Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Eddig 28 óra játék, nem rég értem Skyholdba.
Szerintem a történet és a hangulat lebilincselő, a hibákat simán elnyomja ez.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Második karimmal játszok tehát mondhatnám, hogy már megszoktam de az hazugság lenne, inkább beletörödtem és csak ott harcolok ahol muszáj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üssetek agyon, de nekem bill, egér kombó irányítással sincs bajom. Pedig van box kontrollerem, sok játéknál is használni szoktam, de itt tökéletesen megvagyok nélküle.
jarlaxxe
Én probáltam mindkettövel ( gamepad, egér ) és egyformán szar az egész, az irányitási koncepció el van b@szva tökmindegy mivel tolod.

Valami mobil war table-t kitalálhattak volna. Kicsit rontja a összhatást mikor az inkvizíció nagy nyugati hadjáratáról állandóan vissza kell térnem skyholdba h elküldjem Liliánát virágot szedni.

yesname
Kezdetben én is szkeptikus voltam és kicsit kedvem szegték a különböző dolgok, de kontrollerrel és 15 óra után azt kell mondjam megérte. 😊
Valóban 15 -20 óra játéknál indul be igazán és teljesedik ki.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

/ezigyvan!!!!!
SötétBarom
Ha van kontrollered, és megszoktad a ganédomb harcot, akkor nagyon is kurva jó 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg előkerült már Morrigan is hál istennek <3

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.05. 07:38:22

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én minden játékban, amiben van rugó, vagy ahhoz hasonló kaszt, azzal vagyok. 😊
wedge31
Másodikra egy harcost akartam inditani de annyira szivem csücske a rúgó kaszt, hogy a bicskás után egy ijász rúgót sikerült kreálnom...<#hehe>

Értem, köszi. Most látom (eddig nem is vettem észre), hogy mindegyik ellenség képénél van egy csík a kódexben. Gondolom ez jelzi, hogy mennyi kell még researchelnem, hogy meglegyen a bónusz az adott ellenségnél.
BEAST
A kifejlesztett cuccokat a codexben lehet megnézni az ellenfél kategóriáknál.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
adni fog bónuszokat, +x% sebzés zombik ellen, és társai

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ezeknek a research cuccoknak mi a lényege? Annyit ír, hogy ha elviszem őket az a research asztalhoz, akkor többet megtudok az adott ellenségről. Ez most mit jelent? Több infót ír róla taktikai nézetben, vagy mit?
Basszus, a játék fut. Asszem az Origin bezárása volt a titok nyitja.
Örök hálám!!!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

"Inquisition is performing way better than it's predecessors so far. Origins opened with 319k on X360 and 116k on PS3. Origins 2 (gondolom itt a DA2-re utal) opened with 380k on X360 and 163k on PS3. Inquisition opened with 470k on PS4, 230K on X1, 136k on X360, and 127k on PS3. This will easily become the best selling Dragon Age game. "

A másik meg, hogy a PC-n már régóta a digitális verziók a népszerűbbek minden játéknál, a konzolokkal ellentétben. Szóval szerintem a valós szám jóval közelebb van a konzolos verziók eladásához, sőt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.04. 20:41:26
Egyelőre még egy torrentoldalon sincs feltört DAI. Ameddig nincs fent sehol és nem írják a hozzászólásokban, hogy működik rendesen, addig csak üres duma.
wedge31
Kb 2 milla körül fog elmenni belöle szerintem ( a DA😮-ból 4 milla felett fogyott ) sikernek siker lesz, de...

Szerintem elég jó lett, a harcnál a taktikai nézetet használhatóbbá tenném, az inventoryt átláthatóbbá valamint bugmentesíteném (pl egyszer nekem az egyik NPC átment egy falon és nem tudtam leadni a questet.) és egész király lenne.

Utoljára szerkesztette: torma1, 2014.12.04. 20:16:43
Ez azért egy kicsit erős kijelentés. Neked nem tetszik. Valakinek meg igen. Nagyon sokan DA😮-t vártak, és most szedik le a keresztvizet mindenkiről, amiért nem teljesült az álmuk. A lényeg, hogy nem lett belőle DA2.

Vannak hibái, de ugyanakkor vannak nagyon jó ötletei, megvalósításai. Összességében a legrosszabb jelző szerintem egy közepes lehet, de rossz semmiképpen.
Igazából én azt szeretném látni, hogy aszerint ítéljenek meg egy játékot, hogy milyen, nem aszerint, hogy milyennek várták.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Én eddig élvezem. <#zavart1>
Kandurex
Nagyon nem jó, ezek most azt hiszik, hogy jó játékot csináltak, pedig nem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszönöm a tippeket, este Probalkozok majd.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

TBTPumpa
Eladások

Jó dolog volt ez a Denuvo, szép számmal fogyott PC-n is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ok. Tőrös rugóval vagyok, szal most Solas még az egyedüli mage. Így is egyelőre séta a parkban a játék. Legalábbis a velem egyenlő szintű ellenségek esetében. A magasabbakat elkerültem eddig. Nyomom a taktikát ezerrel, de nem úgy érzem, hogy nagyon szükség lenne rá. 😄
wedge31
Tedd át nightmare és elég egy mágus a csapatba ha nem akarsz könnyü sétát a parkban, mert jól mondod szokás szerint megint op a mage.

dartonite
Csak varj amig felbukkan az elso medve 😄
Az alap csappatagokkal vagyok még, Hinterlandsen küldizgetek és hardon kicsit könnyűnek tűnik a játék. Később nehezebb lesz és hagyhatom hardon, vagy érdemes felnyomni nightmare nehézségre? Ahogy olvasom, a mágusok megint OP lettek, szóval nem akarom később se telepakolni velük a csapatot. Szóval ha később nem full mágus csapattal a hard nyújt kihívást, akkor hagyom azon.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.04. 15:45:21
Nézd meg, hogy az Originben be van-e kapcsolva nálad a felhőtárolás. A beállításoknál az első fülnél van egész alul. Ha be van, akkor nem kéne, hogy gond legyen. Habár én azt mondom, hogy jobb félni, mint megijedni. 😊 Én a helyedben kimásolnám.
Különc
Holnap újratelepítem a gépet, mentéseim ki kell másolnom, vagy felhőben is eltárolja őket?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
Jah hát a origines játékpanelt azt tutira ki kell kapcsolni. Nálam is idegesítő volt előtte, bár fagyni nem fagyott tőle.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dartonite
Ilyesmit talalni errol:
(szolj ha kell forditas)

"When the screen suddenly turns black mid game or at any stage from launching it to pressing exit, you are facing Black Screen of death issue for Dragon Age: Inquisition.

The very first solution is to run the game in compatibility mode, it has solved the issue for many gamers. Go to C: > Program Files (x86) > Origin Games > DragonAgeInquisition.exe and turn on the compatible mode with your current operating system.

Running the game in window mode is also a solution to the black screen issue, this will rule out the conflicts of screen resolution. All you need to do is click ALT+ENTER and your issue should be solved.

Duel-Core CPUs also are one of the culprits for a black screen. BioWare has confirmed that this game is not fully compatible with these processors. Go through the minimum requirements for Dragon Age: Inquisition. If your system lacks any of them, you need to upgrade your hardware.

Another option is to make sure that your DirectX is in proper condition to run the game as required. If you are having issues, uninstall the DirectX drivers and reinstall them. Dragon Age: Inquisition requires DirectX 11 for a flawless performance. Be sure that you download the required drivers (if missing) from a legit source.

Last but definitely not the least, do not forget to check if your Graphic Drivers are up-to-date. For all the users, AMD, Intel or NVIDIA, update your drivers whenever you begin with a new game."

illetve:

"Fixed my launching problems today by repairing my installation in Origin. Sort of like verifying in Steam, I tried everything and it wouldn't work. This fixed it though."
"I was having this same issue. I repaired the game and it worked, but then after exiting the game and starting it back up later I had the same issue. I Turned off origin in game (shift-f2) and it started right up."
Core I3 4150, 2 fizikai, 4 logikai mag. "Hyperthreading", vagy mi. Vagy ez nem elég akkor?
A Far Cry 4 simán ment,az is négy magosat kér. Ezért mertem ezt is megvenni.

MerlinW
Hát, én a minimum rendszerkövetelményeknél 4 magos processzort látok, nem tudom futnia kellene-e 2 magoson.

[merlinw.org]

Rávettem magam én is, hogy végre megvegyem a játékot, feltelepítettem, indítom, majd az autosave-re utaló felirat után fekete képernyő fogad, a gép semmire nem reagál, indíthatom újra.

Segítséget kérnék, mi lehet a baj és hogyan tudnék segíteni rajta.
A konfigom ok (ha nem is csúcs).
win 7 64
4 giga ddr3 ram
i3 3,5 ghz proci
hd 6770 vga 1 giga
feltettem a 14.11 beta catalystot, előtte a 14.9 volt fent, de ugyanezt művelte a gép azzal is.

Köszönöm előre is, ha van valami megoldásra tippetek.

És most elmegyek aludni... 😞

rage
Mióta teljes képernyős ablakban játszom, azóta jó.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Laza
Mostanában egyre gyakrabban vág ki directx errorral a játék, másnak is produkál ilyesmit?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Különc
Knight Enchanter über pro, dispel miatt cake a Riftek bezárása, barrier magáért beszél, jóval nagyobb range-ű CC (és nem a skill tree alján vannak, mint pl. az Archernek), sárkányokat ölni prok, ha minden elementalra van legalább egy spelled

Igen, asszem érthető

j0nNyKa
kicsit? milyen lenne akkor a nagyon?

BEAST
Nálam a csapat általában Inquisitorom (Knight Enchanter Mage) + Varric + Cassandra + változó, terület és küldetés válogatja. Általában Dorian, Solas vagy Sera. Amúgy sajnos majdnem mindegy, nagyon ritkán szólalnak meg és igazán szerethető karakterek sincsenek, csak olyanok akik még pont elmennek. 😞 Sajnos Varric és Cassandra is leginkább a küldetéseik és kapcsolataik miatt állandó tagok.

Első játékban 3 mage (én, Solas, Dorian) + 1 warrior (Cassandra/Bull) volt a csapatom, valószínűleg ezért volt annyira könnyű minden. 2 rogue a csapatba és máris nem olyan könnyű csapattárs nélkül aprítani a gonoszt. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

böröczk
Nem, de így lehet legeffektívebben haladni. DA játékokhoz hűen a mágusok erején kicsit túllőttek. Szerintem.

Kumiho #2179

Különc
Nightmaren tolod, hogy 2 mage van a partydban?

böröczk
Szerintem alapvetően mindenkit utál. 😄 Magán és a Fade-n kívül.
Azért a saját küldetése meg beszélgetések során, valamint a sztori előrehaladtával kicsit több minden kiderül róla.

Varric is nagyon csábító, de két rugó nem kell a csapatba (2 mágus annál inkább), és DA2-ben úgyis végig jött velem.

Kumiho #2179

Különc
Templar fan vagyok alapvetőleg, szóval engem nem nagyon szeret

j0nNyKa
azért az íjászként viviennen gondolkoztam egy sort <#idiota>
a team meg alap, bull, sera, dorian, igazi idióta team, ahogy kell

böröczk
Nem is, mert ezerszer összetettebb a háttérsztorija Spock-nak.
Bámulatosan tudják oltani a társak egyébként.

Nálatok kik vannak általában a csapatban?
Nálam íjászként Vivienne, Solas, Iron Bull/Cass. Legutóbbi karaktere baromi irritáló, viszont társnak sajnos hasznos.
Black Wall, Cole, Freddie Mercury, ők pedig olyan semmilyenek.

Kumiho #2179

TBTPumpa
Majd a Skyholdban tudod megszerezni azokat a fegyvereket, illetve az Inquisitor cuccait is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
azer attol hogy 2x leirtad, meg sem kozeliti morrigant, nem is emlithetok 1 dimenzioban kb

böröczk
A lényeg lemaradt, bocsi:

'You to Solas'

Kumiho #2179