4680
-
#3275 rly? -
#3274 Tudtok olyan oldalt ahol buildeket lehet nézni, melyik kasztnak melyiket társ jó, milyen skill build stb.. -
#3273 Vannak mellékküldik, amik bizonyos főküldik után már nem elérhetőek.. -
#3272 Én azt kérdezném meg, hogy a játék, vagyis a történet végével van még lehetőség folytatni a kisebb mellékküldetéseket, vagy ott vége, s lezárja az egészet? Utóbbi esetben jó lenne tudni hol van az a pont,ahonnan már nincs visszaút. -
#3271 Néha mikor a térképen elküldöd az embereket, akkor nyílik meg új helyszín. -
#3270 ~12 nagy terület van
egyébként ezen a ponton még tudsz menni 1-2 helyre, pl. a városba, de nincs értelme húzni halasztani skyholdot, csak magadtól veszed el a lehetőségeket
utána úgyis annyi mindent csinálhatsz egyszerre, hogy ráérsz akkor tötyörögni -
#3269 Amúgy lesznek majd jó dropok? Mert konkrétan állandóan a mindenféle hulladék szürke cuccok esnek, max használhatót kraftolni tudok, de ha meg olyat csinálok és végre kiesik vmi lila (pl mocsár bossból), akkor az pont már annyival kicsit rosszabb, mint a kraftolt.
Lassan már nem is lootolok, mert csak szar van mindenhol. -
#3268 Ja, hogy onnan indul a game? :)
Én a főküldiben leparkoltam ott, hogy 1 akciópontért lenne a jobb térkép bal szélén valami ütközet, de gondoltam előtte kalandozok, de hiába jelennek meg sorra a mindenféle dolgok a térképen, csak odaküldöm az embereket, visszajönnek, kapok egy kis pontot, vmit, és ennyi, olyan hely, ahová oda is tudok menni, kb 3 van ... Hinter, Storm, meg a mocsár, amit nemrég fejeztem be fullosan ......... szóval akkor inkább nyomom a főszálat :) -
#3267 az nem tudom mi, de nekem pl. 84 óra volt a játék az origin szerint, az meg elég korrekt -
#3266 Hm. Akkor nagyon bele kell húznom, hogy végezzek az Elit emegjelenéséig. :D -
#3265 Csak tanács a hasonló crashek minimalizálására (nekem bevált, már nem crashel):
- Origin overlay kikapcsolása
- FPS és egyéb overlay programok kilövése <- utóbbi játékok nagyon érzékenyek ezekre
- Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 telepítésd x86 (és x64 64 bites rendszeren)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.07. 20:29:17 -
#3264 Vigasztaljon a tudat, hogy már készül a patch... -
#3263 Sikerült legyőznöm az Envy demont, erre nyilván nem lehet utána savelni, mert az túl könnyű lenne és mit ad isten DirectX hibával kivág a párbeszéd közben ami utána van. Sebaj, visszalépek, nincs "Continue" a főmenüben (ez kb random, hogy van-e vagy nincs, szóval meg se lepődtem) és mi fogad miután betöltöm a játékot?
Fekete képernyő (jobb sarokban az ikon, hogy mintha még töltőképernyőn lenne) de látszódik az egész HUD, kattintásra nem reagál és a háttérben leölik a partymat- Feljön a "Your journey ends" képernyő, nem reagál semmire csak ha kilövöm task managerben. Ötször próbáltam, mindig ugyanez.
Van egy laza fél órám újracsinálni az utolsó helytől ahol engedett savelni -.-' -
#3262 akkor a játék ~1/6odán túl vagy, szal ja -
#3261 Lol. Mit hittem. Húztam halasztottam a breach bezárását. Szinte 100%-ra megcsináltam mindent gondolva, hogy utána fejezem be a játékot.
32 óra után...kiderül, hogy Skyholdba költözés után következik a játék. Eddig csak prológus volt. :D:D:D Ez nagyon durva.
Skyholdban 3 órát beszéltem az emberekkel. Ennyi szöveget hogy tudtak belerakni. Azt hittem annél szövevényesebb már nem lehet, mint ami előtte volt. Hát ebben is tévedtem. -
#3260 Ja, a thousand cuts-al kb, szólóban le tudsz nyomni egy dragont. -
#3259 Elsőre a assasin spect választottam de most, hogy másodiknak a tempest húztam már látom, hogy az mennyire gyenge volt ehhez képest... -
pikman #3258 Ugy lesz, ez a tervezem. -
#3257 Végül is totál elhanyagolható a harc rendszer...mondjuk ami adja a savat és a borsot...szal.. -
#3256 Én azt tanácsolnám haladj a föküldivel legalább skyholdig mert ott teljesedik ki igazán a játék és rengeteg új lehetöség nyilik meg.
Persze el lehet tökölni 50 órát elötte is, csak nem érdemes. -
pikman #3255 Nem rossz ez a játék ha az ember túlteszi magát a brutál szar harcrendszeren, eddig 20 óra alatt mégcsak két helyszinen voltam és a föküldikböl is csak hármat csináltam. -
#3254 Sziasztok!
Ti milyen mágus spec.-et ajánlotok? Hallottam h a KE nagyon uncsi, a RM nem rosz, de kíváncsi vagyok h milyen a NM?
mind a 3nak milyen sajátosságai vannak? -
#3253 Heh :D -
#3252 Ez igy nem nightmare szint. Ugy lenne az igazi, ha 3 AI-t probalna az Inquisitor eletben tartani a sarkanyharc kozben. :D -
#3251 Onnantól, hogy megvolt a Knight-Enchanter spec, gyakorlatilag solozhattam volna őket.. Kicsit elbaszarintották, nagyon OP.
-
j0rmungandr #3250 Én 10ből 5 sárkánynál járok eddig, taktikai nézet nélkül 1-1 szinte lehetetlen (az meg ugye rémsz-r), de némelyik egész könnyű. Vigyél 2 mágust akik értenek a sárkány "gyengéjéhez", és olyat sebeznek a staffjukkal, vigyél resistance potit és lényegesen könnyebb lesz. Célszerű az első két lábait ütni, hogy összecsukoljon és plusz időd legyen. -
#3249 Mert lenyűgöző, fantasztikus ez a csaj, ahogy játszik. -
#3248 Telis-teli van sárkányokkal, gyakorlatilag minden nagyobb pályán van egy. Nomeg még a Dragonlingek. Én mindenhol belefutok a sárkikba, csak igyekszem elkerülni őket. Nagyon látványos epic harcokat vívnak néhol stb. érdemes őket nézni, megfigyelni. Harcolni velük már kevésbé, mert megfelelő elementális rezisztanciák nélkül kellemetlenek tudnak lenni. -
#3247 Még mindig megy a hype.
All the feels
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.06. 17:29:13 -
Raxner #3246 Sziasztok!
Most értem a végére, hááát epic game lett. Leszámítva a szánalmas invertoryt nagyon magasra tette a lécet a BW grat nekik
stáblista utáni részt mondjuk lehetett sejteni a főgonosz megölése után, de kiváncsian várom a folytatást. -
#3245 welcome to the club, vagy 2 hétig ezzel szórakoztam
majd a csoda patch mindent megold ..! mhm ..! -
Rannah #3244 Az egyik ezek közül:
-
Rannah #3243 Közben nézem, hogy GOTY lett. Azért megérdemelnek egy gratulációt a srácok :) -
Rannah #3242
Kövezzetek meg, de szerintem ez kenterbe veri a Lindsey Stirling-féle dalt (tudom, hogy teljesen más stílus, de akkor is) -
#3241 Gavin baratunktol sok szeretettel. A klip nyomokban SPOILERT is tartalmazhat, sz'al csak ovatosan. :)
-
MrAndree #3240 Én eddig hármat találtam, egyikkel mérkőztem meg de kb a fele hpját vertem le aztán elfogytak a gyógyitalaim meg két társamnak a HPja is szóval egy "egyezzünk ki döntetlenben" felkiáltással taktikai visszavonulásba kezdtem. A másik kettővel egyelőre meg se próbálkoztam. Most járok kb 50 óránál és szerintem ha a negyedét jártam be a területeknek. -
#3239 Haha, nekem is, csak pislogtam a stáblista utáni első tizedmásodperctől, de utána meg be se tudtam csukni a szemem :D
Egyébként nálam ugyanez volt, nekem 80 órám lett az első végigjátszásban (ebből 50 a karakterkreálás, haha :D), viszont a báltól végigrohantam az egészen a sztori miatt.
Én SAJNOS belefutottam Serába, bár hagytam volna ott :D Egyébként el lehet küldeni bármikor, de azért meg kell hagyni, nagyon átgondolt karakter, és borzasztó irritáló is, tehát valamit jól csinált itt a Bioware :P
Aztán hirtelen bumm, vége lett, és sajnáltam. Másodszorra nem fogom ennyire felületesen játszani. Nálam a legnagyobb szégyen, hogy csak egy sárkányba futottam bele. (Aki szerint ez spoiler, az menjen a... DRAGON Age könyörgöm...) És azt se tudtam legyőzni, úgyhogy szaladtam a másik irányba a 3. halál után :D
Néha kicsit ilyen túlélő játék feelingem volt, jó párszor meg kellett lógnom az ellenség elől, mert túl erőseknek bizonyultak, volt hogy már csak egy tag állt a csapatból, az is több sebből vérzett, és úgy sikerült elfutnom, ahol már mehetett a fast travel az egyik campbe :P
És azt is sajnálom, hogy az alap paripán kívül nem sikerült másikat begyűjtenem, nemhogy más fajt... pedig ahogy néztem, rengeteg a lehetőség ott is.
Egy szó mint száz, most DAOtól kezdtem újra, végigviszem a trilógiát, el fog tartani egy darabig :P
Utoljára szerkesztette: böröczk, 2014.12.05. 21:27:29 -
#3238 Pedig a románc vicces küldiket és pillanatokat hoz... de tényleg... nagyon hülyén éreztem magam néha... :DDDD -
#3237 Durva spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor mondta Solasnak, hogy Dread Wolf, brutál libabőr legalább 30 másodpercig. :DD -
#3236 Végigtoltam. Sokat elmond a játékról, hogy gyakorlatilag 6 nap alatt sikerült beletolni 70 órát. :|Amiben az az igazán durva, hogy a báltól kezdve gyakorlatilag végigrohantam, mert kurvára érdekelt a sztori. Nem volt románc (sajnos Morrigan az egyetlen kedvencem xDD), a társas küldik nagyrészét meg sem csináltam, szal maradt ki keményen.. Most, hogy elnyugodtam, végigtolom még egyszer, szépen aprólékosan. :) Konkrétan vannak helyek, ahol nem, vagy alig voltam (Será-val valahogy nem sikerült összefutni se, az Emerald Gravesben gyakorlatilag csak az első táborig néztem be, stb, stb.)
Pro:
-kibaszott gyönyörű
-karakterek és párbeszédek terén hasonlóan kimagasló mint az előző két rész
-óriási
-ha valaki sokat olvasott az előző részekben, és vágja a "lore"-t, akkor a sztori szerintem kurva jó..
-rendkívül sokrétű: crafting, várépítgetés, kismillió mellékküldi
-a karakterek szerintem a végére szépen kialakulnak, a kezdeti antipatikus pillanatok után egészen megkedveltem a csapatot..
Contra:
-óriási
-Idióta és geciunalmas melléküldik garmadája. Ahogy megláttam egy 1/25-öt hagytam is a picsába az egészet.
-harc: nightmare-en kezdtem, mert mindenhol azt olvastam hogy kazuál.. Aztán levettem a picsába normálra, mert konkrétan idegőrlő volt alacsony szinten 13 percet elbaszni kb minden második nyúlra ami megtámadott.. Taktikai nézet egy vicc, ahogy a tactics beállítások is. Kicsit az az érzésem, hogy próbálták elvinni a Mass Effect irányába a dolgokat, csak nem merték teljesen átvenni azt a harcrendszert, pedig lehet, hogy jobb lett volna mint ez a félmegoldás..
-inventory: a helyszínen agyon kellett volna baszkodni egy vaslapáttal azt a kapitális faszt, aki erre rábólintott. :|
Összességében annak ellenére, hogy kurva mérges vagyok egy csomó minden miatt, ez a játék félelmetesen jó. Ha az elbaszott részek nem lennének elbaszva, szerintem kb májusig nem mennék emberek közé, szal ennek is van pozitív oldala. Uff.