542
  • AnarchoiD
    ...Ha warezolsz vagy offline vagy akkor nemlehet semmitsem az arkba rakni ...

A fenykepezo alatt nem a holo projektort erted ? Aminek az alapanyagait avizalatt kell banyasznod.
  • Stefling
    Amikor fényképezőgépet kell gyártani, azon belül vannak nyersanyagok, amik kellenek hozzá, azokat viszont nem tudom hova építeni, mert egyszerűen sehova sem engedi.. :S valaki tipp? Meg vannak új fajta technológiák is, de azokat sem engedi sehovásem, sőt van aminek már olaj kell, de azt sem tudom, hogy honnan szerezzek, vagy miként termeljek.
  • Stefling
    De az ARK-ba nem enged betenni semmit sem :S Mit lehet pontosan beletenni? Olajat mikortól lehet termelni? Bár ahhoz gondolom még idő kell, nade nemtok semmit belepakolni ebbe a cuccliba, csináltam vele valahogy egy tengeralattjárót, de azóta nemtom mivan :D
  • Stefling
    Na elkezdtem játszani vele, szépen haladok. Közben rájöttem, hogy valamiféle fejlesztésre való az az ARK. Köszi! :)
  • calmar
    Itt nincsenek warezolók! :) És igen,az egy Bárka, vagyis ARK. Amúgy ha megvetted a játékot, akkor ott van a leírásában hogy mire jó. :) Mondjuk más kérdés ha steamen vetted, akkor nem szóltam bár a manual akkor is ott van. Ha megnézed az ARK-ot, lehet beletenni fejlesztéseket, amik az egész pályára élnek. x százalék plusz termelés meg egy csomó minden. Próbáld ki. Víz közepén a nagy cucli... :D
  • AnarchoiD
    nemis mondtam hogy az vagy csak az ARK ra hivtam fel a figyelmedet
  • Stefling
    Új mapra cuccokat? Arra való az a vízen lévő akármi? Nem vagyok warezoló kikérem magamnak x'D
  • AnarchoiD
    Kifejlesztesz /veszel ujratoltot ami x perc alatt x ezer tonna anyagot teremt a szigeten (ugye a banya spotok osztoznak a sziget ossz nyersanyagavan)

steffling :

Minnel tobbet jatszom annal jobban sajnalom a warezolokat ;) Vazzeg a barka nelkul szopnak ;) nagy buli hogy egy felfuttatott civilizaciobol viszel magaddal a barkan keresztul egy uj mapra cuccokat , a global fejlesztesekrol nemis szolva.
  • Stefling
    Na, szóval az az izé ami középen van x'D ahonnan az első kishajót is kaptam. Amúgymeg trainer nélkül szoktam csinálni, de itt nem tudom mi hogy merre, kellene egy magyar leírás, hogy mi mire jó, stb.. :/
  • calmar
    Ha elfogyott az anyag, akkor kibányásztad, az van. ;) Keress másik helyet, de azt hiszem talán valamilyen újratöltő is van, nem? Többiek? A hőerőművet meg rendesen körbe kell venni lakóházakkal. Ahogy csak lehet. Közben nézed hány százalék.

AnarchoiD! Nem vagy gyenge! :) Kezdd elölről! Nem tudod megreformálni a gazdaságodat? Kis nyirbálás itt ott, mindenhol? :)
  • joceruza
    Helló! Lenne két kérdésem:
    1. Mivan olyankor ha az egyik ásványom elfogy?
    2. A Thremal power plant-ot hová érdemes építeni hogy teljesen ki lehessen használni?
  • AnarchoiD
    Karrier pontokat hol hogyan lehet "elkolteni" ?
  • AnarchoiD
    Vazzeg nemtudom most oruljek (13oras jatekmapnal tartok) vagy verjem a fejem a falba ? :)
    Most jottem ra hogy addig nemlesznek laborosaim amig nem epitek tech vonalon hazakat...GRRRRR most visszatoltottem egy 10ora jatekidovel ezelotti allast es latom hogy innen meg veszteseg nelkul tudom folytatni... grrrr de ez nem most lesz mert osszetorok valamit ;) azzal hogy tycoon vonalat is vegighuztam leromboltam teljesen a gazdasagomat ;( lehet hogy inkabb elorol kellene kezdeni a mapot ...
    Amugy belekostoltam a fejlesztesbe nagyon tetszik, iszonyu nagy otlet ;) de galyravagott gazdasaggl kinszenvedes fejleszteni
  • calmar
    Miféle nagy cucli? Hogy beszélsz te? :) Nem tudod pontosabban leírni? Mondjuk így? H2O középső részén azonosítatlan izé... :)
    Trainert meg el se kezdj használni. Azonnal megölöd a játékot, tök mindegy miért csinálod. "Küzdj, és bízva bízzál..." Megéri szerintem ügyeskedni. Nekem egy hétig tartott mire egy épkézláb várost tudtam csinálni. Meg lehet oldani az energia kérdést is. Mindenkinek sikerült, neked is fog. Jó játékot!
  • Stefling
    Most pofátlan leszek! x'D Trainer mérnem működik? Y2B-on van pár videó, ami szerint müxik, de mégsem, csak kidob, valaki próbálkozott már? :) Trainert csak az energia miatt akarok használni, aztán annyi. Meghát elég nehéz, mert angol is, amúgy a víz közepén az a nagy cuccli mire való? Mi célt szolgál?
  • calmar
    Végre összehoztam egy nyavajás gátat! Hát nem volt egyszerű. pedig kéne még vagy négy. :)
  • calmar
    Bizonyos cuccok kellenek hogy fejlődjenek, tools, meg ilyenek. A fejlődéshez is mind használ valamit. És nem lesz olyan hogy minden embered max lesz. Mind a háromból marad valamennyi. Ha új házakat raksz le, akkor amik már készen állnak a fejlődésre azok fejlődni fognak. Amiket meg leraktál, azok elkezdenek fejlődni. Százalékosan van valahogy, de ki tudja pontosan hogy? :)
  • noxon
    na sikerült, a lakóépületeknél mind a 4 igény ki van elégitve zöld, nincs smog se, de nem fejlődnek :(
  • AnarchoiD
    Ismerem es hasznalom de wiki az wiki (community szerkesztett) szal neha hulyesegek is vannak kinn ;)

Azokrol a layoutokro beszeltem neked ;) De azota mar sajatokat csinalok mert sajna nalam nem jellemzo a kocka sziget igy nem feltetlenul celszeru ezeket hasznalni, de jo kiindulasi alapnak.
  • calmar
    De kampánynál csak csináld a küldiket, ne foglalkozz semmivel. Én abba futottam bele, hogy kell gyorsan karbon, most az miatt kezdhetem elölről. Annyit tudsz csak úgy is fejleszteni, amennyit a küldi enged. Többet nem is kell. Adj nekik üdítőt, aztán had pörgessék magukat! :)
  • noxon
    Ja oké köszi... csak igy rohadt nehéz, hogy nem fejlődnek a lakó épületek és alig van munkás...
  • calmar
    Méééééééééééééééég érdekeseb... :)
    Építkezési minták. Nagyon komoly!
    Minták
  • calmar
    Hasznos:
    Anno 2070 Wiki
    Nem tudom ki ismeri.
  • calmar
    Illetve akkor jön be ha az indított néppel eljutsz egy bizonyos szintre.
  • calmar
    Nem. A Tech bejön akkor is, ha az indított néppel eljutsz egy bizonyos szintig, és velük lesz akadémiád. Aztán azt hiszen bejön valahol a harmadik csoport is. Azt nem tudom pontosan hol. De egyszer csak lesz. :) majd figyeld, szólni fog. Aztán amint megvan a Tech, indulhat a fejlesztés.
  • AnarchoiD
    Nenezzetek loosernek ;) en meg nem jutottam el akademiaig a mostani sandbox jatekomban jutottam vegre eloszor oda hogy nem minuszos folyton a civilizaciom (bar -3000 en all a ballanszom de olyan brutalis kereskedes megy nalam hogy +10ks bizniszek ropkodnek 5 secenkent) Szoval ha jolsejtem kutatoi mokat csak akkor kezdhetem majd meg ha mint tycoon mind ecoo -ban megvan fullra minden nepretegem ?
  • kHares
    Haladni kell a story-ban, csinálni a quest-eket és fölajánlja a hal probléma megoldását.
  • calmar
    A Második kampány elsőjét végigcsináltam. Ott biztosan nem létszükséglet sem a hal, sem a fejlődés. A végére az kell hogy legyen 150 lab asist, és kész. A hal tényleg zöld volt nekem is. :) Amúgy szerintem ott a játék vezényli, csak azt csináld amit mond, és kész.
  • noxon
    Hello!
    Lenne egy hülye kérdésem :) a 2. kampány 1-2 küldetését csinálom és a gondom az, hogy halászom a sima halat, de egy idő után a csak a zöld színű halat hajlandó halászni ami meg nem jó a lakóépületek fejlődéséhez. DE hogy lehet a sima halat halászni? Pliz help, bocs a hülye megfogalmazásért :)
  • calmar
    Oké, de hol? :) Nincs is üzenetem! :)
    A warezról meg annyit, hogy ha megy, akkor kurvára megy, sokkal jobb a játék és könnyebb, ha meg van véve. Épp ezért háborgok! :) Fel is borult a rend, ha kiesik az ARK. :) Na ez van. :)
  • AnarchoiD
    Tegnap hajnalban ment ;) szerintem holnap is fog menni ;)

calmar nezd mar meg az uzeneteidet ;)
  • lammaer
    Ne add a warezolók alá a lovat :D
  • calmar
    Most nem azért, de ez szerintetek állandó lesz hogy nem lehet bejelentkezni ebbe a vacak játékba? Ezért gyűlölöm ha egy játék ennyire össze van nőve az internettel. Kinek mi köze hozzá hogy én játszom? Illetve nem játszom, mert csak forog a login, a bolygó meg már öt kört tett közben... Komolyan mondom, rossz vicc. Fel vagyok háborodva! :)
  • Petko
    Majd ha találok elrakom és odaadom. Csak ez a tetves szemét uplay loginolna már végre be.
  • calmar
    Oké. :( Nekem nem ad olyat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A fene essen bele!

Rátok írtam, nem válaszoltatok. Mondjuk volt vagy egy perces lag...
  • Petko
    Igen a basic research projectekkel lehet új "recepteket" kikutatni az adott kategóriában, amelyet a - jelenleg kelletlenkedő - uplay rendszeren mentődik az ark tárolóval együtt és minden további játékban megmaradnak
    Csak megint nem értem a kérdés aktualitását. Ha már megvan a vízerőmű formuálja, akkor most miért akarsz mást is kikutatni?
    Neked csak az a prototype hiányzik hozzá, amit ahogy már írtam vagy Trenchcoat-tól lehet szerezni, vagy a Hiroshi által megadott romokból gyűjteni.
  • calmar
    Még Celeron II hajtja a szerverüket, vagy valaki kirúgta a vezetéket. Én be vagyok jelentkezve, nektek még mindig nem megy? Reconnctet gondolom próbálgattátok. Petko, fejlesztésnél ezeket az alap fejlesztéseket kell nyomatni, akkor dobál be cuccokat? Te így csináltad? Még mindig nem áll a gát, nem tudok nekifogni. :)
  • Petko
    Melyik cuccra gondolsz?

Én is szeretnék már beloginolni, de megint nem mennek az ubi szerverek. Ez nagyon gyenge muzsika a youtube, facebook, steam stb. korában, hogy nem tudnak egy stabil rendszert üzemeltetni, aminek csak néhány ezer ember statisztikáját kéne menteni. Pedig nekem tetszik ez a "fél-MMO" koncepció de nem igaz hogy ennyire bénák ezek a franciák.
  • AnubisEE
    Igen valmi ilyesmit sejtettem :D
    koszonom szepen akkro ez a porblem az hogy ugye offline ba jatszok mivel sajnos ez nem eredeti :(
  • AnarchoiD
    a warezosban ha barkara rendelsz vizbe esik ez feature ugyanis a barka funkcio csak online/legalisan elnek igy pl a barka fejlesztesek is amiket kesobb a jatekban megszerezhetsz pl "10% al nagyobb minden hajo reaktere" satobbi globalis fejlesztesek...

4 fajta item van

1. hajora
    1. szigetre
    1. barkara
    1. tech info kesobbi fejlesztesre

na warezbana barka kiesik es ez HATALMAS hatrany egy nagy civilizacional 4-8% -os boost azert nagyon odaporkol raadasul barka kapacitasa no ahogy jatszol es szinteket ersz el a jatekban (ez szinten csak online/legalisan) es akkor nembeszeltunk a barkaban elerheto politikus boostrol se...