22420
A Wargaming új MMO játéka
-
#12120 Örülök az új küldinek ..I.. Mindenki HE spam .. remek.. nem lehet sebezni mert mire betölt le is ég. -
#12119 Igen, mindegyik. -
#12118 ilyet minden cv vadászgép tud mint amit a videóban 9:30nál látunk. Csak este tudom kipróbálni. A lényeg ahogy látom vadászgéppel céloz alt segítségével manuálisan,és a gépek ledarálnak mindent ami a célsávba esik
-
Prof William #12117 Ez a módosított célkereszt milyen? Még nem halottam róla. -
Malachit #12116 Teljesen feleslegesek. Alap játék ahogy van úgy jó ebből a szempontból szerintem. Ha nagyon nem tudsz ráérezni a célzásra, van módosított célkereszt, amely valamelyest segíthet. A többi csak esztétikai csiri csáré. -
#12115 Aslain itt is csinál komplett packot. -
#12114 Csao!
ModPackokkal kapcsolatban erdeklodnek, milyenek vannak, melyek a jok es amiket aktivan frissitenek? WoWs-ban nagyon nem vagyok otthon ezen a teren. Koszi a valaszokat! -
pajer_csaba #12113 Az imént úgy nyert a csapat, hogy mindössze egyetlen rombolót vesztettünk, miközben az ellen összes hajóját kilőttük, és a 3ból két foglalásuk volt. Jómagam a Karlsruhe-val még csak károsodást sem szenvedtem, de kiszedtem egy Wyoming-ot. Hát ilyen se volt még. :D -
#12112 Tirpitz..irigykedem kár h nem lehet most kapni.. -
#12111 Abálnék veled egyet, igaz nekem japán ágon csak Kongo van csatahajóból, de a Tirpitzemmel vagy a North Carolinával beállhatnánk vadászni -
#12110 Igazából valahogy nem akartak rám lőni (pedig a végére mi is kevesen maradtunk), szürreális volt az egész, gyakorlatilag sérülés nélkül ment végig :)
Utoljára szerkesztette: danone, 2016.04.11. 17:19:03 -
#12109 Az igazán korrekt egy Wyo-tól. -
#12108 Sajnos nem néztem meg, valahol 90k körül. -
#12107 A sebzésed hogy alakult? -
#12106 Jó kör volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zoli105 #12105 grat :D én ma fogom megvenni :D -
Prof William #12104 A tegnapi leárazásnak köszönhetően végre meglett a Nagato.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elsőre gyorsabbnak tűnik mint a Fuso és mintha a lövedékei gyorsabban is érnének célba. És persze az ágyúk 410mm-ek csak sajna 7 ágyúállás van. Megnézném hogy 6-al mint a Fusonál hogyan irtana. Az átütőerű javult. Az első csatában egymás után lőttem a citadellákat.
Kíváncsi leszek a hosszú távú eredményeire a hajónak. -
crepydo #12103 Üdv!
Lehetne valakikhez csatlakozni vagy esetleg team-be? Mert már rohadtul elegem van a totál retardáltakból. Egymás hegyén hátán vannak és már nagyon unom őket. Nem vagyok pro, de az, hogy a BB-vel nekem kell kilövöldözni a DD-ket már kezd kicsit sok lenni. Meg mikor beírom, hogy prior DD és az történik, hogy az egész flottát leszedi a 2 enemy DD. Akkor már kicsit az agyvíz kezd forrni. Még 1x 2x el is megy, de folyamatában már kicsit sok.
Szóval esetleg lehetne valakihez csatlakozni? Sajnos nem vagyok fullos. Egy Tier 6-os hajóm van. Csak amcsikkal megyek. És csak BB. Néha CV. Jah és pro sem vagyok, de legalább tudom használni az eszem. -
#12102 köszi:) 2 hétvégém ráment dmg farmolásra a Hiryu-val de jól haladt:D -
Zoli105 #12101 Az igen gratulálok :D -
pajer_csaba #12100 Meg van a Haruna. Jelent ez valamit? Milyen pluszok járnak érte (Kongo-osztályú hajóm már rég nincs, a Fuso-val játszom).? -
#12099 Nah kész lett az ARP-s küldim, fincsi a 16 skillepontos csajszika :D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.04.10. 11:03:57 -
pajer_csaba #12098 Wyominggal a catában minden párharcomat megnyertem, egy Kuma és egy Königsberg kishíjján porig égetett, de kilőttem őket, hp-m alig maradt. Erre a csata végén a saját rombolónk soroz meg HE-val és torpedókkal, mert szerinte nem voltam elég aktív. K*rva nagy szerencséje volt, hogy pont akkor nyertünk, amikor az ágyúim célra álltak... -__-' -
#12097 Alighanem az, amelyik durva matematikával számolgatja a credit-vásárlásokat. -
kHares #12096 Látom jönnek vissza a régi WoT-os idők, pont annyira buta dolgokat kapunk mint akkor.
Út a Yamato felé amcsi discount kiherélve. Yamato leárazva, T3-T7 leárazva, de a T8-T9 ahol tényleg kéne ott nincs. Mégis miért??? Nagato-ba még kellene 20k xp de így pont elveszik az ember kedvét a grind-től, melyik marketinges találja ezt ki? -
#12095 Nem jó az aim assist. Amit megtanulsz az mindig veled van.
-
asolyom #12094 Üdv újra Mindenkinek!
Tettem egy pár napos WoT kitérőt, de én ekkorát még játékban nem csalódtam. A WoWs után egyszerűen katasztrófa! -
#12093 ÁÁÁ ilyen a világon nincs:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Toweliee #12092 Akkor meg minek kérdezed? -
silverchain #12091 Csak én kettőről tudok, amit le lehet tölteni most is teljesen ingyen. De működnek is? Engedik továbbra is? -
asolyom #12090 Úgy tudom, hogy ingyenes nincs. -
silverchain #12089 Üdv!
Kipurgálták már a fejlesztők a játékból az aim assist/aim bot -okat, vagy még mindig benne vannak? Köszi a választ.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.04.08. 11:21:52 -
#12088 Nekem még másfél milla dmg és kész minden:) -
Prof William #12087 Nekem még 1600 találat kell a Harunáig de májusig tuti meglesz... Más ARP hajót meg nem akarok. -
#12086 Nekem már csak 800, de hetek óta lövöldözök :D
Kérdés: Hatsuharun fejlesztve lett a torpedo, így már 62 a sebessége. Kapitány skilleknél érik a következő pont, így választhatok, hogy a torpedo hatótáv 25%-kal, vagy érdemes inkább gyorsítani rajtuk (+5 kts = 67 kts) és csökken 8km-re a hatótáv.
Mert néha 8-9 km-ről engedett torpedok nem igazán érnek célba... :/
-
#12085 Már csak 3000 találat kell a következő ARP-s hajóhoz ... biztos csuklik aki ezt kitalálta. -
#12084 sziasztok.
hasonlo jatekokat keresek,mint ez(MMO-t).altalaban a Steel Oceant ss video jatszom,mivel van SS benne,de ott meg a user keves.
koszi a valaszokat,es sry az off ert. -
#12083 Ellenoldalról a Kutuzovot őszintén és szívből rühellem, egy alattomos hajónak tartom. :)) Gyújt, van lőtávja, tele van rakva ködgyertyákkal, az egyetlen üdvözítő tulajdonsága csatahajósként, hogy azért el lehet posszantani citadellákkal.
Mindenesetre egy tiszességes cirkálónak tűnik.
Az Atagót citagónak is szokás aposztrofálni, de elsősorban a Myoko-val újabban rossz tapasztalat, hogy az istennek nem bírok rajta AP-val egy érdemi találatot elérni. Noha úgy emlékszem, régebben azért sikerült... Warspite-ot passzolom, most lett Tirpitz, úgyhogy bár pofára nagyon tetszik, nem léptem be. -
Prof William #12082 Nekem az Atago bejörr. Viszonylag gyors és könnyű vele manőverezni és elég pontos is A 2 torpedóvetőcsővel pedig meg lehet lepni a közel merészkedő ellenfeleket
Magasabb Tierben mintha elfelejtenék, hogy a japán cirkálók tudnak torpedókat lőni. Jó pár ellenfelem járta már így meg... -
asolyom #12081 Az Atlanta nem egy könnyű hajó, ahogy olvastam. A Kutuzovról nem tudok nyilatkozni. Az Atagot megvettem, de így 1100+ csata útán is úgy érzem, hogy korai volt. Viszont a Warspite nagyon tetszik. Igaz, hogy csak T6 és csatahajó, de akkor is.