Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Összességében nem rossz játék. A gusztustalan konzolos és mmos elemeken túl nem volt különösebb problémám. A sztorit viszont imádom, rengeteg kérdésre kapjuk meg a választ a játék során... hogy aztán a végén újabbakkal távozzunk. 😄
A végén a jól ismert mesélős lezárást kapjuk, amiben megismerhetjük a szövetségesekkel, szereplőkkel mi történt. Az én endingemből arra következtettem, hogy valószínűleg nagyon is számítanak az operationök/küldetések, mert az olyan elemek akikkel még foglalkoztam az elején jobb lezárást kaptak, mint akiket a végén már elhanyagoltam. Így egyfajta "a világ megmenekült, de nélkülem mindenki életképtelen" befejezést kaptam. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha meg nem fogllakozol a románcokkal (nem is bukkan fel nagyon, ha nem erőlteted te magad), akkor tök nyolc, hogy mi vagy, nem lesz különbség.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Idegen lényeket, mocsári gyíkocskát azért egyszerűbb eljátszani, mert ott sosem lesz arról visszajelzésed, hogy tényleg jól beleélted magad a szerepbe.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Bizony sokadik nekifutásra sikerült elfogadhatóra. Még véletlenül sem úgy néznek ki a karakterek ingame, mint amikor generálod. Sikerült már elég durvát is összehozni, pedig a generátorban jól nézett ki. Na akkor volt egy gyors restart
A következő karakter valószínűleg férfi lesz, de először muszáj "hazai" terepen mozognom 😊
Ez pedig lemaradt az előző postból:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Witcher más nyilván, ott nincs más választás 😄
Kumiho #2179
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sosem tudnek noi karakterrel jatszani szal most valami nagyon kemeny, nagyon csunya, nagyon ijeszto himet kell krealnom 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 17:10:06
Viszont a lootolás, a minimap, a gyógyulás, a konzolbarát menü és UI mind inkább negatív értékelést kapott nálam (PC, egér+bill használó vagyok). Megszokható, de nem praktikus.
Igazság szerint engem a harcrendszer nem nagyon érdekel, ezért nem zavar túlzottan, milyen.
Aki a történetért és hangulatért játszana vele, szerintem mindenképpen érdemes beruházni.
Karakterem (végre lehet normálisat csinálni 😊 ):

Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.11.26. 17:04:02
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem figyeltem , megmondom őszintén, most pedig nem vagyok játékban, van skill reset?
Kumiho #2179
Én is váltani fogok rangedre, meleevel szopás nagyon, lesser terrorok 3 hitelnek, magek elteleportálnak, meh
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 16:23:43
[merlinw.org]
Máshogy néz ki karakter generálóban, cutscene-nél, napsütésben, árnyékban, vicc 😄

Kumiho #2179
Asszony megol ha bejelentem hogy bocs az elmult egy het csak teszt volt, most akkor elkezdek jatszani 😄
Én azt gondoltam, hogy elég jó kis karit csináltam,de szegénykém a cutsceneken úgy néz ki mint egy bandzsa full gyps...tényleg. Én is azon gondolkodom, hogy csinálok egy új karit...annyira még nem is haladtam előre, hogy ez különösebb gondot okozzon.
BTW ez volt anno ME 1-nél is. Volt egy topic (aztán több is) Bioware fórumon, ahol osztogatták az emberek a csúszkák állását, meg a karijuk kinézetét. Ott számokkal ábrázolták, hogy mennyivel kell jobbra mozdítani. A nulla volt a semennyit, az egy volt az egyet, satubbi.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 14:57:19
redditen van egy topik, ahova gyujtenek a slider beallitasokat a juzerek, de hat nem egyszeru (marmint egyszeru, de roppant korulmenyek a korabbi kodos megoldas helyett) lefotozni mindent.
Szerk: Syndrára hasonlít így (vagy hát Syndelre, rövid hajjal)
PiszkosFred: wow ez tök jó subreddit
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.26. 14:51:45