4680
-
Renegade #3597 kicsit off, de kapcsolódik:
volt valakinek originen kártya gondja?
most vagyok túl egy órányi csevegésen a supporttal, de nem tudott segíteni első körben, végigpróbáltunk több gépet, több kártyát (belföldit, külföldit, mindkető aktívan van használva) de nem tudtam vásárolni, de persze a pár száz forintos teszt az levonódott, mondjuk kaptam egy 15%-os kupont, de ugye ha nem tudok vásárolni :D -
#3596 nálam bull kurvajól bírta végig, ugye ő reaver, 2 kezes
bár valszeg ha a main a warrior, azzal nehezebb, mert több agrot kapsz úgy -
#3595 Aki már játszott eleget nightmare-en:
Van vállalható kétkezes build, ami nem fexik el 5 másodperc alatt bármilyen nagyobb enemy ellen? Még csak 13as vagyok, de eddig ezen a nehézségen a kétkezes rouge/warrior hiába üt kurva nagyot, ha elhúzódik a harc (értsd: tovább tart 10 másodpercnél) tuti halnak.. Íjász, pajzsos arcok meg a mágusok azért tudnak kezdeni magukkal valamit (barrier, guard, stealth..) -
#3594 Cole karakterének biztos van mélyebb mondanivalója, de engem csak felbasz, psycho kis hülyegyerek Blackwall meg hát... na majd meglátod -
Evoluti0N #3593 Oki. Nem lesz nálam gond szerintem. Úgyis mindig minden játékban megcsinálok minden mellékest először. -
Rannah #3592 De igen, csak pl. companion és advisor interakciók nem lesznek elérhetőek, mint ahogy a questek egy része sem. -
Evoluti0N #3591 Én folyamatosan cserélgetek Úgy csinálom, ahogy általában minden Bioware játékban. Szimpátia alapján állítom össze a csapatot. :D Mivel itt sok az érdekes karakter, úgy csinálom, hogy igyekszek időnként váltogatni. Így lehetőségem van minél több párbeszédet meghallgatni a különböző karakterek között, ami nagyon szórakoztató. Na meg ha valakinek éppen a személyes küldijét csinálom, akkor persze magammal viszem a karaktert, ha nem is kötelező. Jelenleg dual dagger főkari, Dorian, Iron Bull, Varric kombóval nyomatom. Azonban mindenki sorra kerül hosszabb-rövidebb időre. Egyedül szegény Blackwallt és Cole-t hanyagolom folyamatosan. :D Előbbit azért a grey wardenes személyes küldiknél magammal viszem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 16:18:54 -
#3590 "Doom upon all the world" -
#3589 Igen, dupla mage uncsi és steamroll, ez nem annyira steamroll
De pl. nem tudom hogy lehet elérni, hogy a sárkány elessen? Egyiknél fókuszáltam az egyik mellső lábát és arra az oldalára dőlt és kb 5 másodpercig fetrengett így free damage ment bele addig, másiknak meg vérzett az a lába rendesen, de nem csinált ilyet.
Óriások jobban idegesítenek, akkor a dual tőrös rogueom a kispadon várja, hogy a ranged letolja
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:13:30 -
Evoluti0N #3588 Akkor a kezdő csapat a kedvenc csapat? :) -
Evoluti0N #3587 De akkor itt úgy van, hogy a sztori végigjátszása után már nem lehet tovább játszani? -
#3586 5/10 jelenleg, de csak a legkisebb szintűeket, pl. Storm Coaston lévő azt hiszem lvl 19, annak még nem mertem nekimenni
Dual Dagger Inquisitor (Assassin)
Maxra pumpált Varric armor penre és crit chancere fókuszálva
Max Templar Cassandra (áll shield wallban és staminát regenel barrier alatt)
Full Barrier és Weaken debuffos Solas
Szerk: Nightmare
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:10:50 -
Rannah #3585 A War Table-n indítod majd, és szólni fog a quest leírás végén, hogy innen már nincs visszaút, csinálj meg mindent, amit akarsz. -
#3584 Hát én hardon játszom, 75 óránál tartok és csak egy darab sárkánnyal végeztem. El sem tudom képzelni hány óra lesz a vége 10 sárkányig és a sztori végéig. :D
Tényleg: Mi az utolsó küldi címe, megnevezése? Hogy tudjam, melyiket ne csináljam meg ha minden mást be akarok fejezni előtte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(Amúgy szinte senkinek sem működik rendesen, felének el sem indul. ;) )
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:58:17 -
#3583 -
#3582 sorry, bebaiteltem ugyanazokat az embereket, pedig tényleg csak érdekességnek akartam bedobni, hogy megint itt egy feltörhetetlen védelem, aminél "copy cracked content and play" lett a dolog vége ~1 hónap után
na de majd a következő feltörhetetlen védelem! :)
arról én nem tehetek, hogy filmsorozatokról beszélgetnek, nyilván ilyen célom nem volt..
de akkor ha ez a téma ilyen jól sikerült, dobok fel egyet a játékról is, arra is biztos ilyen vehemensen fognak írni: van olyan, aki megölte az összes sárkányt, és ha igen, milyen mainnel / milyen fokozaton?
én 3-at nem tudtam megölni a 10ből necroval nightmaren, pedig próbálgattam mindenféle csapat összeállításokat
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.18. 15:51:55 -
CAC #3581 Köszi! -
Renegade #3580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!félreértesz, én veled értek egyet, egyszerűen arra próbáltam utalni, hogy bizony csalunk, van aki csak néha, valaki meg notórius, én egyelőre az akciósan megveszem kategóriába esek, ami bár kecske, káposzta, de még így is okoz lelkiismeret furdalást :) -
Evoluti0N #3579 Úgy van, hogy az elején van pár cucc. Aztán meg a Skyhold után a többi cucc. Az extra hátasok meg a lovász küldetésének megcsinálása után. Ja meg kapsz soundtrackot is. Az nem tudom, hogy fejből hol van, de ha jobb klikkel rákattintasz a játékra Originben és utána a részletekre (asszem ez a neve), akkor ott lesz egy lista. A soundtrack mellett katt a Játék-ra és akkor megnyitja a mappát, ahol található.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 15:39:11 -
#3578 Sorozat lemegy ingyen a TV-ben, felveheted, megnézheted. Kárt nem okoz vele a letölthetőségük. Sőt, maguk a forgalmazók, csatornák teszik már ki őket premier és első ismétlés után. TV-ben megy le először ott is nézik meg. Aki nem tudja, az megnézni máshogy: rögzíti, letölti stb.
A többi szoftver más kérdés. A téma játéknál jön elő leggyakrabban. Én megveszem az egyebet is. De nem vagyok szent magam sem, sosem mondtam. Zene van, film sem mindig moziban nézős. Szofver is akad néhány. De neked nem jön le a lényeg látom. Amit megtehetek megveszem. Megvonom máshonnan ami szükséges ehhez, kevesebb buli, nincs sznobruhatár stb. Balance van. (Szofverre már 1 milla felett költöttem a sok év során.)
Ami megérdemli, mert tényleg jó és élményt nyújt megtisztelem. Annak ellenére, hogy sokan azt mondják: "Minek, ha ingyen is hozzá lehet jutni." Az nem én vagyok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:38:40 -
CAC #3577 Sziasztok!
A Deluxe verzió extra dolgainak az előcsalogatásához kell valamit csinálnom? Elvileg egy ládában találhatóak a tárgyak a kezdő épületben, de én nem találtam semmi ilyet. -
Evoluti0N #3576 :D Írtam egy fogalmazásnyi szöveget, de ki is töröltem. Tényleg hanyagoljuk a témát. Ha leírom, akkor arra ír valaki, arra megint ír valaki és nem lesz vége. Gyorsan valaki írjon valamit a játékkal kapcsolatban. Pl. hogy ma mit csinált. Én ma még nem tudtam játszani, szóval nem tudok hozzászólni. :D -
#3575 Nem akartad de azért sikerült... -
Renegade #3573 mondjuk azt tegyük hozzá, hogy aki puffog a game warezra, az gondolom puffog az egyéb szoftver + sorozat warezra is, igaz? :) -
#3572 Rengetegen vannak akikre igaz amit mondasz és sajnos rengetegen vannak azok is, akikre nem.
Csúcsgépre és műszaki cuccokra, sznob ruhatárra van, 200-500Mb-es netre havonta van, egész hétévégét átbulizni 30-40 ezer forinttal... van.
Ismeretségi körömben is sokan vannak, akik nettó 250-400 ezer közt keresnek. Nincs még családjuk, de játékot meg nem vennék. Csak akkor, ha online vagy nem tudták megtörni. Viszont az előbb felsoroltakra természetesen mindig jut... Mivel azokhoz nem tudnak ingyen hozzájutni és ezt így kerek-perec meg is mondják, ha szóba kerül a téma. Na ez az, ami #&!$#!?$
(Sok programozó is van köztük, akiknek pedig aztán tényleg tudniuk kéne, hogy miért is...) -
#3571 Szóval a rendőr is engedjen el, mikor elcsíp lopással ha azt mondod neki hogy azért tetted, mert "nem maradt a hó végére 12 ezrem, bocs má főtörzs"? Nyilván életemben rengeteget warezoltam jómagam is, de az anyagi helyzettel hozakodni ilyen helyzetben abszolút nem mentség. -
LeonSKennedy #3570 Az előbb azért kisült a biztosíték mikor olvasom, hogy szegény letöltőnek az R9 290-en (akinek 100 ezres VGA-ja van annak biztos lehetsz, nem kenyérre kell a pénz) volt egy pici FPS drop. De sajnálom. Nekem mediumon döcög el csak a gyári egy gagyi 26 ezres VGA-n, meg egy még gagyibb X4-es Athlonon, de cserébe legalább a Keep-et tudom használni. :)
A warezra mindíg van kifogás, de nem sajnálom a PC-s tábort, elég sűrűn megy a hardvercsere a keményvonalas játékosok körében és ők is javarészt - tisztelet a kivételnek - kalózkodnak...és egyfolytában sírnak mindenért. :(
Amiket írsz annak sok olvasata van ,de egy dolgot mindíg is igazolt az élet: amire akarja az ember arra kiszorítja, ez erről szól. Az az évi 2-3 húzócím (mert több nem nagyon van) egy 12 hónapos évben meg nem tétel, ha valóban szeretsz valamit és a hobbid.
u.i.
Örülök, hogy neked is megvan a DA:I. Jó szórakozást hozzá. :) -
manacz #3569 Aránylag helyes amit írsz és félig egyet is értek, csak egyes emberek védelmére szóljon egy dolog:
Sajnos itthon a fizetések és egyéb költségek okán nem biztos, hogy kijön egy " i5/i7 proci" plusz "50-60k-s VGA" úgy, hogy az eredeti játék is kijöjjön mellé. 12 ezer forint sok. Ez tény. És 12 ezer forint nagyon tud hiányozni a hónap végén. A játékot nem tudod megenni és az E.On sem fogadja el a gázért cserébe :) Ilyenkor jön, hogy vagy gép frissítés vagy játék. Az is lehet hogy az illetők éveket spórolnak a gépre és esélytelen, hogy meg is vegyék mellé a játékot. Engem is bosszant a mérhetetlen warez, de tudom, nem mindig abból kell kiindulni hogy a legtöbb ember egy alávaló tolvaj. Mindamellett igazad van, hogy ha gépre ment a spórolás akkor menjen a játékra is. Csak hát egy gtx 980-at nem tudsz letorrentezni 3 óra alatt egy játékot meg igen :) És valóban, ami játék megéri azt igen is vegye meg az ember!
U.i.: Megvettem a játékot én is, nagyon élvezem Én is :) -
Renegade #3568 ennél már csak az a jobb, ha késik egy-két napot egy sorozat felirat, na ami ilyenkor megy, monnyon le, adja át másnak, hogy gondolja, stb, beszarás, néhány ember nagyon érdekes :) -
LeonSKennedy #3567 Engem inkább az hangol le, hogy oldalakon keresztül olvasgatom, ahogy a drágábbnál drágább PC-vel rendelkező rendelkező emberkék szitkozódnak, veszekednek egy feltört játék hiányosságain, de egyiküknek sem jutna eszébe, hogy esetleg pénzt is kiadjon érte.
Nehéz elhinnem, hogy akinek volt pénze i5/i7 procira meg egy 50-60k-s VGA-ra annak ne lenne 12 ezre erre a játékra. Gépre sosem sajnálják a pénzt, csak a belevalóra.
Nekem bőven nincs csúcs gépem, de megjelenés napján azonnal megvettem, mert vannak játékok amik ezt meg is érdemlik. A Dragon Age pedig az. :) -
Renegade #3566 szeretek több helyen körbenézni, majd ha eljutok idáig, nyilván ezt a topikot is végigolvasom, mert csak pár száz komment óta járok ide, mondjuk ez a topik adta meg a végső lökést, hogy fantasy undoritisz ide vagy oda, legyen meg ez a trilógia is (ME széria nagy szerelem) :) -
MrAndree #3565 Te most tényleg Metacritic alapján kérdezted? Világ legnagyobb troll oldala :D -
Renegade #3564 :) -
Evoluti0N #3563 De ennyire rossz. 70 órát játszottam eddig és nagyon rossz. Főleg a nulla pontos kritikák nagyon reálisak. :D
Sokan nem azt kapták, amit vártak. DAO 2-re számítottak és mást kaptak. Így nem az alapján pontoznak, hogy milyen lett a játék, hanem, hogy milyen lett ahhoz képest, mint amire számítottak. Meg persze azért mert kontrollerrel jobb az irányítás (mondjuk én bill egérrel tökéletesen megvagyok, pedig van kontrollerem is), meg a taktikai nézet nem lett tökéletes. És emiatt rögtön 0 pont. Egy szinten van Rambo játékkal, meg a Ride to Hell Retributionnel.
Szerk: Az meg külön vicces, hogy tegnap egy weboldal GOTY szavazásán azt láttam, hogy majdnem minden platformon a DAI vezet, amire megjelent és ráadásul úgy, hogy játékosok szavaznak. Szóval nagyon reális ez a metacritic.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 13:30:56 -
Renegade #3562 azért ennyire nem rossz a játék, nem?
klikk
mondjuk én még csak a DAO negyedénél tartok, szóval sok idő lesz mire ide eljutok :) -
Evoluti0N #3561 Gondolom, hogy ez a legújabb, mivel eddig két patch jött, meg a hotfix, de azt nem hiszem, hogy külön számolják. Itt a lista, hogy miket javítottak.
A hozzászólásokat olvasva azért megy a szenvedés és nem sikerül mindenkinek elindítania. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 11:00:32 -
#3560 off, es nem kivanom a topicot ilyen iranyba eltolni, csak erdekesseg (vagy csak nekem uj?)
magon:
Dragon.Age.Inquisition.DELUXE.EDITION-ZM
Game's Version: 1.2
Status: Cracked
egyebkent ez az 1.2 a legujabb verzio? es ha igen, csinalt barkinek barmilyen javitast a minimapon valo felvillano cuccokon kivul? -
mike01010101 #3559 Ez nem is igazi openworld játék. Inkább nagyjából szabad sorrendben választható hatalmas pályák fűzére. A Witcher 1 volt ilyesmi felépítésű.
19 óra után eljutottam Skyhold-ba. Azért a sztori rendben van, már most volt egy-két epikus, korrekt jelenet:) Remélem még sok van hátra! -
Rannah #3558 Több végigjátszás után én inkább kedvelem ezt a semi-open world megoldást, mint az előzőek irányított közlekedését (ami a DA2-ben érte el számomra a totális WTF szintet. A DAO-ban is megvolt, csak nem annyira szem előtt). Itt legalább mindig beleakadok valami újdonságba harmadjára is, nem csukott szemmel rohangálok a folyosókon (alagutakban, stb). -
#3557 Azért inkább játszom egy ilyen tartalmasabb játékkal hosszú időn keresztül, mint egy mobilos valamivel (amik között persze vannak marha jók) egy-két napig. Tulajdonképpen csak valahogy pont a DAI-nél akadtam ki erre, bár tudtam, hogy ilyen lesz. Csak ugye az első két részhez képest ez komolyabb játékmenetbeli változtatás, ÉN speciel rohadtul meglettem volna az első részbeli játékmenettel is, de mindegy.
Jön nemsokára a Witcher 3 is, az is openworld lesz...