World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két kérdésem van a japán anyahajók tier 5 után javulnak valamit mert a tier4 és tier5 anyahajók fighterei irtózatosan gyengék és kevesen is vannak egy rajban az amerikai társaikhoz képest. Másik kérdésem a kongoval kapcsolatban lenne. Mit csináljak, hogy ne mindig a citadellámat találják be ? Próbálok mindig úgy úgy állni vele, hogy az ellenség ne tudja belőni a citadellámat de múltkor még szemből is lazán belőtték.
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.01.03. 15:01:34
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.03. 14:41:09
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Cobra., 2016.01.03. 10:52:24
Hide and fear, Cobra Commander is here !
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ami a CV-ket illeti, a hajó hiába T6, ha a T5 gépeket használ az ember, akkor eleve szopásra van ítélve, hiába van bepipálva a commander skillben, hogy magasabb tier ellen bónuszt kapnak. A másik, hogy a T6 Ryujo 5 egységet tud kiküldeni, míg az Independence 3-at. Ez elvben 20 gép a 18 ellen. Ha nekem 1-1-1 összeállításom van, akkor hiába lövöm le a japán vadászokat, akkor is a 4 támadó raj valamelyike eléri a célt, de volt ellenem olyan Ryujo, akinek 3-1-1 összeállítása volt, és az összes gépemet leszedte. Az egyetlen esély ilyen helyzetben, ha a 2 vadász + 1 bombázó kombót használom, mert akkor legalább 12 vadászom van, és az ellennek is annyi. Nekem az upgradem 20% bónuszt ad a vadászaimnak. Ez a kombó a támadásra kihegyezett japán hajók ellen is jó lehet. Ez viszont azzal jár, hogy ezen a szinten az amerikai CV-k támadásra kevéssé alkalmasak. Támogatásra, és légifölény kivívásra jók. Ezzel lehet funkodni, de xp-t szerezni kevéssé. Azt hiszem, hogy az Independence-emet erre fogom kihegyezni, csak úgy, mint a Bogue-ot, ha már pénzt adtam ki érte.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 21:27:54
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 20:01:10
Szóval mehettem vissza egymagam a Fuso-val rombolóra vadászni. Sikerült is megvédenem a hordozókat, de biztos több hasznom lett volna a frontvonalon...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2016.01.02. 13:05:55
Most készülök az Independence megvételére. :-)
De cserébe a csatahajókat inkább csak kobogtatja. Max felgyújtani lehet őket vele. De rombolók és hasonló cirkálók ellen halálos.
Itt 2 vadász + 1 bombázó felállással mentünk, és megbénítottuk az ellefél hordozóit.

Itt pedig a 2 bombázó + 1 torpedóvető felállást választottam. A két kilőtt hajó az ellenfél hordozói. <#mf2>#mf2> Az egyik ráadásul annyira amatőr volt, hogy állt a hegy mögött, és meg sem mozdult, így aztán manuálisan 2x megbombáztam, és mire a torpdósok odaértek, már fel is robbant. <#vigyor>#vigyor>

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.02. 02:37:53
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.01. 21:15:28
A CV játék ebben a formában néha fun, azonban van egy nagy problémája. Hiába elvileg csapat játék lenne, azért ki jobban ki kevésbé mégis csak saját xp-re és creditre hajt. Így aztán nem nagyon lehet rávenni senkit, hogy a CV-t őrizze. Többnyire mindenki megy előre. Innentől fogva pl. a Bogue-gal csak a szerencsén múlik, hogy megmaradsz-e. A saját csoportodat nem tudod utolérni, ha meg valaki rád talál az elől nem tudsz elmenekülni. Egyébként a valóságban a hordozós csaták többnyire nem 20-30 km-re levő hajókkal játszódtak. Tudom, hogy itt ekkora a térkép, de így a hordozók eléggé korlátozva vannak. Néha funnak jó, de semmi több.
Ami a New Mexico-t illeti, tetszik a hajó, de még kicsit ambivalensek az érzéseim. A New York-kal 55% győzelmi arányom volt, 0.45 hajó/csata kilövési aránnyal. A New Mexico-nál viszont hiába van 0.9 kilövési arányom, így is csak 4 győztes csatában volt részem a 10-ből. <#fejvakaras>#fejvakaras> Ami viszont jobban zavar, az átlag sebzésem kevesebb, mint a NY-kal. Pl. a NY-kal a Wyominggal szemben látszott a fejlődés, itt meg csak visszafejlődtem.... <#conf>#conf> Jó, kellett 2-3 csata míg kezdtem megszokni a hajót, és akkor találatot is nehezen értem el, de akkor is. Remélem, hogy lesz jobb is. <#lookaround>#lookaround> Azt hiszem, hogy a New Mecico-t lesz időm megszokni. Innen azért már több idő a szint lépés.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 21:10:25
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.01. 13:45:41
De ez a Kongo-Myoko challenge elég húzós. Ehhez sokkal többet kellene játszanom, mint amúgy. (Napi 2-3 (max 4) csatát nyomok.) valamint ilyen tempóban sztem meg lesz a Sima Miyoko is február 29-re. 😊
Ezeknek a hajóknak csak a színezése lesz más, vagy -azon kívül hogy prémiumok lesznek- tudnak még valamit?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 10:58:15
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.01. 09:56:44