542
![](\'http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/13/anno-2070.jpg\')
-
Petko #462 a népességtől függ a hajólimit -
scott280 #461 Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy pontosan mit kell ahhoz csinálni, hogy nagyobb legyen a hajógyártó épület kapacitása? Nálam pirossal jelzi, tehát a túl vagyok a limiten, így ha elindítom a gyártást, nem kezdi el az egészet.
Válaszaitokat, előre is köszi! -
Lokker #460 Ott a gond, ha jól emlékszem talán csak a legelső patch-et tettem fel és onnantól tökéletes volt a játék, de inkább vedd meg eredetiben ha teheted vagy ha nem akkor csak a legelső patch-et tedd fel szerintem. -
adam9197 #459 reloaded-os verzióm van és töltöttem hozzá többféle patch-et is de egyik se ment fel... -
Joybull #458 1.1-es patch fent van? -
adam9197 #457 sziasztok, nekem az a problémám hogy nem tudok hajót kiválasztani a kereskedelmi útvonalhoz (no ship available) pedig már mindenféle hajót gyártottam. ráadásul a térképen a kis hajó ikonnal amivel a hajók között lehetne váltogatni, az sem működik. van vkinek ötlete?
előre is köszi -
calmar #456 Én megvettem a Deep Oceant, nekem bejön. Szerintem sokkal nehezebb lett, de nem sok időt játszottam még vele. Az új tech monumentet ha megépíted a sziget közepére, akkor nem kell semmi ellátó épület, mindent ellát egyedül, és azonnal a teljes szigetet lefedi. :) Még csak azt építettem meg, de kíváncsi vagyok, hogy a többi frakció munumentje is tudja-e ezt, mert az nagyon szuper volna! :) Most már csak egy jó pályát kell kikapni, és hajrá! :) Nekem tetszik az is, hogy lehet a szigetek között energiát átvinni. Nem mondom, sokkal olcsóbb letenni egy atomerőművet, de az már nem elhanyagolható, hogy működik a víz alá is, és ott ugye rengeteg hely meg pénz kell a víz alatti generátorhoz. Ha ilyet építesz, azt el lehet felejteni, és így már sokkal olcsóbb is. :) Szóval eddig bejön. -
maniac001 #455 Valaki próbálta már a deep ocean kieget? érdemes beruházni rá? -
toobz #454 Üdv!
Szeretnék segíteni a játék fordításában, próbáltam felvenni a kapcsolatot sasa5671-el de nem sikerült.Szóval a lényeg hogy belekezdtem viszont nem vagyok profi se és időm is csak este van. -
donatus13 #453 Van itt valakinek eredetije ? játszák még ezt a játékot multiban ? -
Ertem,koszonom!
Szerettem,az 1404-et csakhat a mult mindig jobban vonzott mint a jovo,szal ha ez nem ad sok pluszt akkor valoszni nem erne meg,de elobb kiprobalom a viragboltos verziot aztan meglatom. -
Lokker #451 Szerintem sokkal több a lehetőség benne mint az 1404-ben persze ez a jövő megoldás miatt adódik, de ha szeretted az 1404-et ezt is szeretni fogod. -
Hangulatban nekem személy szerint jobban bejött a középkor. A jatekmechanika alig változott, mintha egy mappack lenne újra rajzolt házakkal. -
Sziasztok!
Vasarlas elott megkerdeznem itt azokat akik jatszottak az eloddel,az 1404-el,ahoz kepest csalodas vagy fejlodes ez? -
Rövid ideig ~ 3210Ft a game!
Anno 2070 Deluxe Bundle (The Eden Project + The Financial Crisis + The Nordamak Conflict) pedig 5400ft! -
McCartman #447 Nincs ezzel semmi baj , nem baj ha nem biztosítasz nekik mindent , egyszerűen több épületet kell emelni és százalékosan növekededni fog az executiveok létszáma is. , addig csinálod míg el nem éri.
Nem kell tökölni az extra igények kielégítésével , felesleges.
Figyelni kell az ecobalancera is , az ezek csökkentését szolgáló épületekkel nagy népességrobbanást lehet elérni.
Én pl. egy szigeten értem el a 2500as létszámot , más szigeteken házam se volt , csak termelő-feldolgozó egységek. -
calmar #446 Ezzel csak annyi a baj, hogy ha nincs meg mindenük, nincsenek annyian mint kellene = kevesebb adó jön be. Ha megnézed a listát a főépületben, majd látod is, hogy lehetnének mondjuk 1000-ren, de nincsenek annyian, hanem csak annyian, mint amennyi % szükségletük ki van elégítve. Szerintem nem nehéz összeszedni őket. Ha jól csinálod, már jönnek maguktól. -
McCartman #445 Nem olyan nehéz az.
AZ executive extra igényeket meg nem kell kielégíteni , én csak az elsőt , az ékszereket biztosítottam nekik de lehet még ez se kellett volna , enélkül is meglett a 2500+ executive létszám. -
Alienator #444 így van, iszonyat nehéz. de a gamma isteni. kíváncsi leszek a kiegre. deep ocean. azért remélem nem az egész a víz alatt játszódik :)
bár a game egyik legszebb része a víz alatti világ. -
Petko #443 ez egy ilyen játék, 2500 executiveot összeszedni marha nehéz -
Alienator #442 nem csökken az executive házak és lakosság száma. de az execut igényeket kielégíteni... annyi mindent kéne gyártani hogy hely sincs rá. 3d projector stb. és az npc-knek sincs hogy vehessek tőlük. -
Petko #441 egyértelmű a probléma
Mondod, hogy nem elég az executive... Természetesen ők is csak akkor fogják a házakat belakni ha mindenük ki van elégítve. Ha nincs akkor a felupgradelt házakat még el is hagyják és visszaesik engineerbe.
-
Alienator #440 minden megvan, minden zöldben van. a legnagyobb házak igényeit nem elégítettem ki de azok már nem fejlődnek tovább. azok az igények ki vannak elégítve hogy az engineer ház executive legyen. -
Petko #439 valamit mégsem elégítesz ki... nézd át a fogyasztási cikkeket, hogy minden megvan ami kell nekik -
Alienator #438 Valami nem kerek. Az egyik misszióban az a végcél hogy meglegyen 2500 executive (a legmagasabb szint ha jól tudom). Már van 1300/1900 de akármit csinálok az 1900 nem nő. Tökmindegy mennyi házat építek, minden igény ki van elégítve de nem nő. csak akkor nő ha 1900/1900 lesz vagy hogy? mert az engineer pl 1100/1980 volt de mielőtt 1980/1980 lett volna megnőtt 2300 -ra és 1250/2300 lett. De az executive max létszám miért nem nő? -
Autopatcher-el frissítette magát. Azóta sikerült ~ 5 perc alatt megvan az első map. De azért köszi! -
calmar #436 Valamit rosszul csinálsz, nem sok idő alatt megvan. Pontosan már nem emlékszem mi kell hozzá, de nem sok minden. Első küldi, nagyon hosszú nem lehet. Kevés angol tudással is meglátod mi kell hozzá, vagy mi nem stimmel. Bal oldalt van az a sáv, az alján vannak mindig az aktuális tennivalók, ott írja mit kell tenned. -
Ez kész!
Meddig kell ezzel várni, hogy az első küldiben elkészüljön a turbina???
Nincs valahol valami idő kijelző, vagy valami?
Mert 3 napot ír, míg fejleszti, vagy mit csinál.
De már órák óta csak a + -t nyomom, pörög az idő, de semmi.
??? Ötlet? -
Hunor1 #434 köszi, közben elértem ezt a fejlettségi fokot és nekiálltam a tech falunak is!
rövidesen gáborúba fogok keveredni, illetve már keveredtem de levert a tycoon genya. jobbak a hajói, percsk alatt szétbombázta a külső szigeteimet. minden összeomlott.
Azért kár hogy nincsenek szárazföldi egységek mint a korábbi részekben. -
Petko #433 repülő csak a tech kiegészítő frakciónak van -
Hunor1 #432 Jelló. új vagyok a játékban. A kampány részen a 4. pályát végeztem. Most inkább a végtelent próbálom. Azt kérdezném hogy az eco/zöld frakciónak mikor lehetnek repülői? Milyen fejlesztés kéne hozzá? Köszi. -
Petko #431 akkor nem a "legnagyobb házak" voltak
azok a 4. civilizációs szinten (executives) vannak -
maniac001 #430 Köszi a választ. Azt is elmondanád hogy lehet azt az eco repülőt építeni ami az eco balance-ot tolja fel? Olyan nagy hal alakú cucc. Meg érdekel hogy lehet atomrakéta silót építeni. Már a legnagyobb házak voltak a szigetemen de nem volt ilyen siló. -
Petko #429 ja nem rewards, hanem bonus content -
Petko #428 Az egy másik menüpont amit megnyomsz... a world event az egy egyedi 3 missionből álló sorozat, ahol pontokat lehet gyűjteni a közösségnek, hogy még több karrier pontunk legyen... ezek csak ideiglenesek (1 hónap kb.)
tegnap lett vége a 4.-nek és ma visszahozták az 1. eventet.
A current mission menüpont meg arra szolgál, hogy minden nap az egyik fakciónak lehet elvégezni egy feladatot 50 karrier pontért. Csak ki kell választani melyiknek akarod, és belépsz (betöltesz) egy játékot és automatikusan kapsz egy questet, amit ha elvégzel, megkapod a napi pontadagot.
DLC-k meg ott vannak a profil rewards fül elején, meg ha jól rémlik a jobb alsó sarokban is külön gombbal gyorsan előhívható.
-
Lokker #427 Steamen megtudod nézni milyen DLC-k vannak hozzá de a főmenüből is megtudod nézni, talán downloadable content vagy extras vagy valami hasonló néven volt. -
maniac001 #426 Bocs a roló effektért:)
Olyan kérdésem van, hogy van (volt tegnapig) egy 3 küldetéses world event. De van egy current event (ha ez a neve, nem tudom pontosan most). De ez utóbbit választva van 3 emberke (az eco-s lány, globálos faszi meg a prof). De bármelyiket választom, csak az abandon quest gomb jelenik meg. Miért?
Másik hogy állítólag van valami DLC, de én nem találom sehol pedig érdekel. Ez nem a Deep water kieg ha jól tévedek. Amúgy isteni ez a game. -
Lokker #425 Túl sok negatív szavazatot kapott a hozzászólásaira, valahol be lehet állítani, hogy milyen átlag után rejtse el a hozzászólást. -
maniac001 #424 ok köszi. nem tudom mitől van ez a lehúzogatós dolog, nálam rendesen jelenik meg. -
Petko #423 Ne haragudj, de elég zavaró ez a rolós lehúzogatás az üzeneteidnél... kicsit olyan érzésem van, mint az adventi csokinaptáraknál, hogy szép sorjában ki kell őket nyitogatni.
válaszolva: nem ugyanazok a modulok, külön vannak ark modulok (a sarkon ark jelölés van piros háttérrel). Ezeket vagy venni lehet a többi szereplőtől, vagy akadémián kikutatni.