Anno 2070
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tõlthetõ a játék 95%-os fordítása link
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Köszi
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
az a problémám hogy szétlõttek egy tankert a part mellett és a sok olaj miatt elég szar a eco, hogy tudom feltakarítani? küldetést nem ad rá
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha olvassa a fordító :
A fordítás különben szép munka ,így tovább!!
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Azt kérdezném még,hogy van amikor nem indul el a játék.Indításkor a uplay nem válaszol illetve most amikor elindult offline állapotban van a profilom.Ez valami szerver hiba?
Ja és felraktam a magyarosítást is.
Az eddigi részeket gond nélkül toltam most egy kicsit morcos vagyok ezzel a játékkal 😊
Pedig nem néz ki rossznak a game.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Next PC upgrade: 2022
lehet tájékozódni!
Nemrég kezdtem a játékot, kicsit amatõr vagyok még. Az lenne a problémám, hogy az orosz megfoszt valahogy a víz alatti bázisomtól. Hogy csinálja? Hogyan lehetne ezt megakadályozni? Elég fontos kis szigetecske, komoly gondot okozna az elvesztése
Szerintetek mit lehet kezdeni, ha szükségem van egy árucikkre, de saját szigeteimen nem lehet megtermelni, és importálni sem tudok?
Tudtok ajánlani oldalt, ahol mozgalmasabb a fórumélet?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Remélem még olvassa valaki a fórumot. Igazából nem is értem, hogy miért nincs nagy nyüzsgés ennek a kiváló játéknak a fórumán?
Szóval az volna a gondom, hogy gazdaságilag mindig csõdbe megyek.
Tudna valaki mondani egy-két tippet ez ellen?
Nem tudom, benéz-e még ide valaki, de lenne egy kérdésem:
mivel hosszabb kihagyás után játszom újra a progival, már nem emlékszem, melyik szigetemen pontosan mit is gyártok, ránézésre pedig nem nagyon lehet beazonosítani ezeket az épületeket.Van olyan opció, ahonnan ez megtudható?
Én azt nem értem, hogy pontosan mit kell ahhoz csinálni, hogy nagyobb legyen a hajógyártó épület kapacitása? Nálam pirossal jelzi, tehát a túl vagyok a limiten, így ha elindítom a gyártást, nem kezdi el az egészet.
Válaszaitokat, elõre is köszi!
elõre is köszi
Szeretnék segíteni a játék fordításában, próbáltam felvenni a kapcsolatot sasa5671-el de nem sikerült.Szóval a lényeg hogy belekezdtem viszont nem vagyok profi se és idõm is csak este van.
Szerettem,az 1404-et csakhat a mult mindig jobban vonzott mint a jovo,szal ha ez nem ad sok pluszt akkor valoszni nem erne meg,de elobb kiprobalom a viragboltos verziot aztan meglatom.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vasarlas elott megkerdeznem itt azokat akik jatszottak az eloddel,az 1404-el,ahoz kepest csalodas vagy fejlodes ez?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Anno 2070 Deluxe Bundle (The Eden Project + The Financial Crisis + The Nordamak Conflict) pedig 5400ft!
Next PC upgrade: 2022
Nem kell tökölni az extra igények kielégítésével , felesleges.
Figyelni kell az ecobalancera is , az ezek csökkentését szolgáló épületekkel nagy népességrobbanást lehet elérni.
Én pl. egy szigeten értem el a 2500as létszámot , más szigeteken házam se volt , csak termelõ-feldolgozó egységek.
AZ executive extra igényeket meg nem kell kielégíteni , én csak az elsõt , az ékszereket biztosítottam nekik de lehet még ez se kellett volna , enélkül is meglett a 2500+ executive létszám.
bár a game egyik legszebb része a víz alatti világ.