542
-
calmar #142 Ha megvetted írj. :) A problémádra ötletem nincs sajnos. :( De rendesen tényleg a Warehausba kerül be mindenképp, hiszen minden ott tárolódik. -
AnubisEE #141 hi !
legyszives mondjatok el nekem hogy miert nem tudok semmilyen fejlesztes bele rakni a foepuletembe ! Ha rendelek is valamit az is egybol a vizbe dobja O.o Olyan mintha nem lenne Warehause -om ott van 2 oldalnyi hely is de megse tudok bele rakni semmit , gondolom a fejleszteseket is onnet kene aktivalnom :P
nem eredeti jatekom arra is gondoltam mar hogy lehet ez a gond :P
amugy rettentoen szep es jo a jatek megeri a penzet csak meg nics ra gubam :D
ha valaki tud nekem valaszt adni megkoszonnem -
calmar #140 Nekem bejelentkezett, de titeket nem látlak. Kétszer láttalak bejelentkezni, de ennyi. Petko, mondd már el hogy fejlesztetted ki a cuccokat? nem bírok rájönni hogyan kell. :( -
#139 jonekd , nekem azota sem megy es forumon ugylatom masnak se -
calmar #138 Na, akkor nem csak nálam volt rossz. Most már megy. -
#137 erre osszefossa magat nalam az ubinet ;) valami egi hatalom nagyon nem akarja hogy jatszunk ;) -
calmar #136 Valamiért offline módban vagyok, nem tudom miért. Már újraindítottam a játékot is. Újraindítom a gépet is, hátha, ha megy, vagyok. -
calmar #135 Na, jövök mánn. :D -
#134 calmar nemlatlak online ;( -
calmar #133 Én Timberwolf néven. nem tudom ti mennyire vagytok prók, én ilyen tanulós meccset támogatnék. :) -
Petko #132 Ha akartok multizni, vegyük már fel egymást contact listbe. Én "Betelgeux" néven vagyok. -
powermause2 #131 ..az világos!Legújabb ati driver,asus smart doki,telepítve ,kicsit javult.De "bugos" a játék az is biztos(legalább is nálam).A térkép közepén egy sziget a kikötőben kb.500db bárka!!meg se tudnak mozdulni egymástól.Újra telepítés nem segít .Majd rájövök mivel akad össze... -
#130 tiednel gyengebb gepemen nem akad szal nalad a gond -
powermause2 #129 Hali!Esetleg valakinek nem akad úgy mint nekem?(phenomII940be,asus4890,4gbram)Nem birok vele mozogni, mintha megszünt volna a videókártya...Viszont az anno1404-el semmi gond... ki érti ezt? -
#128 De hogyan, ha nincs pénzem, mert a hal romlott, az emberek elfogytak. Nem egészen értem ám amit írsz. Kétféle lakóépületem már van. Van eco worker, lab assistent-em, de hogyan tovább, nem jöttem rá. -
calmar #127 :) Tech-es emberekkel (is) kell települést létrehozni, és ott lesz két fajta fejlesztős épület. :) És majd ott lehet szenvedni. Akarom mondani, kutatni! :D -
#126 Hali!
Elakadtam, Resarcher-t hol lehet létrehozni, fejleszteni? Egyszerűen nem találom. -
calmar #125 Na erre voltam kíváncsi. Viszont ha nem az amit ír, akkor mit kell csinálni vele? És miért nem használható? A warehausban van. Viszont akkor meg pláne nem tudom hogy honnan szerezzem be azt a motyót hozzá. :( Még nem is találtam ilyet sehol. Egyik helyről sem beszerezhető, pedig nagyon próbálom! :( Azért kösz az infót. -
Petko #124 Látom a képet, de ezek szerint neked nincs "Alwinic anion catalyst"-od. És nincs mindennek külön ikonja egyáltalán. Ez egy prototype, amit legkönnyebben a Trenchcoat nevű kereskedőtől vehetsz, vagy a vízalatti romok között keresel.
Az tuti, amit szereztél nem ez (nem ez a neve), vagy nem raktad be a warehouse-ba.
Amúgy nekem sikerült erőművet építenem már rég. A patch előtt még kellett valami kütyü is hozzá amit az academyben kellett előállítani, amit ráadásul még basic research projectekkel fel is kellett találnom. -
calmar #123 Az igen! Szerintem dezertőr lehetett a parancsnok. :) Biztosan Densel Washington átvette az uralmat! ;) -
#122 nemderult ki mivolt , de miutan szetzuztam a tengeralattjaromat es vettem ujat egycsapasra megjavult a jatek ;) -
calmar #121 Na persze hogy nem jelenik meg. :( -
calmar #120
remélem meg is jelenik a kép amit csináltam. Szóval ez a baj Petko. :) Ha tudsz megoldást vagy bár ki, várom. :) nehogy már csak hárman játszunk ezzel a játékkal. :)
Amúgy indíts új játékot nagy szigetekkel! :) Akkor az lesz a bajod, hogyan népesítsd be! :D -
#119 a mostani mapomon nekemis van hely vizeromnuhoz, szal enis fogok epiteni ;) csak kicsik a szigete es keves a hely mar fo a fejem hogyan ferjek el ;( -
calmar #118 :( Hű. ez elég gáz! Ilyennel nem találkoztam szerencsére. Él és virul a víz alatti világ. :) Csak ne kerülne olyan sokba! :)
Petko: Neked sikerült vízerőművet építened? Mert ha igen, akkor oké. :) Ha nem, akkor próbáld meg, hátha beleütközöl ugyan abba amibe én. :) Az ikonra meg azért hivatkozom, mert úgy láttam a játékban mindennek külön ikonja van, nem? Tehát valami nem stimmel. Ráadásul más cuccok is vannak, amik nem kutathatók valamiért. :( Na mindegy, próbálkozom tovább! -
#117 olyat lattatok mar , hogy nemtud bezoomolni a viz ala ? illetve hotkeyel sem megy le a melybe a kamera de amikor kizumolok csinalja az animaciot ami kiemelkedokamerarol lefojdogalo viz effekt ... nemtudom fejlodni, vizala epitkezni mert nemlatom a vizalatti platokat csak a minimapon ;(((( -
Petko #116 Nem, nincs Tech-ből második szint és biztos hogy nem ez a probléma.
Az nem elég ha csak az ikont nézed, hogy az - idézlek - "egy ilyen dezodoros dobozra hasonlító cucc" legyen. Igenis rakd rá az egérkurzort és nézd meg a nevét, hogy pontosan mi kell, és neked pontosan mi van.
Akkor a vízerőmű formulájának kiválasztása után fent listázza a hozzávalókat. Ha még mindig pirossal írja hogy 0 van valamiből, akkor nincs is olyanod.
-
calmar #115 :) Kedves Petko! :)
Igen, úgy tűnik hogy megvan, de amikor az Academyben el szeretném kőszíteni a tervet, akkor ez az egy cucc még is úgy tűnik nincs meg. Egyszerűen mintha nem lenne. Valamiért nem fogadja el. Próbálnám azt hogy a Tech csapat elérje a harmadik szintet, hátha akkor lenne jó a dolog, mert az első azt hiszem a Lab Asistens, a második a Resarcher, aztán nem tudom, nem mennek tovább, pedig mindenük meglenne. Na mindegy, kísérletezek még. Ha dobsz egy emilcímet, küldök képet, és megérted mi a baj. :) Üdv! -
Petko #114 Még mindig nem értem mi a gond. Most megvan a prototype, ami hiányzott. Akkor miért nem készíted el az Academy-ben a vízerőmű modult? (Mert elmondásod szerint minden megvan már hozzá.) -
calmar #113 Én már fel is vettelek! :) -
#112 milyen neven vagytok uplayon/gammaban ? ;)
multit megprobalnam -
calmar #111 Ha van Academy-d, akkor nézz bele. Keresd meg a gát blueprintjét. Kiírja hogy kell hozzá x cumó. Van közötte egy ilyen dezodoros dobozra hasonlító cucc. Egy darab kell belőle. Ha ráviszed a kurzort, kiírja hogy csak trédelni tudod másik féltől. Ne tudd meg mennyit szívtam mire meglett. Mentés után kb kétszáz rongyot elkattintottam, akkor sem volt. Másodszorra viszonylag hamar meglett, de ha beteszed a dokkba a cuccot, akkor ha ott ráviszed a kurzort erre a cuccra, azt írja, hogy advanced technologyes kell az Academyben. Na, ezt hogyan lehet elérni? :) Egyszerűbben: Hogyan tudok gátat építeni? :) mert csak ez a cucc kéne, és akkor már ki tudnám fejleszteni a blueprintet. Amúgy ez valami prototípus. Üdv! -
Petko #110 Meg nekem teljesen zavaros a második része az írásodnak. Mit kéne még kutatni? Milyen második szint? -
Petko #109 Mi az hogy hasonlód van? Ha egyszer xy kell hozzá akkor tök mindegy mid van, azt kell szerezni. És mivel nem írtad le pontosan mi kell, nem is tudok segíteni, mert nem tudom hogy prototype vagy module kell e. -
calmar #108 Emberek! Valakinek sikerült már ilyen Hydroelctric power plant-ot építenie? Nem bírok rájönni hogyan kell. Academy már van, ott is van a kuatatás, de egy hiányzó vacak nincs meg. Hasonlóm van, de arra azt írja ki kéne még kutatni. Viszont a Tech második szint után ne,megy feljebb. Legalább is nekem. :) Ötletek? Előre is köszi! -
#107 Az ark researchokra gondolok amiket veszel vendortol azt hivom fejlesztesnek. Igen steamon vettem ahogy mar egy tonna gammat de regen neztem igy be regen csinaltak ilyet steamon de aszittem marlealltak ezzel a valtasi rataval -
kHares #106 Itthon 50 euro? Cdgalaxis-ban 9000 huf. Vagy steam-en vetted? Na ott durván nyomják az usd=eur dolgot. Pár proginál igazítva van az ár de a legtöbb olyan.
Én az intkey-en vettem de van még olcsóbb, orosz oldal 12 eur körüli ár (yuplay.ru). A problémám hogy nincs paypal csak credit kártyás vásárlás és nem akarom az adataimat megadni.
Warez és eredeti között a különbség: warezban nincs world event(új scenariok) meg napi mission, nem tudsz szavazni (ezek bonusokat adnak adott dologhoz), ark-ot nem lehet fejleszteni, achievementek amik különböző plusszot adnak a profilhoz, nincs multiplayer.
Amúgy szörnyű dolognak tartom ezt a legyél mindig online védelmet, online mentést nem lehet offline betölteni, ubisoft serverei néha halottak vagy nagyon lassúak. Nekem jellemzően szakad a netem, csak a vásárlóval való kibaszás ez. A játék fejlesztői megérdemlik a pénzt, az Ubisoft biztos hogy nem.
-
lammaer #105 Sajnos ez az 1:1-ben váltott EUR:USD nemcsak ennél a játéknál igaz. Nagyon sok helyen eljátsszák, pl MMO-k esetében marhára feltünő. -
#104 Kzben rajottem hogy nemis volt semmi gondom , kveszt leadashoz csak az eleg ha kozel mesz a celhoiz es megvarod amig a jatek reagal es magatol beszol hogy akarod e teljesiteni a questet enmeg folyton tradet nyomogattam , na ez a nagy tanulsag.
Latom masok viszont warezolnak ;) na haverral mar rajottunk mi a hatrany a warezosban ;) azis nemkis okoskodast es racsodalkozast igenyelt : warezban nemtudsz arkot upgradeolni ami azert eleg nagy hatrany szvsz egy nagyobb populacional en megbantam hogy megvettem mert utolag jottem ra hogy az itthon 50euro-s jatek usaban mar kezdetekkor is 50usd volt ami nagy szivatas europaiakat nezve kozbe latom itt mar 25usd ert is megkaphato .. igy plane buktam nemi forintot .. ;( 5 vs 15 grrrr -
imbu77 #103 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy az első pályának mi a célja. 2500lakos kell, de melyik fajtából? ( nem a tan pályáról beszélek)