World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://worldofwarships.eu/en/news/special/weekly-missions-holidays2015/
nem lehet hogy még nincsen meg a 10-es szintű accod?(hír alján pirossal van kiemelve)
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 17:55:34
"ARPEGGIO-themed missions inbound on 1 January 2016!" Ezek a missziók, nem külön dolog? Akkor mi live most? Én nem beszélem a nyelvet vagy nekik nem sikerült fordítaniuk?
1 nap prém elvileg van valami mission-re, a többit nem lehet másik wargaming játékok adják?
Hatos hajó kell a küldikhez?
Az még messze van,amennyit én játszom,az kb két hónap.<#zavart1>#zavart1>
mitől lehet az hogy beléptem a wows-ba és hozzám vágott 5 nap prémet?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 16:41:43
Most amerikai csatahajót carriert csinálom mindkettő t5 és japán destrot,az is t5,bár az amerikai hajók tetszenek,de sajnos már bétában rájöttem hogy az amcsi destro sokkal gyöngébb.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem tudom mennyit adnak a botok,mert utoljára talán bétában játszottam bot ellen.Mivel unalmas és semmi kihívás nincs benne.
Nem tudom mennyi a jó xp egy bot elleni nyertes csatánál,de én most kaptam Tier 4 csatahajóval 3884 xp-t egy random csatában,ahhoz képest a t7 hajó 1500 xp-je túró,a 400-500 xp meg röhej.
Ui:Jah és nincs prémium fiókom.
Ui2:T5 csatahajóval 3649 xp jött most.
Ui3:A profilom szerint 0 Co-op csatám van.Abból 0-t nyertem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 11:14:05
És ez csak az egyik oldala. A másik, hogy nincs teljesítmény/pont/ kényszerem, csak simán és nyugodtan akarok játszani. Félreértés ne essék! Bármelyik pályán, bárki ellen megállom a helyem. Randomban is. Most 1163 co-op meccsnél tartok, azaz 2345 meccsnél és semmi mást nem akarok, minthogy nyerjen a csapat és én jól játsszak benne. Legyenek meg azok a hajók, amiket szeretnék /és meglesz!/. A többi hidegen hagy. Főleg azok a beszólások, amik megakarják mondani, hogy mit és hogyan csináljak. Ugyan már! Öreg vagyok én ahhoz.😊
Két újabb co-op meccs Pensacola-val, Colorado-val kb. 10-11 percesek. /nem kötelező megnézni!/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyi xp-t T5 hajóval kapok egy vesztes csatáért.És a pénz is lótúró.
Ezeket a videókat meg inkább töröld,mert ezt nem nevezném jó csatának.
Reménytelenségemben vettem fel hosszabb videókat. Egész pontosan különböző hajóosztály meccseit. Előre bocsájtok néhány dolgot: co-op meccsek, /"nem húha, de k.va jók"/, de meglehet nézni annak, akit érdekel. A többiek evezzenek másfelé.
Aránylag rövidek kb. 10 perc körülik, lévén kisszámú csapatok vannak. Ezen videókat két nap után törlöm.
De kellene valami jó kis cirkáló.Még zárt bétában ha jól emlékszem T7-ig jutottam el amerikai cirkálóval.
A torpedóim kikerülte a bomba meg betalált és eldurrant.Wyoming-ot ugyanígy egy bombatalálattal öltem meg.
Állati nagy mákom volt.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
mai elso gyozelem NC-vel ... szepen hozott. Lett volna tobb is ha 1 percel hosszabb a jatekido, mert mar 3/4-t a bazisnak befoglaltam...

Utoljára szerkesztette: gergod, 2015.12.27. 00:51:44
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Máskülönben az estém a NewMex-szel:
> Négy vesztes ütközet zsinórban, abból kétszer első helyen végzek a csapatból (...tehát érthető, hogy mitől vesztes 😄 )
> Ötödikre szó szerint lemészárolják elöl a fél brigádot anélkül, hogy bármi érdemit elértünk volna. A spawn-om szopó, a sebességem miatt zárkózni nem tudok a zömhöz, úgyhogy az ellencsapat lerohan valami hat hajóval. Erre beYOLO-zom az egész hátralévő, életben töltött időmet, mondván, úgyis vesztettünk.
> Két romboló valahogy mégis behúzza az ütközetet és megnyeri nekünk foglalással. Én a névsor közepén kullogva ökölbeszorult arccal zsebrerakom a kevesebb, mint háromezer XP-t.
...viszont a Nagával sikerült a győztes összezörrenéssel hatvan híján 8500XP-t megetetni, úgyhogy örömködésül itt van két hangulatkép, csak úgy.

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.26. 23:36:30
Szóval: Az a pontszám, amit videóban mutattam, co-op-ban elég jónak számít, mert csak nyolc hajó van és nem tizenkettő és ráadásul a csatahajó nagyon lassan halad. Mire odaérek, már nincs mit lelőni. Illetve! Ha sok és nagy csatahajók vannak -és mostanában van bőven-, akkor a cirkálók elhullanak és a gyengébb tudásúak és marad rám a maradék eltakarítása. Ilyen NC-k, meg Tirpitzek. Nem mindig sikerül.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2015.12.26. 22:47:16
Azt hittem ha már videót csináltál róla akkor valami nagy érdekes xp meg sebzés.De az előbb new york-al vesztes csatáért kaptam majdnem ennyit.jah Xp-t mert kredit kb duplája.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.26. 22:01:29

A fejlesztett lőtávval már igazi gyilkos. Általában az első lövéssel bemérem az ellent, majd mehet a maradék 10. Igazi acéleső zuhog az ellenségre. Ma sikerült 4 citadellát lőnöm egy Kongo-n egy sortűzzel. Egy közel merészkedő cirkálót pedig egy sortűzzel küldtem a tenger fenekére.
Tetszik ez az új hajó.
A második megállapításod nagyon helyes, valóban nem nagy szám, de ezt nem is írtam. Volt egy történetem és egy illusztrációm. Tudod erre való ez az oldal. Akit nem érdekel átsiklik, vagy ír roppant érdekeset. De csak azért beírni, hogy ekézz valakit...hát az sem nagy szám. Mondanám, hogy minden h... tud, de Karácsony van, inkább kihagynám.😊
A második nekifutás is jól alakult. Kilőttem kettőt és aránylag jó állapotban voltam és a megmaradt két Cleveland-es társammal be is foglaltunk két bázist. Az egy társamnak alig volt már élete, a másik jó háromnegyedes volt. Elindultunk a harmadik bázis felé. Ott várt egy Aoba és egy Tirpitz. Az aoba fél élet, a Tirptz teljes. Ráírtam az alig életesre, hogy bújjon el egy sziget mögé és ne bocsátkozzon harcba, hisz harcértéke már nem volt, de ha kilövik, pontot vesztünk. Nem hallgatott rám és azonnal kiszedte őt az Aoba. A másik kissé meggyengítette az Aobát, de elhullott, mert a Tirpitz is bele lőtt. Egyedül voltam kettejük ellen. Azt a taktikát követtem, hogy orral a Tirpitz felé kilövöm az Aobát és neki megyek a Tirpitznek. Na ebből az lett, hogy már csak lejjebb vettem az Aobát, de kilőni nem sikerült és némileg túl mentem a Tirpitzen és nem bírtam rákanyarodni. Bár akkor már hiába mentem volna neki, akkor is bukta, mert az Aoba élt. A lényeg, hogy szétlőttek, így az is bukta.
Ez volt reggel és most neki szaladtam este és ez lett: FIGYELEM! A spoiler videó formátum!!!
Agyf*sz.
Pláne, ugye, hogy pontosan tudom, hogy sebzésre kapom az XP-t, tehát nem vesztegetek egy hatos rajt egy olyan célra, amire elég volna egy torpedó, így még csak nem is arról volt szó, hogy kill-t loptam volna.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.26. 15:52:36
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.12.25. 23:59:45