22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Count Adyn
    Szerencsére bekerült a peccsel a dinamikus célkereszt végre a játékba más mod nem is nagyon kell nekem :D
  • Zoli105
    Akit érdekel annak figyelmébe ajánlom !
    Kantai Collectionról új hír és előzetes ! ;)
  • Jacktor
    Ha a wows.hu TS-re gondolsz, akkor igen, bárki jöhet, akár tankozni is, mivel közös (ott SkilledKappa001 az admin, ha szeretnél tőle jogot vagy valamit).

Magyarítás és minden más MOD is kétséges egy jó ideig az új fájlrendszer miatt (mivel a kliens 'tán el sem indul ha eltérést tapasztal a fájlszerkezetben).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.04.29. 10:42:19
  • drop
    sziasztok valaki nincs kedve együtt játszani igaz csak tier 5 hajóm van,másik wowhun van ts3 szoba oda mezei halandó is felmehet?
  • Prof William
    Tegnap végre meglett a Haruharu! Szépen néz ki + külön poén hogy csata közben japánul dumál + mintha az ágyúlövések füstjei és az égés füstje animált lenne...

Sok szerepe már nem lesz a flottámban, de jó lesz majd néha játszani vele. Kár hogy nem tudja azokat trükköket amiket az Ars Nova-ban mert akkor egymaga megnyerhetné a csatákat. :)
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. draga jacktor magyaritas lesz majd. elorre is koszi
  • Tono34
    Használd az Aslain-t. Semmi problémám nem volt még vele.
  • Plata
    WoWs.hu-ról szedtem mod packot,mivel még más modom nem volt így nem lehet hogy összeakadt mással.
  • Malachit
    Lehet, hogy te a horror pakkot rakod fel, azért nézel ki a belekből :
  • Nazarov77
    lehet rosszul lett berakva mappák szerint, elavult volt az adott mód, passz, menniük kéne.
    Pl gond nélkül rá tudtam rakni a még meg nem jelent Arp Haguro skint a sima Myoko-ra és átnevezni:
  • Plata
    Neked hogy hogy megy mod pack?
    ha én felrakok egy mod packot,a játék textúráit szétcseszi.A hajóm úgy néz ki mintha felrobbant volna a közepe,jah és kamera a hajó közepében van,a hajó beleiből kukkolok ki.
  • Malachit
    Jó pénzt adott GZ.

Nekem elsőre meglett. Csak elő kellett kapnom a japán hetes rombolót és mennem egy adrenalin kört. Kilőttem segítséggel egy rombolót, majd egy vak full HP-s FUSO-t, aki rám se bagózott csak lőtt folyamat valami cirkálót a távolban. Végül 35-40%-on nekimentem egy fullos Norcanak is szemből, de a sebzés egy részét lelopta a hordozónk torpedós raja. A Norca után meg ott ettem a kefét, hogy a béna csapat el fogja bukni, mivel istennek se akartak foglalni, csak a körökbe be - ki, be -ki. Végül nagy nehezen valamelyik csak besodródott és véletlen befoglalt. Így első lettem a csapatban :) A hordozóra kicsit morcos voltam, mert a FUSO-nál is dobta a torpedókat a rajjal, csak épp rám küldte mind, miközben meghajtásomat szépen kilőtte a másodlagos tüzérség. Alig bírtam kikerülni a hülye halait égő kazánokkal.
  • Nazarov77
    Tegnapi sok szívatás után ( ha nyertünk rossz köröm volt, ha veszítettünk akkor persze benne voltam a top 2ben és általában veszítettünk ) ma elsőre sikerült befejezni a 16 skilles Hiei utolsó feladatát, de még milyen kör volt! Pályafutásom eddigi legjobb Atago köre, körülbelül 140 000 sebzés :D
    Ennek a Mogaminak rossz napja volt

A kraken pillanata, egy bamba New Mexico volt az áldozat, legtöbb torpedóm eltalálta.

És végül az eredmény :D ( fel kéne raknom a sebzés kiíró módot aslainból... )

Malachit: Én a másodlagos tüzelést választottam neki, lehet nem ad neki nagy bónuszt de a többi közül az a legjobb választás még így is szerintem. Már csak a ranked battlenek kéne már újraindulnia, ott jó haszna lesz a 16 skilles Hiei-nek.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2016.04.28. 09:20:51
  • Malachit
    Tegnap kiszabadítottam a 16 skilles csajt, csak épp nem tudom mire pakoljam az utolsó 6 skillpontját, mivel a saját hajóhoz pont az nem igazán dobna sokat amit szerettem volna (másodlagos tüzérség pontosság növelés). Lehet inkább +100% légvédelem és tűzmegelőzés lesz.
  • Tono34
    Patch elhalasztva..
  • Tono34
    2,5 milla + egy jó kör a Hiei csajszihoz
  • Prof William
    Na már csak 100 találat hiányzik Haruharuhoz. Elsejéig meglesz. :)
  • Caliph
    kifutni yamatóval a partra és parti ütegként röhögni a torpedózó ddkre :D
  • Pluskast
    Ahhoz le kellene modellezniük a tengerfenéket is, de ezt nem tették meg. Többek között ezért sincsen a játékban tengó, mert a tenger egy massza és nincs úgymond mélysége.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.25. 11:05:15
  • Malachit
    Az időjárás jól néz ki és úgy tűnik, megnéztek pár videót pár hajó elmerüléséről is :) Már csak azt kéne megcsinálniuk, hogy a sekély vízben kilőtt hajók ne tűnjenek el teljesen, hanem a roncsuk a vízmélységnek megfelelően ott is maradjon akadálynak. Pl.: épp partnak futottál és úgy lőnek ki, akkor a felakadt hajó ne merüljön már el teljesen nekem ez élményromboló.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.25. 09:10:55
  • pajer_csaba
    Nemrég én is felraktam. Hát wao. Nem egyszerű, már csak azért sem, mert szinte minden hajó magasan az én normál tierjeim felett van. De az új effektek nagyon bejönnek. :) Nekem most a legnagyobb feladat, hogy kitapasztaljam: milyen magasabb tierben játszani.
  • Caliph
  • PrasCo
    Én amit ma szórakoztam, az jórészt a tesztszerveren ment.
    North-on több alkalommal volt szerencsém a "Warning, cyclon approaching" stb. figyelmeztetéshez, amikor is jött egy vihar és lehúzta a látótávolságot 8km-re. Jópofa volt...

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.24. 17:12:08
  • pajer_csaba
    Kinek hogy telik a nap? Ma még csak 18x láttam, hogy "stupid/noob/idiot/camper team".... :D
  • voivod32
    Nekem a cirkálóik nagyon tetszenek, főleg a mozgékonyságuk, és a nagy lőtáv miatt.
  • carp3tm0nster
    német, könnyen játszható, élvezetes hajók? na, erre roppant kíváncsi leszek:D
  • Malachit
    Mivel a német csatahajókat az északi vizekre és relatíve közelharcra tervezték.
  • davidbog
    Rákérdeztem. Rosszul gondoltam, mert le van modellezve. A fedélzet lehajtott része (Böschung a neve) akkor ér valamit ha a lövedék laposan jön az övpáncélon keresztül. Ha nagyobb távolságból jön akkor meredekebb szögben jön a lövedék nem az övpáncélon hanem a felette lévő 170 mm-es felső övpáncélon keresztül, ami ellen a Böschung döntöttsége pont nem fog érni semmit. Ezért a nagyobb távolságból kilőtt lövedék olyan mintha egy kb 320-340 mm-es lemezem menne keresztül.
    A játékban a kisebb lőtávolságok vannak ezért a lövedékek meredekebb pályán repülnek mint IRL. Ezért a játékban csak kb 10 km alatt ér valamit ez a döntött fedélzeti rész, mert afelett már nem a 320 mm-es övön hanem a 170 mm-es felső övön megy át a lövedék.

Valamikor augusztusban jönnek a német csatahajók. Ha olyan karakterisztikájú gépek lesznek mint a Tirpitz akkor könnyen játszható, élvezetes hajóknak ígérkeznek. Kíváncsian várom őket.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.21. 15:05:09
  • PrasCo
    Én még a jóárasítottat újítottam be, igaz, így belement majdnem ~3m kredit.
  • DantesHUN
    Ha úgy le lenne modellezve ahogy írtad, akkor túl erős lenne a vele egy szinten lévő hajókhoz. Így is jól bírja a lövéseket, mindig lesznek ilyen kompromisszumok.
  • whiskeyman
    Nekem alapból benne volt az összes upgrade, a csomaghoz járt.
  • PrasCo
    Egyébiránt milyen upgrade-eket raktatok a Tirpitzre?
  • davidbog
    Lőttem már neki Fusoval és Nagatoval is, illetve az enyém is kapott már kisebb csatahajóktól. Nekem úgy tűnik, hogy a 320 mm-es övpáncél mögött lévő 120 mm-es döntött lemez nem nagyon van lemodellezve vagy ha le van akkor igen szarul. Az eredeti adatok alapján elvileg csak tier 9-10-eseknek lenne esélyük, hogy átlőjjék az övpáncélt. Ah mindegy, még mindig sokkal jobb az övpáncél védelme mint a North Carolina, Amagi, Iowa BB-knek. És nem is ez vele a fő probléma, mert elég jól furdul, könnyű szögelni.

Elég korrekt hajó. A sebessége is elég jó, de a fordulása az ami miatt tényleg jó a mobilitása. Nagy sugarú körben fordul de legalább gyorsan tud irányt váltani. A két tier 7-es BB még jobb, de tier 7 felett egyik se jobb nála.
    A légvédelme se gyenge ráadásul arra van a legtöbb kapitányi skill, azt lehet tápolni.
    Szerintem a tűzereje az a gyenge pont. De ebben se kategórikusan rossz. Mert a lövegek gyorsan töltenek, a lövedék repülési ideje is elég jó. A tornyok is gyorsan fordulnak, már majdnem úgy mint egy cirkálón, ami a jó furdulás mellé nagyon kellemes tud lenni. Viszont csak pontatlanságról lehet beszélni, pontosságról nem. Még a 7%-os modullal is katasztrófa. Ki tudja készíteni az embert. Az átütő erővel se vagyok megelégedve erősebb páncélzatú BB-k ellen gyenge. Én emiatt nem szeretem, ezért mostanában nem is igen használom.
  • PrasCo
    Azt hiszem, 406-ossal olykor be szoktam nyomni - illetve a ráhulló lövéseket nem díjazza, úgyhogy távolik szoktak még beakadni. Mindenesetre citadella nélkül is le lehet húzni róla azért 10k-kat, ezért szoktam AP-n hagyni. Legalább nincs overpenetration...
    Annyi bizonyos, hogy benne ülve sokkal kevésbé vagyok allergiás a páncélzat szögbe állítására, mint mondjuk a Nagatoval.
  • Tono34
    Tegnap többször kaptam találat ami szép nagy HP darabokat szedett le..

Reggel 7-15:30-ig meló, utána gyerek + kertesház.
  • Malachit
    A Tirpitz citedella érzékeny???? Én lőttem azt a hajót mindennel már és a több 100 találatból egyszer sikerült neki adnom. Ha már meglátok egyet közeledni automatikusan HE spammot kap, még BB-vel is. Iszonyat kemény az oldala. Full vízvonalra célzott BB AP salvokat ignorál 2-3 km-ről. Ellenfélként utálom.

Ráadásul gyorsnak és pontosnak is tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.20. 09:17:09
  • whiskeyman
    Akkor beszéljünk meg egy olyan időpontot, ami jó mindenkinek. Este 10-kor már majdnem alszok :D
    Nekem reggel 7-től, kb fél 10-ig szokott jó lenni, vagy esetleg ma késő délután, fél 7-től kb fél 9-ig.
    De ha megfelelő, akkor szombat reggeltől 2-ig ráérek.
    Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.04.20. 09:07:15
  • Tono34
    Én kb csak este 9-10 körül tudok csak gép előtt lenni. Ugyanezen néven megtaláltok.
  • Toweliee
    Én is jövök, Toweliee néven.
  • whiskeyman
    Ezt mégis hogy gondoltad? Kiadni pénzt érte egy INGYENES játékban? A pokol tüzén fogsz égni.

Vegyél fel divizóba, csapjunk egy-két kört. MrT31 a nevem.