542
-
#502 Köszönöm, de most már ha eddig kibírtam kivárom a maradék 3%-ot is, hogy a véglegest telepítsem majd. :D -
#501 Még nem készült el,de márnagyon kevés van.Tulajdonképp már minden magyar benne! -
Fox44 #500 Itt!:) -
#499 Amióta lerohadt magyaritasok.hu nem tudom nyomon követni, hogy halad a fordítás. Már akkor is eléggé a végén járt a fordító, nem lehet tudni róla valamit, időközben elkészült-e, vagy hogy áll? -
#498 Kösz gyerekek, még várom a nyári vásárőrületet... -
#497 Igen azt elfelejtettem,de azt mindig ajánlatos -
raja #496 Igen .de használni kell a Anno2070_OnlineCookie.zip is. -
#495 Hát azt sajnos nem tudom,de egy próbát megér -
#494 Szia! Szaiasztok!
A Steam-eshez jó? -
#493 Érdemes innen mást is használni -
#492 Erdetid van?
Tőlthető a játék 95%-os fordítása link -
csupicat #491 Sziasztok, ha még olvassa vki a fórumot, ugyanaz a problémám, mint a 481-es hozzászólónak: nem kiírja, hogy nyert a küldetések végén, de nem jelzi, hogy megcsináltam, és nem tudok a következőre lépni.Aki tudja a megoldást segítsen.
Köszi
-
precise #490 Olcsóság van a Steamen 70% -
Petko #489 van ilyen module hajóra hogy "Effluent Pump". Ezt kell az olajos részen aktiválni, és feltakarítja magától. -
Micsu #488 Sziasztok
az a problémám hogy szétlőttek egy tankert a part mellett és a sok olaj miatt elég szar a eco, hogy tudom feltakarítani? küldetést nem ad rá -
Lokker #487 Ez az. Köszi. Érdekes, hogy mikor kiválasztottam a brand-ból az annot csak az alapjátékot dobta ki. -
#486 Nem ezt keresed? -
Lokker #485 Nekem az Anno 2070 dobozos változatban van meg amit uplay-n regisztráltam be. Gondoltam beszerzem a dlc-ket, de a uplyashop-on belül nem találtam mást csak az alapjátékot. Steamről gondolom így szóba se jöhet. Valami ötlet hogy honnan tudnám beszerezni? -
#484 Elkészült a küldetések magyarítása,tőlthető... -
attika1979 #483 A magyarítások oldalon olvastam hogy kell online módban hagyni a profilt a játékban úgyhogy ez a része a dolognak megoldódott.
Ha olvassa a fordító :
A fordítás különben szép munka ,így tovább!!
-
attika1979 #482 Most vettem a játékot(alap nincsenek kiegek) és nálam is ez van.
Azt kérdezném még,hogy van amikor nem indul el a játék.Indításkor a uplay nem válaszol illetve most amikor elindult offline állapotban van a profilom.Ez valami szerver hiba?
Ja és felraktam a magyarosítást is.
Az eddigi részeket gond nélkül toltam most egy kicsit morcos vagyok ezzel a játékkal :)
Pedig nem néz ki rossznak a game. -
#481 "Feltelepítettem a Complete verziót, magyarosítottam , majd az első pályát lejátszva kiírja, hogy nyertem, de amikor rámegyek, hogy küldetések választása vagy ilyesmi, nem enged tovább a másik pályára, és nem enged játszani csak az elsőn megint. Ez mitől van vagy mit csinálok rosszul?" -
#480 Úgy néz ki működni fog!A magyarításról bővebben itt
lehet tájékozódni! -
#479 Azt nem tudom,de az autopatchert törlöd akkor szinte biztos hogy igen.Amúgy már kb.55%-os van kiadva! -
kecskepok #478 Sziasztok!Én a chapter 3 mission -nál tartok,és elakadtam,mert nrem tudok rizst ültetni a piához.Valaki tudna segíteni?Előre is köszi -
#477 Ez jó hír, azt lehet tudni, hogy eredeti steames complete editionnal fog működni a magyarítás? -
#476 Úgy néz ki folytatódik a játék fordítása rövidesn ki lesz advaa 0.35 verzió.Remélhetőleg be is lesz fejezve!Köszönet érte Reasonnnak! -
adibadi182 #475 Heló
Nemrég kezdtem a játékot, kicsit amatőr vagyok még. Az lenne a problémám, hogy az orosz megfoszt valahogy a víz alatti bázisomtól. Hogy csinálja? Hogyan lehetne ezt megakadályozni? Elég fontos kis szigetecske, komoly gondot okozna az elvesztése -
kutyu007 #474 Egyébként Éden Projektet csinálom éppen, 5000 vezetőt kellene elérni, van kb 2300, de hogy, hogyan fogom elérni az kérdés, már 80 %-ban be van éptve a fő szigetem. Az számít ha más szigeteken is építkezem lakóházakkak? Mondjuk az említett termék hiánya miatt nem tudom növelni a vezető lélekszámot, mert állandó hiány van, mindig elégedetlenkednek. :) -
kutyu007 #473 Köszönöm.
Szerintetek mit lehet kezdeni, ha szükségem van egy árucikkre, de saját szigeteimen nem lehet megtermelni, és importálni sem tudok?
Tudtok ajánlani oldalt, ahol mozgalmasabb a fórumélet? -
HyperMonkey #472 Elégíts ki minden lakossági igényt. Ha megvan mindenük, örülnek és sok adót fizetnek. -
#471 Gyakori export ;) engem mindig az mentett meg a csodtol ;) fojton mentek a hajok a draga cuccokkal a traderekhez -
kutyu007 #470 Sziasztok!
Remélem még olvassa valaki a fórumot. Igazából nem is értem, hogy miért nincs nagy nyüzsgés ennek a kiváló játéknak a fórumán?
Szóval az volna a gondom, hogy gazdaságilag mindig csődbe megyek.
Tudna valaki mondani egy-két tippet ez ellen? -
Tibbbor #469 Köszi, közben beugrott a dolog! -
calmar #468 Van egy speciális épület, amit ha leraksz, mutatja milyen épületből mennyi van a szigeten. Abból tudható már a gyártás is. Viszont ha rákattintasz a épületre megmutatja mi folyik benne. :) Azért ennyire csak nem játszottál régen. :) Vagy nézd meg mit hová szállítasz a hajókkal. Az se rossz. -
Tibbbor #467 Sziasztok!
Nem tudom, benéz-e még ide valaki, de lenne egy kérdésem:
mivel hosszabb kihagyás után játszom újra a progival, már nem emlékszem, melyik szigetemen pontosan mit is gyártok, ránézésre pedig nem nagyon lehet beazonosítani ezeket az épületeket.Van olyan opció, ahonnan ez megtudható? -
calmar #466 Próbálj írni a helpdesknek, még régebben valahol olvastam hogy elég érdekesen oldották meg ezt a cd key dolgot, és sokaknak volt gondjuk ezzel. Próbálj meg rákérdezni, hátha. -
kaleda #465 Szevasztok .. az a bajom hogy újra telepítettem a gépem. Visszatettem a játékot ami nekem eredeti. Próbálok belépni de folyton kéri a cd actival key cuccot. Beírom de már nem jó .. mit tegyek ?? -
Petko #464 meg kell keresni az okát... a házakba be is kell költözni és szépen a civilizációt is fejleszteni kell, mert akkor egy házban sokkal többen élhetnek -
scott280 #463 oké Petko_ csak hiába pakolok házakat, mintha nem változna a limit. Pedig ki vannak elégítve a lakók.