Anno 2070
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Mondjuk angolul sincs gond, de így legalább kipróbálhatom magyarul is. 😄
Nekem meg van még a fordítás a játékhoz, de remélem azt tudjátok, hogy a fordítás nem készült el teljesen, de így is játszható vele szerintem simán a játék. Olyan 98% körüli lehet a fordítás, de már nem emlékszem pontosan, mert nagyon régen nem játszottam már a játékkal.
Nos a lényeg,hogy nem küldöm el külön külön mindenkinek, hanem fel töltöttem egy szerverre, aztán mindenki le tudja innen majd tölteni akinek szüksége van rá.
A fordítás úgy lett feltöltve ahogyan én is letöltöttem a fordító oldaláról amikor még működött, tehát minden kiegészítő dolgot és leírást tartalmaz a csomag.
Anno 2070 Complete Edition HU
Remélem tudtam segíteni? 😊
Üdv.
Engem is a magyarítás érdekelne.
[email protected] ha van rá lehetőség erre a címre szeretném.
előre is köszönöm
Nem tudom az alattam iro kolleganak tudott e valaki segiteni magyaritas kerdeseben, ha igen, es megint feljon, enis elkernem a fajlokat.
Koszonom!
http://osztott.com/FeNw/ ez nem működik 😞 valaki el tudná küldeni a magyarosítást nekem? [email protected] címre nagyon megköszönném
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az UBI-s accountodon meg tudod nézni, hogy átment-e a tranzakció (my account->my orders). Ha az Uplay játékok között ott van az Anno 2070, akkor nyert ügyed van. Lenyitod jobb oldalt felül a felhasználó neved melletti kis nyilat ->fiókinformáció->játékaim és ott a kulcs mutatása. Ha nincs játék, de levonta a pénzt, akkor marad a support sajnos.
Next PC upgrade: 2022
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
bár jó ideje kihalt ez a fórum, reménykedem benne, hogy esetleg erre jár valaki, és ad valami tippet a megoldáshoz.
Most vettem meg Steamen a játékot, kaptam hozzá kódot, amit aktiváltam is, fel is ment a játék, el is indul, a főképernyőig minden szuper.
De a főképernyőnél azt az üzenetet kapom, hogy elveszett a kapcsolat a szerverrel.
Gyenge az angolom, ezért a külföldi oldalakon csak mérsékelten tudok tájékozódni, de, ahogy nézem, ott is felmerült ez, és nem tudtak rá igazi megoldást adni (vagy de, csak nem értettem).
Ubisoftos accountom is van amúgy.
A válaszokat előre is köszönöm.
milyen ez a játék?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nem magyarul nem indult, hanem egyáltalán nem indult el a játék.
Újra kellett telepítenem. De pénteken ki próbálom és írok is , hogy mi a helyzet.
Mindentől függetlenül előre is köszönöm a segítséget.
1 Nyisd meg a Tot Commanderbe a játék főkönyvtárát autopatcher exe legyen benne.
2.A másik oldalt legyen megnyitva a magyarítás.
3.Mikor elindítod az ANNO5-el a játékot először az acceptre kattints az Uplay frissíti a játékot,ha végzett akkor gyorsan nyisd meg a maidata könyvtárat vagy már a frissítés közbe és ha végzett a frissítéssel akkor írd felül a frissítést a magyarítással.Így a játék magyarul indul.
4.Ezután jöhet az AnnoCookie a szokott módon.A játéknak ezután magyarnak kell lenni.A lényeg a frissítés és a játék elindulása közt legyen felülírva,nekem volt rá időm.
5.Következő indításnál már a Declinére kattintottam és nem írta felül a fájlokat,így a játék magyar maradt csak a Cookie kelett.
Remélem sikerülni fog.
Jött valami frissités a játékhoz....viszont azóta nem megy a magyarositás.
Nem tud valaki ezügyben tenni valamit?
Esetleg ha valaki fel tudná venni a kapcsolatot azzal aki fordította az tök jó lenne.
sokat még nem játszottam vele,mert más játékok jöttek közbe 😊
uplayes változatra raktam fel és működik
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB