Anno 2070

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Erdetid van?
Tõlthetõ a játék 95%-os fordítása link

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sziasztok, ha még olvassa vki a fórumot, ugyanaz a problémám, mint a 481-es hozzászólónak: nem kiírja, hogy nyert a küldetések végén, de nem jelzi, hogy megcsináltam, és nem tudok a következõre lépni.Aki tudja a megoldást segítsen.
Köszi
Olcsóság van a Steamen 70%

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

van ilyen module hajóra hogy "Effluent Pump". Ezt kell az olajos részen aktiválni, és feltakarítja magától.
Sziasztok

az a problémám hogy szétlõttek egy tankert a part mellett és a sok olaj miatt elég szar a eco, hogy tudom feltakarítani? küldetést nem ad rá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez az. Köszi. Érdekes, hogy mikor kiválasztottam a brand-ból az annot csak az alapjátékot dobta ki.
Serpa
Nekem az Anno 2070 dobozos változatban van meg amit uplay-n regisztráltam be. Gondoltam beszerzem a dlc-ket, de a uplyashop-on belül nem találtam mást csak az alapjátékot. Steamrõl gondolom így szóba se jöhet. Valami ötlet hogy honnan tudnám beszerezni?
nagykispeter
Elkészült a küldetések magyarítása,tõlthetõ...

A magyarítások oldalon olvastam hogy kell online módban hagyni a profilt a játékban úgyhogy ez a része a dolognak megoldódott.
Ha olvassa a fordító :
A fordítás különben szép munka ,így tovább!!

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Most vettem a játékot(alap nincsenek kiegek) és nálam is ez van.

Azt kérdezném még,hogy van amikor nem indul el a játék.Indításkor a uplay nem válaszol illetve most amikor elindult offline állapotban van a profilom.Ez valami szerver hiba?
Ja és felraktam a magyarosítást is.

Az eddigi részeket gond nélkül toltam most egy kicsit morcos vagyok ezzel a játékkal 😊
Pedig nem néz ki rossznak a game.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

grebber
"Feltelepítettem a Complete verziót, magyarosítottam , majd az elsõ pályát lejátszva kiírja, hogy nyertem, de amikor rámegyek, hogy küldetések választása vagy ilyesmi, nem enged tovább a másik pályára, és nem enged játszani csak az elsõn megint. Ez mitõl van vagy mit csinálok rosszul?"

Next PC upgrade: 2022

nagykispeter
Úgy néz ki mûködni fog!A magyarításról bõvebben itt
lehet tájékozódni!

nagykispeter
Azt nem tudom,de az autopatchert törlöd akkor szinte biztos hogy igen.Amúgy már kb.55%-os van kiadva!

Sziasztok!Én a chapter 3 mission -nál tartok,és elakadtam,mert nrem tudok rizst ültetni a piához.Valaki tudna segíteni?Elõre is köszi
tototto
Ez jó hír, azt lehet tudni, hogy eredeti steames complete editionnal fog mûködni a magyarítás?

nagykispeter
Úgy néz ki folytatódik a játék fordítása rövidesn ki lesz advaa 0.35 verzió.Remélhetõleg be is lesz fejezve!Köszönet érte Reasonnnak!

Heló
Nemrég kezdtem a játékot, kicsit amatõr vagyok még. Az lenne a problémám, hogy az orosz megfoszt valahogy a víz alatti bázisomtól. Hogy csinálja? Hogyan lehetne ezt megakadályozni? Elég fontos kis szigetecske, komoly gondot okozna az elvesztése
Egyébként Éden Projektet csinálom éppen, 5000 vezetõt kellene elérni, van kb 2300, de hogy, hogyan fogom elérni az kérdés, már 80 %-ban be van éptve a fõ szigetem. Az számít ha más szigeteken is építkezem lakóházakkak? Mondjuk az említett termék hiánya miatt nem tudom növelni a vezetõ lélekszámot, mert állandó hiány van, mindig elégedetlenkednek. 😊
Köszönöm.
Szerintetek mit lehet kezdeni, ha szükségem van egy árucikkre, de saját szigeteimen nem lehet megtermelni, és importálni sem tudok?
Tudtok ajánlani oldalt, ahol mozgalmasabb a fórumélet?
Elégíts ki minden lakossági igényt. Ha megvan mindenük, örülnek és sok adót fizetnek.

AnarchoiD
Gyakori export 😉 engem mindig az mentett meg a csodtol 😉 fojton mentek a hajok a draga cuccokkal a traderekhez

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sziasztok!

Remélem még olvassa valaki a fórumot. Igazából nem is értem, hogy miért nincs nagy nyüzsgés ennek a kiváló játéknak a fórumán?
Szóval az volna a gondom, hogy gazdaságilag mindig csõdbe megyek.
Tudna valaki mondani egy-két tippet ez ellen?
Köszi, közben beugrott a dolog!
Van egy speciális épület, amit ha leraksz, mutatja milyen épületbõl mennyi van a szigeten. Abból tudható már a gyártás is. Viszont ha rákattintasz a épületre megmutatja mi folyik benne. 😊 Azért ennyire csak nem játszottál régen. 😊 Vagy nézd meg mit hová szállítasz a hajókkal. Az se rossz.
Sziasztok!
Nem tudom, benéz-e még ide valaki, de lenne egy kérdésem:

mivel hosszabb kihagyás után játszom újra a progival, már nem emlékszem, melyik szigetemen pontosan mit is gyártok, ránézésre pedig nem nagyon lehet beazonosítani ezeket az épületeket.Van olyan opció, ahonnan ez megtudható?
Próbálj írni a helpdesknek, még régebben valahol olvastam hogy elég érdekesen oldották meg ezt a cd key dolgot, és sokaknak volt gondjuk ezzel. Próbálj meg rákérdezni, hátha.
Szevasztok .. az a bajom hogy újra telepítettem a gépem. Visszatettem a játékot ami nekem eredeti. Próbálok belépni de folyton kéri a cd actival key cuccot. Beírom de már nem jó .. mit tegyek ??
meg kell keresni az okát... a házakba be is kell költözni és szépen a civilizációt is fejleszteni kell, mert akkor egy házban sokkal többen élhetnek
oké Petko_ csak hiába pakolok házakat, mintha nem változna a limit. Pedig ki vannak elégítve a lakók. <#zavart2>
a népességtõl függ a hajólimit
Sziasztok!

Én azt nem értem, hogy pontosan mit kell ahhoz csinálni, hogy nagyobb legyen a hajógyártó épület kapacitása? Nálam pirossal jelzi, tehát a túl vagyok a limiten, így ha elindítom a gyártást, nem kezdi el az egészet.

Válaszaitokat, elõre is köszi!
Ott a gond, ha jól emlékszem talán csak a legelsõ patch-et tettem fel és onnantól tökéletes volt a játék, de inkább vedd meg eredetiben ha teheted vagy ha nem akkor csak a legelsõ patch-et tedd fel szerintem.
reloaded-os verzióm van és töltöttem hozzá többféle patch-et is de egyik se ment fel...
1.1-es patch fent van?

sziasztok, nekem az a problémám hogy nem tudok hajót kiválasztani a kereskedelmi útvonalhoz (no ship available) pedig már mindenféle hajót gyártottam. ráadásul a térképen a kis hajó ikonnal amivel a hajók között lehetne váltogatni, az sem mûködik. van vkinek ötlete?
elõre is köszi
Én megvettem a Deep Oceant, nekem bejön. Szerintem sokkal nehezebb lett, de nem sok idõt játszottam még vele. Az új tech monumentet ha megépíted a sziget közepére, akkor nem kell semmi ellátó épület, mindent ellát egyedül, és azonnal a teljes szigetet lefedi. 😊 Még csak azt építettem meg, de kíváncsi vagyok, hogy a többi frakció munumentje is tudja-e ezt, mert az nagyon szuper volna! 😊 Most már csak egy jó pályát kell kikapni, és hajrá! 😊 Nekem tetszik az is, hogy lehet a szigetek között energiát átvinni. Nem mondom, sokkal olcsóbb letenni egy atomerõmûvet, de az már nem elhanyagolható, hogy mûködik a víz alá is, és ott ugye rengeteg hely meg pénz kell a víz alatti generátorhoz. Ha ilyet építesz, azt el lehet felejteni, és így már sokkal olcsóbb is. 😊 Szóval eddig bejön.
Valaki próbálta már a deep ocean kieget? érdemes beruházni rá?
Üdv!
Szeretnék segíteni a játék fordításában, próbáltam felvenni a kapcsolatot sasa5671-el de nem sikerült.Szóval a lényeg hogy belekezdtem viszont nem vagyok profi se és idõm is csak este van.
Van itt valakinek eredetije ? játszák még ezt a játékot multiban ?

setuh
Ertem,koszonom!

Szerettem,az 1404-et csakhat a mult mindig jobban vonzott mint a jovo,szal ha ez nem ad sok pluszt akkor valoszni nem erne meg,de elobb kiprobalom a viragboltos verziot aztan meglatom.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szerintem sokkal több a lehetõség benne mint az 1404-ben persze ez a jövõ megoldás miatt adódik, de ha szeretted az 1404-et ezt is szeretni fogod.
Botond
Hangulatban nekem személy szerint jobban bejött a középkor. A jatekmechanika alig változott, mintha egy mappack lenne újra rajzolt házakkal.
setuh
Sziasztok!

Vasarlas elott megkerdeznem itt azokat akik jatszottak az eloddel,az 1404-el,ahoz kepest csalodas vagy fejlodes ez?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

grebber
Rövid ideig ~ 3210Ft a game!

Anno 2070 Deluxe Bundle (The Eden Project + The Financial Crisis + The Nordamak Conflict) pedig 5400ft!

Next PC upgrade: 2022

Nincs ezzel semmi baj , nem baj ha nem biztosítasz nekik mindent , egyszerûen több épületet kell emelni és százalékosan növekededni fog az executiveok létszáma is. , addig csinálod míg el nem éri.
Nem kell tökölni az extra igények kielégítésével , felesleges.
Figyelni kell az ecobalancera is , az ezek csökkentését szolgáló épületekkel nagy népességrobbanást lehet elérni.

Én pl. egy szigeten értem el a 2500as létszámot , más szigeteken házam se volt , csak termelõ-feldolgozó egységek.
Ezzel csak annyi a baj, hogy ha nincs meg mindenük, nincsenek annyian mint kellene = kevesebb adó jön be. Ha megnézed a listát a fõépületben, majd látod is, hogy lehetnének mondjuk 1000-ren, de nincsenek annyian, hanem csak annyian, mint amennyi % szükségletük ki van elégítve. Szerintem nem nehéz összeszedni õket. Ha jól csinálod, már jönnek maguktól.
Nem olyan nehéz az.
AZ executive extra igényeket meg nem kell kielégíteni , én csak az elsõt , az ékszereket biztosítottam nekik de lehet még ez se kellett volna , enélkül is meglett a 2500+ executive létszám.
így van, iszonyat nehéz. de a gamma isteni. kíváncsi leszek a kiegre. deep ocean. azért remélem nem az egész a víz alatt játszódik 😊

bár a game egyik legszebb része a víz alatti világ.
ez egy ilyen játék, 2500 executiveot összeszedni marha nehéz