Anno 2070
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
pedig a régebbi részekben is volt ilyen,amikor kémeket kellett megtalálni
How much can you take,before you snap?
@joceruza
Ezt a kérdést már megválaszoltuk a #243-ban, annyit tennék hozzá a kijött patch-ben már van külön ikon hozzá.
@Petko
Azon a képen talán mindent meg lehet építeni 😊 De valóban van npc dísz, talán majd további patchben jönnek.
Figyelmetlen voltam, szívtam.
Kampánnyal kapcsolatban lenne kérdésem. Chapter 3 mission 2, már majdnem végeztem,legyártottam a szükséges 3 Colossus hajót, enyém Strindberg szigete, de õt nem találom. Már nincs semmi,amit csinálhatnék, csak két korábbi tengeralattjárója köröz a pályán,de azokat meg nem bírom megtámadni és azok se reagálnak rám. Szóval elnéztem valamit és a szigeten van Strindberg,vagy bebugolt a játék?
How much can you take,before you snap?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ház alatt house-t értek amiben emberek élnek és nem building-et, ez a gond? Minden másnak van maintenance.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az olajszippantóval ugyanezt kell csinálni. Legyártod, rárakod a hajóra és a szennyezett sziget mellett rányomsz az ikonjára.
Kigyulladt az egyik olajtornyom, és nem tudtam eloltani. A laborban legyártottam ugyan egy készüléket "Emergency equipment" a neve, aminek kellene oltani ezt a fajta tüzet, de nem jövök rá hogy kell használni.
Az olaj kiszabadult, és körbe vette a legnagyobb lélekszámú szigetem, a termelés összeomlott.
Tanácsot kérnék, hogy kell a olajtornyot oltani.
De még mindig a konkrét neve kéne az adott cuccnak és akkor tudnánk többet mondani.
Hülye kérdésem lesz, de nem tudok rájönni! 😞
Van egy a házak fentartási költségét csökkentõ upgradem. Raktárban nem tudom használni az ARK-ra nem tudom sehogy átvinni, hogy ott használjam... Hogy kell használni vagy mit kell vele csinálni?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ja, megcsináltam egy napi mission-t erre most a karrier pontom 75 az eco-val míg a többivel 300 fölött állok. Mitõl esett vissza föl nem fogom.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Köszi
Main changes:
First Ornamental Buildings for Ecos and Tycoons implemented.
Stability and performance improved for several system specs.
Unit limit increased.
Fixed an issue in the winning screen of several campaign missons.
Fixed a severe graphical issue that occurred on Windows XP with graphics cards of the ATI-Radeon-HD 2000 and 3000 series.
Additional changes:
Fixed several small text issues, such as typos and overlappings.
AI behaviour improved.
Fixed an exploit that allowed the player to sink Keto as well as Trenchcoat using the EMP.
Fixed performance issues related to toll items.
Fixed an issue with the Start button.
Fixed Achievements: "Floating Clearance ", "The Latest Technology", "The Entire Tech Tree", "Back to Nature", "Too Good to Throw Away".
Fixed smaller issues in several quests
Fixed smaller issues with the interface.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Én most az utolsó küldetéssel szívok. Ki kéne készíteni a Fatert, de nem egyszerû. 😊 Na mindegy, majd csak sikerül...
En eddig csak easy sandboxoltam , most tolok egy normalisat tycoon -al, de csak minuszos civeket tudok csinalni amit ellensulyozok a nagy exportal ;(
Azt még nem tudom, hogy a napi küldetéseket mikortól engedi csinálni? HA készen vannak a küldetések?
de a polluted valoban piszkosszurke
Jövõ héten jön a patch ami ezt orvosolja + pár másik dolgot. Nekem pl. fagy fél óránként, a kampány ment probléma nélkül a scenariok meg fagynak. Remélem megoldják