542
  • Petko
    beraklak ismerősnek... én "Betelgeux" néven vagyok
    majd a napokban játszhatunk
  • MetalWolf
    Valakinek nincs kedve neten játszani :) ?
    ha lenne, metalwolfi néven megtalál :) !!
  • calmar
    Ingyenes tartalmakkal bővül az Anno 2070

Bár sokszor lép a PC-s játékosok tyúkszemére a Ubisoft, időnként képes elegáns gesztust is gyakorolni.
    Az év egyik legjobban sikerült stratégiai játékának bizonyult a hagyományosan magas minőséget képviselő Anno-széria legújabb tagja, az Anno 2070.
    ajongói legnagyobb örömére a Ubisoft úgy döntött, hogy ingyenes letölthető tartalmakkal - ismertebb nevükön DLC-k -, valamint globális, az egész közösséget megmozgató eseményekkel dobja fel a játékélményt.A sort néhány nap múlva, január 1-én az újraaktivált Neo Skulls krízis nyitja, ami három küldetést tartalmaz, s aki a hónap végéig teljesíti őket, az hozzájárul a közösség sikeréhez és nem mellékesen egyelőre meg nem határozott jutalomban részesül.
    Ezt a Projekt: Eden esemény követi, aminek története szerint Josh "the Ghost" Steen az Éden Iniciatíva megbízásából egy új környezettisztító berendezés prototípusával rukkol elő. A közösség feladata három küldetésen át a meghibásodott berendezések megjavítása lesz. A második és a harmadik misszió során már Akadémiájuk képes lesz a készülékek következő generációs változatát kifejleszteni.Az első ingyenes DLC 2012 első negyedévében érkezik, és egy új multiplayer móddal boldogítja az Anno 2070 játékosait. Ebben két csapat feszül egymásnak, amelyeknek előre meghatározott időkeret áll a rendelkezésükre, mialatt bizonyos szektorok felett meg kell kaparintaniuk az irányítást.
    http://www.gamestar.hu/ingyenes-tartalmakkal-bovul-az-anno-2070.html
  • calmar
    Kellemes ünnepeket, és jó játékot minden kedves játékosnak és fórumozónak!
  • calmar
    Szerintem tetszene. Én nem sokat Tropicoztam, tetszett, de ez is más, meg az is. Ki kell próbálni, és akkor elválik. Más dolgod most úgy sincs, itt vannak az ünnepek! :)
  • Calver
    egy gyors kérdésem lenne: mennyiben hasonlít ez a játék a Tropico-hoz?
    nagy rajongója vagyok Tropico sorozatnak, csak miután az ember 2-3-szor kipörgeti a részeket, nos, nem sok újdonságot talál bennük, és hasonló mókák utáni körbenézés közben erre (és az előző 2 részére) akadtam rá.

szóval aki játszott Tropico részekkel, tudna nekem pár szót/ajánlást írni arról, h vajon várhatóan élvezném-e Anno 2070-et?
  • calmar
    Ez igen, köszi! Reméljük mielőbb kész lesz! :)
  • sasa5671
    Karácsonyi meglepetés!
    Az Anno 2070 béta fordítása letölthető a honlapomról (9% a készülsége):
    Anno 2070 béta1 fordítás
    Játékok menüpontban keressétek!

Kellemes Ünnepeket!
  • Nagyapi
    Ha az 1.01-es patch nélkül kezdted a játékot, akkor a telepített patch csak a telepítés után épített hajókat fogja látni. Ugyanezzel szívtam én is, ezért indítottam új játékot. Abban már lát minden hajót.
  • calmar
    Azt meg sem mertem kérdezni... De felmenne automatikusan, nem? Másnak sem megy a csatlakozás, vagy csak nekem?
  • Joybull
    Telepítsd fel a pathc-et
  • calmar
    Hát ezt én sem tudom. :( Ha a hajó választásnál nincs ott, akkor baj van. Végül is minden hajót be lehet állítani, max csak egy félét tud vinni, az a legrosszabb.
  • kutyu007
    Köszönöm, ezt tudtam, de viszont ebből sem jöttem rá, hogy miért nem sorolja föl a már meglévő két krereskedőhajómat?
  • calmar
    216. válasz.
  • kutyu007
    Sziasztok! Még csak most ismerkedem a játékkal, de nagyon tetszik. Kereskedőútvonalt hogyan tudok létrehozni? Már van két kereskedőhajóm, de a stratégiaqi map-nál mégis azt írja ki, hogy nincsen hajóm.???
  • calmar
    Megint nem lehet csatlakozni ahhoz a hülye szerverhez. :( Pedig azt hittem már megy. :( Pedig már a gépem is jó! Egy hét után...
  • József István
    Az 1.02-es patch-el próbálkozott már valaki? Elméletileg orvosolja a textúrátlanságot xp-hd3xxx esetében.
  • calmar
    Olvass kicsit lejjebb, már leírtuk mi a teendő. Amúgy van egy szűrő cucc, ráteszed a hajóra, odamész a sziget partjához, bekapcsolod, és megtisztítja a vizet.
  • noxon
    Áhh a vége felé járok, és ronda olajos az egyik sziget körül a viz :( azt, hogy lehet eltüntetni? vagy meszűnik magától?
  • joceruza
    Köszi!
  • sirdond
    áá,tudtam,hogy elfelejtettem valamit, ez volt az, köszönöm.

pedig a régebbi részekben is volt ilyen,amikor kémeket kellett megtalálni
  • kHares
    Ha jól emlékszem a szigeten rohangál a többi ember között, közelíts rá, kék aura veszi körül. Ha megvan ráclick és beteszi a sziget inventoryba onnan át lehet rakni hajóra.

@joceruza
    Ezt a kérdést már megválaszoltuk a #243-ban, annyit tennék hozzá a kijött patch-ben már van külön ikon hozzá.
    @Petko
    Azon a képen talán mindent meg lehet építeni :) De valóban van npc dísz, talán majd további patchben jönnek.
  • Petko
    Ez egy AI dock, ilyen nem tudsz építeni, mert nagy része az épületeknek csak dísz. De ha már elég sok kikötőépület ki van kutatva, akkor egyszerűen csak le kell rakosgatni őket, lehet mólófelépítményt lopni pipettával, hogy a réseket kitöltsd. így majdnem úgy fog kinézni.
  • Petko
    A Colossus csak a manuálisan indítható mélyvízi bombával tud tengeralattjárót irtani, amire kattintanod kell hogy ledobja. Amúgy a Viper való tengeralattjáró ellen.
  • Petko
    Másrészről a tengeralattjáró itt nem egyenlő hajóval. Csak a felszíni hajóba helyezhető az a modul.
  • Nagyapi
    Köszönet, ezt csináltam, de egy "apró" hibát elkövettem. Abba a tengeralattjáróba raktam, amit legelőször kaptam, mivel a többi hajóm kereskedik. Na most abban nincs már csak áruhely. Nyomhattam a készülékre akármennyit, természetesen nem működött. Le kellett gyártani egy új hajót, na azzal sikerült.
    Figyelmetlen voltam, szívtam.
  • sirdond
    Sziasztok!
    Kampánnyal kapcsolatban lenne kérdésem. Chapter 3 mission 2, már majdnem végeztem,legyártottam a szükséges 3 Colossus hajót, enyém Strindberg szigete, de őt nem találom. Már nincs semmi,amit csinálhatnék, csak két korábbi tengeralattjárója köröz a pályán,de azokat meg nem bírom megtámadni és azok se reagálnak rám. Szóval elnéztem valamit és a szigeten van Strindberg,vagy bebugolt a játék?
  • joceruza
    Hogy ilyen kikötőt lehessen építeni,mi kell hozzá?
  • kHares
    Végre van kis időm, szóval kezdtem egy új játékot. -10 adó mert warehouse-al kezdünk. Aztán -20 mert városközpontot raktam. Az első ház lerakása után -19, 1 lakos, 1 adóval. Nekem ebből nem az jön le, hogy van fönntartási költségük. Ha rákattintok nem ír ilyet.
    Ház alatt house-t értek amiben emberek élnek és nem building-et, ez a gond? Minden másnak van maintenance.
  • AnarchoiD
    jah neha nem eleg egy cucc oltani szal keszulj fel ;) 2 legyen bekeszitve a depotodba + olajszivo cuccer
  • Petko
    Rárakod a hajóra a modult, odaúszol, rákattintasz a modulra és kijelölöd a tornyot.
    Az olajszippantóval ugyanezt kell csinálni. Legyártod, rárakod a hajóra és a szennyezett sziget mellett rányomsz az ikonjára.
  • Nagyapi
    Sikerült egy természeti katasztrófát okoznom.
    Kigyulladt az egyik olajtornyom, és nem tudtam eloltani. A laborban legyártottam ugyan egy készüléket "Emergency equipment" a neve, aminek kellene oltani ezt a fajta tüzet, de nem jövök rá hogy kell használni.
    Az olaj kiszabadult, és körbe vette a legnagyobb lélekszámú szigetem, a termelés összeomlott.
    Tanácsot kérnék, hogy kell a olajtornyot oltani.
  • calmar
    Minden általad felsorol épületnek megvan a maga költség csökkentő vagy termelékenység növelő cucca. Ez kimondottan a házakhoz van. Ház ikonja van, és három oszlop, amik egyre rövidebbek. Van olyan is, ami a pl az eco-ját növeli a házaknak. Valamennyi költsége mindennek van. Kattints egy házra, alul egyből látni fogod. Legyen csak mondjuk csak 1 credit, de már mondjuk 300 háznál az mennyi is??? Pontosan nem tudom mennyi, most nem tudok játszani sajnos. :( Szégyen szemre el kellett vinni a gépem hogy megcsinálják. :)
  • kHares
    Nem azért mert az ipari épületek üzemeltetését csökkentette? Vagy az energiahálózatét? Vagy a kajakészítő stb. épületekét?
    De még mindig a konkrét neve kéne az adott cuccnak és akkor tudnánk többet mondani.
  • calmar
    A házaknak márpedig van valamennyi fenntartási költségük, mert amikor már tetemes ember mennyiségnél betoltam, szépen felugrott a beszedett adó mértéke azonnal, szóval valamit levitt. Nem is keveset.
  • kHares
    Raktárban valószínűleg azért nem tudod mert az ark-ra való cucc (kis vörös ikon), arkon meg azért mert warez (offline mode). Ha nem warez akkor bug lehet, most jött ki a patch próbáld azzal. Konkrétan mit akarsz fölrakni? Mert a házaknak nincs fenntartási költségük.
  • AndrewCB
    Hello!

Hülye kérdésem lesz, de nem tudok rájönni! :(

Van egy a házak fentartási költségét csökkentő upgradem. Raktárban nem tudom használni az ARK-ra nem tudom sehogy átvinni, hogy ott használjam... Hogy kell használni vagy mit kell vele csinálni?
  • AnarchoiD
    nekem az atomos palyamon volt valami gaz folyton azt csinalta , hogy semmi report nelkul a +8000 es ballanszom hirtalan -2000 -es lett neztem, aram volt kaja volt semmit nemsirtak a nepek nem halmozodott fel semmi anyag sehol es ki sem urult a raktar .. aztan visszaallt a jatek aztan felora mulva megint eljatszotta , mostsem ertem mi lehet ez hulyet kaptam tole , ezert neki is alltam [fliph]Back to Karkland[/fliph] -ozni ;)
  • kHares
    Elvileg ma délelőtt jön a patch. Remélem a fagyássokkal kezdtek valamit.
    Ja, megcsináltam egy napi mission-t erre most a karrier pontom 75 az eco-val míg a többivel 300 fölött állok. Mitől esett vissza föl nem fogom.
  • calmar
    Hülye zöldek! :)