Anno 2070
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
anarchoid neven europai szeron ...
nemtom anno mar nem kot le annyira pedig imadom a genret
mondjuk pc-n lehet hogy fos a bf3 😉 arrol nem nyilatkozok 😉
intkeysnel 22$ ert megkapod
Köszi a segítséget
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
Segítséget szeretnék kérni. Kapom sorra az Ark item-eket de az ark-omba nem tudom berakni. Nem engedi. 1 csillagos itemekkel meg nem is találkoztam, de azért felmerül a kérdés, hogy esetleg elõször csak 1 csillagos itemeket lehet belerakni, aztán ha az megvan akkor jöhetnek a 2-3 csillagosak?
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
Next PC upgrade: 2022
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az egyetlen problémám hogy bármit átírsz nem számít mert letölti a file-t minden indításnál ha más a mérete. Bár lehet csak a patch fileokkal csinálja. Erre van megoldás?
a tengeri fúrótornyok sokkal gyorsabban termelnek, egy olyan akár 2 finomítót is meghajt
Hogyan lehetne a plastic gyártásomat kicsit felturbózni? Van három oil refinerym, három oil drillerem és két plastic factorym, de sehogy nem tudom a lakosság need for lifestyle-ját kielégíteni, mindig csak 60%-ig megy fel. A refineryk és a factoryk csak ilyen 30-40%-osan mûködnek, ez miért van? Plusz olvastam hogy az olajkutat vagy mit lehet vízalá is telepíteni, de még nem tudtam rájönni, hogyan.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Talán nem csinálnak kiegészítõt mint az eddig részekhez és kis adagokban nyomják? Jó lenne elõre tudni, az egyetlen ami érdekelne a + scenariók.
Csodálnám ha menne a warez mert a profilhoz rendeli hozzá.
Amúgy még mindig fönntartom az amatõr véleményemet róluk, serverátállásnál 2 teljes napig nem tudtam csatlakozni pedig megígérték lehet, most frissítés után rögtön beugrik click a profilra vásárlás aztán egész nap nem ment a shop stb. server kihagyások. Ezek bezzeg nem mennek csõdbe.
Lehet hogy valami bealitas a jatekban????
Azt tudom, hogy tornádó, savas esõ, nukleáris szennyezõdés, olajszivárgás van, de van-e pl. földrengés, cunami, vulkánkitörés?
Valaki találkozott-e már ilyenekkel? 😊
Egyébként láttam a fórumukat, nekem végig angol volt, tény a kereséssel problémái akadtak. Az egészben csak azt nem értem minek bezárni amíg nincs kész a másik? Illetve minek beígérni valamit és aztán minden nap eltolni? Csak annyira amatõr szagú a dolog.
A térkép nem csak neked tûnt fel, tényleg kisebb mint a megelõzõ részekben. Hátha patch megoldja, bár el tudom képzelni kiegészítõben/dlc-ben kapjuk meg.
Amugy 2070-et imadom csak valahogy meg az extra nagy terkep is kicsi nekem 😉