542
-
calmar #222 És nem árt ha a szennyezett sziget partja közelében vagy, akkor majd működni fog. Mindenféle hajón megy. De csak akkor ha a szennyezés kiért a sziget partjára. Amit hamar észreveszel, mert rögtön -500 lesz az eco balance... :) -
#221 Milyen tipusú hajóra kell tenni a "képességet" amelyik a vizet megtisztítja? Próbáltam már harci hajóra, kis szállító hajóra, konténeres hajóra.. semmi :S nem indul el benne, mert rá kell kattolni a playra, hogy működjön xD -
calmar #220 Ugye??? :)
Megkaptam azt a "titkos" kitüntetést, miszerint építettem, és lebontottam egy gátat. Hogy hogy csináltam, ne kérdezzétek... Már mit hogy hogy bontottam le. :( A gát közelében sem voltam. -
#219 Hogy neked milyen hatalmas nagy szíved van.... -
calmar #218 Megadom neki a "Tiszteletbeli NAGY hajóskapitány" archievmentet. :) Basszus, mekkora élmény lesz neki ez után a játék? Elszánt volt a srác... -
#217 Nemvagy semmi ;) kepes voltal kezzel kattintgatni ? :) aaaaaaaaaaaaaa -
calmar #216 EMBER!
Ez most ugye nem komoly kérdés? A játék alapja, hogy van benn egy ilyen. Jobb alsó sarok, egy olyan ikon, amin két nyíl mutat körbe tulajdonképpen. A diplomáciától jobbra azt hiszem... (Strategic map) Megnyomod, és megjelenik a térkép, rajta a szigetekkel. Látod kié a sziget meg ilyenek. Ott van felül, hogy NEW TRAIDING ROUTES... Ott a kincs... Megnyomod, el tudod nevezni az útvonalat, alatta lesz egy másik ablak, ott be tudod állítani milyen szigetek között mozogjon a hajó, és meg tudod adni azt, hogy hol mit vegyen fel, mit tegyen le. Azt is be lehet állítani akár, hogy egyszerre mennyit vegyen fel, vagy tegyen le, nem viztos hogy kell az hogy a maximumot vegye fel. Legalul pedig azt tudod megadni (Add ship)hogy melyik hajód járjon ezen az úton. Több is lehet, ha kell. Elsőre csinálj egy útvonalat gyakorlásnak, hogy tényleg azt csinálja-e amit szeretnél, úgy menj tovább. Több szigetet be lehet kapcsolni az útvonalba, de akkor hosszú ideig megy a hajó. Ügyesen hangold össze, ez a játék alapja, nem tudsz nélküle létezni, mert úgy járnál mint az srác... Melyik is... Ja, TE! :) Na, jó játékot, el sem tudod képzelni mennyivel könnyebb lesz így. Marad időd másra is. Próbálgasd. És utána figyelj rá, hogy legyen nekik mit vinni.
Ja, és a kézikönyvben a 32. oldal. -
Kiz3R #215 Helló! Szerintetek van arra megoldás, hogy a konténer hajók a szigeteim közt mozogva automatikusan berakodják az árut és egy megadott helyre vigyék. Ezt mind úgy, hogy ne kelljen mindig nyomogatni, hogy mit rakodjon be és hova kell vinni.
Az a baj, hogy adott egy sziget ahol csak egy dolgot tudok termelni és ezt át kell vinnem a másik szigetemre ahol ezt tudom hasznosítani! Tulajdonképpen az egész időm arra megy el, hogy figyelem a hajókat, hogy mit és hova kell szállítanom!
Ha van erre segítség, akkor azt szívesen veszem! KÖSZÖNÖM!!! -
calmar #214 Az ember nem jár a vízen, de ha megfigyeled, akkor egy kis repülő szerkezet szállítja a cuccot a raktárba. Persze hatókörön belül kéne lennie. Az olajszennyezésre is van megoldás, ha van laboratóriumod, az egyik cucc amit csinálni lehet az egy tűzoltó berendezés, be kell tenni egy hajó(!) slotjába, odamenni, beindítani, rácélozni az égő fúrótoronyra, és eloltja. Ha meg szennyezés van, akkor arra ugyanott találsz egy ilyen tisztító berendezést, ugyan így, csak a partnál kell elindítani. Elméletileg felszívja az olajat. Ha megcsinálod a küldetéseket, kb a második vagy a harmadiknál van egy ilyen. Mondjuk ott kell ilyen mintákat is venni, de játékban csak pucolsz gondolom. Nekem az egyik szigeten különben -999 van, az baj? :) Ha oda ültetnék valamit, nem is tudom mi lenne. :) Most hogy mondtad, volt nekem is ilyen szennyezésem, megnézem hátha én is ki tudom takarítani, eddig nem tudtam. Na jó hétvégét, jó játékot.
ArchanoiD: A multi kicsit később mehet, de ha nem baj, én ilyen Co-op-ot szeretnék. Rád írok ha benn leszek, vagy írj rám ha te benn leszel.
Ha valakinek van kedve még, ez jöjjön. Steffling? Timberwolf néven keress. -
#213 Ja értem. :) Amúgy leégett az olajfúró tornyom x'D és beszennyezte a fél környéket, hogy lehet megtisztítani a vizet, vagy valamit lehet ezzel kezdeni, mert egy szigetre is átterjedt és szürkébe van az egész, merthogy a levegő és a környezet minősége -500 :/
Fűszert sikerült megoldanom, azért nem tudtam, mert azthittem úgy jelzi, mint az 1404-ben, de már tudom, ahol zöldséget lehet, ott fűszert is.
Ja meg hogy lehet építeni a vízre őő minek is hívják... stage-et? Van minden már, csak ilyen betonozás jellegűt nem tudok xD meg van a szigetek szélén, nem is tudom, homár talán, amit ki lehet termelni, oké hogy odatettem a kitermelő cucclit, de nem tudja mi betakarítani ,mert a vízen ugye nem tud járni az ember 2070-ben sem! x'D -
#212 Alvynic -et 4et vettem zsinorban attol a vandorkereskedotol szemben a tobbire elbaszott sok 100 ezrekkel .. szal...
- Bennelennek multiban , kemeny lehet elso x oraban fejlodes ;)
steff : ki kell kutatnod kutato kozpontban/laborban ;) -
#211 Ilyen gát cuccot mikor ad? :D Mert én már végigfejlesztettem majdnem mindent, de nincs az építhető dolgok között. :/ -
calmar #210 Az alvynic cucc nem a vándorkereskedőnél van. Én is ezen görcsöltem, de az nem az. Az ikonja is ugyan az, de az mégsem az. Nekem a víz alatti csávó "adta". A diplomáciában van nála ilyen hogy Technology scanner. Na és ott. Legalább is nekem. Lehet hogy neked a vándorkereskedőnél is dobta... Amúgy szép kis gát. :) Nekem is van már kettő! :P Na, csak így tovább! :) Egy közös játék esetleg valamikor? Csak úgy poénból? -
#209 Miterdemes kutatni ? velemeny ? -
szerintem csak a vandorkereskedonel van ez/az a cuccos en csak nala lattam eddig -
calmar #207 Anarchoid! :) Napok óta írogatok, de a választ meg én nem láttam. :) Jó kis kommunikáció. AZ utolsó meg az az Alvynic cucc, nem? Na,arra várhatsz! Mire nekem is meglett! Le is men a nap. :( -
#206 Csak az eredetivel dehat neked ezvan nem ? :)
calmar :
kozben meglett az elso vizeromuvem .. jo bika outputja van ;) -
#205 Oké. :) Amúgy elég gyengusan fejlődnek a szomszédaim, avagy ellenfelem úgymond. Akkor azt mondjtáok, hogyh most elkezdek egy másik pályát, cuccokat az ARK-val nem tudok átvinni, csak ha eredeti lenne? Vagy az csak az online játékra vonatkozik? -
calmar #204 Keress másik szigetet, valahol biztosan jó lesz. -
#203 Akárhova leteszem, nem termel semmit, mert nem alkalmas rá a sziget. :/ -
calmar #202 Mondom, meg kell próbálni letenni, valahol egyszerűen engedni fogja. Próbálkozz. -
#201 Tudom, hasonlóak ezek az 1404-hez, de az a baj, hogy sehol nem tudok ilyen fejlesztést venni, ahol tudnám termszeteni, mert sehol nem ad ilyet, egyik ARK-nál sem (árusok). A szigeteken meg nem is jelzi, hogy lenne fűszer termeszthető, szóval ez érdekes mindenesetre, hogy se venni nem lehet fejlesztésként, se termelni egyik szigeten se, ez vagy bug, vagy csak valami még kell... :/ Eddig még nem jöttem rá. -
calmar #200 Azt nem mondtam, hogy a többi játékos ARK-jából (gépi játékos) tudsz ilyen cuccot esetleg beszerezni az ITEMS fül alatt. Ha nincs ami jó, lehet véletlenszerűen változtatni, de elsőre az 500 credit, utána 1000, aztán 2000, és 3000. De ha az első után vársz egy kicsit, újra csak 500 lesz. Jó cuccokat lehet beszerezni, főleg addig amíg nincs kutatás meg laborok. -
calmar #199 Valahol biztosan termelhető, olyan nincs ahol nincs. Ki kell próbálni, mert nem biztos hogy konkrétan kiírja hogy tudod termelni felül a többivel, de ha leteszed, akkor termelni fog. Akkor van gond ha kiírja hogy itt ezt nem tudod termelni. Amúgy minden szigeten lehet +1 dolgot termelni, van ilyen cucc, amit beteszel a raktárba, berakod az üres bónusz slotba, elindítod, és onnantól a szigeten termelheted azt is. Hátránya hogy foglalja a slotot, de tudsz termelni. -
#198 Gát is lesz? Te már jó messze járhatsz. :) Én meg a fűszerrel bajlódok, hol a bajkarikába lehet azt termelni? Egyik szigeten sem engedi, sőt, olyan képességet se tudok venni, ami a szigetet képessé tudná tenni :/ Mit évő legyek? :D hamburger nélkül nem fejlődnek tovább, na majd kivetem a hamburgeradót én is x'D -
calmar #197 No, akkor örülünk. :) Én a nyavajás gáttal küzdöttem meg bitangul... Sosem adott hozzá egy féle cuccot. Most meg hármat viszonylag gyorsan biztosan elszégyellte magát. :) -
#196 Sikerült! :D Már rég volt olyan tengeralattjáróm 1db, amit még az elején adott, igazad volt, nem figyeltem, emg nem is emlékeztem rá! :D Mostmár megy minden más is véégre. :) -
#195 Én is vettem már az egyiktől, bár nem emlékszem pontosan melyik csávesz volt. :) Nagyon jól össze lett rakva a gém, az 1404 is tetszett, de ez..! -
calmar #194 Igazán nincs mit. :) Ha már egy játékkal játszunk úgy is... Megpróbálhatnád még azt, hogy a diplomácia fülnél küldetést vállalsz nála. Nekem is az elején engedte megvenni, most már full jó a viszony, de már nem tudok tőle hajót venni. Nem emlékszem, de lehet akkor engedte amikor először találkoztunk a pályán. -
#193 Tudom melyiket mondod, de ha rákattolok, akkor csak kéken jelzi ki, nem engedi megvenni, basszus nemtom honnan szerezzek egy olyan tengeralattjárót xD na majd hátha sikerül valahogy. Azért köszi a fáradozásod! :) -
calmar #192 Nekem van vagy tíz. Amúgy az ARK-ból amit kapsz elméletileg viszonylag hamar, az négy félét tud vinni egyszerre. Különben próbáld meg azt, hogy van a pályán elméletileg egy fickó, aki a víz alatt tanyázik. Lehet tőle is venni tengeralattjárót. Ott állnak a víz alatt, ha odamész, és rákattintasz valamelyikre, akkor elméletileg felajánlja hogy megveheted. A kisebbiket vedd. fegyvertelen, de gyors és négy félét visz mint mondtam. -
#191 Én ezt is tudom, de olyan hajóm nincs, ami erre képes lenne. Sima tengeralattjáróm van, de az csak 1 cuccot tud vinni, kétfélét nem. Gondolom még fejlődnöm kell ahhoz, hogy legyen egy olyan hajó gyáram, ami olyan tengeralattjárót tud kreálni. Na erre varrj gombot :P vagy printeld ki, ha neked van már olyanod, kivi vagyok.. :) -
calmar #190 Na, azt meg én nem tudtam hogy ez nem egyértelmű, bocs. Bepakolod az anyagokat, toolsz meg építőelem, és lemész a víz alá, el a víz alatti szigetre, és ott már látod hová építkezhetsz. -
#189 Tudom hogy ott a warhouse xDD de azt nem tudom, miért nem engedi, hogy felépítsem!!! Bár írja hogy mi kell a felépítéséhez, ami szintén megvan. Most néztem egy vidit Y2B-on és láttam hogy egy olyan tengerealattjáró kell, ami tud több dolgot is vinni, és sztem csak azzal lehet felépíteni, amit úgy már megértek... -
calmar #188 Szóval... Bemész a Tech menüjébe. Ott van az emberek mellett az utolsó ikon. Az a víz alatti világ. Az elv ugyan az. Kell egy warehouse, aztán minden más amit akarsz. Próbáld csak ki... Izgalmas. Ja, sok pénzed is legyen, nem olcsó mulatság. Persze egy idő után szépen behozza az árát. -
calmar #187 ArchanoiD, ezt én sem tudtam. Ezt írtad is ide is, azt hittem csak egy bug. Mik vannak?
Steffling: Olajat tudsz szárazföldön is kitermelni, ott vannak a fúrótornyok. Illetve pumpák. Kell pl a Plastik-hoz is ugye, és ha megnyitod akkor kirajzol egy olyajcseppet, utána egy olajos flakont, aztán a plastikot. Az olajcsepp a fúrótorony, a flakon a finomító és így tovább. Az ARK-ról meg szinte egyetlen mondatban épp annyit ír, hogy lehet cuccokat játékok között átvinni. Kivéve hadjárat és küldetések, de ez érthető. De azt osztom hogy a manual egy kalap fos. :) Komolyan. :) -
#186 Nekem van már egy rakás tengeralattjáróm és felfedeztem tenger alatti fennsíkokat és a tengeralattjáró után is tudok merülni kamerával (megjegyzem odabaszós) de a cuccokat még mindig nem tudom lerakni, pedig felfejlődtem már, tudnék egy csomó mindent, a víz alatti világhoz... szóval? :D -
#185 Ha eljutsz arra a szintre , szol hogy 10k creditert uj tech -eket lockolhatsz ki az ARK -ban az egyik ilyen a TECH "Tree" es amikor az ARK -ban kilockolod/megveszed a tengeralattjarot akkor majd azzal feldertheted a tengereket es ott lesznek vizalatti fensikok/szigetek oda tudsz majd ilyesmit epiteni. Ha az ARK os dolgot kikerulve veszel egy tengeralattjarot akkor ugy jarsz mint en hogy nemfogsz tudni merulni a kameraval a tengeralattjarod utan ;) .. Mire rajottem erre magamtol ... (se manualban se forumban nemirja senki, wiki meg egy rakas foschtalicska) -
#184 olvasd ar el a manualt ;) szinte semmit se irnak le az ARK -rol benne pl aztsem hogy mapok kozott shareolja az inventory -jat stb stb stb stb -
#183 Értem.. :/ Tudom, hogy a víz alatt, de nem engedi sehová se tenni :/ sehol a part közelébe se, a víz közepére se, de semmi mást se, sőt olajfúró tornyot sem. Erre ud valaki valamit mondani?