World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.01. 21:15:28
A CV játék ebben a formában néha fun, azonban van egy nagy problémája. Hiába elvileg csapat játék lenne, azért ki jobban ki kevésbé mégis csak saját xp-re és creditre hajt. Így aztán nem nagyon lehet rávenni senkit, hogy a CV-t őrizze. Többnyire mindenki megy előre. Innentől fogva pl. a Bogue-gal csak a szerencsén múlik, hogy megmaradsz-e. A saját csoportodat nem tudod utolérni, ha meg valaki rád talál az elől nem tudsz elmenekülni. Egyébként a valóságban a hordozós csaták többnyire nem 20-30 km-re levő hajókkal játszódtak. Tudom, hogy itt ekkora a térkép, de így a hordozók eléggé korlátozva vannak. Néha funnak jó, de semmi több.
Ami a New Mexico-t illeti, tetszik a hajó, de még kicsit ambivalensek az érzéseim. A New York-kal 55% győzelmi arányom volt, 0.45 hajó/csata kilövési aránnyal. A New Mexico-nál viszont hiába van 0.9 kilövési arányom, így is csak 4 győztes csatában volt részem a 10-ből. <#fejvakaras>#fejvakaras> Ami viszont jobban zavar, az átlag sebzésem kevesebb, mint a NY-kal. Pl. a NY-kal a Wyominggal szemben látszott a fejlődés, itt meg csak visszafejlődtem.... <#conf>#conf> Jó, kellett 2-3 csata míg kezdtem megszokni a hajót, és akkor találatot is nehezen értem el, de akkor is. Remélem, hogy lesz jobb is. <#lookaround>#lookaround> Azt hiszem, hogy a New Mecico-t lesz időm megszokni. Innen azért már több idő a szint lépés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 21:10:25
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.01. 13:45:41
De ez a Kongo-Myoko challenge elég húzós. Ehhez sokkal többet kellene játszanom, mint amúgy. (Napi 2-3 (max 4) csatát nyomok.) valamint ilyen tempóban sztem meg lesz a Sima Miyoko is február 29-re. 😊
Ezeknek a hajóknak csak a színezése lesz más, vagy -azon kívül hogy prémiumok lesznek- tudnak még valamit?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 10:58:15
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 09:56:44
cv-re én is gondoltam csak hát béta óta mégcsak kisem fejlesztettem egyik cv-t sem 😞
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.01.01. 08:36:50
ahogy nézegettem a küldit a legkönnyebb csatahajóval lesz kivitelezni mert nem leszel elsődleges célpont.
sajna küldetés árán lehet megszerezni a két arp-os hajót <#action>#action>
kongo: minimum tier 5 1. 30 cruisert megölni 2. 150 repcsi leszedés <#mf1>#mf1> 3. 1milka sebzés
myoko: minimum tier 6 1. 30 destroyert megölni 2. 300 gyújtás 3. 1 milka sebzés
Február végéig? Akkor legalább talán lesz elég idő. Az AP: Ars Nova hajók jobbak lesznek valamivel, mint az eredetik, vagy csak furcsa színezésük lesz? Mert pl egy Myoko nem lenne rossz. Főleg hogy most még csak Aobám van.
Én most lépek. Vár a szilveszteri óceán. 😊
Boldog Hajókban és Tengeri Csatákban Gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.31. 21:31:36
Mert átmentem a megjelölt kikötőbe de semmi. Az event sincsen kiírva.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amúgy ugye a 3 kilövésért jár +2 kapitány xp, de én ezt nem igazán látom. A Murmansk kapitányának eddig volt 2 el nem használt xp pontja, és ezután is annyi, hiába írja, hogy +2 xp issued. <#conf>#conf>
mondjuk ő úgyis csak botok ellen játszik,a bot carrier meg általában vér hülye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.31. 15:36:22