Anno 2070

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönjük!
Nagyon szívesen! <#smile>

Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!

Köszi a feltöltést! <#worship>
Mondjuk angolul sincs gond, de így legalább kipróbálhatom magyarul is. 😄
Sziasztok!

Nekem meg van még a fordítás a játékhoz, de remélem azt tudjátok, hogy a fordítás nem készült el teljesen, de így is játszható vele szerintem simán a játék. Olyan 98% körüli lehet a fordítás, de már nem emlékszem pontosan, mert nagyon régen nem játszottam már a játékkal.

Nos a lényeg,hogy nem küldöm el külön külön mindenkinek, hanem fel töltöttem egy szerverre, aztán mindenki le tudja innen majd tölteni akinek szüksége van rá.

A fordítás úgy lett feltöltve ahogyan én is letöltöttem a fordító oldaláról amikor még működött, tehát minden kiegészítő dolgot és leírást tartalmaz a csomag.

Anno 2070 Complete Edition HU

Remélem tudtam segíteni? 😊

Üdv.

Sziasztok

Engem is a magyarítás érdekelne.
[email protected] ha van rá lehetőség erre a címre szeretném.

előre is köszönöm
Udv Mindenki!

Nem tudom az alattam iro kolleganak tudott e valaki segiteni magyaritas kerdeseben, ha igen, es megint feljon, enis elkernem a fajlokat.

Koszonom!
Sziasztok! Hátha valaki tud segíteni meg elolvassa 😄
http://osztott.com/FeNw/ ez nem működik 😞 valaki el tudná küldeni a magyarosítást nekem? [email protected] címre nagyon megköszönném
#533 és #534: köszi az infókat. Ezt nem tudtam, de így megy tökéletesen.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Elvileg kellene kapnod kulcsot, ha az eredeti oldalon vetted meg. Mondjuk én nem vettem ott még semmit. 😊
Az UBI-s accountodon meg tudod nézni, hogy átment-e a tranzakció (my account->my orders). Ha az Uplay játékok között ott van az Anno 2070, akkor nyert ügyed van. Lenyitod jobb oldalt felül a felhasználó neved melletti kis nyilat ->fiókinformáció->játékaim és ott a kulcs mutatása. Ha nincs játék, de levonta a pénzt, akkor marad a support sajnos.
grebber
Uplayen belül jobbra fent a neved mellett lesz a kis lefelé mutató nyíl amire rányomva lenyílik egy ablak. Ott rámész hogy fiókinformáció azon belül "játékaim" és kilistázza az összes játékodat. A game címe mellett ott lesz hogy kulcs feltüntetése arra rányomsz és mutatja a serialt.

Next PC upgrade: 2022

Tegnap megvettem Uplayen a játékot, erre ma amikor játszani akartam vele, kéri a serialt. Namármost ezt sehol se kaptam meg, legalábbis emailben nem érkezett. Van valahol, ahol meg tudom nézni, mi az aktivációs kód az én példányomhoz? A supportnak már írtam, de lassúak mint a csiga.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tűzfalad van a gépen?

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Közben valahogy megoldottam, fogalmam sincs, hogyan. 😊
Sziasztok,
bár jó ideje kihalt ez a fórum, reménykedem benne, hogy esetleg erre jár valaki, és ad valami tippet a megoldáshoz.
Most vettem meg Steamen a játékot, kaptam hozzá kódot, amit aktiváltam is, fel is ment a játék, el is indul, a főképernyőig minden szuper.
De a főképernyőnél azt az üzenetet kapom, hogy elveszett a kapcsolat a szerverrel.
Gyenge az angolom, ezért a külföldi oldalakon csak mérsékelten tudok tájékozódni, de, ahogy nézem, ott is felmerült ez, és nem tudtak rá igazi megoldást adni (vagy de, csak nem értettem).
Ubisoftos accountom is van amúgy.
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv!
milyen ez a játék?
nagykispeter
Mert nem volt benne az autopatcher exe ,ha azt bemásolod vagy átnevezed akkor el kellene induni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Üdv!

Nem magyarul nem indult, hanem egyáltalán nem indult el a játék.
Újra kellett telepítenem. De pénteken ki próbálom és írok is , hogy mi a helyzet.
Mindentől függetlenül előre is köszönöm a segítséget.
nagykispeter
Szóval próbálgattam az én régi módszerem kipróbálásával és úgy néz ki működik.Gondolom eredeti a játékod azért nem indul magyarul.Próbáld így:
1 Nyisd meg a Tot Commanderbe a játék főkönyvtárát autopatcher exe legyen benne.
2.A másik oldalt legyen megnyitva a magyarítás.
3.Mikor elindítod az ANNO5-el a játékot először az acceptre kattints az Uplay frissíti a játékot,ha végzett akkor gyorsan nyisd meg a maidata könyvtárat vagy már a frissítés közbe és ha végzett a frissítéssel akkor írd felül a frissítést a magyarítással.Így a játék magyarul indul.
4.Ezután jöhet az AnnoCookie a szokott módon.A játéknak ezután magyarnak kell lenni.A lényeg a frissítés és a játék elindulása közt legyen felülírva,nekem volt rá időm.
5.Következő indításnál már a Declinére kattintottam és nem írta felül a fájlokat,így a játék magyar maradt csak a Cookie kelett.
Remélem sikerülni fog.

nagykispeter
Írtam neki,aztán majd látjuk

Azért hálás lennék....
nagykispeter
Azért írok majd a fordítónak ,bár féléve nem válaszolt 2 levelemre se

nagykispeter
Sajnos tényleg nem működik.Úgy nézem nem a játékhoz jött frissítés hanem az Uplayhez és ha hiányolja az autopatcher exét akkor nem i8ndul a játék,ha pedig megvan akkor elindul de frissíti angolra.Lesz e megoldás hozzá nem tudom.Öszintén megmondva kötve hiszem,mivel régi játék és holnap jön az új rész arra lesznek rákattanva.Bár én ezt már nem vettem meg pont ez miatt a szarakodás miatt.Nekem amúgyis az n1404 tetszett a legjobban.

Üdv!

Jött valami frissités a játékhoz....viszont azóta nem megy a magyarositás.
Nem tud valaki ezügyben tenni valamit?
Esetleg ha valaki fel tudná venni a kapcsolatot azzal aki fordította az tök jó lenne.
nagykispeter
Bejön az csak egy picit várni kell miután betőlt

Sziasztok! Nem jön be az oldal ahol a magyarítás van. Valakinek nincs meg véletlenül?
A magyaritás már nem készül el 100%-ra sosem?
Szia nekem lenne kedvem rà.Uplay-en a nevem :nikokovacs jelölj be ha èrdekelne.
Sziasztok! Valaki jönne multizni ha még valaki játszik a játékkal??
Rendben köszönöm!

próbád meg felvenni a kapcsolatot a fordítóval, complete edition van meg, szívesen segítek a tesztelésben
sokat még nem játszottam vele,mert más játékok jöttek közbe 😊

Köszi ez a link nekem is megvan már egy ideje de én arra lettem volna kíváncsi hogy már teljesen elkészült e vagy még mindig hiányzik az a pár százalék?

Hiába görgetek le abból nem derül ki hogy teljesen elkészült e már vagy még mindig hiányzik belőle egy kevés.Elolvastam a hozzászólásokat mielőtt kérdeztem tehát a hozzászólásod alaptalan.

itt van http://osztott.com/FeNw/
uplayes változatra raktam fel és működik

Picit görgess már le a böngésződben....

Hali mindenkinek!Tudja már valaki esetleg hogy elkészült e már a magyarítás?

Te jó ég a játék kegyetlenül szaggat még közepes beállításokon közepes mapen is. Vicc. Gép: i5 3,2Ghz. 4GB RAM Radeon HD5770. Mi a jó francot csináljak vele? Patcheljem fel?
Hali. Tudom, hogy warez meg minden de tudtok segíteni online-al kapcsolatban? Leszedtem az onlinecookie zip fájlt. Mindent úgy csinálok ahogy kéri (1.0 verzióm van a játékból ha minden igaz tehát az eng1 fájl a legnagyobb jelenleg) és amikor elindítom a játékot + az onlinecookie-t egyrészt azt írja, hogy nem találja a windowstitle.txt fájlt. Oké bemásolom neki de akkor vagy csak annyit ír, hogy megtalálta, vagy kiírja, hogy hiba történt, és felsorol egy csomó dolgot, hogy vajh miért nem működik a dolog. Tehát: Játék 1.0-s verzió, onlinecookie leszedve. Minden fájlt bemásoltam a játék könyvtárába. Játék megnyit, bejelentkezek, alt+tab, elindítom a progit, írja, hogy fájl megtalálva de hiba történt, és jön a felsorolás. Mit csinálok rosszul? Rossz a verzióm? Az is a hibalehetőségek között van... Patchet nem találtam sehol. Milyen verzióval érdemes nekiállni?
nagykispeter
én ahogy néztem arra se

Ha csak az alapjáték van meg neked,ahogy nekem is,rakd fel nyugodtan minden magyar lesz.Azt hiszem az a pár % ami hiányzik csak a kiegre vonatkozik.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

nagykispeter
Te tudod de szerintem már felesleges minden magyar benne

tototto
Köszönöm, de most már ha eddig kibírtam kivárom a maradék 3%-ot is, hogy a véglegest telepítsem majd. 😄

nagykispeter
Még nem készült el,de márnagyon kevés van.Tulajdonképp már minden magyar benne!

Itt!😊
tototto
Amióta lerohadt magyaritasok.hu nem tudom nyomon követni, hogy halad a fordítás. Már akkor is eléggé a végén járt a fordító, nem lehet tudni róla valamit, időközben elkészült-e, vagy hogy áll?

Faterx
Kösz gyerekek, még várom a nyári vásárõrületet...
nagykispeter
Igen azt elfelejtettem,de azt mindig ajánlatos

Igen .de használni kell a Anno2070_OnlineCookie.zip is.
nagykispeter
Hát azt sajnos nem tudom,de egy próbát megér

Faterx
Szia! Szaiasztok!
A Steam-eshez jó?
nagykispeter
Érdemes innen mást is használni

Oldal 1 / 11Következő →