542
![](\'http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/13/anno-2070.jpg\')
-
Este pakolok fel pár képet. :) -
Ha tudsz, akkor képeket, élménybeszámolókat mindenképpen szolgáltass nekünk :) -
sata75 #20 akkor toljad az infókat, ne kímélj minket:)
Girl80, 1404 kivégezve? szerintem az a legjobb rész. -
Lesz multi lehetőség, árról nem tudok.
Girl80: Nem tudok küldeni kulcsot, ezt is nyereményjátékon nyertem a német gamestartól, bocsi. -
Girl80 #18
Dragon lécci nekem is küldj kulcsot ha tudsz persze.. előre is köszi: [email protected] -
Girl80 #17 Sziasztok!
Én már nagyon várom a 2070-et, biztos leesik majd az állam a grafikától:)
Tegnap kezdtem el az elődjét a 1503-at, de nagyon fura vele játszani, jó régi game, de az 1701 et picit már unom:)
Nem tudjátok a 2070-ben lesz e multi lehetőség, és hogy kb mennyibe fog kerülni? -
Játszottam vele egy keveset. Kicsit átláthatatlan, de ez betudható a bétának. Grafika nagyon szép. Így elsőre tetszik a játék, sok lehetőséget látok benne. Ami nagyon tetszett az a menü. :) Remélem ki lehet próbálni benne a víz alatti várost, holnap utánanézek. -
Kaptam kulcsot a bétára. Na kíváncsi vagyok milyen lesz... :) -
A tengerfenékkel kapcsolatban, igazad volt, íme a videó:
Illetve kaptunk pár képet is:
-
Köszi, mindjárt írok is :) -
Bannercsere erre?
-
sata75 #11 van valami hír a megjelenés időpontjáról?
meg 2. videóban mintha sejtelmesen a tenger alatt is játszódna a story, lehet ki kell aknázni a tengerfenék lehetőségeit is?
várós:) -
Hát, ha tetszik, akkor +fav, és reméljük hamarosan még több infóval szolgálhatunk :) -
lammaer #9 Teccik, szeretem a jövőben játszódó stratégiákat. Ilyen jellegű nem is nagyon van, csak ami a múltban játszódik (Anno, Caaesar, Cleopatra). -
Video interjú (Németül) -
2097-nek kellett volna lennie, ha maradtak volna a korábbi differenciánál. -
sirdond #6 azért annyira nem szokatlan a számozás, de tény,hogy az 1800-nak kellett volna jönnie :)
én kíváncsian várom a játékot -
A második képen a folyópart egy az egyben anno 1404, szóval nem értem az új enginet mire mondják. Csak az épület skinek mások első ránézésre, nem? -
Eléggé eltértek a megszokott környezettől, és a sorozat számozásától is . Kíváncsi vagyok milyen lesz, hangulatban nehéz lesz az 1404-et felülmúlni, a hibáit viszont nem lenne nehéz kijavítani . -
A hivatalos honlap: Anno 2070 -
Újabb videót adott ki a Ubisoft a Settlers-sorozatról elhíresült Blue Byte legújabb játékáról, a sci-fi Anno 2070-ről. A felvétel magáért beszél, a menedzsercímek rajongói örülhetnek majd.
Az Anno 2070 egy igen népszerű és régi menedzserstratégia-sorozat legújabb része lesz, mely az eddigi, főként a közép- és újkorra összpontosító részekkel ellentétben a jövőre koncentrál. A sztori szerint a XXI. század második felére a tengerszint megemelkedik és elárasztja a szárazföldek nagy részét, s ránk hárul a feladat, hogy döntéseink és stratégiai érzékünk segítségével biztosítsuk fajunk fennmaradását. A fejlesztők ígéretei szerint sokféle módon lehet játszani az Anno 2070-et, melynek fő erőssége a változatosság lehet. Ez utóbbit igyekszik bizonyítani az alant látható új trailer is. A fejlesztésért egyébként eztán teljes egészében a Settlers-zel híressé vált Blue Byte felel.
-
A Ubisoft bejelentette, hogy népszerű stratégiai sorozata új résszel bővül, készül az Anno 2070. A játékot a Related Designs és a Blue Byte közösen fejleszti, és a tervek szerint valamikor ez év telén érkezhet PC-re.
A fejlesztők ígérete szerint a játékosok egy olyan világgal találkozhatnak majd, amit \"a jelen kihívásai és a jövő technológiája\" ihletett.
\"Az Anno 2070 egy olyan közeli jövőben játszódik, ahol a klímaváltozás arra kényszerítette az emberiséget, hogy alkalmazkodjon a tengerhez, mely ellepte a korábbi termékeny földeket és zord vidékké változtatta azokat. A játékosoknak meg kell tanulniuk használni az új technológiákat, miközben komoly gazdasági dilemmákkal találják szemben magukat, ahogy fejlesztik birodalmukat. Az Anno 2070 lehetőséget ad a játékosoknak, hogy maguk formálják meg a holnap világát.\" - áll a Ubisoft közleményében. Emellett további érdekességeket is elárultak a játékkal kapcsolatban.
Új korszak - a sorozat jövőbe való átültetése számos új játékelemet és kihívást hoz magával, míg az Anno játékok igazi sikerét jelentő alapvető játékelemek megmaradnak. Olyan városokat emelhetünk, melyekre a korábbi részekben nem volt lehetőségünk.
Dinamikus világ - a játék világa mindig alkalmazkodni fog a játékos stílusához és döntéseihez. A játékos döntései hatással lesznek a környezetre, a világ megjelenésére, és a nép szükségleteire.
Frakciók - a játékos két frakció közül választhat majd, miközben birodalmát építgeti. A Tycoon frakció az ipart és a hatékonyságot helyezi előtérbe, míg az Eco frakció a környezetbarát megoldásokat preferálja inkább.
Egyjátékos módok - a játékban lesz egy történet központú kampány rész, valamint egy végtelenített játékmód, melyben a lehető legnagyobb és legerősebb civilizáció felépítése a cél.
Többjátékos módok - számos újszerű megoldás kerül a játék többjátékos részébe, melyek lehetővé teszik, hogy egyedi módon lépjünk kapcsolatba a többi játékossal a világ bármely részéről.
Lenyűgöző grafika - A Related Designs kifejezetten az Anno 2070 számára írta a játék motorját, ami olyan lélegzetelállító látványt nyújt, amilyenre korábban még nem volt példa a sorozat történetében.
A bejelentés mellé néhány kép is megjelent, további információk pedig később várhatók.