542
-
#262 Én nem mentem tönkre xD pedig atomoztama népet xD -
calmar #261 Ezt most nem mondod? Előtte meg folyamatosan sírnak, hogy atomot, atomot! Csinálj rakétasilót, mert ha gond van, milyen jó az! Behalok. Én meg nem tudok játszani. :( Vettem 2x4 GB ramot a képbe, beleraktam, nem megy. :( Most 12 lenne benne, de valami nem stimmel. :( Biosz frissítés is volt. Szuper, mondhatom. :( Na , majd holnap. Talán... Addig pás! -
#260 Szet atomoztam mindenkit ;) Erre fellazadt a nepem es tonkrementem ;(
-
markastor #259 Valakinek van olyan hibája, hogy elindítom az exe-t, de nem történik semmi sem? Feladatkezelőben néztem ,a folyamat kb. 5 másodpercet megy. Lehet köze az FX procihoz?
Köszi -
#258 1.02 for ANNO 2070.
Main changes:
First Ornamental Buildings for Ecos and Tycoons implemented.
Stability and performance improved for several system specs.
Unit limit increased.
Fixed an issue in the winning screen of several campaign missons.
Fixed a severe graphical issue that occurred on Windows XP with graphics cards of the ATI-Radeon-HD 2000 and 3000 series.
Additional changes:
Fixed several small text issues, such as typos and overlappings.
AI behaviour improved.
Fixed an exploit that allowed the player to sink Keto as well as Trenchcoat using the EMP.
Fixed performance issues related to toll items.
Fixed an issue with the Start button.
Fixed Achievements: "Floating Clearance ", "The Latest Technology", "The Entire Tech Tree", "Back to Nature", "Too Good to Throw Away".
Fixed smaller issues in several quests
Fixed smaller issues with the interface. -
#257 Én szépen fejlődök, már a silókat építem, még egy kicsit fejlődök és lezúzom a kalózt, aztán a többit, területszerzés céljából wehe >:-) x'D -
calmar #256 Én is így csináltam. :) Majdnem... :) Nagy csalás ez az ARK. :) De jól kitalálták. Általában szerintem mindenki azt utálja hogy beindítani nehéz a dolgokat.
Én most az utolsó küldetéssel szívok. Ki kéne készíteni a Fatert, de nem egyszerű. :) Na mindegy, majd csak sikerül... -
#255 mondjuk volt nalam egy vizieromu is ;) nagy boost 500 energiavalkezdeni es kozben csak 10eco csokkenessel ;) a megszerzett uran garantaljaa a hatalmamat es avegtelen energiat ;) 70k folott van most a szigeten(3d projektorok toltottek ki az ARK felesleges rakteret .. nagyon combos inditas volt 200k penzel kezdeni ;) -
calmar #254 Na, nem is olyan rossz dolog az az ARK. Kb én is ezt csináltam, csak nem uránt, hanem fegyvereket húztam elő. :D -
#253 Uj Tycoon szigetemen elokaptam az arkombol 40uran utantoltot es a kezdeti 500t uran helyett jelenleg 60000t van most a sziget banyaiban .. ;) -
#252 A repulos cuccnal jobb a gatas , tobb eco -t ad mint 2 repulos es kevesebb a mait -je mint 2 nek ;)
En eddig csak easy sandboxoltam , most tolok egy normalisat tycoon -al, de csak minuszos civeket tudok csinalni amit ellensulyozok a nagy exportal ;( -
calmar #251 Mit akarsz rajta fejleszteni? Elméletileg carrier pont kell hozzá. Ahogy haladsz feljebb, több fejlesztést is elérsz hozzá automatikusan. A profilodnál van olyan, ahol meg tudod nézni, a három frakciónál hogyan állsz. Bár ezt a részt nem egészen értem. A küldetéseket ha csinálod, kapsz ilyen pontokat. Amúgy még miért lehet kapni?
Azt még nem tudom, hogy a napi küldetéseket mikortól engedi csinálni? HA készen vannak a küldetések? -
maniac001 #250 Olyan repülős cuccom nincs még, második fejezet 3. mission-nél tartok. Jó ez az elkülönítés dolog de 2 sziget van és egyiken egyik féle farmokat lehet csinálni, másikon a másik félét. valahol lehet venni magokat is elvileg. bárkát hogy lehet fejleszteni? -
calmar #249 Én külön veszem a lakó és termelő szigeteket. Itt laknak, ott nincs termelés, a másik az ipar sziget. :) Ott igyekszem kb +50-100-at tartani, ha lehet. A lakóövezetek meg viszonylag keveset szennyeznek. Meg lehet oldani. Vegyíteni kell a cuccokat. Próbálgasd. Szerintem a legjobb az econak az a repülős cucca. Most nem jut eszembe a neve. Sokat ad pluszban, de kevés helyet vesz el. Én mindent arra cseréltem, plusz egy ilyen bányába telepítős cucc van a legszennyezettebb szigeten, de még így is pluszban van valamennyire. -
maniac001 #248 És hogy lehet elérni 500-at? mert amit fel kell építeni azt fel kell, minden csökkenti az eco balance-t. Tudok weather contol épületet építeni de 3-4 ilyen után már nem gazdaságos, meg azt a bányahelyre építhető valamit, de hogy pozitívba menjen kb minden bányahelyre ilyen kéne, bányából származó érc meg kell. Mivel növeljem akkor? -
#247 Nalam 500 is volt es szep szines ;)
de a polluted valoban piszkosszurke -
maniac001 #246 Én is erre gondoltam és pluszba vittem az eco balance-t. Semmi nem változott. Mennyire kell pluszba lenni? Nekem oléyan 100 volt. Meg egy nagy városban nem is lehet nagyon mert hiába építed azokat a balance növelőket, nem viszi fel annyira -
calmar #245 Az azért van, mert a szomszéd nője mindig zöldebb. Ő, akarom mondani füve! Amúgy nőzz utána az eco balancodnak. Ha alacsony, akkor így is jelzi a játék, hogy szürke és fakó minden, de ha pluszban vagy, akkor minden szép és zöld, olyan amilyennek lennie kell. -
maniac001 #244 Huh köszi szépen, működik. Bár a jövő héten már remélem fénykardommal szaladgálok, jöhetett volna előbb is az a patch. Amit észrevettem még hogy az NPC városai szebbek, jobbak a bloom, fény effektek. Az általam építettek olyan fakó, színtelen. -
kHares #243 A játék mostani verziójából kimaradt a díszítőelemek lerakásának a lehetősége. Az npc-k raknak, te nem tudsz. Ha a pipette-et használod pár dolgot le lehet másolni tőlük ill. ha ctrl-t nyomod miközben raksz partmenti dolgokat.
Jövő héten jön a patch ami ezt orvosolja + pár másik dolgot. Nekem pl. fagy fél óránként, a kampány ment probléma nélkül a scenariok meg fagynak. Remélem megoldják -
maniac001 #242 Kikötő -
maniac001 #241 -
maniac001 #240 Az NPC-knek mindig olyan faszául kiépített rakpartjuk van, az épületeket is összeköti olyan elem amit nem tudok hogy lehet építeni. Mik ezek az elemek? -
calmar #239 Szar ügy, az egyik mellément, még valamit fejlessz! :P :D
Tudom hogy van +25-ös cucc, használom ahol tudom. Egész nap toltam, megyek aludni. :) -
#238 Tessék: Nuclear x) -
#237 nemtud a termeles csa 139% ig felmenni ecobol
DE
van cucc ami +25%
es abbol berax kettot akkor el lehet erni 190 valamennyit szal a tulnagy eco -nak sincs ertelme -
calmar #236 Az igen! Menni a termelés? +500%? :) Nem semmi. -
#235 Ja még nem foglalkoztam a dologgal, vagyis nem próbáltam még azóta, épp most folytatom a hadjáratom az első pálya úgyis csak gyakorlló pálya :)
Én építettem egy halom ilyen levegőtisztító akármit, szal +999 lett! x'D -
calmar #234 Te állat! :) Kérdésem? Maradt utána szennyezés, vagy ledobtad, és ennyi? :) Én telepen még nem próbáltam, csak lakatlan szigeten. Érdekes lenne ha nem maradna utána semmi, mert az olajszennyezés -500, akkor ez mennyi lenne? -12000? :) -
#233 Majd csinálok screent xD Áldozat nemtom, város közepébe! xD -
calmar #232 A családnak adtál képet magadról? :) De azért ne mondd már hogy 24 órát toltad egy huzamban? Még Jack Bauernek is kb 9 hónapig tart a 24 óra... :) -
#231 Kicist sem lehettem almos amikor mareggelabbahagytam ;)
-
#230 Goods Bunker a legjobb fejlesztes +80t hely minden warehouse /kikoto/es hasonlohelyen ;)
szvsz van fizikia korlat 999t -nal tobb igysem fer bennuk el / sziget ;( -
calmar #229 :) Szép nagy a füstje is. :) Amúgy hogy is volt? Kijelölted a célt, elküldted a rakétát, és a diplomácia fülnél szóltál hogy a harmadik szomszéd rakétát indított rád. :) Szép eljárás mondhatom. :) Mennyi áldozat volt? Legalább egy város közepébe toltad be? Screenshot nem volt? :) -
#228 Na már van nukleáris rakétám, legórtam vele a szomszédot x'DD nagyon zsír! xD -
calmar #227 1. pont: Az egyik szigetemen ahol az egyik csapat él, +200 az eco balance. Erre beszól a gép a minap, hogy elvándorlás van, túl nagy a szmog. SZMOG? Olyan jó a levegő, hogy egyet szippantasz, és 10 napot fiatalodsz! Hülye... Próbáld ki Pestet egyszer, majd megtudod! Tényleg, Pesten mennyi lehet az eco balance? Szerintem a játékban ott már emberek sem élnének. :) Elolvadnának a savas esőben. :)
2. pont: Néha tényleg jobb. Teccik ez a játék, na. -
#226 erre 2 dolgot mondok
1. szennyezessel nemtudsz fejlodni mert savaseso szmog kemenyen visszafogja a fejlodesedet
2. fuggetkenul attol, hogy melyiket valasztod elobb utobb megkapod /hatod a masik oldalt is es azokkal is epithetsz(neha jobb is) -
lammaer #225 Áh, én csak kocaként figyelemmel kisérem a topikot. Az ano sorozatból csak a legelsőt toltam, úgyhogy most gyűjtöttem be az előző részeket végigjátszásra :) -
calmar #224 De, DE! ÉN AZ VAGYOK! Az egyik szigetemen -999 volt az eco balance, felveszel? Amúgy muszáj odafigyelni, különben ráfázol. :( Nem adóznak az emberek, gyengébb a termelés és hasonlók. -
lammaer #223 Mindegyikőtök a greenpeaces olalt tolja? Sehol egy jó szennyezős, környezetpusztító játékos? :)