World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Na, ez az! Hozni kell a színvonalat! <#eljen>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Jól tönkrebaszták ezt a játékot is ezzel a rombolóvadászatos eventtel. Más nem megy, csak a fraglopás, meg az eszetlen rombolóüldözés. Csatahajók lövik 19 km-ről az Isokazét, rombolók engednek 12 torpedós szalvókat rombolókra, holott 4 km-re tőlük ott van egy csatahajó... A kurva életbe!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.01.07. 14:27:10

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tegnap nagyon nyerő sorozatot fogtam ki.

Emden - Fuso - Aoba - Kongo - Wakatake elsőre nyertem mindegyikkel. Jó lett volna a ha a 3X XP idején történik ez a sikersorozat. 😊
<#worship>
"és csak mentem előre. az ellenség ott volt minden hullám mögött. de kilőttem egy nürnberget. majd a következő áldozat felé fordultam, aki mit sem sejtett. már messziről lőttem he-vel, hogy fel tudjam gyújtani, majd közelebb érve ap-re váltottam és egy jól irányzott sortűzzel kivégeztem. majd a végső, mindent elsöprő összecsapásra koncentrálva, a japán cirkáló felé vettem az irányt. azt, mivel közel volt csak ap-vel, több sortűzzel megsemmisítettem. így enyém lett poszeidon lándzsája és a fele leánya"
így jó lesz? :-)
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:41:29

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ez így, terjengős hősköltemény nélkül nem ér semmit.... <#crazya>
ennyit ér a co-op:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.07. 13:16:23

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nem bírtam ki! Meg kellett vegyem az Imperator Nikolait, annyira tetszik az a hajó.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Eh...mindjárt az első csatában megszívtam a Clemsonnal. Elfelejtettem, hogy a kaptiány retrain miatt nem működik a situational awereness. Bele is szaladtam egy másik romboló torpedóiba. <#falbav> A rombolónál simán meg fogom venni ezt a skillt doubloonért, mert nélküle nagyon nehéz.

Sajnos ez a 3 süllyesztés és a ~46k sebzés is kevés volt, de legalább ebből meg tudtam venni a Clemson-t.

pxxl
kapásból helyesen is írhatnád a játék nevét pl 😄 😛

World of Warships

<#hermelinvideotnézi>
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.01.06. 14:52:25

All hail the double x!

Üdv.
Elkezdtem egy sorozatot a WoW.-ban. Megpróbálok minél több hajót bemutatni egy-egy győztes kör erejéig némi történelmi beszámolóval. Eddig 6 hajó került terítékre és a napokban lesz publikus a Wyoming. Köszönöm a figyelmet.
World of Warship Túravezetés
Utoljára szerkesztette: csaszix, 2016.01.06. 14:45:23
Basszus! Nincs annál idegesítőbb, mint amikor látom, hogy 12 torpedóm tart egy Kawachi felé, semmi esélye, hogy elkerülje, erre kimerevedik a kép, és Defeat! <#falbav>

Tudom. Most is hiába csnáltam +30k sebzést az Ishizuchival, egy rohadék Königsberg kitorpedózott a világból, mert 3km-ről képtelen voltam áttörni a páncélját AP-val. <#shakehead>

pxxl
sokkal fontosabb a nagy sebzés, mint az hogy te süllyeszted-e el vagy sem.

All hail the double x!

whiskeyman
Alig vártam, hogy meglegyen a Cleveland. Utáltam az Omahat. Tegnap előtt végre összegyűlt annyi XP, hogy beruháztam a T6-ra. Kipróbáltam, de T7-8-as BB-k ellen semmi esélye, így most a New Yorkot hozom fel. Kell még 15k XP a New Mexikora. A japó ág jobban adja, főleg a DD vonal.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.01.06. 12:50:09

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Nekem nem megy az Omahával. Folyamatosan csak szívok. Hajót kilőni nem bírok, mert mire legyengítem más lövi ki. Most is hiába lőttem 2 citadellát egy másik cirkálóba, más lőtte le róla az utolsó hp-kat. Egy Kongó 14 km-ről akkora citadellát lőtt belém szemből, hogy a hp fele elveszett, hiába manővereztem. Eddig ez a hajó nagy csalódás! Főleg a Phoenix után. <#shakehead>

5 csatából 1 győzelem, és 0 túlélés vele. Egy ideig ezt a hajót nem erőltetem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.06. 12:38:50

játékban, ha nem értesz valamit, megynyomod a ctrl-t és az egeret fölé viszed annak a négyzetnek, amiről szeretnéd megtudni, hogy mire való.
Clevelandnél pl majd válogathatsz, hogy adott helyre mit szeretnél berakni: vadászt, vagy szonárt. A vadász automatikusan a legerősebb egységet támadja a környezetében, hiába jel9lsz ki mondjuk egy bombázórajt, ő a vadászokra fog rámenni. elég rendesen meg tudja őket zavarni, volt már rá példa, hogy egyedól leszedett egy rajt (persze a Cleveland légvédelmében)
Zavarni a torpedó vetőket, bombázókat....
Aha...akkor ezt nem tudtam, mert ugye a Murmanskon scout plane van. És akkor ez a vadász mire jó? Egymagában egy CV egység ellen kevés. Talán scoutok lelövésére?

Ne haragudj, de az egy vadász, semmi köze nincs a lőtávolsághoz.....
Most már a kedvenc Ishizuchimhoz sem merek nyúlni, nem akarom elrontani a 71%-os győzelmi mutatóját. <#ravasz1>

szerintem kicsit pihentesd. Mostanában nincs veled a random, nem tudsz ellene mit tenni. Ahogy Torrente mondta, "Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=4imZYDUlESk

Omahával eddig 3-ból 3 vereség, 0.0 kilövés. Ez is érthetetlen. A Phoenix-szel 17 meccsen 13 kilövésem volt. Úgy látszik, hogy Tier V környékén elfogy a tudmányom. Ja, és a repülőm nem növeli tovább a lőtávot. Nem tudom, hogy miért. Jelenleg a fejlesztett löveggel, és a kapitány skill-ből jövő 20%-kal 15.2 km. Hiába küldöm fel a repcsit, nem változik semmi. <#kerdes>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.05. 20:55:14

Tono34
Ellenfélként én is ilyen lelkes vagyok. Viszont a jelenlegi gyújtogatós küldihez nagyon jó.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja, és ha nem mondtam volna, ennek ellenére 8 csatából 5 győzelem vele. <#fejvakaras>

Kezd az idegeimre menni kedves kis WG! Most márt tuti, hogy nerfelték a torpedókat, és nem úgy, ahogy a patch notesban volt. Haladok a Minekazeval párhuzamos pályán egy Coloradoval, tőle 6.5 km-re. Nincs detected riasztás, rálövök egy teljes sorozatot, és máris kezd kifordulni, persze egy sem talál. És mindez háromszor egymás után megismétlődik. Azt hiszem, hogy abbahagytam egy időre ezt a játékot, mielőtt az idegeimre megy. A patch előtt ilyen nem volt!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.05. 20:30:12

Ez a Wickes amúgy egy katasztrófa! Minden egyes találat, amit kapok critical engine damage, hiába van bent a 20% csökkentő. Szinte játszhatarlan. Szar motor, szar torpedók.

Lehet hogy megunta hogy semmit nem tud csinálni a pályán a 3km-s torpedóival. Mert valaki okos szerint rakjunk be gunboat-nak dd-t.

éljen he spam...

Miért van az, hogy a legtöbb DD játékos teljesen idióta módon játszik? Előre rohan, és szétlöveti magát. Most is egy debil 8-9 km-ről elkezd lőni egy BB-re a fosom kis ágyújával, közben a BB kísérői rommá lőtték. Ha kussban marad észre sem veszik. Hogy lehet vki ennyire retardált?

Tono34
Tegnapi zárásként Fusoval 104k sebzés jött össze és ebből csak 2 citadell volt, 2 kill (double strike).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Omahával leszel igazán gyújtogató 😄

Hát ha nem látom, nem hiszem el! A figura 3 km-ről képtelen volt torpedóval egy Langley-t eltalálni, egy Wakatake-ban ülve. <#eplus2>

Gyújtogató eddig még nem voltam. <#circling> Alighanem ez a Phoenix vége, mert meg tudom venni az Omaha-t.

Erre rájöttem.

Nem tusom mit csináltam rosszul, de tegnap 3X XP-nél 298-at sikerült összeszednem az Emden-el. Randomban egy jó csata után ennek kb az 5- szörüsét 1.5-ös szorzó mellet.
Szeretem a kompromisszumokat, ezért azt mondom: mindkettőnknek igaza van. Valóban az is fontos, hogy minél több HP-t leszedjünk, de ha nem süllyesszük el, akkor az alacsony HP-val rendelkező ellenfél ugyanakkorát sebez, mintha full HP-n lenne. Én csatahajóval nem hagyok senkit tovább hajókázni, csak azért, mert "verébre nem lövünk ágyúval". Addig lövöm, amíg el nem süllyed. Ő már nem okoz gondot. Inkább "fizetem" a lőszert, de jobb ha kevesebben vannak, mint kis élettel, de többen.
gergod
tobb xp-t kapsz randomban mint 3x co-opban

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Jaa. Akkor megyek is rögtön csatázni.
PrasCo
Amennyire én tudom, ha az Emdennel (a névben nincs 'd' 😉 )Co-opban csatázol, akkor annak a csatának az XP-eredményét a kapitányon háromszorosan írják jóvá. Tehát se más hajó, se később, se sehogy: Azt az XP-t háromszorosan kapod, csak a kapitányra.
Elég nehéz elsülyeszteni bármit is ha japán hordozóval vagy amerikai ellen. Egyszerűen semmire se valók a japán vadászok tier 4-5ben. Mivel még csak a 4-5ös tier van meg ennyit tudok mondani de írták hogy jobb lesz T5 után.
Már 2-7. Befejeztem. Akármit csinálok nem tudok nyerni. Bármelyik hajóval is próbálkozom. Ez mondjuk közelít a 20%-hoz. Arra mondjuk nem emlékszem, hogy lett volna 80%-os napom. Éljen a random továbbra is! Mindenki megy a saját feje után, mint egy ökör. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 20:10:34

A mai délután 2-6. Tele van a tököm! <#shakehead>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.04. 19:53:25

A Men of Embden küldetést ha megcsinálom, akkor automatikusan már jön is a 3X XP vagy ez majd később lesz aktiválható?
Minekaze jobb lesz,de a T6 már ratyibb.Iszonyú lassú a torpedója.Ahhoz hogy ki lőj egy csatahajót legalább 4 kilométerre meg kell közelíteni,de már 7 kilométerről észrevesznek.Bár ha balfasz valaki akkor messziről kitudod lőni,mert a torpedója 10 kilométerre mászik el,de lassan.

Te én imádom ha felhúzom az ellenséget és anyáz,engem nem dühít fel csak jókedvem lesz tőle.
Azzal hogy a cseten beszólnak vagy bármit mondanak engem nem tudnak izgatni.
Igaz egy magyar admin egyszer bannolt egy hétre mert akkor még nem volt platon cset,a platon társammal team cseten dumáltunk és kifogtunk egy magyar admint vagy mi a fenét,és bannolt egy hétre,amiért arról beszélgettünk hogy találtunk egy bugot a pályán és le filmezem xfirevel.<#banplz>
Kaptam tőle 1 heti bannt,dev zaklatása címszóval.<#whatever>
De a másik meg az hogy kimondottan imádom basztatni az ellenfél csapatát amikor durva fölénnyel nyerek,7-8 kill után mikor már csak 1-2 ellenség marad és beírod hogy az ellenállás hasztalan,az valami durva szokott lenni.<#nyes>
Legemlékezetesebb csatámban is a hülye dumám miatt nyertem szerintem,T7 TD-vel 12 killt szedtem össze,úgy hogy egyedül maradtam random csatában,és egyedül meg nyertem.

whiskeyman
Imádom a japó rombolókat 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Nem értettelek félre csak elmondtam hogy én hogy szoktam reagálni.

PrasCo
Természetesen nem szólok bele, hogy hogyan értékelsz másokat, de a süllyesztéseknél minden bizonnyal jobb értékmérő az XP. Ha például csatahajóval az ember az egy-három ezer HP-s célokat már a cirkálókra hagyja inkább, problémamentesek lehet 100k felett lőni úgy, hogy semmit sem süllyesztett el; de még CV-vel is súlyosan lehet rongálgatni süllyesztés nélkül, pláne most, visszavágott flooding-gal.
Végre összejött egy normális csata. Én sem voltam balf@sz, és a csapat is jó volt. <#circling>