23056
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Ez mindenkinek így van?

• Tono34
    90k körüli sebzéssel vereség esetén 0 körüli bevétel esetleg minimális plussz.
  • silverchain
    Welcome to the club. Ja, és prém nélkül eléggé mínuszban leszel vele, ha nyersz, ha nem:D
  • Darun
    Én csak egy Atagot láttam, aki egy 13 km-re távolodó Atagora torpedózott. Elég sok ilyen van, már alacsony tierben is. Kedvencem mikor az amcsi meg orosz rombolók 10 km-re próbálnak torpedózni. Hát egészségükre.
  • PrasCo
    Most jött a csapatban egy Tirpitz, aki húsz kilométerre lévő célra torpedózott.
    ...én mára befejeztem.
  • Darun
    North Carolina. Első csata, stock hajó, hat darab T10-es hajó ellen. Ráadásul berak arra az oldalra, amerre senki nem jön. Természetesen veszitünk, mert miért is nyernénk, az egyetlen kill az enyém volt (nyilván leloptam, bár 2 citadell azért befigyelt) és harmadik lettem. Kicsit a Coloradora emlékeztet. (az első három csatából kettő T9 volt, a harmadik T8, de ott mint is mindig az elején végeztem, ugyanakkor folyton vereség volt)
  • Lópikula
    Mert most javitottak ki 1 oraja...
  • Darun
    Nekem az éjjel is és most is rendesen kiir mindent. Sőt! Mostanában nem dobál ki csata közben sem.
    Mentem egy Rankedet, mer mé ne? Amikor 100 HP-nál elalszik a tűz az ellenséges Kongon és igy nyer az ellenség... az priceless. És amikor foglalod a bázist a másik cirkálóval, de egy romboló blokkolja a sziget túloldalán, bekerititek, de annyira low hp-s hogy az első lövéstől meghalt, aztán full hátramenetbe kapcsolsz és kitérited a kormányt, különben kimész a foglaló körből és a hajó fele már kilóg a határon, de pont beadja a foglalást... more priceless! És a 3 rombolónk megint meghalt a meccs elején.
  • Lópikula
    bebuggolt a game mindenkinek ezt csinálja, már szóltak a supportnak
  • whiskeyman
    Ma nálam se írt ki semmit :/
  • Avenger93
    Csata közben is többen mondták hogy nincs... pedig még csak modokat se használok, de végülis mért lepődök meg
  • davidbog
    Nálam se ír semmit, még nullákat se. Mindegy, amilyen pocsék csatákban vagyok nincs is rá szükség...
  • Avenger93
    Neked legalább kiírja a csatavégi összefoglalót... :D nekem minden 0 é semmi eredményt nem ír
  • atee73
    Neha tenyleg nevetseges a sok kreten.....
    Ranked battle , lovoldozok , bejon a marha kozem es az elenseg koze , meghal ,
    kapok utana 1 high calibert , kilovok 2-ot , tobb xp-et kapok mint a nyertes csapatban az elso....
    es a vegen megint en leszek rozsaszin ...aaaaaaaaaaaaaaa

• BigaC
    így van, egyáltalán nem rossz az a 7km.
    a 7 és 6km közötti sávban kell ügyködni, bár nekem sem mindig jön össze :)
    múltkor sikerült egy Krakent menni úgy, hogy kb. a csata 2/3-tól már csak én játszottam a csapatból, nem lett volna semmi, ha egyedül lehozom a meccset, de belecsúsztam a 6km-be, a maradék Kongo meg résen volt, így nem sikerült a nagy dobás :)
    talán az egyik legjobban hozó prém hajó a Tirpitz mellett. (szakértő kezekben persze ;))
  • Tono34
    Kirishima kikötött.

Vmi újabbat nem lehetne kitalálni? Lehetne ez talán változatosabb is ha nem csak a színeket változtatnák.
  • Darun
    Erről meg az jut eszembe, mikor pár hónapja bementem rombolóval. Sztem Blyska volt. Még a csata elején meghaltam... hiába a kedvencem, a rombolózás nem igazán megy. Erre az ellenfél egyik cv-je beirja, hogy többet várt egy béta játékostól. (CBT flag volt rajtam) A meccs végén megnéztem az összesitést, én lettem az első. Úgy hogy a csapatból kb másodiknak haltam meg. Kérdés: miután meghaltam, mit csináltak a többiek? Kikerestem a cv-t aki beszólt és megkérdeztem tőle, hogy ennél is többet várt tőlem? Választ azóta sem kaptam a kérdésre.
  • PrasCo
    Jó szórakozás egyébként az első húsz másodperc alapján betippelni, hogy melyik prémes állatka hoz úgy hajót, hogy előtte egyáltalán nem volt ilyen volumenű tapasztalata. A múltkor sikerült horogra akasztanom egy olyan csávót azt hiszem, T7-en, aki másodjára hozott ki egy Sims-et. Ez volt a hatodik ütközete: a maradék négy rendre a négy tech tree nemzet egy-egy T1 alaphajójával zajlott. Csórikámnak, az Úr irgalmazzon neki, még a W-S billentyűket se igen volt alkalma kitapasztalni, de már rombolóval kellett(?) volna villantania héten. Igazán "jól" is ment a dolog.
    Aznap volt szerencsém egy Warspite-hoz is, amelyik hátramenetben próbált heroikus küzelmet folytatni a(z A-B) lövegtornyaival. Időnként az ilyen szinte mókás látvány.

Ugyanakkor egy - amúgy baromira lényegtelen - javítás, a legfejlettebb amerikai DD-m a Mahan, és már azon is elérhető olyan torpedóopció, ahol a lőtáv meghaladja az észlelési távolságot.
  • Darun
    Hogy érted azt hogy nudli a lőtávja?7 km-re visz el a torpedója. Az amerikaiak 5.5 vagy az orok 4 km-éhez képest nudli? Mellesleg a hajó 6 km-ről spottolható, ami azt jelenti hogy láthatatlanul tudsz lövöldözni. Ezt a japánokon kivül egyedül a Gramy tudja.
  • Darun
    Sejtettem hogy valami fontos elkerüli a figyelmem. Most épp az INVITE felirat, ami nem is olyan kicsi. Szerintem se baj ha csak kettes hajót kap valaki. Előbb tanuljon meg játszani! Nekem a bétában meg volt a Sims és a Gremy is, de alig mentem velük, mert nem láttam értelmét bemenni magas tierbe úgy, hogy nem is ismerem a játékmechanikát. Egyébként valamikor a béta vége felé osztogattak Diana kódot is, nekem onnan van meg. A skill "nerf" előtt nagyon jó kis hajó volt.
  • drakulalugosi
    A cirkáló tényleg nem nagy szám. 15 nap prémium - ingyen? Bármikor! Csakhogy - NEM ADNAK SEMMIT. Illetve csak annak , aki most kezdi a játékot. Invite Code -Meghívó kód. Meglévő accounttal nem működik.
  • Tono34
    Prém nincs, csak pár prém hajó közte egy Tirpitz. :)
  • Scharnhorst
    Ha ilyen szűkös a keret a T6-os oroszt venném, mert a többi már bukta körben viszi a pénzt, nem biztos, hogy visszatápászkodsz velük egy hamar. Viszont ha van prémed akkor valamelyik T8-as.
  • Tono34
    Amagi, Mogami, Neworleans vagy Budyonny? Csak egy hajóra van keret.
  • Tono34
    Azt hiszem ez jó lesz búcsúnak :)

A hátralevő 1500xp meg megy free xp-ből, ilyen csata után nem akarom elrontani a búcsút :D
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.06.10. 14:18:01
  • Rhonin7
    aki most kezdi annak épp tökéletes! ne is jöjjön T8-ba baromkodni egy Tirpitz-el !!
  • Lópikula
    Adnak egy ruszki kettes cruisert? LOL nahiszen.
  • drakulalugosi
    Rá tíz percre rájöttem a megoldásra, csak valamiért tegnap este az SG nem volt hajlandó betölteni.
    Szóval az angoltudásommal van baj. "Exclusive Invite Code" - azaz "Exkluzív meghívó kód" - és ez nem is az apró-betűs résznél van, sőt. Aki már játszik, nem kell meghívni, ugyebár...

- a dobozon a kép jóval kisebb és alatta még kisebb betűkkel van megjegyezve, hogy meddig tart az akció.
    Utoljára szerkesztette: drakulalugosi, 2016.06.10. 09:40:06
  • Malachit
    Én szeretem a Kamikaze-t. Eventből lett meg. Igaz, hogy nudli a torpedó távja, még fejlesztve is, ellenben nagyon gyorsan újra tölt. Nemrég berongyoltam 3 csatahajó közé, mind engem lőtt eléggé sikertelenül. Inkább a másodlagosaik ettek meg, de addigra egyet körberöhögtem és kilőttem, egy másikat pedig az újratöltés utáni második sorozat halacska vitt el végleg (megosztottam a 6 os pakkot, 2 ment az egyikre és 4 a másikra). Végül a harmadik nagy nehezen kilőtt. Kicsit orosz romboló hangulata van, csak sokkal gyengébb lövegforgatással.

Tirpi-n gondolkodtam, de aztán kifutottam az időből, ha adtak volna rá még esetleg 1 kis akciót a végén, biztos megveszem :)

NC-t utálom, valahogy olyan érzésem van vele, mintha a lövedékei direktbe satu fékkel repülnének, olyan lassúak. Extra vele a cit érzékenység, szemből meg hiába kemény, ha a tűzerő 1/3-át és a manőverezést ki kell dobni :/ A 8-as japán sokkal jobban bejött, ki is pergettem a 9-est, csak nincs pénz megvenni :(
  • Darun
    Igazából nekem is ez volt az első gondolatom, de előkerestem az alaplapom dobozát és sehol nem irták hogy csak új fiókra vonatkozik. Ezért gondoltam hogy talán...
  • drakulalugosi
    Az ASUS termékhez (jelen esetben alaplaphoz) "adott" cirkáló+15 nap prémium csupán porhintés. Írtam nekik, és meg kell hagyni gyorsan válaszoltak. Íme a levél:
    "Tisztelt Ügyfelünk!

Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.

A játék kóddal kapcsolatos problémákat a wargaming támogatásnak kell jelezni. Hibás kód helyett, ők tudnak újabb kódot küldeni. A promóciós kód kizárólag új wargaming fiók létrehozásánál használható fel, meglévő fiókhoz nem lehet felhasználni."

Még az is elképzelhető, hogy ide van írva a dobozra megoldás, az "apróbetűs résznél" - ami tényleg apró. Nem volt nálam nagyító. Nem kaptam a nagyitó'.
  • Darun
    11 vereségem zsinorban eddig csak a WoT-ban volt egyszer, illetve a Warplane-ben egyszer 10. Az viszont mind a kettő tényleg zsinórban. itt most csak a Coloval volt ilyen, a többi hajó azért megyeget. Elhiszem hogy van igazság abban amit mondasz, nyilván az is benne van hogy nem vagyok éppen szerencsés tipus (warplaneben IL-20-al berak egy vadász szakasz ellen, vagy egy T9-es vadász ellen, itt kapásból 2 tier előnnyel indul az ellenség, a csapattársaknak nincs agyuk, vagy csak nem akarnak nyerni...)
    Én nem is citadellát akartam lőni a Tirpitznek, beértem volna egy normál sebzéssel is. De hogy még azt se adta be!?
  • PrasCo
    Kicsit bonyolult mechanizmusnak érezném a fejlesztői részről a semmiért. Szerintem inkább arról van szó, hogy amíg húsz-ötven-százezrek vannak hátra, addig az ember megy előre lehajtott fejjel, de amikor már vágni lehet a centit, akkor a komolyabb figyelem miatt az ember máshogy súlyozza a (statisztikailag ugyanolyan) haladást, vereséget, veszteségeket.
  • carp3tm0nster
    állítólag van ilyen "urban legend", hogy ha már csak egy kis xp kell(2-5k) a köv hajóhoz, akkor rárak téged egy szopórollerre... nem tudom, ez mennyire igaz, de azért sűrűn tapasztalom. már a WoT-ban is megvolt ez a feelingem
  • Lópikula
    Tirpitzem van. Nagyon szeretem. De tény h Tirpitzbe citadellar lőni igen ritka.
  • wervos
    Hát... Furutaka. 203mm AP semmit se visz át.. Pedig reménykedtem. :) Königsberg 150mm AP visszont hasít. Myogi. amíg AP val lőttem.. 20K sebzésnél nemnagyon volt több. HE val.. duplája lett.. Fene se érti..
  • Darun
    Amikor ful alap volt és folyton bedobálta T9-be, akkor még én is jó köröket mentem vele. Általában a végén a lista első felében voltam, ami azért egy alap, low tier BB-től nem rossz teljesitmény szerintem. Most viszont hogy tepertem a végén a NC miatt, legalább 11 vereség zsinórban, 2 hete nem volt leszorzózva a hajó és mint irtam, azonos vagy kisebb tierű cirkláók lőttek belém olyan sebzéseket hogy csak lestem, mig én alig karcoltagattam őket, már ha egyáltalán eltaláltam valamit. Sajnos a játék nagyon nem adja a "ritkán lő, de akkor nagyot" elvet, mert valóban ritkán lő, de akkor is mellé megy, ha meg még is betalál, sebez 1-1,5k-t. És erre kell fél percet várnom. És lassú is, nem fordul, szar a páncélja... Rálőttem az Atlantára HE-vel, és nem sebeztem. Annyira felhúzott hogy eladnám a rákba, de T5 fölött egyelőre nem akarok hajót eladni, meg egyébként is, az elején voltak vele jó csatáim és igazából az sem az ő hibája hogy botok közé tesz be.
    A Tirpitznek nem tudom hová találtam, Nem manőverezett, viszont nem is párhuzamosan haladt velem. Próbáltam kicsit mögé célozni, hogy a felépitményét találtam el, de nem néztem a becsapódást, mert volt ott még egy Tirpitz, meg egy Colo és valami német cv is. Mire visszanéztem meg épp csak a sebzést láttam. Aztán meg meg is haltam.
  • Darun
    Nem biztos hogy citadella. Én is lőttem már Coloval pár 10k-s sorozatot úgy hogy max 3 lövés talált és egy se volt citadell. A Carolina az első olyan hajó, ami alapból jobb mint a fullos elődje. Eddig azt szoktam meg, hogy minden fullos hajómhoz képest visszalépés a következő. Mondjuk az azért vicces, hogy a Colon erősebb légvédelmem van. A NC-vel meg sztem várok holnapig, hátha... De most amúgy is elvette a kedvem a Colo megint a játéktól.
    A küldiben elvileg a hajót mutatja első jutalomként, amit mondjuk én se értek, mert mindig a kapitányt szokta adni először. Egyébként ma az első Colos csatánál az első cset beirás (volt egy Kirishima a csapatunkban): megint Kongo az ARP hajó. Mi meg csak röhögtünk, mert gondolom nem csak nekem lesz ez a negyedik.
  • BigaC
    hm érdekes, én eddig megúsztam a citadellákat az NC-vel, viszont igaz, hogy az ellenfelébe már lőttem párat :)
    de mivel főleg cirkálós vagyok, én csatahajókkal is sokat forgolódom. már amelyikkel lehet :D

Colorado: sokáig utáltam, de amikor kicsit rákoncentráltam, hogy legyen meg az NC, akkor egészen megkedveltem. lehet vele azért csúnyán sebezni, de sajna csak ott, ahová odarakják. sokat lehet bukni csak amiatt, mert nem jó felé indul az ember és utána már késő.
    erősen gondolkozom, hogy ranked-re újravásárolom, azért elég strapabíró jószág..
  • carp3tm0nster
    A Bismarck osztály hajói a valós életben is durva övpáncéllal rendelkeztek ezért írtam. Abból a kétezer valahány száz lövésből nem tudom volt-e olyan, ami átvitte konkrétan az övpáncél, pedig ott lementek már 2-3km-es távra.
    Egy ideje csak BB-t tolok(New Mex, Nagato és a kedvenc a Kongo) de egyszerűen szánalmas csapatokba rak be. Tegnap Kongoval zsinórban 4 bukás, majd new mex-el 3, egy nyertes meccs Nagato-val, de azzal is kb 35%-os winrátám van, elég szimpatikus mennyiségű sebzések mellett...