is hogy "True japanese spirit. :) "
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én most a Langley-t próbálom co-op-n, de a tapasztalatom ugyanez. Alig lehet a bot-ot eltalálni, hacsak nem többen lövik, és véletlenül belefordul, vagy ha több bot van egy csomóban.
http://worldofwarships.eu/en/news/special/weekly-missions-battleships/
szokásos wg féle matchmaking megint a toppon
Természetesen a működéshez "lassulás" szükséges, vagyis az ütőszeg tömegének le kell győznie a csappantyútól azt távol tartó rugó ellenállását (késleltetett gyújtó esetén), ezt pedig csak megfelelő ellenállásal rendelkező céltárgy válthatja ki (vagy akár a vízbe csapódás is, lásd Csuzima).
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.